- Powered by ADHD
Hem Om mig Kontakt

Tack för att du finns Pontus <3

Förr trodde jag aldrig att du skulle ställa upp för mig. Du är ju själv väldigt förvånad över att du gör det. Som tur är kan människor förändras och du gjorde det positivt. Även fast vi inte längre är tillsammans så älskar jag dig. Jag älskar dig som kompis och kanske ännu mer. Men att vi skulle bli tillsammans igen blir nog svårt. För trots allt mina känslor för dig så ser jag dig mer som en vän. Och som vi sa förut är ju vänskap det finaste som finns. Kärleken är ju inte hållbar, men vänskap är för evigt.

När jag kom till internatet och allt var åt helvete så tänkte jag på dig bara sådär. Det var inte Adde som jag tänkte på, utan dig. Så smsade jag dig och frågade om du hade lust att komma hit. Du svarade med att du kommer på direkten. Vem skulle göra något sådant? Du är helt underbar Pontus, skit i vad de andra säger. Om du vill så är du en kanonkille. Ditt namn på min arm är inte för evigt, men ditt namn i mitt hjärta kommer alltid finnas där.

 • Göteborg Horse Show

  Vi var även på Göteborg Horse Show, eller rättare sagt på mässan. Jag och Alexandra gick runt och kollade på massa hästsaker och shoppade loss. Det blev faktiskt en hel del som jag fick med mig hem, dock ingen grimma detta året. Jag har så sjukt många till Ramona att jag inte kunde med att köpa en till. Det blev inte heller något onödigt som det alltid blir. En rolig sak som jag och Alexandra köpte var en ridjacka med brodyren Stall Pici i bak och våra smeknamn i fram. Dock får vi dom om någon vecka på posten. Men dom var fina och väldigt sköna. Det är ju huvudsaken!

  Efter maten gick jag och Alexandra ut för att titta på transporten som stod utanför mässan. Då ser vi en riktigt snygg väktare, helt seriöst. Jag hälsade och han var trevlig, men lite mesig. Han hade ingen utrustning som han skulle och det påpekade han givetvis. Något som han inte heller kunde var att prata i micken med sina arbetskamrater. Tyvärr fick vi inte fotografera snyggingen.

  Jag och Alexandra gick åter in på mässan och letade efter KG och Patricia. Då ser vi KG sitta vid ett bord och läsa (som vanligt). Vi var riktigt törstiga så vi gick och köpte en dricka. Väl i kön ser vi semlor och självklart tar vi en var. Men i kassan ser vi chokladmuffins som såg riktigt goda ut, så vi försökte välja vad vi skulle äta. Men det var så svårt att vi tog både en semla och en chokladmuffins. Tjocka vi är!

  Polisen fanns på plats även i år.


  Alexandra posar framför polisbilen.


  Min semla (med Alexandras grädde) och chokladmuffins.

  • 2010-02-28
  • kl.11:19:56
  • Kategori: Resor
 • Buttericks i Göteborg

  Igår när vi var i Göteborg så ville jag och Alexandra väldigt gärna gå in på Buttericks först. Sagt och gjort staplade vi in där och gick upp till övervåningen. Där fanns så många masker och andra roligheter. Vi började att klä ut oss till olika saker och fotograferade en aning. Bjuder på några bilder som ni kan skratta åt.

  Jag som Herr Gris.


  Alexandra som Herr Gris.


  Alexandra och jag som snygga väktare... och vi lyckas!


  Ojojoj ^^


  Alexandra med sin drömhatt.
  • 2010-02-28
  • kl.11:03:46
  • Kategori: Resor
 • Fest fest fest

  Igår kväll så fick jag och Elin skjuts av pappa in till Skara. Ni som inte vet det så var det fest som vi skulle på och inte symöte. Han släppte av oss ungefär vid Netto, eller kanske var det närmare posten. I alla fall så bad jag Johan att komma ut och möta oss, eftersom vi inte visste vilket hus de var. Han svarade med att han skulle möta oss om fem minuter. Precis när vi står och väntar så säger Elin att det kommer några hulliganer emot oss. Och det gjorde det faktiskt! Hulliganerna gapade och vinglade runt. Jag och Elin började gå bort från dom och in i en trappuppgång ifall de ville slå ner oss. Jag smsade till Johan att han skulle skynda sig för att några idioter skulle slå oss. Då smsar han tillbaka att han är på plats... Jag och Elin gick sakta ut och såg Johan och de andra. Haha, det var ju de som var hulliganerna. Fan vad jag och Elin skrattade åt det!

  Vi gick till huset där festen var och vi satt där och lyssnade på dålig knarkmusik. Jag och Elin frågade om de hade någon annan musik, men Alfons svarade med att de inte hade det. Då började jag leta bland några skivor och hittade till min stora förvåning en bra skiva. Så jag satte i den och Lady Gaga började spelas. Shit vad jag är grym på att vara DJ.

  Jag ska vara elak nu och berätta att Daniel och Robert var elaka mot stackars Alfons ^^

  • 2010-02-26
  • kl.09:09:52
  • Kategori: By night
 • Fina födelsedagspresenter

  Igår åkte jag hem för att fira med familjen lite. Jag och mamma köpte en liten tårta, som enligt tradition är ett måste. När vi kom hem så plockade jag i ordning rummet för imorgon ska jag ha släktkalas. Vet ni hur mycket jag städade egentligen? Jo, jag plockade bort två påsar bara. Sedan var det ganska rent tror jag, hoppas att mamma dammsuger bara.

  När pappa kom hem så gick de båda in i köket och jag satt och tittade på Snobben som gick på teven. Och vad tror ni de gör? De sjunger och tågar in i vardagsrummet. Haha, det var lite läskigt. Av mamma och pappa fick jag en jättefin ring, tyvärr var den för liten så jag måste byta storlek. Den var verkligen min typ; halva guld och halva silver. Väldigt dyr också! Så nu gäller det att inte tappa bort den som jag brukar göra med saker. Sedan fick jag 2 000 kronor av dem också. Tack så mycket! På posten hade det kommit två brev; båda från pappas släktsida. I varje kuvert låg det 500 kronor. Vad glad jag blev, tack så jättemycket.

  Om vi ska gå tillbaka till tårtan så var den god, men det blev lite för mycket.
  • 2010-02-26
  • kl.09:00:21
  • Kategori: Allmänt
 • Trevligt nattbesök

  Vad hände i natt då? Vad tror ni? Jo, det började med att jag sov jättebra. Då hände något med dörren och den lät något fruktansvärt. Jag gick upp och öppnade dörren, för jag ville verkligen sova. Tänkte att det var några idioter på internatet som höll på att dampa som vanligt. Men nej, där ute står Adde och hans arbetskamrat och sjunger för mig. Eftersom jag var helt nyvaken och trött så förstod jag ingenting. Men sedan slog det mig, jag fyller ju år!

