Gav mig griskött!!!!!!!!!!!! ( )
Hem Om mig Kontakt

Gav mig griskött!!!!!!!!!!!!

Nu är jag riktigt sur på mamma. Igår när vi åt så frågade jag var det var för kött. Mamma svarade att det var kalkon, vilket jag kan äta. Jag smakade lite och kände att det inte var kalkon. Men mamma tvingade i mig det ändå. Jag tyckte att det smakade för jävligt rent ut sagt.

Senare på kvällen mådde jag illa och ville spy. Då kom tanken att det kanske var griskött mamma hade tvingat i mig. Men hon vet att jag inte äter det. Vad fan är problemet egentligen? Idag frågade jag var det var för kött igen och då svarade mamma att det var griskött. Så dåligt stil. Tänk om jag skulle ge henne något som hon inte äter.

Nu blir det en veckas fasta och jag får bara dricka vatten. Kommer säkert må sjukt dåligt, men det skiter jag fullständigt i. Jag vet att man kan klara sig utan mat i några veckor, bara man dricker bra. Det blir ett straff mot mig egentligen som inte har gjort någonting. Jag vet det är dumt, det är mamma som ska ha straffet. Men hon ska inse att ger hon mig griskött så tänker inte jag äta någonting.
 • 2010-01-17
 • kl.12:23:52
 • Kategori: Allmänt


 • ${CommentAuthorLinkIf}
  2010-01-17 kl.12:28:42
  Det där var dålig stil verkligen :O
  ${CommentAuthorLinkIf}
  2010-01-17 kl.21:37:41
  Ja, de var det!!!  Kommentera här
  Design og koding: Ina Anjuta

  Kategorier

  Arkiv

  Senaste inlägg

  bilde