- Powered by ADHD
Hem Om mig Kontakt

Diss - Sveriges vård & sjukhusJa, ni läser överskriften & håller kanske med mig. Jag är väldigt ofta inne på sjukhuset, dvs både vårdcentraler & akutmottagningar. Varje gång blir jag bemött av bitchiga läkare som tror att dom är något. Visst, såklart att dom är något! Dom gör ju andras liv sämre när man måste tänka på sjukhus. Nu drar jag mig för att åka till sjukhuset. Något jag reagerade mycket på var att nu senast jag var på akuten frågade två sjuksköterskor mig om jag ville ha smärtstillande direkt när jag kom in. Jag svarade att det ville jag, men dom kom aldrig tillbaka med det. Så efter röntgen frågade en annan sköterska mig det & jag behövde verkligen smärtstillande. Men även då fick jag inget. Det var när jag åkte hem, då fick jag två receptfria tabletter; Panodil. Jävlar vad vården sjunker i Sverige!

 • Vårdcentralen nu då

  Nu sitter jag i bilen på väg till vårdcentralen i Skara. Ja, jag är hög! Men jag mår som fisken i toaletten. Jävla typer det finns asså, speciellt på vårdcentralen. Jag kände mig som en invandrare som inte var välkommen till Skara. Fy fan säger jag bara! Visst, jag kanske lät full eller något när jag pratade med henne där, men vafan skulle jag göra. Jag pratar helt normalt enligt mig själv. Nu får vi hoppas att jag får ut nya tabletter, helst riktigt sköna brushan ^^
 • Festen i lördags

  Tänkte berätta om festen som jag var på i lördags. Visst, jag hade feber! Men ville inte missa att träffa alla söta personer. Det började med att Diana kom till mig för att göra sig i ordning. Hon åkte buss & klarade av att hoppa av på rätt hållplats, grattis. Men vi hade lite ont om tid för att göra oss i ordning, för precis när min plattång hade blivit varm kom Adnan & Gürkan till mig. Vi drog vidare till Eddi där festen var direkt när jag & Diana hade gjort oss i ordning. Vi var ju inte speciellt många, men det var skönt. Vi pratade gamla minnen & lyssnade på Adnans låt typ tusen gånger. Men den är jävligt bra, gott folk! Vi drog till Donken sen för att äta. Så drog vi hem till Eddi igen, eller i alla fall nästan alla. Jag, Diana & Pontus drog hem till mig. Vi pratade lite om allt möjligt, men hemligt nog för att prata om det hos Eddi. Efter typ en timme eller något så drog vi tillbaka till Eddi. Där lyssnade dom på Adnans låt IGEN! Stackars låt, den blev fan sönderspelad. Sedan hände inte mycket mer, vi satt & pratade...

  • 2010-08-30
  • kl.04:14:13
  • Kategori: By night
 • No school

  Blir för övrigt ingen skola för mig idag. Har på tok alldeles för ont för att vara där. Jag vet ju inte heller om jag svimmar. När jag gör det så blir jag helt cp när jag vaknar. Ligger & pratar om regnbågar, män i våtdräkt med mera. Det är faktiskt läskigt, men jag börjar vänja mig. Jag kan inte heller sova, vilket är sjukt irriterande. Aja, jag är van att ha ont!
 • Smärtstillande = inget bra

  Förlåt för dålig update, men jag har inte varit kaptabel till att skriva. Jag vet typ inte vad jag säger nu när jag har hjärnskakning. Plus att dom smärtstillande tabletterna som jag fick utskrivna är inte bra. Jag har fått runt 15 biverkningar! Så jag slutade faktiskt att ta dom igår, klarade inte av mer. Ska ringa vårdcentralen när dom öppnar vid 9.00 idag för att försöka få nya tabletter. Såklart får jag jävligt ont utan smärtstillande, det kan ni ge er fan på. Låg & grät förut för att min nacke gjorde så fucking ont. Kan inte smärtan bara ge med sig snart?! Richard är som tur en underbar kille som stöttar mig i det här. Okej, nu lät det som om jag hade värsta stora problemet... Men så är inte läget! Jag är bara skadad, inget mer. Men i alla fall så fick jag morfinliknande preparat av honom förut. Richard tog dom när han hade brutit benet. Faktiskt hjälpte dom en aning, dock inte mycket. Men jag är glad att smärtan inte är så hög som innan. Hoppas verkligen av jag får ny medicin senare idag! Puss på er <3
 • Dagens måsten!

  • 2010-08-28
  • kl.11:59:00
  • Kategori: Allmänt
 • Matfestivalen i Skövde

  Jag var på Matfestivalen igår om ni vill veta. Träffade rätt många som jag kände, hatade & älskade. Jag gick för övrigt runt med fyra killar (jag vet, jag är lite bättre än er andra). Det var Richard, Thomas, Knutte & Jonte som fick äran att vara med mig. Haha, nu var jag allt bra bitchig! Men i alla fall så gick vi runt rätt mycket & jag träffade Eki på Donken. Han var riktigt skön igår, kanske en aning för full men. Inget att klaga på!

  Sedan skulle Richard & Thomas äta tror jag, då drog jag, Knutte & Jonte iväg. Knutte ville köra mig i en kundvagn, men det ville inte jag. För det första så har jag nog med ont & för det andra så var det nedförsbacke. Vad tror ni att hans huvud tänkte? Just det, jag såg en Securitasvakt också. Jag hälsade på honom, sa att han var snygg & busvisslade på honom. Tyvärr insåg jag alldeles för sent vem det var; Miroslav. Haha, jag tänder tydligen på mina vänners föräldrar. Jag kommer få igen för detta, det vet jag.