  Jag bad de komma in på rummet så att ingen skulle få hyperdamp. De gick snällt in och sjöng vidare. Haha, någon fin sång var det knappast. I alla fall så tog Adde fram en glasstårta som vi åt upp nästan på en gång. Det var trevligt nattbesök och en rolig upplevelse.
  • 2010-02-25
  • kl.08:07:50
  • Kategori: Skolan
 • 18 år idag  Ja, må hon leva.
  Ja, må hon leva.
  Ja, må hon leva uti hundrade år.
  Javisst ska hon leva.
  Javisst ska hon leva.
  Javisst ska hon leva uti hundrade år.
  Och när hon har levat.
  Och när hon har levat.
  Och när hon har levat uti hundrade år.
  Ja, då ska hon leva.
  Ja, då ska hon leva.
  Ja, då ska hon leva uti hundrade år.
  • 2010-02-25
  • kl.08:03:49
  • Kategori: Allmänt
 • Nedräkning..

  Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på Hey Baberiba - Säsong 1. Känns som att jag behöver lugna ner mig inför imorgon. Har varit stressigt, vet inte varför. Jag blir ju gammal imorgon, faktiskt vuxen. Kanske är så som vuxna känner sig. Ingen aning! Nu ska jag vänta in tolvslaget och min FÖDELSEDAG (Y)
  • 2010-02-24
  • kl.22:02:13
  • Kategori: Skolan
 • Snart (aa)

  Imorgon blir jag 18 år (Y)

  • 2010-02-24
  • kl.18:39:29
  • Kategori: Allmänt
 • Filma under natten

  Nu är det såhär att jag har kommit på världens bästa idé. Jag ska filma när jag sover hemma, så kan jag se om det händer något. Har ibland vaknat av att någon rycker mig i håret och det är inte roligt. Måste få hem min cam först innan jag kan skrida till verket. Tror ni att man ser något? Ärligt talat så hoppas jag inte det.
  • 2010-02-24
  • kl.18:31:07
  • Kategori: Allmänt
 • Vinnarnovellen 2009 - På väg

  Igår sökte jag runt på Google och hittade till min stora förvåning en novell som jag kände igen. Det var den som jag skrivit då jag gick på media. Jag hamnade på första plats av alla i klassen och fick något pris som jag inte ens minns vad det var för något. Läs gärna och lägg en kommentar!

  Landskap efter landskap försvinner förbi utanför fönstret. Jag sitter på en av de bakre platserna i bussen, själv. För första gången på två år ska jag få träffa min familj igen. Min friska, underbara familj. De som förstod vem jag egentligen var, utan att de dömde mig. Jag vet, jag var sjuk. Det var ingen riktig sjukdom, en sådan där som cancer eller ännu värre. Nej, detta var en enklare variant. Jag hade Borderline. När jag fick reda på att jag hade uppnått diagnosen för Borderline kunde jag inte hantera det. Allt handlade om droger, alkohol, att skada sig själv och inte minst att hitta en väg ut. När jag hamnade i mina psykiska attacker kunde knappt mamma hantera mig i början. Jag slog henne, hotade henne, jag gjorde precis allt dumt man kunde göra. Till sist fick hon nog. Snabbt lyfte hon telefonluren och slog hårt på knapparna. Några sekunder senare började hon prata med någon. Jag vet fortfarande inte vem det var, men efter det samtalet var ingenting sig likt.

  Jag slängde igen dörren till mitt rum och ropade de fulaste orden jag kunde till mamma. Hon förstod verkligen ingenting. Vad var det för något hon sa nyss? Att jag skulle åka bort ett tag. Jag har ju inga vänner som vill vara med mig, så hur skulle det gå till? Kanske var det någon i släkten, men de som verkligen stod min familj närmast hade slutat besöka oss. Strunt samma, jag brydde mig inte så mycket. Snabbt tog jag fram min blåa väska och började packa ner allt jag skulle ha med mig. Att ”åka bort ett tag” kunde ju vara hur kort som helst, eller tvärtom. Hur mycket skulle jag packa ner i väskan? Jag ville inte fråga mamma. Det blev lite kläder som jag trivdes i, sedan lade jag ner min iPod och mobiltelefon. Jag tittade runt i mitt lilla rum en sista gång så jag inte hade glömt något. Sedan öppnade jag dörren och gick ner till mamma.

  Hur kunde jag vara så elak mot henne? Det enda hon ville var att jag skulle få hjälp tillräckligt snabbt. Jag såg ju själv vad som hände med Tyra på hemmet. Det var fruktansvärt. Allt var indränkt i blod och på väggarna fanns bilder på hennes pojkvän. Tyra hade också Borderline, fast hon hade fått hjälp för sent. I flera år hade hon gått omkring och mått dåligt, utan att hennes föräldrar brydde sig. Tyra var den första som jag pratade med på hemmet, och jag gillade henne riktigt mycket. Hon blev som syster för mig.

  Jag skriver Tyras namn på den immiga fönsterrutan. Snabbt försvinner det igen och jag tittar ner i min väska. Jag tar fram ett fotografi som jag fick av Tyra. Det har hon redigerat alldeles själv. På fotografiet ser man Tyra sitta på en grön sommaräng med blommor i håret och det är hästar runt omkring henne. Det var hennes dröm; att få leva med hästar. Jag lägger ner fotografiet igen och lutar mig bakåt. Bussen stannar för att en kvinna ska gå av, mitt i ödemarken. Vem kan bo här? Det är skabbiga hus med ladugårdar som har börjat rasa. Tur att min familj inte bor här i alla fall.

  När jag pratade med mamma i telefon igår berättade hon att de hade flyttat till en större villa. Jag hoppas det är lika fint som vårat förra hus. Fast jag minns det knappt längre, jag är så van vid behandlingshemmets röda färg. Tänk, att jag blev den första tjejen som fick åka därifrån frisk. Att ingen annan klarade det. Men jag kan fortfarande få ett återfall. Behandlingen var svår, men jag orkade med allt. Det kommer jag tacka min kropp för en dag.

