- Powered by ADHD
Hem Om mig Kontakt

Film, film & mera film!

Bränner ut massa filmer nu. Har i & för sig gjort det typ hela dagen. Måste verkligen få bort alla filmer från datan! Kommer bli kul att se filmerna som jag har bränt ut nu, dom verkar ju väldigt bra i alla fall. • Shoppingrundan avklarad!

  Idag åkte jag med mamma till stan. Egentligen skulle jag inte köpa något, men det blev rätt mycket ändå. Väldigt bra saker också! Dock köpte jag en topp på Gina Tricot som var trasig när jag kom hem, så blir att åka & klaga. Därför finns den inte med bland bilderna nedan... Även mina underkläder jag köpte finns inte med. My privacy!

  Vitt linne från Gina Tricot, 99: -


  Svart linne från Gina Tricot, 99: -


  Rött linne från Gina Tricot, 99: -


  Strumpor med motiv från Gill Women, 10: -/st


  Caprileggings från Åhléns, 49: -


  Skor från Scorett Outlet, 800: -


  Skor från Scorett Outlet, 400: -


  Ljusrosa nagellack från Åhléns, 50: -

  • 2010-06-30
  • kl.14:50:46
  • Kategori: Mode
 • BRB

  Nu blir det att se film & äta maränger.
  Cao!

  • 2010-06-29
  • kl.22:19:08
  • Kategori: Allmänt
 • Åka ut med båten på fredag

  På fredag ska jag & Richard åka ut med båten. Eftersom inte jag kan köra den så får Richard äran att göra det. Vi har heller inte några fiskespön, men det ordnar ju sig alltid. Jag föredrar räkor på kroken, men Richard tycker att maskar är bättre. Så jag får den stora äran att leta mask i gödselstan uppe i stallet. Usch, men vad gör man inte?!

  • 2010-06-29
  • kl.22:12:54
  • Kategori: Allmänt
 • Beroende av film!

  Seriöst, jag är beroende! Jag hittar alltid filmer som jag vill ha & det är ju jävligt bra att man kan få dom gratis. Visst är det! Men fan att jag alltid hittar så många filmer som jag vill ha. Ibland kan det vara filmer som inte alls är tillräckligt bra för att verkligen äga. Nu måste jag bli bättre på detta!

  Filmer som snart är mina:


 • En stund med Richard i stallet

  Idag hämtade Richard mig så åkte vi till stallet ihop. Han fick på grimman själv idag, vilket är ett STORT framsteg! Jag fjäskade också lite med Ramona, så gav henne morötter. I alla fall så tog Richard in henne i stallet & borstade av tjockisen. Hon fes inte, haha! Sedan hämtade jag ett nytt schabrak & Richard sadlade. Han har kommit otroligt långt på bara tre gånger. Kanon! Richard tränsade helt själv idag också. Ännu mer kanon! Jag svampade av Ramona innan Richard började rida, eftersom det är varmt. Ramona njöt nog rätt mycket av det kalla vattnet.

  Richard började skritta i paddocken & efter hand skrittade han över två markbommar. Det gick skitbra! Inte för att det är något hinder, men Ramona får ju i alla fall jobba. Sedan blev det trav & då kom pappa in i paddocken & visade hur man skulle rida lätt. Richard försökte allt han kunde, men det gick inte överdrivet bra. Men i slutet så gick det några steg. Jag är riktigt nöjd med Richard faktiskt, Ramona verkar tycka mycket om honom också.

  När Richard hade ridit klart så duschade jag av Ramona. Även idag kunde jag lägga grimskaftet på halsen & Ramona stod helt still när vattnet sprutade på henne. Jag känner mig riktigt duktig som antagligen har lärt henne det. Nej, jag ljög! Det är nog mer Flisan som har lärt Ramona det, eftersom Flisan står helt still när man duschar henne. Nu över till bajskastningen! Jag & Richard mockade i stallhagen en stund. Vi slängde skiten långt bort, haha! Sedan ville Richard att jag skulle stå under kranen när han drog bort slangen. Fast vattnet var ju avstängt.

