Historien det riktigt kvackar om! ( )
Hem Om mig Kontakt

Historien det riktigt kvackar om!Det fanns en tjej. Hon hade blåa ögon och rött hår. Hon hette Ariel. Ariel Svensson. Hon var aldrig direkt populär i skolan. Klassen hon gick i ville inte veta av henne. Ariel levde i sin egen värld. Tillsammans med sin kompis Ankan flydde hon ifrån verkligheten. Ankan kunde inte prata ren svenska, så det enda han sa var "kvack kvack". Den det räckte för Ariel. Hon hade ju ingen annan vän. Eller jo, om man räknade hennes ponny Lars-Olof. En ful, liten ponny som bara bockade. Ariel visste inte hur hon skulle göra så att Lars-Olof slutade med sina dumheter.

Men det var något märkligt med Ariel. Hon var inte singel. Nej, precis. Hon hade en pojkvän som vilken annan person som helst. Men han var så ful att ingen ville ta i honom. Inte ens med tång. Ariel var stolt över honom, men hon blev mobbad i skolan för det. Kajsa var värst, hon drog i Ariels röda hår varje morgon. Ariel grät hela tiden. Det gjorde även Kajsa. För Ariel nöp Kajsa i näsan. Ariel sökte tröst hos Ankan, medan Kajsa sökte tröst hos Sara. Vem var då Sara? Jo, hon var en emo. En svarthårig person som inte gillade ballader. Hon gillade även inte Ankan. För han var så omogen med sitt kvackande.

Ariel gillade inte Sara för att hon inte gillade ballader. Ariel älskade ballader. På varje "roliga timmen" sjöng hon egna ballader. Kajsa kokade varje gång Ariel sjöng, för det var så bra. Ariel var så het. Det fick hon inte vara. Sara som var emo ville spränga Ariel i småbitar. Hon hade så gäll röst tyckte Sara.

Så en dag fick Ariel nog. Mobbningen var alldeles för stor. Hon orkade inte med skolan mer. Skulle hon dö eller vad skulle hon göra? Men den frågan behövde Ariel inte fundera på länge. För Ankan satte sig på Ariel så att hon dog. Kvack kvack!


 • Kommentera här
  Design og koding: Ina Anjuta

  Kategorier

  Arkiv

  Senaste inlägg

  bilde