  Jag satt på en stol och grät. Ingen förstod varför, inte ens jag själv. En av sjukvårdarna sa att det var naturligt att gråta ut sin sorg. Visst kanske det var så, men jag var inte säker. Sakta stoppade jag ner min vänstra hand i byxfickan och tog upp ett piller. Jag fick det av Olivia som bodde i rummet bredvid mitt. Hon och jag hade mycket idéer för oss. Som att byta tabletter med varandra. Olivia hade ADHD och var även beroende av droger. Fast jag märkte aldrig det på henne. Att hon hade ADHD alltså. Men hennes stora drogberoende var inte svårt att märka. Varje morgon och kväll fick jag bensodiazepiner för att kunna bli frisk en dag. Olivia fick amfetamin i små mängder, det gjorde så hon blev lugn. Jag lärde mig tidigt att använda droger på behandlingshemmet. För att man skulle få uppmärksamhet. Varje morgon fick jag Olivias amfetamin och hon fick mina tabletter. Jag blev riktigt vild när jag tog tabletterna. Det blev en rejäl kick! Tyvärr insåg läkarna ganska tidigt om vad som var på gång. Så i fortsättningen fick jag ta mina tabletter när läkarna såg på. Men då kom Olivia på en ännu bättre idé. Att när vi tog våra piller skulle vi gömma de under tungan. Då kunde vi fortfarande byta med varandra och få våra kickar.

  Jag hatar mig själv idag för att jag tog droger. Det blev ett riktigt missbruk. Först mådde man bra, väldigt bra. Efter några timmar när ruset började uppta så mådde man riktigt dåligt. Jag spydde och började skrika efter mer. Jag var verkligen beroende. Men en läkare som jag tyckte mycket om hjälpte mig att inse hur drogerna påverkade kroppen. Som tur var tog jag all information på allvar och kom ur mitt beroende. Det enda jag saknar är hur otroligt bra man mådde just när det började verka.

  Idag mår jag varken bra eller dåligt. Just nu mår jag bra, men om några minuter kan mitt humör ändras. Ibland kan jag till och med börja gråta fastän jag är glad. Men det var mest när jag var på behandlingshemmet. Många påstår att man blir sjukare av att vara på ett behandlingshem, det kanske stämmer. Men jag lyckades i alla fall bli frisk, inte fullt frisk, men frisk.

  Busschauffören ropar ut i högtalarna att vi är framme. Jag börjar genast fumla med min jacka. Innan jag ens har fått på mig den så har vi stannat vid hållplatsen. En klump börjar växa i min mage. Jag tar min väska och reser mig snabbt för att slippa vänta på att gå ut sist.

  Luften är frisk ute, solen tittar fram bakom några vita moln. Jag ser mig omkring för att hitta min familj.
  - Sofia, ropar någon bakom mig.
  Jag vänder mig hastigt och ser till min förvåning att det är mamma som kommer springandes emot mig. Efter kommer pappa och min lillasyster gåendes. Det blir ett kramkalas som aldrig förr. Mamma börjar plötsligt gråta, så jag passar på att också fälla några tårar. Jag är så glad att se min älskade familj igen.
  - Lova mig nu en sak, lämna mig aldrig igen, säger jag.
 • Paranormal Activity

  Jag sitter här och är totalt livrädd. Och varför tror ni att jag är det? Jo, jag och Elin såg filmen Paranormal Activity förut. Vi trodde att det var en skräckfilm, men det var rena rama dokumentären. Den var så jävla läskig och nu vågar jag inte sova själv. Hoppas att Addemannen jobbar på Uddetorp i natt så kan han komma in och prata med mig. Jag är rädd, rädd och åter rädd...

 • Bio med folket

  Idag var jag på bio med Adde, Diana, Pontus, Mathe, Sofeya och Sara. Jag åkte med Sara från Uddetorp och vi sjöng på någon gammal låt med Britney Spears. Den sög riktigt mycket och ännu mer när vi sjöng med. I alla fall så kom vi fram till bion innan de andra. Såklart vi kom dit innan, vi äger ju! När vi ser en Toyota som dunkar musik så förstår vi att det är Adde och de andra. Diana var riktigt sur för hon hade inte hunnit fixa till sig riktigt bra. Då lugnade jag henne att det säkert bara satt massor med tjejer där inne. Såklart det inte gjorde det, utan värsta snyggingarna längre fram. Diana började slå mig och jag blev ledsen i ena ögat. Då sa Adde från ingenstans att killarna säkert var bögar från Göteborg. Då lugnade hon sig och filmen började.

  Den var grymt bra och riktigt rolig. För er som inte har förstått det tidigare så var det Farsan vi var och såg. Men precis när filmen började så vände sig en ganska gammal man och glodde på mig och Diana. Han var riktigt läskig! Sedan kollade han på filmen en stund och vipps så somnade han. Tror ni inte gubbjäveln snarkade också? Jo, såklart han gjorde. Då kastade Diana popcorn på honom så att han vaknade. Han vände sig direkt om och skällde ut henne. Diana såg vettskrämd ut, haha!
 • Bio ikväll

  Idag blir det bio med folket. Vi ska gå och se Farsan har jag för mig. Det passar ju lite bra med ett gäng som oss att se den filmen. Jag tror ni förstår vad jag syftar på... Men i alla fall så blir vi ganska många. Det kommer bli jätteroligt och ja, jätteroligt igen. Sedan måste jag kanske gå tillbaka till internatet i kylan, men jag ska fråga om Sara kan skjutsa mig. Adde måste ju jobba den bögen, så han måste dra direkt. Usch, vilken bög han är! Haha, nej det var lite elakt skrivet faktiskt. Han är ju hetero med mig. Jag har tråkigt, märks det?
  • 2010-02-23
  • kl.08:15:44
  • Kategori: Allmänt
 • Killen är GIFT!

  Kolla på bilden nedan och kolla riktigt noga. Jag märkte en sak alldeles nyss. Han har en ring! Vad betyder det? Jo, han är antagligen gift. Nu blev mina ögon riktigt ledsna och ännu ledsnare.

 • Text till världens bästa låt  VERS:

  Ispod oka, bez svedoka
  Saljes tajni znak
  Vec me ruka oko struka
  Odvlaci u mrak

  Sta ce sutra biti, ne znam
  Ali jedno znam
  Nije dobro sto si zgodan
  Na to slaba sam

  Navodno, navodno
  Ti si opasan, namazan
  Ljubis strasno, to je jasno
  Navodno, navodno
  Ja cu pristati, umreti
  Da me imas, sutra malo

  REFRÄNG:
  Do jaja, do jaja
  Do jaja bas si ti
  Do jaja, do jaja
  Al' kad bi se zezali

  Do jaja, do jaja
  Do jaja bas je to
  Do jaja, do jaja
  Al' to nije dovoljno


  VERS:
  Zdrava hrana, teretana
  Sav programiran
  Nije cudo, moja ludo
  Sto si umoran

  Sta ce sutra biti, ne znam
  Ali jedno znam
  Nije dobro sto si zgodan
  Na to slaba sam

  Navodno, navodno
  Ti si opasan, namazan
  Ljubis strasno, to je jasno
  Navodno, navodno
  Ja cu pristati, umreti
  Da me imas, sutra malo