  • 2010-06-29
  • kl.18:18:32
  • Kategori: Stallet
 • Bloooooodigt

  Såhär kan det gå om man heter Malin. Jävla rakhyvel som inte ville som jag ville... Shit the same liksom! Men det gör så otroligt ont att man bara vill skrika ut högt. Fast det är bara att bita ihop & låtsas som ingenting. Har satt två plåster på, men ser nu att det blöder igenom. Aj som fan! Måste hitta stygnklämmorna, så att jag kan peta på.

 • Ramona följde med hem

  Har kommit hem från stallet nu. Känns riktigt bra att jag faktiskt har varit där typ hela dagen. Direkt när jag vaknade satte jag på mig ridbyxor & allt det andra. Skulle precis cykla då pappa frågade om jag ville ha skjuts. Det tackar man ju aldrig nej till, så jag var i stallet tidigare än planerat. Jag beslöt mig för att rida hem med Ramona så att hon kunde hjälpa pappa att klippa gräset. Men det var en mycket lång väg hem, för Ramona var rädd för typ allting. Det första som hon blev rädd för var vattenspridaren som stod ute på åkern. Ramona fick in backen som bara den & vägrade att gå framåt. Jag försökte att få henne att gå framåt, utan att använda våld. Till slut petade jag till med piskan lite lätt, men det fungerade inte. Så jag fick bli underlägsen & hoppa av töntponnyn. Jag gick framför Ramona hela vägen förbi vattenspridaren & då märkte jag att en polisbil har stannat vid vägen. De kollade antagligen att allt gick bra, för han i polisbilen gjorde tummen upp mot mig.  Första "hindret" var över & vi travade vidare. Så var vi nästan vid 44an då jag märker att ALLA ungtjurar ligger precis där vi ska över. Ramona blev inte rädd, men det blev jag. Försökte att lugna ner mig, men det var otroligt svårt. Ungtjurarna ställde sig upp & frustade mot oss, fy fan säger jag bara! I alla fall så kom vi över vägen väldigt fort, vilket var riktigt skönt. Vi tog en lugn galopp på andra sidan & Ramona njöt verkligen av ridturen.  Så var vi hemma hos mig & Ramona hade blivit lite svettig. Jag tog av sadeln & tränset för att sätta på grimman på henne istället. Lät henne beta i gräset en stund, fast hon hade andra tankar. Ramona ville hellre gå runt & kolla på precis allting. Jag ringde mamma & sa att hon hade fint besök hemma, så mamma åkte hem. Hon blev smått chockad när hon såg hennes tjocka besökare stå på gräsmattan & riva upp gräsmattan. Haha!  Jag hoppade upp barbacka & red ner till sjön för att bada lite med Ramona. Hon ville givetvis dyka, men det lät jag henne inte att göra. Hade glömt att ta ur min mobil i fickan, så ville inte att den skulle bli förstörd. Ramona var lite rädd för vågorna, men lugnade ner sig efter någon sekund. Vi red tillbaka upp till huset & där satte jag på henne sadeln & tränset igen. Blev att rida hem igen, för jag skulle bada henne. Ramona har riktigt fet hy asså... Tyvärr! Precis när vi skulle rida hem igen kom tåget, men Ramona stegrade sig bara lite. Annars var hon lugn. Såklart man blir lite rädd när tåget kommer i full fart mot en, det förstår jag fullt ut. Men annars är Ramona inte rädd för tåget. Ridturen hem gick bra, Ramona ville såklart komma hem så fort som möjligt.  Väl i stallet blev det att blöta Ramona, vilket gick kanonbra. Hon stod helt stilla, jag kunde till & med lägga grimskaftet på halsen medans jag blötte ner henne. Framsteg som fan! Blev att schampoonera tjockisen efter, vilket också gick riktigt bra. Så nu blänker hon i hagen, hon har inte rullat sig. Det brukar hon inte heller göra.

  • 2010-06-28
  • kl.18:29:13
  • Kategori: Stallet
 • En dag i stallet, eller inte?

  Jag vaknade imorse & beslöt mig för att cykla till stallet. Måste verkligen bada hela Ramona, för hennes päls är så fet. Men självklart fuckar mitt knä idag, så jag vet inte om jag klarar att cykla. Det går ju att försöka, men jag vågar inte förstöra mitt knä igen. Som det är nu så är det halv bra, men inte hundra procent bra. Aja, jag måste i alla fall bada Ramona. Sedan får jag väl se om jag kanske rider lite innan.