  Vi åkte bil senare på natten runt i Skövde, för tydligen så haltade jag enligt Richard. Plus att jag hade verkligen jätteont i både huvudet & revbenet. Nacken värkte mer än mest! Richard lovade att jag skulle få massage när vi kom hem till honom, men istället så somnade jag typ direkt. Så var det med det...

  • 2010-08-28
  • kl.11:44:26
  • Kategori: By night
 • DJ Porny ♥ • Fortfarande lika ont...

  Imorgon blir det att vakna klockan 08.30 & ringa till skolan. Ska inte gå dit imorgon, för läkaren sa att jag måste vila upp mig. Min nacke gör fortfarande lika ont, det riktigt krasar i den. Sedan gör min ryggrad ont också, känner mig helt jävla stel. Mitt huvud värker som aldrig förr, är riktigt yr också. Ibland vet jag inte vart jag är, vilket är sjukt läskigt. Men jag kämpar verkligen, för jag vill tillbaka till skolan så fort som möjligt. Nu måste allt bli bra i skolan, det har jag lovat alla. Mina tabletter som jag fick gör mig helt dåsig. Så har jag spytt efter varje måltid idag, känns ju inte så bra direkt. Men aja, jag ska vinna över smärtan!
 • Hiss - hörlurar till datorn  När man bor som jag gör så är det svårt att dunka hög musik. Tack vare mina feta hörlurar (som jag har snott från mamma) så kan jag dunka natten lång. Jag älskar att känna när basen är inne i kroppen. Det är en sådan otrolig känsla. Man är i en helt annan värld!

 • Två väktare på besök

  Adde & Adnan är tjocka i min soffa nu. Direkt när dom kom frågade båda ifall jag hade någon mat hemma. Så skulle jag & Adnan koka nudlar, men istället så började Adnan prata med mina grannar i fönstret. Dom snackade om hur man grillade kyckling så att den blev godast. Jaja, jag kunde ju i alla fall vara social med Adde. Men nejdå, då började han prata i telefon med någon på jobbet. Så jag nördade lite vid datorn, som vanligt.

  Efter typ en halvtimme så gick jag ut i köket & tog fram nudlar. Så Adnan slutade prata med grannarna & hjälpte mig. Jag skulle kolla något på datorn, så jag la över ansvaret för nudlarna till Adnan. Men fan, det skulle jag aldrig ha gjort. När jag gick tillbaka till köket så stormkokade hela skiten. Adnan hade börjat prata med grannarna igen. Typiskt honom att alltid misslyckas, haha. Förlåt Adnan, men du borde fan lära dig att laga mat! Självklart så skyldle han på något. Denna gången var det att i Albanien så lät man nudlarna stormkokas innan man tog bort dom från plattan. Jo, men visst! Jag får väl tro på det, lilla Adnan.

  När vi skulle äta så skyndar sig Adnan till soffan. Han tror ju givetvis att jag inte ska få plats, så att han kunde skratta åt mig. Men jag fick fan plats mellan tjockisarna. Jag är för bra för att vara sann alltså! Nu är vi tjockare än tidigare & snart ska dom gå tror jag. Vet ni vad dom kollar på för program på teven? Jo, förlossningsakuten. Kunde man tro något annat?
  • 2010-08-26
  • kl.23:13:00
  • Kategori: Allmänt
 • Mora Träsk, bara för sköna.

  HAHA jävla töntar xD

 • Chattar med Gürkan

  Sitter på msn & skriver med Gürkan lite. Oh juse, vi camar också! Saknar faktiskt honom rätt mycket. Vi har ju inte träffats på evigheter känns det som. Får hoppas att vi träffas snart, kanske blir i helgen.


  • 2010-08-26
  • kl.18:00:08
  • Kategori: Allmänt
 • Diss - Ingen skola  Jag har ju som sagt hjärnskakning & ett brutet revben. Givetvis får jag inte gå till skolan då. Vissa kanske skulle tycka det var jävligt skönt. Men nu är det såhär att det gör inte jag. Fy fan vad tråkigt det är att bara gå hemma & dega. JAG VILL TILLBAKA TILL SKOLAN!

 • Hjärnskakning & ett brutet revben

  Såklart fick Richard vad han ville & vi åkte in till akuten igår vid 13-tiden. När jag kom in dit så blev läkarna oroliga, så direkt hamnade jag i en sjukhussäng. En sköterska tog tempen på mig i örat, det visade att jag hade feber. Blev också att ta blodtrycket & puls, men det var enligt henne normalt. Så kom det in två andra sköterskor, de skulle hjälpa mig till ett annat rum. Så jag gick med dom dit, såg typ ingenting för mitt huvud snurrade så mycket.

  Väl i det nya rummet så tog dom på mig en sådan där ful krage som han i Beck har; stänkaren. Blev helt jävla stelt för nacken, men det var ju det som var meningen. Dom var typ oroliga för att jag kunde ha skadat min nacke väldigt illa. Så fick jag ligga helt stilla i det nya rummet ett bra tag. Richard lekte pajas & trodde att han var en apa. Men jag var mycket roligare, för jag såg gula gubbar i taket. Fy fan vad mitt huvud snurrade mycket!

  Till slut fick jag tid på röntgen, så då kom en snygging till läkare & körde mig dit i sängen. Richard körde också, han var riktigt duktig. Även fast han inte har körkort för säng, haha. Det var inte lite läskigt att ligga i en säng & åka runt. Fy fan vad illa jag mådde... I alla fall så skulle läkarna på röntgen flytta över mig till självaste röntgensängen. Först så röntgade de mitt huvud & nacke tror jag. Dom ville ha bort min näspiercing, men det gick ju inte. Efter den konstiga röntgen så fick dom flytta tillbaka mig till den vanliga sängen. Så blev jag skjutsad till en vanlig röntgen tror jag, för dom skulle ta kort på mina revben & lungor. Så jag fick flyttas till en ny, konstig säng. Det gjorde inte heller lite ont asså...