  REFRÄNG:
  Do jaja, do jaja
  Do jaja bas si ti
  Do jaja, do jaja
  Al' kad bi se zezali

  Do jaja, do jaja
  Do jaja bas je to
  Do jaja, do jaja
  Al' to nije dovoljno


  VERS:
  Sta, bre, ti, bre, mislis ko si ti
  Ja te nista necu pitati
  Stani, prvo dobro razmisli
  Hej, ti, hej, ti, hej, ti

  Sta, bre, ti, bre, mislis ko si ti
  Ja te nista necu pitati
  Meni se cini da spremna si
  Hej, ti, hej, ti

  Navodno, navodno
  Ti si opasan, namazan
  Ljubis strasno, to je jasno
  Navodno, navodno
  Ja cu pristati, umreti
  Da me imas, sutra malo


  REFRÄNG X2:
  Do jaja, do jaja
  Do jaja bas si ti
  Do jaja, do jaja
  Al' kad bi se zezali

  Do jaja, do jaja
  Do jaja bas je to
  Do jaja, do jaja
  Al' to nije dovoljno
 • Snyggingen

  Hur kan en människa vara så snygg? Jag blir riktigt avundsjuk när tjejen dansar med honom i Trik FX's musikvideo. Snacka om att han är så snygg. Skulle verkligen inte tacka nej till att bjuda in honom. Vilket underbart leende han har eller. Rör inte honom, han är min bitch!
 • Fina vinterbilder

  Våra hästar bytte hage idag så Alexandra knäppte några fina bilder.  • 2010-02-22
  • kl.18:12:44
  • Kategori: Stallet
 • Lite hästporr

  Tack så mycket för bilden Alexandra <3
  Hennes lurviga häst försöker ha sex med min tjockishäst.

  • 2010-02-22
  • kl.18:07:21
  • Kategori: Stallet
 • Ge mig nötkött

  Jag är riktigt trött nu på skolans personal i maten. Om man inte äter griskött pga olika anledningar så har man rätt till att få specialkost. Jag äter inte vegetarisk mat, för jag är inte vegetarian. Ge mig nötkött istället eller något som inte innehåller griskött. Vad är det som är så jävla svårt? Sedan när man frågar vad t ex. köttbullarna innehåller så får man ett otrevligt svar tillbaka. Var ens glada att jag äter något, jag behöver ju inte ens gå in där.

  • 2010-02-22
  • kl.17:56:47
  • Kategori: Skolan
 • Veckan som kommer

  Ja, vad händer i veckan som kommer? Det är rejält mycket och jag vet inte om jag har dubbelbokat något vilket jag inte hoppas på. Men om jag har det så ber jag om ursäkt, det är inte med mening. Det kan även tillkomma en del saker och det skulle inte förvåna mig ett dugg. Ska bli "överraskad" två gånger som ni kanske ser. Tycker att det är lite läskigt. Höhö!

  Måndag
  Skola

  Tisdag
  Hästdag i skolan
  Bio med massa folk
  Överraskning av folket (?)

  Onsdag
  Skola
  Överraskning av Adde (?)

  Torsdag
  Jag fyller 18 år

  Fredag
  Sovmorgon
  Skola
  Kalas för mig

  Lördag
  Göteborg Horse Show med Alexandra

  Söndag
  Stallet
  • 2010-02-21
  • kl.19:26:19
  • Kategori: Allmänt
 • En lång resa

  Idag frågade Alexandra om vi skulle rida ihop, men såklart var jag insnöad. Då skrev Alexandra att hon kunde hämta mig med Örvar, så kunde jag tolka efter honom till stallet. Visst, det var en bra idé tills pappa sa att vi inte var insnöade längre. Då blev jag skjutsad upp till stallet och resan hemåt med hästarna började...

  Först skulle vi rida på en traktorväg upp till Kolerakyrkogården, men vi hittade aldrig vägen. Ibland hamnade man i diket och då var det vara att rida upp igen. Ja, det var en lång färd genom snön där. När vi väl är framme och ska ut på den vanliga vägen så har dom grävt upp hela skiten där vi ska gå. Jag och Alexandra blev lite smått sura och red runt. Där blev det lite trav och Ramona älskade att springa.

  Efter att vi kommit över stora vägen gick allt bra. Blev mycket trav och galopp och sedan var vi hemma hos mig. Ramona var lite svettig och hon ville gärna se vad mamma hade att erbjuda henne. Ramona är som ni kanske vet en riktigt godisgris! I alla fall så knöt vi båda hästarna i varsitt träd och så fikade jag och Alexandra inne. Usch, vad kallt det var.


  • 2010-02-21
  • kl.19:18:29
  • Kategori: Stallet
 • En bra födelsedagspresent

  Idag fick jag reda på vad jag ska få av Pontus i födelsedagspresent. Snacka om att jag blev glad! Han har pratat i några veckor nu att han har laddat ner Snabba Cash, men utan text. Nu har Pontus fixat text till den och jag ska få den av honom. Jag är riktigt glad nu, fast jag måste vänta tills tisdag innan jag får den. Hur ska jag kunna vänta så länge? Det är ju inte ens säkert att jag får den då. Vi är ju insnöade... Jag måste ha den på tisdag!

 • Melodifestivalen för bögar

  Kollade nyss på Melodifestivalen lite och fy fan vilka bögar som dansade i bakgrunden. Om jag skulle varit med så hade det varit snygga killar med magrutor och de skulle ha uniform och handbojor. Så det så!

  • 2010-02-20
  • kl.21:14:07
  • Kategori: Allmänt
 • Snöoväder

  Måste det bli mer snö nu? Det är sjukt jobbigt, speciellt när man har hästar att sköta. Vi blev insnöade och kunde inte komma till stallet. Fy fan! Det blir nog att jag flyttar till Bangladesh och syr kläder nästa vinter. Någon som har lust att följa med? Det är ju i alla fall varmt och man slipper den höga snön som aldrig försvinner.


  • 2010-02-20
  • kl.15:37:33
  • Kategori: Allmänt
 • Fula väktare i Markaryd

  Ni måste läsa detta, för det är otroligt läskigt. På Uddetorp och typ hela Lidköping vaktas av Securitas, men i Markaryd vaktas de av Protecta. Jag tänkte att kanske är deras väktare också snygga, men fy fan alltså. De anställer tydligen bara gamla senila gubbar. Inte är de speciellt smala heller, hur fan ska de springa efter folk om det behövs. Usch säger jag bara! Deras bilar är ju inte heller direkt snygga, ser mesiga ut.
 • Pelle Svanslös = porr

  När jag och Sanne var på Netto en dag så hittade jag filmen Pelle Svanslös och skattjakten. Självklart köpte jag den eftersom den inte går att ladda ner. Jag såg den när jag var mindre tillsammans med mormor på bio, men lade aldrig märke till att den var så snuskig. Vet inte om regissören har tänkt på det, men det gjorde i alla fall jag och Sanne. Pelle säger typ hela tiden "jag kommer snart" och "ta tag i allt som står ut". Denna filmen är ju knappast barntillåten, och det finns mer snuskiga kommentarer.