  • 2010-06-28
  • kl.12:29:55
  • Kategori: Stallet
 • Olstorp

  Igår när jag satt i bilen från Floda så undrade Richard om jag ville följa med till Lysekil. Självklart tackade jag ja till erbjudantet, men det innebar också stress. Först skulle jag hitta någon som kunde köra mig till Skara, vilket blev Tim. Känner inte honom, men det gör några i släkten. Han var verkligen jättesnäll som kunde köra mig. I alla fall så duschade jag när jag kom hem på under två minuter. Då tog jag även håret! Sedan packade jag halvt om min väska & sedan hoppade jag in i bilen igen. Väntade inte länge vid Skara Sommarland innan Richard & Knutte kom & hämtade mig. Vi åkte långt ut i buschen tyckte jag, men tror det var mellan Mariestad & Skövde. Där hämtade vi någon person som vi skulle även låna bilen utav. Killarna bestämde att vi inte skulle till Lysekil...

  Vi åkte istället till Olstorp där Scotts (bögarna) spelade. Richard körde bilen & jag satt bredvid & sov. Kände mig sjukt seg i kroppen efter midsommar, men försökte verkligen att hålla humöret i topp. Knutte skulle öppna en öl, men cuttade sig i fingret, så han fick tejpa. Väl inne på Olstorp så var det rätt mycket folk. Jag förstår fortfarande inte vad det är för ställe, men folk dansade & drack. Haha! Någon som drack väldigt mycket var Knutte. Han satte sig i ett hörn & spydde, sedan däckade han. Jag & Richard försökte få honom att gå till bilen, men vi skulle hela tiden chilla. Ja, så kan det vara! När vi väl fick Knutte att gå så gick han vingliga vägen till barområdet & satte sig. Han började snacka med en gubbe som ville att han skulle sova hemma hos honom. Haha, sjukt! I alla fall så fick vi Knutte även därifrån rätt fort. Vi tre drog till bilen & väntade på dom andra två. Satt säkert i en timme innan båda var på plats samtidigt vid bilen. Då hade Knutte redan spytt ett antal gånger, plus att han hade mina strumpor på händerna. Det var jätteroligt att följa med!

  • 2010-06-27
  • kl.23:12:48
  • Kategori: By night
 • Midsommar

  Enligt dom svenska traditionerna så var det midsommar i fredags. Jag & Anna åkte till Floda som ligger utanför Göteborg. Jag bloggade ju som ni kanske redan vet under kvällen, men allt kom inte med. Det började med att vi åt en god lunch. Eller då var det inte alla som åt... Det var jag, Anna, Fredrik & Elin. Senare åkte Fredrik & Elin iväg för att hämta Emelie. Så gick jag & Anna ut för att plocka blommor. Då mötte vi Diana som red till Elin på en söt shettis. Vi alla åt tillsammans kvällsmat eller vad man ska kalla det; grillning. Även tårta & kladdkaka stod på menyn! På kvällen så kom en svart, liten bil med fyra personer. Det var tre kosovoalbaner & en annan trevlig person. Ramadan visade mig hur man hälsade som en blatte & även hur man hälsade i albanien. Riktigt chill asså! Ja, kvällen var bra & trevliga människor träffade man.

  Elin & Fredrik blandar grogg.


  Anna dansar hula-hula!


  Halsbränna!


  Elin & Emelie


  Diana


  Emelie hittade en väldigt fin hatt.


  Elin serverar Emelie vin till maten.


  Massa folk!


  Emelie & Diana


  Festbilden no 1.


  Ramadan & Vilson


  Emran & Marschello

  • 2010-06-27
  • kl.16:44:09
  • Kategori: By night
 • Lite sådär på kvällen

  Någon skulle tydligen dansa runt en stång här. Den stången var tvungen att resa sig först. Haha! Skämt & sido... Vi har roligt faktiskt. Emelie sköter snacket helt, vilket är riktigt underhållande. Hon skulle säga "första gången när jag var full", fast det blev ful istället. Det var sjukt roligt! Sedan var det något med bakverk. Man skulle hälla allt i en bytta & sedan skaka runt. Så jävla smart! Nu ska jag sluta skriva & vara social igen :)
  • 2010-06-25
  • kl.21:20:56
  • Kategori: By night
 • Glad midsommar!