  Så fick jag åka tillbaka till akuten igen. Jag trodde fan att jag skulle spy, för jag mådde otroligt illa. Men jag klarade mig tack & lov! Blev att ligga åter igen helt stilla & vänta på läkaren. Efter typ tre timmar eller något så fick jag svaret från röntgen. Ingenting var farligt, men antagligen var ett revben brutet. Dom ser inte alltid det via röntgen tydligen. Aja, så fick jag veta att jag har hjärnskakning också. Fick tre tabletter på akuten innan jag åkte hem & sedan fick jag hämta mer smärtstillande på apoteket.

 • Hemmafru?

  Kanske finns det en liten hemmafru i mig ändå ^^  • 2010-08-24
  • kl.21:03:59
  • Kategori: Allmänt
 • Welcome to my place

  Lägger ut lite bilder på my place. Här bor jag & jag älskar det! Dock är det inte klart än med möblering. Sedan är inte allt på plats. Men jag vet att ni är nyfikna, så ni får se ändå.  • 2010-08-24
  • kl.20:44:26
  • Kategori: Allmänt
 • Min nya klass

  Detta är då min nya klass, vi heter NP1HB:

  Andersen, Linnea
  Andersson, Sofia
  Berg, Therese
  Bertilsson, Richard
  Dahlberg, Johanna
  Ekvall, Emelie
  Hulén, Rebecca
  Ingmarsson, Therese
  Jansson, Amanda
  Johansson, Jessica
  Karlsson, Denise
  Karlsson, Linda
  Karlsson, Linnéa
  Klasson, Linda
  Kristersson, Sara
  Löfgren, Petra
  Madsen Ask, Emelie
  Malekova, Malin (jag)
  Ottergren, Sofia
  Persson, Elina
  Sand, Emilia
  Skogberg, Mikaela
  Svahn, Camilla
  Svedberg, Josefine
  Wiborg, Lovisa
  • 2010-08-23
  • kl.16:34:00
  • Kategori: Skolan
 • Skolans schema för vecka 34

  MÅNDAG
  08.20-08.50 - Samling i hörsalen
  09-11.15 - Arbetsliv trav
  11.30-12.15 - Lunch

  TISDAG
  08.20-09.45 - Arbetsliv häst
  09.45-10.10 - Fika
  10.10-11.30 - Arbetsliv häst
  11.30 -12.15 - Lunch
  12.15-15.00 - Mitt drömjobb

  ONSDAG
  08.20-09.45 - Mitt drömjobb
  09.45-10.10 - Fika
  10.10-10.30 - Klassråd
  10.30-11.30 - Mitt drömjobb
  11.30-12.15 - Lunch
  12.15-15.00 - Arbetsliv jordbruk

  TORSDAG
  08.20-09.45 - Arbetsliv trädgård
  09.45-10.10 - Fika
  10.10-11.30 - Arbetsliv trädgård
  11.30-12.15 - Lunch
  12.15-15.00 - Mitt drömjobb

  FREDAG
  Inga lektioner.
  Ledig?
  • 2010-08-23
  • kl.15:13:11
  • Kategori: Skolan
 • Testade på trav

  Första "riktiga" dagen i skolan då. Var jävligt soft, kan typ inte kalla det skola. Vi samlades i hörsalen först & fick veta klasserna. Jag kan inte säga något om min klass ännu, får hoppas att den blir bra. Lite blandade stilar... Sedan fick vi vårat schema för två veckor framåt. Jag har typ inga lektioner, chill som fan! Sedan åkte halva klassen ut till travet i Axvall. Där fick vi testa på trav, ifall man nu vill gå den inriktningen. Jag är sjukt taggad på att göra det faktiskt. Dock börjar man tidigare & bussarna är cp som vanligt. Men med lite tur kanske man kan ordna det på något annat sätt. Allt är möjligt!

  När vi kom tillbaka till skolan så var det dags för lunch. Självklart har jag FORTFARANDE inte fått någon annan mat. Jag är för helvete ingen kanin! I sådana fall så hade jag varit vegetarian, men nu är jag inte det. Ska ringa skolverket & klaga, för ingen lyssnar ju på mig i skolan. Aja, nog skrivet om det. Efter lunchen så skulle halva klassen ha Växt- & Djurliv, men den kursen har jag redan gjort klart. Så Marianne var snäll & sa att jag fick åka hem. Men jag skulle göra klart provet som vi hade under sommarlovet i Djurkunskap.

  • 2010-08-23
  • kl.13:40:51
  • Kategori: Skolan
 • Mr Ankman

  Igår när jag & Richard var ute & gick i Skara såg vi Mr Ankman. Han är en man som antagligen var hög. Han vinglade runt framför oss. Så gick en neger förbi & då vänder sig Mr Ankman om & glor på oss. Men han fortsatte efter negern. Så vänder jag & Richard oss om & ser att han har slått ner negern. Enligt Richard försökte Mr Ankman dra av honom skorna. Så vi skyndade oss därifrån! Vi ville ju gärna behålla kläderna på.
  • 2010-08-22
  • kl.15:37:58
  • Kategori: By night
 • Stallet idag

  Idag åkte jag & Richard till stallet för att rida på Flisan. Men eftersom jag har en liten älsklingsponny som antagligen är skadad för livet så blev det att jobba lite med henne också. Först red jag Flisan, då gick Richard runt med Ramona. Han fick lära sig hur man stannar en häst som man gör inom NH. Det gick bättre än jag trodde, rent ut sagt KANON! I alla fall så hoppade jag Flisan, det var riktigt roligt. Hon bockade givetvis direkt efter hindret, men det var ju för att hon var glad. Efter att jag hade ridit en stund så hoppade Richard upp på Flisan. Hon var lite knepig måste jag säga. Hon ville få av Richard så hon började galoppera mot staketet. Klart att jag blev lite rädd! Medans Richard skrittade runt på Flisan så gjorde jag lite NH med Ramona. Tog repet runt hennes bakben & hon fick världens jävla ryck. Men hon är söt ändå!