  Några roller som liknar folk jag känner:

  Pelle Svanslös - Pontus Akimovic
  Gullan - Jag
  Pettersson - Admir Akimovic

 • En annorlunda dag

  Sanne väckte mig för att vi skulle gå och fika med Anna. Jag tog på mig snabbt och vi gick iväg. När vi står utanför och väntar ser jag värsta heta killen. Han var knappast svensk, men visste inte då vart han kom ifrån. Killen hade cool stil, typ som Pontus ungefär. När Anna kom berättade hon att killen kom från Ryssland och var ganska mobbad. Då fick jag lust att krama den stackars killen. Men det gjorde jag inte, för Sanne drog i mig.

  Efter att Sanne och Anna fikat klart gick vi till Apoteket för att Sanne skulle hämta ut saker. Men när inte Apoteket hade det så drog vi till Netto och storhandlade. Jag och Sanne visste inte vad vi skulle äta, fast jag var riktigt sugen på bullar. Då kom Anna på att vi skulle äta tacos hos henne, vilket både jag och Sanne tyckte var en bra idé. Men den idéen var bra tills vi fick veta att det var en viss person hemma hos Anna. Jag bad Sanne att skydda mig, och hon lovade det. Men väl hemma hos Anna var inte Sanne något vidare snäll. Dock är det en annan historia...

  Lågprishora (Y)

  • 2010-02-19
  • kl.22:48:09
  • Kategori: Allmänt
 • Solade igen

  I tisdags så solade jag igen, även fast det var riktigt läskigt sist. Men jag kunde faktiskt röra mig denna gången. Fläkten var inte lika blåsig så mina ögonskydd var kvar. Musiken var samma som sist och Sanne sjöng med. Men hon bytte till en riktigt dålig låt, så det blev plötsligt tråkigt att sola. Jag blev i alla fall brunare än sist, och ska bli brunare.

 • Solade första gången i mitt liv

  I söndags solade jag för första gången i hela mitt liv. Tro fan att jag var livrädd! Det var läskigt att ligga i trångt utrymme, trodde faktiskt inte att jag kunde röra mig. Sedan var fläkten igång för mycket så ögonskydden höll på att flyga av. Sanne fick sjunga till den höga musiken för att jag inte skulle svimma. Usch säger jag bara, det kändes som att ligga i en likkista. Vill ni testa hur det känns så sola solarium. Men jag lever ju idag och har faktiskt blivit ganska brun.

 • På väg...

  Imorgon åker jag till Markaryd, det vill säga till Sanne.
  Kommer antagligen inte uppdatera bloggen under veckan.
  Stå ut <3

  • 2010-02-12
  • kl.21:51:10
  • Kategori: Allmänt
 • Ännu en musikvideo

  Nu kanske ni tycker att min blogg har alldeles för mycket musik att erbjuda. Men jag älskar vissa låtar och då måste jag lägga ut dom här. Ni ska kunna lyssna och jag ska även kunna gå tillbaka några månader och lyssna på vad jag gillade då. Denna låten som jag bifogar i detta inlägg är hetast på min lista just nu.

 • Min svenska dikt

  Sitter och skriver en dikt på svenskalektionen;

  Admir Akimovic är en väldigt snygg kille.
  När han gick i skolan var han ett riktigt snille.
  Nu vill han bara åka bil och sätta på bojor.
  Men jag vet att det kanske bara är nojor.
  I en fin Skoda han åker runt i och tutar.
  Inga småbarn i vägen, för de han mutar.
  Admir är en av de snällaste killarna i Lidköping stad.
  Han flyttade ifrån Serbien, men ska tillbaka till Belgrad.
  Jag vet att Admir vill ha med mig, men det är lite rörigt.
  Hans snygga, starka bror Pontus är faktiskt ganska störig.

 • Volim te <3

  LYSSNA PÅ LÅTEN FÖR HELVETE, DEN ÄR BRA!
  Det är Kassen på bilden btw.

 • Längtar tills ikväll

  Nu är jag i tråkiga skolan och har en riktig tråkig svenskalektion. Det blir att kämpa sig igenom hela dagen. Har bara tråkiga som matte, engelska och djurkunskap. Sedan hämtar mamma mig och vi åker hem. Längtar som fan tills ikväll då det ska hända massor. Tänker inte berätta något, för som sagt vet man inte vilka som läser. Yo!

  • 2010-02-12
  • kl.09:05:36
  • Kategori: Skolan
 • En konstig tysk

  Kolla på denna fula tjej som lär ut tyska.
  Hon ser vettskrämd ut och blundar aldrig!

 • Dobro dosli

  Kände bara för att lägga upp denna sköna låt på bloggen. Den vanliga versionen är grymt bra, men technoversionen (denna) är också bra. Jag gillar gunget och hans röst när den går upp i falsett.

 • Basa ljudet

  Sitter nu i mitt rum hemma och lyssnar på serbisk musik. Jag lyssnade förut på en ganska låg volym, men då drar pappa igång med mitt nya högtalarsystem. Det dunkade riktigt mycket, fast först var det någon gubbe som pratade. Men efter han pratade klart på radion kom musik och det var bra bas. Då hörde inte jag min serbiska musik, så jag fick höja volymen. Det blev tydligen för mycket ljud, så mamma kom in och började gapa på oss. • Spanska på schemat

  Hola, jag är som ni vet ganska knäpp. Så nu ska jag läsa spanska steg 3, jag som inte ens har läst det tidigare. Men jag kan lära mig ett språk mycket snabbt och jag tror att det blir bättre än massa häst på schemat. De lärare som jag pratade med tyckte att det lät bra. Finns ju ingen lärare på Uddetorp i spanska, men jag läser på distans. Någon som har böcker från högstadiet som jag kan få låna?

  Te quiero puta!

  • 2010-02-10
  • kl.20:21:27
  • Kategori: Skolan
 • Valen är nu klara

  Nu har jag bestämt mig inför valen. Fast egentligen vill jag inte ha alla de valen som jag kryssat i. Men jag måste ju ha mina poäng så skolan blir nöjda. Jag får ju höra varje dag "vad gör du här?", vad är det för fel på lärarna? Får jag inte gå vilken linje jag vill. I sådana fall kunde alla gå samhällsprogrammet och läsa ekonomi. Fy fan vad tråkigt! Här i Sverige så får man välja mellan olika val och jag valde faktiskt Uddetorp med inriktning hästhållning. Var tysta istället och låt mig ha roligt under min tid i gymnasiet. Vill ni att jag ska hoppa av ännu en gång?