  Sitter ute i det blåsiga vädret i Floda. Vi har precis ätit lunch & det satt inte fel. Jag måste säga att jag har blivit näst intill en hemmafru nu. Jag kan rulla köttbullar & slänga dill i potatisen. Känner mig riktigt duktig! Nu gick Elin in för att göra en tårta med sin lilla hund. Jag föredrar hellre katten Torkel. Han var lite tuff!
  Glad midsommar eller ngt! :)

  • 2010-06-25
  • kl.15:48:37
  • Kategori: By night
 • Marabellaaaaaaa

  Denna låten när man fönar håret asså, ALLAAAAAAAH! <3

 • En tidig morgon

  Sitter & fönar håret just nu. Visst var det intressant att veta! Vi ska snart åka mot Göteborg jag & Anna. Åker med mina föräldrar, som faktiskt också ska dit. Har packat väskan, men mina stekarskor är inte med. Dom ligger antagligen i Richards bil. Saknar dom! Fast då får bästa kåmpiz en till anledning att åka hit (aa)
  • 2010-06-25
  • kl.07:45:30
  • Kategori: Allmänt
 • Kanske framtida grannar

  Idag fick jag förresten veta att jag & Daniel kanske kommer att bli grannar. Det kan ju bli väldigt roligt, eftersom han är en kul typ. Speciellt när han ligger på golvet efter mina karategrepp aka väktargrepp.

  • 2010-06-24
  • kl.22:59:47
  • Kategori: Allmänt
 • Floda imorgon

  Imorgon blir det att åka till Floda med Anna ^^

  • 2010-06-24
  • kl.22:57:52
  • Kategori: Allmänt
 • Nu har Marcus precis varit här

  Nu åkte Marcus precis hem i sin snygga BMW. I alla fall så hade han svårt att hitta hit. Jag & Anna fick ta cyklarna ända bort till brevlådorna. Så hittade han oss & vi körde före honom hem. Anna tyckte att vi skulle cykla jättesakta så att Marcus inte kunde köra framåt typ. Haha! Han vågade inte heller smaka på mina traditionella negerbollar med silverkulor i. Aja, kanske nästa gång... Dom var väldigt goda, Marcus!
  • 2010-06-24
  • kl.22:56:01
  • Kategori: Allmänt
 • Bakat idag

  Idag har jag & Anna bakat rätt mycket enligt mig. Jag gjorde dom traditionella negerbollarna, fast jag gjorde på mitt sätt såklart. Dom blev mycket, mycket godare med silverkulor instoppade i kletet. Då varar ju dom mer när man äter dom! I alla fall så lyckades jag med dagens negerbollar... GRATTIS TILL MIG SJÄLV!

  Anna & jag gjorde sedan kladdkaka tillsammans. Eller det var Anna som sa receptet & jag som hällde i skiten i dunken. Sedan var det tydligen lite fel i receptet som Anna hade i hjärnan. För när hon kollade på lappen efter så skulle det vara tesked istället för matsked som jag hade tagit. Haha, shit the same!

  Jag:
  - Anna, ska inte du bli konditor?
  Anna:
  - Jo, jag vill bli både konditor & sexiolog.
  Jag:
  - Vad bra, då kan jag komma & slicka! xD  • 2010-06-24
  • kl.19:40:34
  • Kategori: Allmänt
 • Snart kommer Marcus

  Sitter här & plattar håret nu. Snart kommer Marcus hit, han ska tydligen smaka på mina hemmagjorda negerbollar. Kanske blir att vi går ut & går också en sväng, om han orkar. Haha! Hoppas verkligen att Anna Flumm följer med ut också, annars blir det ju inte roligt. Ska fortsätta platta håret nu...
  • 2010-06-24
  • kl.19:30:09
  • Kategori: Allmänt
 • Richard var på besök