  Min sura ponny ^^


  Richard rider på tjockis-Flisan.

  • 2010-08-21
  • kl.23:00:19
  • Kategori: Stallet
 • Richard leker väktare

  Igår packade jag upp lite arbetskläder. Då passade Richard på att testa mina otroligt sexiga väktarkläder. Han passade i dom riktigt bra. Får hoppas att han en dag blir väktare inom Securitas. Han skulle lätt passa! Det tycker i alla fall jag. Kolla själva...


 • Andra skoldagen = 5-kamp

  Andra skoldagen är nu över. Blev först rundvandring i stallen, ladugården & växthusen. Känns som om jag har hört samma meningar förut... Jo, men det har jag ju! Blev också fika, fast vi fick betala. Jessika är smart & slapp betala, haha. Ni behöver inte veta vårat smarta sätt. Sedan blev det information om datorerna, palla liksom. Jag drog typ direkt eftersom jag redan har en inloggning. Sist men inte tråkigast var 5-kampen & gårdsrundan. Laget som jag var med i "Trean Muu" var absolut bäst. Eftersom jag redan hade sett frågorna innan så kunde jag rätt många. Sedan så bildade vi böghög, det var fan Pontus som vägde mest. Nej, nu var jag elak, höhö. Vi vann faktiskt! Fy fan vad vårat lag var BÄST!!!
  • 2010-08-20
  • kl.15:21:53
  • Kategori: Skolan
 • Första skoldagen

  Första dagen i skolan då. Känns väl sådär... Började med att Richard körde mig till skolan. Uddetorp var fan inte sig lik längre. Massa sönderblonderade fjortisar! Förlåt, men det såg verkligen ut som typ Big Brother eller något i den stilen. I alla fall så letade jag upp Jessika & Johanna. Så vi satt & snackade lite allmänt innan dagen började. Okej, det var fan inget som var nytt för mig. Men det var bara att hänga med ändå. Vi prövade kläder, fick busskort, tog kort med mera. Dagen gick ganska fort ändå...

  • 2010-08-19
  • kl.20:24:47
  • Kategori: Skolan
 • Så jävla dåligt...

  Svårt att andas nu. Förstår inte varför. Livet dom blev så bra till slut förändrades direkt. Mitt liv har tydligen en mening & det är att må dåligt. Jag vill känna glädje, vilket jag har gjort i två månader nu. Men så fort något blir komplicerat sjunker glädjen till botten igen. Varför? Kan jag aldrig bli stark? Allt var mycket bättre förr, när man var liten. Man behövde inte vara orolig för att bli lämnad... Jag tror ärligt att jag älskar dig mer än vad jag har gjort någonsin för någon annan. Du är den enda som betyder något för mig. Men jag vet, det kommer aldrig att bli vi. Det är synd, för jag hade verkligen gjort allt i vårat förhållande. Jag är inte som dina ex, för det är ju precis det du är rädd för. Att jag kommer att vara otrogen, bli en helt annan människa, eller vill inte träffa dig. Just det, du kanske bara tror att vi är vänner efter en stund i vårat förhållande. Men seriöst? Du har sagt flera gånger att du gillar mig mer än en vän. Du har även sagt att du älskar mig, att jag betyder mest för dig. Jag förstår inte längre vad som är fel. Jag har gjort allt för dig, det ska du veta. Tror också att du vet... Skulle aldrig göra så för någon annan. Förstå att du är min gud! Den som jag ber till varje natt för att allt ska bli bra. Jag är kär i dig, mer än vad någon annan kan bli. Du har också sagt att du är kär i mig, & då var du så jävla ledsen för saker jag gjorde. Jag vill inte såra dig, aldrig mer. Men jag vet att du kommer såra mig en dag...
 • Hej alla söta & fula!

  Nu är jag tillbaka igen, men antagligen blir det inte långvarigt. Jag har flyttat till Skara nu, vilket känns helt underbart. Nära till skolan, nära till Securitas, nära till Sambo & Särbo, men framförallt nära till Richard. I söndags var jag, Richard, Kassandra, Rasmus & Thomas i min lägenhet. Vi festade lite smått, i alla fall jag & Kassandra inne på toaletten. Säger inget mer... AdnanAdnanAdnan! Igår på kvällen så åkte jag & Richard hem till mitt gamla hus för att hämta lite saker. Det blev datorn, databordet, tv/dvd, filmer, ljudanläggningen & lite annat smått & gott. Richard är verkligen BÄST, tack för all hjälp du ger mig ♥

  • 2010-08-17
  • kl.15:43:02
  • Kategori: Allmänt
 • Veterinärkliniken

  Var på veterinärkliniken i Apelås med Ramona idag. Pappa & Richard vad ockå med. Fick inget direkt bra svar, men det var ärligt i alla fall. Ramona kommer aldrig att kunna hoppa igen eller bli en tävlingskompis. Så hon får antingen bli behandlad & kanske sluta halta. Då blir hon en promenadhäst & sällskapshäst. Det vet jag att hon kommer hata, så jag vill inte låta henne lida. Ni vet säkert den andra utvägen...