  • 2010-02-10
  • kl.20:17:00
  • Kategori: Skolan
 • Motiv på födelsedagstårtan

  Imorgon ska jag och Kassen sätta oss ner och måla motiv som ska vara på min födelsedagstårta. Det som redan är bestämt är att istället för en fjantig ros så ska det vara en sambomössa. Det kommer bli riktigt snyggt. Något annat som är planerat är en gris med securitaskläder.

  En annan rolig sak är att 18 ska föreställa föremål:
  1 = Piska
  8 = Handbojor

  Bjuder på en bild målad av mig.
  • 2010-02-09
  • kl.23:01:12
  • Kategori: Allmänt
 • Ännu en stalldag avklarad

  Även denna tisdagen gick riktigt bra i skolstallet. Jag mockade två boxar och sedan fyllde jag på spån till de som behövde. Blev inte mycket slit som det kan vara ibland. Synd att det är en person som inte kan sopa i klassen. Liksom man sopar ju för att det ska bli rent, knappast för att någon annan ska sopa direkt efter. Jaja, är man efter så är man.

  Vi hade Sten idag eftersom vi hade hoppning på schemat. Då jag inte var med under tiden han delade ut hästarna så visste han inte "mitt problem". Det är ju så att jag inte gillar stora hästar. Såklart gav han mig Manick och den hästen är ju verkligen inte liten. Jag tog mod till mig och gjorde faktiskt i ordning den. Jag hämtade Manick ifrån hagen, borstade, klippte lite på honom och hoppade honom för Sten. Fick mycket beröm!

  Kassen friserar Bea.


  Manick, hästen som jag hoppade idag.
  • 2010-02-09
  • kl.22:54:50
  • Kategori: Skolan
 • Tidig morgon

  Imorse blev jag väckt av att Kassen knackade på dörren. Det var långt innan 07.00 kan jag lova. Hon skulle egentligen byta om, men jag tyckte att vi kunde gå ner till teven istället där Rasmus satt. Sagt och gjort så satt vi där nere och kollade på Bolibompa. Det var faktiskt riktigt mysigt om jag ska vara ärlig. Vilka roliga barnprogram det var, speciellt den med nyckelpigorna och sländrorna.
  • 2010-02-09
  • kl.22:50:11
  • Kategori: Skolan
 • Om guld...

  Om guld är finare än silver.
  Om silver är finare än brons.
  Vad är då jag?
 • Tankar om livet

  Tänk om du vaknade upp en dag och insåg att hela ditt liv är rena helvetet. Du är hatad av precis alla, till och med din familj. Om du ens har någon familj. I skolan ler du åt alla för att dölja din sorg. Ingen vet om din hemlighet. Du går på alla lektioner, läser alla läxor. Men varför lever du? Du hatar ditt liv och vill egentligen dö. Vad är svårt? Det är väl bara att begå självmord och sedan är man död?! Nej, det är många som tror att det är så i dagens samhälle. Många tror även att man begår självmord för att få uppmärksamhet. Varför skulle man göra det egentligen? Tänk efter lite... Du vill ha uppmärksamhet och bestämmer dig för att hoppa framför ett tåg. Ja, det är ju självklart att man dör direkt. Hur roligt är det eller? Du är död och alla som verkligen älskar dig står och gråter vid din grav. Du får uppmärksamhet, det är ett som är säkert. Men hur vet du det? Du är ju död och finns inte mer. Varför dö när man kan leva och samtidigt få uppmärksamhet?

  Jag är en sådan person som faktiskt har många problem. Det är inte så att jag springer runt och berättar det för alla. Oftast håller jag det inom mig, det är ju faktiskt mina problem. Det är ju inte så roligt för mina vänner att höra varför allt är dåligt just nu och blablabla. Men vissa saker kan man inte hålla inom sig. Ibland måste man faktiskt vara stark nog att prata om det. Jag kan tycka att det är jobbigt, men jag gör det bara. Efter att man har berättat något som legat och skavt så känns det bättre. Allt blir inte bra bara för att man har delat sina tankar, men man är två som delar på skavsåret.

  Ta hand om er <3
 • Fucked up

  Åh, vad jag älskar mitt liv just nu. Eller inte!
  • 2010-02-08
  • kl.10:56:43
  • Kategori: Allmänt
 • Panik inför valen

  Usch, vill inte läsa några av valen som finns i tvåan och trean.
  Vad ska jag göra?
  • 2010-02-07
  • kl.21:30:42
  • Kategori: Skolan
 • Världens bästa sambo

  Jag vill berätta en sak för er alla som läser. Det är så att jag har världens bästa sambo. Hon och jag bor inte ihop längre, men vi är ändå sambos. Kassandra Isaksson heter hon förresten. Ni kanske aldrig har hört det namnet förut på min blogg, då jag alltid kallar henne Kassen eller sambo. Jag minns den dagen vi skulle beställa våra rosa mössor. Jag satt vid datorn med projektorn på och Kassen låg i min säng och typ smsade. Vi hade ett mycket svårt val; om texten skulle vara liten eller stor. Att en sådan liten sak kunde bli ett så svårt val. Men till slut bestämde vi oss och bara för att jag skriver det nu så har jag glömt av om det är stora eller små bokstäver som vi har. Jag chansar på stora!

  En annan sak som jag minns är när vi båda var sjuka och var riktigt hungriga. Vi cyklade till Netto och storhandlade. Det var jag och Kassen tillsammans med alla pensionärer där inne. Men vi fick mycket handlat. Det var bland annat godis, chokladpudding och chips. Sedan cyklade vi vidare till Ica Munken och köpte kyckling som var riktigt flötiga. Kassen åt på ett väldigt speciellt sätt om ni vill veta.

  Vi har verkligen många minnen ihop, väldigt många som är rejält sjuka. En del kan jag inte ens ta upp här på bloggen. Man vet ju aldrig vilka som läser. Men i alla fall så har vi väldigt roligt och det är ju huvudsaken. Ingen slår min sambo och så är det. Ni kan aldrig hitta en lika bra sambo som mig, inte heller en bättre.

  Jag älskar Kassens sjuka kommentarer som bara flyger ur henne på lektionerna. Det är allt ifrån "han sprang runt som en jävla jude" till "dra mig baklänges". Det första minnet med Kassen är absolut lektionen då vi satt och läste olika kontaktannonser i en tidning. Det var en man i sin bästa ålder som sökte en böjbar kvinna för olika tillställningar. Sedan grävde vi en grop tillsammans. Den var fin och Kassen fick hyperdamp på alla rötter som var i vägen. Så om man lägger ihop allt så blir det VÄRLDENS BÄSTA SAMBO!

