En kväll i Skara ( )
Hem Om mig Kontakt

En kväll i Skara

Hann aldrig skriva igår för jag och Kassen somnade ganska fort. Men i alla fall så åkte jag till internatet igår och träffade Kassen. Vi drog direkt ut i Skara och hade väldigt roligt. Hon försökte hitta någon som kunde köpa cigg till henne, men utan resultat. Så vi satte oss på busstationen och var allmänt sociala. Det blev lite kallt efter en stund, så vi gick in i vänthallen. Där ville jag skriva på väggen, så jag tog min kajalpenna och kladdade lite. Då säger Kassen att det är videoövervakning. Så vi typ sprang ut igen och precis när vi kommer ut står en militär. Vi blev lite smått rädda och satte oss på bänken igen.

Efter bara en liten stund kom en taxibil som stannade precis vid oss. Ur bilen kliver en turk i stora kläder och med keps. Ingen sådan där bonde-keps, utan en hiphop-keps. Jag och Kassen tyckte att det var lite läskigt, eftersom taxichaufförer oftast har fina kläder på sig. Han glodde på oss också, och det gjorde inte saken bättre.

När Kassen skulle kolla sig omkring vid busstationen såg vi en pizzeria. Vi var ju inte överdrivet hungriga, men vi gick in och delade på en pizza. Jag sa att jag inte ville ha griskött på min och då började hon fråga ut mig varför jag inte åt gris. Pinsamt läge! Jag snackade på lite och hon tyckte jag var cool. Jo, jag vet. Eller inte!

Vi orkade inte sitta på busstationen i massa timmar så efter vi hade ätit pizza drog vi tillbaka till internatet. När vi går där på trottoaren märker vi att någon är bakom oss. Det är en äldre man med käpp som går sakta, ganska långt bakom oss. Vi tänker inte mer på det förrän vi tittar bakåt igen. Då är mannen jävligt nära oss och med käppen i högsta hugg. Vi blir rädda och går fortare. Jag ringde Rasmus och började snacka om att han hade vapenlicens med mera.

Detta måste vi göra om snart sambo <3
 • 2009-11-23
 • kl.13:16:11
 • Kategori: By night

 • Kommentera här
  Design og koding: Ina Anjuta

  Kategorier

  Arkiv

  Senaste inlägg

  bilde