Historien som var svart ( )
Hem Om mig Kontakt

Historien som var svart

Ariel vaknade med ett ryck och satte sig upp. Hon såg sig omkring och förstod direkt att hon befann sig i Gud med magrutornas himmel. På ett gult moln gjort av hundpiss satt nu Ariel. Hon var ovanligt glad, för hon slapp Sara och Kajsa. De levde där nere på jorden och var säkert jätteglada över att Ariel vad död. Och sant som det var satt Sara och Kajsa nere på jorden och snortade med pensionärerna. Tjejerna var glada över att Ankan hade satt sig på Ariel så att hon dog. Det var så befriande! Inga problem eller någon ful rödtott som gick runt och var ett irritationsobjekt.

Men direkt när Sara och Kajsa hade snortat i sig den sista medicinen kom ett nytt irritationsobjekt. Denna gången en kille. Och ja, han hade en snopp som vilken kille som helst. Kajsa blev först lite rädd och trodde att det var solförmörkelse. Men som ni vet så är Kajsa inte så smart. Det visade sig att killen med snoppen var Mohammed. En kille ifrån Turkland. Mohammed blev förälskad i Sara. Men det var inte för att Sara var en tjej, utan för att hon var den enda svenska tjejen som hade svart hår. Ja, enligt Mohammed.

Han förstod inte svenska, så han blev genast vän med Ankan. Tillsammans blev de starka, de kämpade mot världen. Ankan skrek "kvack kvack" hela tiden, medan Mohammed skrek "jalla jalla achmed". Deras största dröm var att bli presidenter, men den drömmen skulle nog aldrig gå i uppfyllelse påpekade Sara och Kajsa. Mohammed blev förbannad när Sara krossades hans svarta hjärta. Han gick direkt till djuraffären och köpte en fladdermus som han döpte till Adde. Båda var lika svarta så de blev genast bästa vänner. De tog tag i varandras händer och vandrade till Turkland. Och vad som händer i framtiden blir nästa gång...


 • Kommentera här
  Design og koding: Ina Anjuta

  Kategorier

  Arkiv

  Senaste inlägg

  bilde