  • 2010-08-13
  • kl.19:40:46
  • Kategori: Stallet
 • Imorgon...

  Imorgon gäller det, jag hoppas på det bästa.
  Leva eller dö, det är frågan just nu.
  Fredagen den trettonde, dåligt datum för detta.
  Jag hoppas att du står i transporten hem igen.

  • 2010-08-12
  • kl.22:24:23
  • Kategori: Stallet
 • Wait for bästa kåmpiz...

  Har precis duschat & sitter nu här vid datorn. Väntar på att Richard ska komma tillbaka hit, vill ju se på film. Har inte sett på någon film under veckan vad jag minns. I alla fall inte hemma. Jag har istället saknat ihjäl mig efter bästa kåmpiz. Men nu ska jag vara med honom tills på måndag. Hoppas att han orkar med mig längre!

  • 2010-08-12
  • kl.22:01:31
  • Kategori: Allmänt
 • Universeum med Richard

  Idag gick jag upp klockan 08.00 för att vi skulle åka till IKEA & Universeum. Richard kom till mig 08.30 ungefär, tror faktiskt att det var lite innan. I alla fall så körde Richard dit & han kör verkligen BÄST. Vi rullade ju framåt... Orkar inte skriva om tiden på IKEA, för det var verkligen jobbigt att gå runt där. Men när vi var på Universeum gick det bättre att gå. Jag & Richard softade där i några timmar, var riktigt mysigt. Såg massa roliga & läskiga djur, hatar alla dessa ormar. En jävla anakonda gapade mot mig, trodde fan att den skulle äta upp mig. Just det ja, vi var i rymden också. Mamma ringde mig precis när vi landade på Saturnus. Fan vad bra timing! Vi åkte runt i rymden i några minuter, bland annat besökte vi Uranus & Mars också.

  Största hagel & största snöflingan.


  Richard softade lite bland bergen & akvariumen.


  Ett litet vattenfall, vet inte varför jag tog kort på det.


  Tyvärr ingen anka...


  En liten apa som försökte attackera mig & Richard.


  Tyvärr ingen anka den här fågeln heller...

  • 2010-08-12
  • kl.20:17:55
  • Kategori: Allmänt
 • Minnen 2008

  JANUARI

  Filip somnade så jag & Max la en bok på honom.


  FEBRUARI

  Madde på parketten i Lidköping. Fan vad kul vi hade!


  Självklart var det Adde & gänget som jobbade.


  Jag fick även en present av Madde (a)


  MARS

  Martin dampade loss under en lektion, haha.


  Alexandra slängde ner min mössa mellan två halmbalar ^^


  Jag gjorde även mitt största misstag... blev ihop med Philip.


  APRIL

  Alexandra åt glass på hästryggen, så ramlade hon av ^^


  Var på parketten med Filip, Madde & Philip.


  MAJ

  Pontus satte sig på en stol & då gick hela skiten sönder. Tjockis ^^


  JUNI

  Max hjälpte mig & Philip att sätta upp ett tält i hagen.


  Min kusin Lina tog studenten också.


  JULI

  Jag träffade världens bästa Addeman.


  AUGUSTI

  Vi spelade in filmen "Skogen är mer än bara träd".


  Adde ställde sin bil väldigt bra, egen parkeringsruta & allt ^^


  SEPTEMBER

  Jag hade lite roligt i båten kan man väl säga ^^


  Jag började umgås riktigt mycket med Sofeya.


  Jag fick även kontakt med min klasskompis Nazifa.


  OKTOBER

  Polisen i Skövde är så trevliga, eller inte ^^


  Jag spelade bowling med Madde & Idha.


  NOVEMBER

  Nazifa dampade loss lite när vi egentligen skulle ha idrott ^^


  Jag fick min ÄLSKADE turkjacka <3


  DECEMBER

  Helt fuckad månad.

 • Veckans fråga!  Jag jobbar ju som journalist för nämnd tidning ovan.
  Varje vecka ska jag nu ha med "veckans fråga".
  Då tänkte jag att ni får svara, & så väljer jag ut några.
  Ni måste skriva för- & efternamn + ålder. Bild tar jag med!

  Veckans fråga:
  Vilken maträtt är en typisk sommarrätt?

  • 2010-08-11
  • kl.13:08:17
  • Kategori: Jobb
 • Diss - När allt blir ändrat  Jag riktigt HATAR när man bestämt något en vecka i förväg & sedan blir det inte så. Man har ju redan börjat planera in saker. Det värsta är ju när folk som själva hatar det gör samma sak. Precis så är det för min del nu, tänker inte nämna några namn. Men det är så jävla jobbigt!

 • Vecka 32 - UPPDATERAT!

  • 2010-08-10
  • kl.22:37:59
  • Kategori: Allmänt
 • Big Girls Don't Cry

  Detta är då min absoluta favoritfilm. Kanske tycker ni att det är lite konstigt, då den faktiskt är tysk. Men den är så jävla bra att det inte spelar någon roll. Budskapet är så starkt & handlingen är lätt att förstå. Första gången som jag såg filmen så visste jag att det var min favoritfilm. Otroligt bra skådespelare, bra manus & bra regi. Allt är så bra!


 • Memory ♥

  Saknar tiden <3


 • Stämmer inte...