  Igår kom Richard hit vid 21.45, vilket var mycket uppskattat.
  Vi såg på två filmer; Miss March & Borat.
  Richard hade skrattsjukan tror jag, så han skrattade mycket.
  Men det var väldigt roliga filmer, hahahahahahahaha.
  Sedan övertalade jag honom att sova över, så kunde jag göra frukost.
  Det var mycket lätt att övertala honom, hihi.
  Så vi åt frukost imorse ihop & sedan åkte han hem för att trimma gräset.
  I hans familj så trimmar dom gräset istället för klipper.
  Nej, det stämde inte alls :)

  • 2010-06-24
  • kl.10:02:24
  • Kategori: Allmänt
 • Shoppat idag

  Idag har jag varit & shoppat massa kläder.
  Anna hjälpte mig att hitta passande & snygga.
  Lägger upp det jag köpte i klädväg :)
  Allt är från Gina Tricot om ni undrar.
  • 2010-06-23
  • kl.21:45:40
  • Kategori: Mode
 • Ett pass på Flisan

  Även fast solen stekte så red jag Flisan.
  Riktigt roligt faktiskt, hon bockade ju inte.
  Jag är riktigt nöjd med ridpasset, gnägg.
  Flisan är så trevlig att rida & hennes steg är underbart.

  • 2010-06-23
  • kl.21:28:55
  • Kategori: Stallet
 • Ändrade planer

  Richard kanske inte kommer idag.
  Han skulle klippa gräsmattan & städa.
  Enligt alla svennar så är det midsommar snart.
  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA xD
  Inte kul, Lars-Olof, inte kul!

  • 2010-06-23
  • kl.12:49:49
  • Kategori: Allmänt
 • Richard rider imorgon

  Imorgon kommer Richard hit & vi ska rida.
  Han rider på Ramona Räserponny såklart.
  Jag själv ska rida Flisan Fläskmagen, haha.
  Nej, jag ska inte vara elak mot sötnosen!
  Puss puss puss <3

  • 2010-06-22
  • kl.23:44:21
  • Kategori: Stallet
 • Alexandra kör cross

  Har precis kommit hem från Alexandra.
  Hon testade att köra Victors cross, haha.
  Det såg riktigt roligt ut & hon bara försvann.
  Alexandra lät crossen bestämma vägen, inte bra.
  Men i alla fall så klarade hon sig levande!
 • Gamla, bra låtar

  Snacka om att jag sitter & lyssnar på gammal musik nu.
  Det är knappt att jag minns hur jävla bra den faktiskt var.
  Men hittade musiken från när vi dansade för hela skolan.
  Tror att det var i fyran faktiskt, så jävla roligt.
  Jag, Mathe & några mer var det... Pontus vägrade!

  Bomfunk MC's - Turn It Up
  Dansen var ju så jävla klockren.
  Jag dansade & mimade som tjejen.
  Mathe var killen & flaxade med händerna.
  Sedan när vi visade upp skiten ramlade han xD

  Bomfunk MC's - Hypnotic
  Vi var verkligen duktiga faktiskt.
  Alla hade dansen i styr & det gick kanon.
  Synd att man inte har bilderna kvar.

 • Ajajaj!

  Ohja, klart jag älskar smärta!
  Eller inte...

 • Fåret Cheapy

  Jag börjar bli som Ramona nu för tiden.
  I natt har jag bekantat mig med Cheapy.
  Jävla läskiga får ska ni allt veta!
  Ska släppa av dig vid en gayklubb i Danmark.

  • 2010-06-22
  • kl.14:03:17
  • Kategori: Allmänt
 • Glass med stil

  När man är riktigt nere så är glass bra.
  Så jag gjorde finsk glass med riktig klass.
  Nu blir det film & äta upp all denna glass (Y)  • 2010-06-21
  • kl.20:38:32
  • Kategori: Allmänt
 • Sitter ute i solen

  Fan vad varmt det är eller. Sitter ute i solen & steker. Men det är nästan för varmt för att sitta ute. Har faktiskt blivit lite brun, men det är tack vare att jag låg i 30 minuter med rapsolja på kroppen. Har nu duschat av mig oljan & sitter utan. Har gjort det i en timme nu drygt. Jag älskar verkligen solen, synd bara att vi i Sverige inte ser den så ofta. När vi väl har sol så går alla ut & bränner sig! Aja, blir nog flytt efter att jag gått ut skolan. Tyskland ligger topp ett just nu...