 • Trailern till Snabba Cash

  För er som vill se trailern till Snabba Cash så lägger jag upp den här.

 • Snabba Cash

  Såg Snabba Cash igår på bio. Hur jävla bra som helst! Vill se den igen och igen och igen. Den är tagen ur det verkliga livet och det är ju så det är. Jag vill inte vara elak, men vissa serber kan man faktiskt inte lita på. En väldigt liten mängd. De serber jag känner kan jag oftast lita på, men det finns andra som man verkligen inte kan lita på. Se filmen allihop, ni kommer inte bli besvikna. Går inte att beskriva den direkt, man måste se. • Bio snart då

  Äntligen har jag övertalat mamma att följa med mig på bio. Jag vill se Snabba Cash, eftersom alla jag känner tycker att den är sjukt bra. Kassen skrattade åt att de svor på serbiska, Pontus gillade att de snackade serbiska och de andra tycker att handlingen är bra. Jag ska snart åka iväg och se den. Hey ho!

 • En helg med Flisan

  I helgen är pappa i Sälen så jag får rida Flisan. Igår red jag henne första gången sedan november. Kände mig väldigt osäker efter att pappa berättat att hon bockar med mera. Men Flisan var hur underbar som helst och gjorde inga fel. Hennes nya dressyrsadel är mycket bekväm och Flisan känns som en riktig häst nu. Idag var hon lika underbar, om inte mer. Den hästen vill jag köpa!

  • 2010-02-06
  • kl.19:25:19
  • Kategori: Stallet
 • Brunett igen


  Då var man brunett igen.
  Det känns toppen faktiskt.
  Klarar inte av att vara blond.
 • Fick låten av Adde

  Tack världens bästa Adde för att du skickade låten till mig. Fatta vad jag och Kassen har letat efter denna. Efter att Noor Yousef sjöng så otroligt dåligt i Idol 2009 så ville vi höra originalet. Äntligen!

 • Inte långt kvar...

  En vecka säger jag bara <3

  • 2010-02-05
  • kl.19:12:41
  • Kategori: Allmänt
 • Sju dagars gratis sms

  Fick nyss ett sms om att jag har sju dagars gratis smsande till 118100. Tro fan att jag kommer utnyttja det till max. Ska ställa massor av konstiga frågor som till exempel vem som älskar rektorn på Uddetorp mest med mera. Nu blir kvällen extra rolig, eftersom jag inte har någon teve. Let's ställa frågor.
  • 2010-02-05
  • kl.19:01:08
  • Kategori: Allmänt
 • Sjuk i skolan

  Egentligen orkade inte jag skolan idag. Mår inte alls bra! Men kände att jag kunde i alla fall första första lektionen. Det gick väl ganska bra, rätt soft faktiskt. Men på mattelektionen kände jag bara att mitt huvud snurrade. Har ätit lite nu, självklart hade de inte gjort någon extra mat till mig. Jaja, det blev mackor till mig. Ska ha engelska nu, och jag ska lämna in tre dikter som jag har skrivit. Måste prata med henne om Engelska B.

  • 2010-02-05
  • kl.12:03:57
  • Kategori: Skolan
 • Deprimerad

  Tack till alla er som står ut med mig varje dag. Jag vet att jag är jobbig, men just nu är allting inte som det ska vara. Ni som känner mig vet vad som är fel, och ni andra kan bara hålla käft. Om ni inte vet något så behöver ni fan inte säga något. Orkar faktiskt inte berätta för alla. Det är ingenting som behöver komma ut egentligen, bara till de närmsta. Jag älskar er för att ni faktiskt förstår mig i dagens läge. Det blir snart bra <3

  • 2010-02-04
  • kl.21:04:47
  • Kategori: Allmänt
 • Bilder på mitt rum

  Tänkte visa hur mitt rum ser ut nu, eftersom folk frågar ganska ofta. Själv tycker jag att det har blivit riktigt mysigt, men såklart det kan bli ännu bättre. Men jag måste vara nöjd, för jag vill i alla fall vara här nu. Förut kändes det så otroligt tomt och ensamt. Det gör det inte nu! Jag är så glad att jag övervägde att ta med min teve hit, så att jag kan se film utan att anstränga mig för att ta fram projektorn varje gång.

  Undvik min obäddade säng.


  Min snygga spegel.
  • 2010-02-04
  • kl.20:47:17
  • Kategori: Skolan
 • Läxor, inlämningar, prov...

  När man har feber orkar man ingenting. Så är det för mig nu. Jag orkar verkligen inte plugga, men känner att jag måste. Nästa vecka funderar jag på att göra omprov på trafiken. Inte för att jag behöver eller vill ha traktorkort, men känns bra att få det överstökat. Tänk vad glad jag kommer att känna mig när jag inte har något att ta igen. Nu ligger tankarna om att jag har massa inlämningar och gnager på min hjärna. Ni ska bara förstå hur otroligt jobbigt det är. Vill inte ha det så, men när man är jag så blir det lätt så. Jag hatar det!

  Saknar sommaren <3
  • 2010-02-04
  • kl.20:36:50
  • Kategori: Skolan
 • Resa till Ryssland

  I sommar funderar jag ärligt talat på att åka till Ryssland. Jag skiter fullständigt i vad man kan göra där, jag vill bara vara där. Känna lukten, höra ljudet och vara i Ryssland. Någon som följer med?

  • 2010-02-04
  • kl.18:37:07
  • Kategori: Allmänt
 • Muffinskärringen

  Nu ska jag duscha och sedan blir det att baka chokladmuffins. När jag tänker på muffins så minns jag den otroligt roliga videon på Youtube. Måste bara lägga upp den nu när jag ska baka muffins. Passar perfekt!

 • Ingen bra dag för Pontus

  Måste berätta något väldigt roligt som hände idag. När jag stod och väntade på mamma så fick jag ett mms från Pontus. Det står först "jag såg i alla fall inte ut såhär" och sedan kom denna bilden. Tror ni inte att jag skrattade? Jo, för helvete. Igår när jag skrev med Pontus på msn så vägrade han åka skidor med skolan. Tydligen hade en lärare övertalat honom idag. Dock åkte han snowboard för han tror som vanligt att han är bättre än alla andra. Vad händer då? Jo, Pontus ramlar och skadade sig så illa att han inte kunde gå. Då ringde lärarna efter Adde som hämtade honom direkt. Nu fick jag reda på att Pontus fot är stukad och tydligen hade ledbandet blivit cp också. Hans knä är även krossat. Nu blir det roligt att mobba Pontus!

