Lidköping By Night ( )
Hem Om mig Kontakt

Lidköping By Night

I torsdags var jag med Kassen, Nisbel och Alex. Vi hade grymt roligt!

Det började med att jag, Kassen och Nisbel fick skjuts in till Idrottens Hus. Där skulle vi vänta på Alex en stund, för hon tränade brottning. Under tiden vi väntade så skulle vi träffa Jokke vid Läckögrillen, men jag trodde att det var Torngrillen. Men Jokke var snäll så han cyklade till Idrottens Hus och vi snackade lite. Kassen blev lite trött så hon la sig på marken, även jag satte mig. Sedan drog vi upp till pingishallen för att se om det fanns några fula barn där, och det fanns det. Jag, Kassen och Nisbel fick oss ett gott skratt! Sedan när Alex var klar ville hon också se fula barn och hon skrattade som aldrig förr.

Jag tyckte att vi skulle äta på Drömstans pizzeria, men det ville inte Nisbel. Eftersom bara jag bor i Lidköping så visste jag ingen annan pizzeria, jag är dålig på sådant. Och meningen är verkligen MVG! Men iaf så bestämde vi oss för att äta på Donken, ett annat ord för McDonalds. Men innan vi blev riktigt hungriga hade vi lite snöbollskrig och sedan kollade vi på när Oliwer spelade bandy. Kassen och Alex ropade åt fel målvakt först, men sedan blev det rätt.

Efter att ha hört Kassen och Alex tjat om att de var hungriga så drog vi till Donken. Där blev det mycket mat för Nisbel. Jag och Alex åt billiga hamburgare, då det inte fanns några vegetariska alternativ. Sedan skulle vi gå och köpa glass, och Alex bah "en god glass". Haha! Sedan ville vi bli unga igen, så vi lekte lite på lekplatsen vid Donken. Nisbel tvekade i början, men sedan kom han igång.

När vi blev trötta så drog vi tillbaka till Idrottens Hus. Vi hade typ två timmar på oss att göra något, så vi funderade en stund. Samtidigt spanade jag in en gammal badvakt i badhuset. Usch säger jag bara. Usch! Kassen övertalade Oliwer att komma och han åkte till oss. Det var trevligt. Blev att dra till någon affär mitt i Lidköping och där slutade det roliga då min pappa kom för att hämta oss.

Jag slänger även upp några bilder från kvällen <3

Nisbel


Kassen leker uteliggare


Alex älskar snöbollskrig


Jag och Kassen åker tåg
 • 2009-11-01
 • kl.18:31:14
 • Kategori: By night

 • Kommentera här
  Design og koding: Ina Anjuta

  Kategorier

  Arkiv

  Senaste inlägg

  bilde