  Skit i veckoöversikten som jag skrev igår. Den stämmer ändå inte, men orkar inte göra en ny. Ingenting som var bestämt kommer att hända... Lite tråkigt faktiskt. Men jag överlever, finns ju massa annat som man kan göra.
  • 2010-08-10
  • kl.16:23:12
  • Kategori: Allmänt
 • Vecka 32

  • 2010-08-09
  • kl.23:57:25
  • Kategori: Allmänt
 • Tidsfördriv #2

  10 FRÅGOR OM DIG SJÄLV
  Fullständiga namn? Malin Malekova
  Sminkar du dig? Ja
  Vad har du på dig just nu? Mjukisbyxor & en t-shirt.
  Vilken årstid är bäst? Sommaren
  Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? Vakna upp bredvid den bästa.
  Vad är du bra på? Att försöka uppnå mina mål i livet.
  Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Nej, jag vill sova tillsammans med den bästa.
  Vem älskar du mest på denna jord? Den bästa.
  Vilket är ditt största misstag? Att jag förlovade mig med en idiot.

  11 FRÅGOR OM DINA VÄNNER
  Vem är din allra bästa vän? Pontus Akimovic
  Vem vet allt om dig? Ingen
  Vem är den roligaste av dina vänner? Kassandra Isaksson
  Vem är snyggast av dina vänner? Alla
  Vem är mest partyprisse? Mohammed Topic-Andersson
  Vem är den du helst har filmkväll med? Richard
  Vem saknar du? Richard
  Vem röker av dina vänner? En hel del.
  Du ska träffa en kille du tycker om, vem tar du med dig? Kassandra Isakssom eller Alexandra Sahlgren
  Vem av dina vänner är mest bröstfixerad? Adnan Tuzinovic

  ANNAT
  Vem är du tillsammans med? Ingen
  Blir du lätt kär? Nja, beror lite på.
  Vem kysste du senast? Den bästa
  Är du sån som visar kärlek offentligt? Ja
  Hur gammal var du när du fick din första kyss? Oj, jag var väl typ 11 år.
  Har du varit otrogen någon gång? Ja, tyvärr.
  Vilken kärleksfilm tycker du är bäst? Ciao Bella
  Har du haft sex med fler än 3 personer? Haha
  Har du haft sex med fler än 5 personer? Haha
  Vad är det värsta en kille kan göra när det gäller kyssar? Ha en äcklig andedräckt.
  Är dina föräldrar fortfarande tillsammans? Ja
  Är du romantisk? Kanske lite, men inte mer än den bästa.
  När gav du någon rosor senast? Tror aldrig att jag har gjort det.
  Vad tänder du på? Handbojor, haha.
  Vad faller du för utseendemessigt när det gäller killar? Ögonen & leendet.
  Har du haft sex den senaste månaden? Haha
  När hade du sex senast? Haha
  Har du kysst någon i regnet? Ja
  Tar du ofta första steget? Nej, inte ofta.
  Har du upplevt kärlek vid första ögonkastet? Ja

 • Tidsfördriv #1

  UTSEENDE
  [X] Jag är kortare än 175 cm.
  [/ ] jag tycker att jag är ful.
  [X] Jag blir lätt brun.
  [  ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
  [X] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
  [  ] Jag har en tatuering.
  [  ] Jag har haft/har tandställning.
  [X] Jag har glasögon/linser.
  [X] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
  [X] Jag har mer än två piercingar.
  [X] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
  [  ] Jag har fräknar.

  FAMILJ
  [X] Jag har svurit åt mina föräldrar.
  [X] Jag har rymt hemifrån.
  [X] Jag har blivit utslängd hemifrån.
  [  ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
  [  ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
  [X] Jag vill ha barn någon dag.
  [  ] Jag har barn.
  [  ] Jag har mist ett barn.

  SKOLA/JOBB
  [X] Jag studerar.
  [X] Jag jobbar.
  [X] Jag har somnat i skolan/jobbet.
  [X] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
  [X] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
  [  ] Jag har fått sparken.

  SKAMLIGHETER
  [  ] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
  [  ] Jag har pissat på mej av skratt.
  [/ ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
  [X] Jag har gråtit av skratt.
  [X] Jag har limmat fast min hand i något.
  [X] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
  [X] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

  HÄLSA
  [  ] Jag föddes med en sjukdom.
  [X] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
  [  ] Jag har brutit ett ben.
  [  ] Mina tonciller har tagits bort.
  [X] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
  [  ] Mina visdomständer har tagits bort.
  [  ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
  [X] Jag har haft vattkoppor.
  [  ] Jag har haft/har astma.

  EFARENHETER
  [X] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
  [X] Jag har sett en fallande stjärna.
  [X] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
  [/ ] Jag har körkort.
  [X] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
  [X] Jag har sparkat en kille mellan benen.
  [  ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
  [X] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
  [  ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
  [X] Jag har krockat i en bil.
  [X] Jag har medverkat i ett skådespel.
  [X] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
  [X] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
  [  ] Jag har sett norrskenet.
  [X] Jag har suttit på ett tak på natten.
  [X] Jag har aprillat någon.
  [X] Jag har åkt taxi.
  [  ] Jag har ätit sushi.
  [X] Jag har åkt snowboard.
  [  ] Jag har kört skoter och har skoterförarbevis.

  FÖRHÅLLANDEN
  [X] Jag är singel.
  [  ] Jag är i ett förhållande.
  [  ] Jag är förlovad.
  [  ] Jag är gift.
  [/ ] Jag har varit på en blind date.
  [X] Jag saknar någon just nu.
  [/] Jag är rädd för att bli övergiven.
  [X] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
  [/ ] Jag har skiljt mig.
  [X] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
  [X] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
  [X] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

  ÄRLIGHET
  [X] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
  [X] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
  [X] Jag har smygit ut utan lov.
  [X] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
  [X] Jag har fuskat i ett spel.
  [X] Jag har struntat i ett prov.

  DÅLIGA TIDER

  [X] Jag har druckit alkohol.
  [/ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
  [/ ] Jag kan inte svälja piller.
  [  ] Jag röker.
  [  ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
  [  ] Jag tar mediciner mot depression.
  [  ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
  [X] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
  [X] Jag har vaknat gråtande.
  [X] Jag har somnat gråtande.