  • 2010-02-03
  • kl.18:26:33
  • Kategori: Allmänt
 • Studat som bara den

  Oj, vad jag har studat nu. Har hunnit med väldigt mycket på bara en timme. Känns riktigt skönt att få det överstökat. Har knappt kunnat sova i natt för att jag inte varit klart med inlämningarna. Fast jag är ju inte helt klar, har ju hur många som helst kvar. Gjorde bara de som vi har fått nyligen, alltså inte de gamla som jag skrev upp tidigare i veckan. Så nu känner jag mig lite stolt och funderar på att köpa godis ikväll. Måste ju få något för att jag studat så mycket. Fast egentligen var det inte så mycket, men jag är helt slut. Har en lektion kvar nu som jag inte får betyg i. Alltså, jag får inte IG eller något sådant, men kursen är inte betygslagd.

  Nu ska jag iväg och öppna dörrar för folk!
  • 2010-02-03
  • kl.13:42:39
  • Kategori: Skolan
 • Kassens andra mästerverk

  Här får ni se Kassens andra mästerverk som hon målade i måndags. Själv tycker jag att det är väldigt fint. Ni kanske inte förstår så mycket, så jag ska förklara. Bilden föreställer Pontus Akimovic som sätter på ett stackars får. Det gillar inte Admir Akimovic som kommer bakom med piska och handbojor. Malin Mallevic (jag) står till vänster och är ledsen på Pontus. Ja, bilden är väldigt... harmonisk!

  • 2010-02-02
  • kl.21:34:36
  • Kategori: Skolan
 • Tusen saker att lämna in

  Känns som om jag har tusen saker att göra i skolan. Dock har rektorn sagt att jag inte ska bry mig om det just nu. Men jag kan bara inte koppla av det. Hatar hästkunskapen, förstår ingenting vad lärarna säger. Det är hemskt, jag borde ju förstå då jag faktiskt går hästhållning. Men nej, jag är helt hjärndöd. Kan någon snäll människa hjälpa mig? Skulle vara så sjukt snällt. Då menar jag inte att ni ska göra mina arbeten, utan bara hjälpa mig att förstå och blablabla.

  Växt- och Djurliv
  Herbarium
  Växtfamiljer
  Prov
  Hemskrivning

  Häst- och Stallskötsel
  Häst och stallprov
  Sadelns delar
  Nosgrimmor
  Ridvägar

  Hästkunskap
  Hästens yttre delar
  Hovens delar
  Signalement
  Skelettets delar
  Leder och sjukdomar

  Engelska
  Egna arbeten

  Idrott
  Löptid

  Trafik
  Teoriprov

  Djurkunskap
  Grisar
  • 2010-02-02
  • kl.15:08:01
  • Kategori: Skolan
 • Cepedrömmen

  Hade värsta sjuka drömmen i natt. Ni måste bara höra!

  Allt började med att Kassen var sen till skolan. Jag väntade och väntade. Till slut kom hon och gick direkt till Jonna och kramade henne. Sedan kom Kassen till mig och berättade att hon skulle flytta till Jönköping. Fatta vad ledsen jag blev! Så jag gick raka vägen till Lena och sa att jag tänkte hoppa av skolan. Lena, som satt för övrigt i en eldriven rullstol, svarade att jag alltid var så negativ. Då tog jag tag i hennes hår och drog i det tills hon sa aj. Sedan åkte Lena iväg ner i trapporna med rullstolen.

  Det värsta var att imorse när jag vaknade trodde jag att drömmen var sann. Som tur var kom Kassen till skolan och har inga planer på att flytta till Jönköping.
  • 2010-02-02
  • kl.10:15:45
  • Kategori: Allmänt
 • Besök av en snygg väktare

  Jo, nu har jag ganska mycket att berätta för er. Det började med att jag somnade cirka 23.30 igår och vaknade någon timme senare av att någon idiot stod och bankade på min dörr. Jag tänkte att det var säkert någon från internatet som hade PMS. Men nej, där ute stod världens snyggaste väktare och ville ha en kram. Såklart fick Addeman komma in i mitt rum en liten stund. Han var tvungen att jobba tydligen, för han ruttnade bara hemma. Så söt kommentar från Adde. Lite nervös var han allt för de skulle gå ut till stallet och ladgården. Jag frågade om jag skulle följa med, men han ville inte visa sig svag. Bra det <3
  • 2010-02-02
  • kl.10:10:21
  • Kategori: Skolan
 • Tack för hjälpen

  Nu ska jag sova i mitt "nya" rum. Det ser helt annorlunda ut faktiskt. Tack så mycket för hjälpen med städningen idag Kassen. Du är verkligen en riktig sugare på att dammsuga. Du bara suger och suger tills det blir rent. Och nej, misstolka inte mitt språk. Kassen är elit på att suga med dammsugaren, ni borde se själva.

  • 2010-02-01
  • kl.22:27:44
  • Kategori: Skolan
 • Gokväll på er alla

  Blev inte riktigt som planerat idag. Diana behövde plugga för hon ska tydligen ha nationella prov imorgon. Så vi hann aldrig träffas. Men imorgon blir det Donken med henne, Sofeya, Adde, Pontus och eventuellt Mathe. Kommer bli trevligt, speciellt när man får träffa sin Addeman. Måste visa den otroligt fina teckningen som Kassen målade idag på lektionen. Vill inte avslöja allt för mycket, men den är ohlala. Måste tillägga att jag ska åka en riktigt fin bil imorgon, bara sådan som riktiga snyggingar får plats i. Addes nya Securitas-Skoda (Y)

  • 2010-02-01
  • kl.22:25:17
  • Kategori: Skolan
 • Grattis Diana Tailovic <3

  Idag fyller min älskade vän Diana Tailovic 18 år. Grattis grattis! Det blir nog att hon, Pontus, Adde och Sofeya kommer hit sen. I alla fall vad som är sagt än så länge. Diana skulle ha med sig fika den tjockisen. Jag som inte ens har köpt något till henne. Fy fan vad surt! Vad kan man köpa?
  • 2010-02-01
  • kl.15:47:32
  • Kategori: Skolan
 • Fail på bloggnamn

  När jag vill bya namn på bloggen så går det inte. Då måste jag betala massa pengar för att få en domän som blir väldigt enkel att hitta. Nej tack! Jag vill ha samma blogg, bara ett nytt namn. Är det svårt att förstå eller? Känns sjukt dumt att heta Brunettmallee när jag för helvete inte ens är brunett längre. Okej, jag blir säkert brunett snart igen. Men namnet känns så... Sjukt dåligt! När jag försökte göra en ny blogg (som jag egentligen inte vill) så är namnet redan upptaget. När jag sedan söker på det namnet så finns det ingen som heter så. Sjukt!
  • 2010-02-01
  • kl.15:08:21
  • Kategori: Allmänt
 • Kategorier

  Arkiv

  Senaste inlägg

  bilde