  DÖDEN
  [X] Jag är rädd för att dö.
  [X] Jag hatar begravningar.
  [X] Jag har sett någon dö.
  [X] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
  [X] Någon nära till mig har begått självmord.

  MATERIALISM
  [  ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
  [X] Jag har egen TV.
  [X] Jag har egen dator.
  [  ] Jag äger många dyra designerväskor.
  [X] Jag äger något från H&M.
  [  ] Jag samlar på serietidningar.
  [  ] Jag äger något från Benetton.
  [  ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
  [X] Jag äger något från Diesel.

  SLUMPVIS
  [/ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
  [  ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
  [  ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
  [/ ] Jag ser på nyheterna.
  [  ] Jag dödar inte insekter.
  [X] Jag svär ofta.
  [/ ] Jag sjunger i duschen.
  [  ] Jag är en morgonperson.
  [X] Jag betalade för min ring

 • Lördagen 7/8 i Rättvik

  Fy fan vilken seg dag, usch på den! Vi åkte till travbanan i Rättvik där Richard skulle fotografera massa bilar. Jag gick efter honom & sov typ. I alla fall så åkte vi hem efter att vi hade varit där i en timma. Alla utom Richard sov i bilen. Fan vad jobbigt det var att inte ha en säng att sova i. Men Richard körde fort hem, så det var inte överdrivet jobbigt. Tydligen hade Bosse kört lite i Skövde, då hade han backat in i ett staket.

  Det var JÄVLIGT ROLIGT i Rättvik!

  Richard körde hela vägen hem!


  Knutte sov...


  Det gjorde även Bosse Buddist!


  Såg en bmw med registreringsnummer "bmw".


  Jag ville att Knutte skulle se ut som en taliban.

  • 2010-08-09
  • kl.22:51:55
  • Kategori: Resor
 • Fredagen 6/8 i Rättvik

  Jag & Richard vaknade i bilen tillsammans med Bosse. Det var äckligt varmt, plus att bilen hade lutat framåt så att jag & Richard hade åkt ner med våra huvud mellan sätena. Annars så var humöret på topp! Knutte kom in i bilen & var riktigt hungrig. Så Bosse satte sig vid ratten & körde iväg med oss till Ica Fiolen. Fan vad roligt det var att ligga på en madrass i bak när man kör. Synd att man inte får åka så egentligen, jävla säkerhet.

  I alla fall när vi kom tillbaka så gick jag & fixade mig. Jag behövde byta kläder, platta håret & sminka mig. Richard, Knutte & Kenth duschade om ni vill veta. Det är kanske inte så väldigt intressant, men nu vet ni det också. Eftersom det bara fanns två duschar på killarnas så fick Richard duscha i tjejernas. Jag tog äran & vaktade honom. Kände mig som en riktig ordningsvakt som frågade efter leg, hehe. Nej, men jag stod & plattade håret samtidigt. Jag hörde att Knutte stönade, så jag blev lite orolig. Liksom två killar i samma rum som duschar?! Så hör man en stöna, det kan ju bara betyda en sak. Så jag sparkade på dörren till dom & Knutte tittar ut. Han hade blivit skiträdd när jag sparkade på dörren. Han trodde väl att det var Jesus eller någon.

  På kvällen så åkte vi runt i bilen rätt mycket. Vi åkte efter en bmw en stund, då vi märker att den vill tävla. Så Richard gasar & försöker att vinna. Men det var inte lätt, eftersom han inte visste hur vägen gick. Klart som fan att min älskade bmw vann. Fast egentligen borde jag hejat på den bilen som jag satt i. Den är ju inte dålig! Vi stannade på en bensinmack för att jag & Knutte behövde gå på toaletten. När vi står i toalettkön så säger jag till Knutte att vi kanske skulle ta några spypåsar ifall att någon spyr. Han svarar med att det borde vi göra. Men det vi trodde var spypåsar var i självaste verket kaffelock, haha.

  Richard i bilen.


  Min dricka <3


  BMW-gänget som vi tävlade mot.


  Bosse Buddist i bilen när vi ska sova.


  Knutte sov "bekvämt" i bilen.


  Richard ska precis gå & lägga sig.

  • 2010-08-09
  • kl.22:39:51
  • Kategori: Resor
 • Torsdagen 5/8 i Rättvik

  Idag åkte vi till Rättvik. Vi var sex stycken som åkte dit, vilket kändes lagom. Det var Richard som körde, sedan så var det jag, Knutte, Bosse, Kenth & Ninni. Det tog typ sex timmar att åka dit, & ändå körde Richard väldigt fort. Vi åkte förbi en liten skitby där det såg ut som värsta slummen. Några barn lekte vid ett fult hus eller vad man ska kalla skiten. Vi stannade & fotograferade dom, för det är inte varje dag som man ser något sådant i Sverige. Tyvärr så tog bensinen nästan slut & vi behövde tanka. Vi hittade en bensinmack, men Knutte sa att vi skulle ta en som var längre fram. Men tror ni att det fanns någon? Nej, så Richard fick köra väldigt ekonomiskt. Det gick jävligt sakta, det kändes som om vi aldrig skulle komma fram.

  Men det gjorde vi! För vi hittade en bensinmack i Mora (tror jag att det var). Bosse ställde sig & rökte bredvid, fast då fick han värsta utskällningen av en gubbe. Aja, vi tankade & åkte vidare mot Rättvik. Vi hamnade på en kristen camping som var väldigt lugn. Kenth & Ninni började att sätta upp sitt tält. Knutte slängde ut sitt tält & skulle precis börja sätta ihop det då han märkte att pinnarna fattades. Han hade alltså glömt dom hemma! Så vi fick åka & leta efter ett tält så att Knutte & Bosse kunde sova någonstans. Men nejdå, det fanns inget tält att köpa så sent.

  Det blev att Bosse fick sova i bilen med mig & Richard. Knutte var envis så han sov ute i sin sovsäck. Vi trodde aldrig att han skulle göra det. Men det gjorde han! Allt hade varit bra under natten tyckte Knutte, men på morgonen var det svinkallt. Ja, så kan man ju också sova...

  "Gatubarnen" som lekte vid det fula huset.


  Knutte som tältade på sitt sätt.

  • 2010-08-09
  • kl.21:51:17
  • Kategori: Resor
 • Onsdagen 4/8

  Jag & pappa åkte till min lägenhet för att fixa lite. Han skulle spackla eller något, jag själv satte upp duschdraperi & packade upp lite saker till köket. Blev att hämta ut min pencillin också, inte så jävla dyr faktiskt. Richard kom även till min lägenhet. Han kollade runt lite i mitt nya place & sedan drog vi hem till honom.

  Där åt vi lite mat & käkade chips till några bra filmer. Richard planerade lite inför torsdagen & resan till Rättvik. Vi gick väl & la oss rätt sent har jag för mig. Eftersom jag hade ont så satt jag upp i sängen. Så tydligen hade jag somnat när jag satt där & varit på väg att ramla ner i golvet.

  • 2010-08-09
  • kl.21:28:44
  • Kategori: Allmänt
 • Seg på att skriva!

  Tja, jag vet att jag inte har uppdaterat något under typ en vecka. Men har varit i Rättvik & är hos Richard nu. Lite svårt att blogga då... Så imorgon blir det en del inlägg förhoppningsvis. Även några bilder från Rättvik!
  • 2010-08-09
  • kl.00:26:49
  • Kategori: Allmänt
 • Veckans fråga!  Jag jobbar ju som journalist för nämnd tidning ovan.
  Varje vecka ska jag nu ha med "veckans fråga".
  Då tänkte jag att ni får svara, & så väljer jag ut några.
  Ni måste skriva för- & efternamn + ålder. Bild tar jag med!

  Veckans fråga:
  Hur tycker du att vädret i sommar har varit?

  • 2010-08-04
  • kl.10:28:14
  • Kategori: Jobb
 • Skriver reportage för tidningen

  Sitter & skriver ett reportage nu för tidningen. Hoppas att dom tycker om det. Nu när alla är på semester är det ju så sjukt svårt att hitta någon att intervjua. Så jag tog Adnan som "offer" denna gången. Han ska berätta om sitt jobb tänkte jag. Det är väldigt intressant att läsa om unga ute i arbetslivet tycker jag. Men det är ju jag... Jag kanske kan påverka folk att söka ett av jobben som jag skriver om. För det finns inte många yrken som tar emot personer runt 20 år som bara har en gymnasieutbildning. Synd, jag vet!

  • 2010-08-03
  • kl.21:32:54
  • Kategori: Jobb
 • Städade lägenheten

  Har varit & städat i min lägenhet idag. Gick faktiskt väldigt fort, dock var det riktigt tråkigt. Men men... Så är det när man ska flytta. Jag vill ju inte ha en massa grus i mitt hus. Haha, det rimmade lite! I alla fall så tog jag några bilder på de olika rummen. Tyvärr inte alla.

  Hallen


  Badrummet

  • 2010-08-03
  • kl.19:51:06
  • Kategori: Allmänt
 • Vecka 31

  • 2010-08-02
  • kl.23:19:51
  • Kategori: Allmänt
 • En söndag med Richard

  Ja, vad gjorde jag & Richard i söndags? Ärligt så kommer jag faktiskt inte ihåg allt som vi gjorde. Men vi spelade Playstation 2 i alla fall. Körde något bilspel som gick ut på att krocka med så många som möjligt. Såklart att jag var grym i det, haha. Nej, men vi vann lika många gånger! Sedan kollade vi på en bilfilm; 2 fast 2 furious. Riktigt bra om jag själv får säga det. Haha, lite overkligt när dom kör under den brinnande tanken bara.

  Richard blev väldigt glad senare under natten. Jag kan inte förstå varför?! Eller det kanske jag kan, haha. Vi skrattade typ hela tiden åt helt normala saker. Sedan hade jag ramlat ner från hans säng några gånger. Men det gjorde ju även Richard. Just det, jag hade min älskade SAMBO-mössa på mig typ hela tiden.

  Detta måste verkligen göras om <3

  • 2010-08-02
  • kl.22:35:20
  • Kategori: Allmänt
 • Cruising i Falköping

  I lördags åkte jag med Richard till Falköpings cruising. Vi kom inte med i själva grejen vad jag förstod, för hans bil var alldeles för ny. Men vi kom allt med en liten stund, för vi hittade en väg som inte var spärrad. Det var faktiskt riktigt roligt, inte alls som jag trodde att det skulle vara.

  Såg en liten tjej i 5-års åldern som drack öl i en bil. Då frågade en av Richards kompisar varför hon drack öl. Hon svarade med "Det är alkohol... fri!". Riktigt gulligt! En annan rolig sak som hände var att Knutte "strumpan" fick typ en kapsyl i ögat av en annan.

  • 2010-08-02
  • kl.22:23:59
  • Kategori: By night
 • ...

  Förlåt, men jag orkar inte blogga just nu... Fuck!
  • 2010-08-02
  • kl.21:07:38
  • Kategori: Allmänt
 • Kategorier

  Arkiv

  Senaste inlägg

  bilde