 • Tyskland i sommar kanske

  Hoppas verkligen att det blir Tyskland i sommar.
  Det landet är underbart fint & jag älskar det bara.
  Jag & bästa kåmpiz tillsammans i en bil så länge.
  Det kan bara bli för roligt & mycket skratt, haha.
  I hope <3

  • 2010-06-20
  • kl.13:36:08
  • Kategori: Allmänt
 • Schneider är konstig

  Min älskade lilla kanin Schneider Jr har blivit konstig.
  När Richard är hos mig så glor Schneider så jävla surt på honom.
  Jag & Richard förstod inte riktigt vad det var frågan om.
  Schneider brukar aldrig hoppa upp i min säng, men nu gjorde han det.
  Så fick jag svaret igår, men jag vet inte om det stämmer.

  • 2010-06-20
  • kl.13:02:53
  • Kategori: Allmänt
 • Grillkväll

  Nu ska jag åka till Götene på grillkväll.
  Så får blogga mer ikväll när jag kommer hem.
  Cao!

  • 2010-06-19
  • kl.16:39:32
  • Kategori: By night
 • Varför?

  Jag är så jävla chockad.
  Hur fan kunde just du?
  Du var ju inte normal.
  Men fan för dig asså.
  Jag vet inte vad jag ska göra.
  Man kan inte lita på dig!

 • Övernattningen vid Munkängarna

  Igår åkte jag, Richard & Anna upp till Munkängarna på Kinnekulle.
  Vi skulle filma & kolla om det spökade där, vilket sägnerna sa.
  I alla fall så när vi kom dit stod det tre husbilar/husvagnar på plats.
  Vi tänkte att dom skulle åka, men det gjorde inte två av dessa.
  Tyskarna hade antagligen sex på natten & svenskarna var tysta.
  To much information kanske, men det hände en del roliga saker.
  Direkt när vi kom dit ville jag veta om det fanns toaletter på platsen.
  Sedan skulle jag ta mina p-piller & jag säger högt "nu knullar jag säkert".
  Det jag inte såg var att två gubbar går förbi & gapskrattar åt mig.
  Richard typ dog av skratt & Anna ramlade väl ur stolen tror jag.
  Någon tönt ringde också till mig & ville typ lacka ur på någon.
  Han sa emot sig själv HELA TIDEN & vi förstod inte vad han ville.
  Typ på natten snackade Anna om sina affärsidéer med sexleksaker.
  Kanske är ett drömjobb för henne, hon är ju intresserad, haha.
  Vi åt världens godaste kycklingsallad, den vill man verkligen äta igen.
  Dock såg vi inga munkar eller andra skepnader, men vi gick aldrig dit på natten.
  Och då menar jag till Mörkeklev; jag var alldeles för rädd.

  Trappan upp till Mörkeklev.


  Richard & Anna vandrar i den jobbiga trappan.


  Mörkeklev


  Mörkeklev


  Anna vid bilen (OBS! Skorstenen själv)

  • 2010-06-18
  • kl.17:10:39
  • Kategori: By night
 • Snart åker vi...

  Nu ska vi bara äta äcklig mat, & sedan åker vi.
  TJOHEJ!

  • 2010-06-17
  • kl.17:23:21
  • Kategori: Allmänt
 • Adnan övningskör

  Idag när jag & Richard åkte runt i Lidköping så hamnade vi efter Adnan.
  Han kör ju så otroligt bra nu för tiden då han övningskör bilen.
  Här kommer beviset gott folk, han kör BRA (Y)

 • Trasig plattång

  PICKA TI MATER!
  Min plattång är trasig & det är mammas fel.
  Så nu blir det för henne att köpa en ny.
  Det cpaste är att det inte finns någon likadan i Lidköping.
  Så kosta vad det kosta vill...

 • Måste sola

  Seriöst!
  Jag måste verkligen åka & sola snart igen.
  Ser för jävla blek ut & det är fult.
  ETT MÅSTE, MÅSTE, MÅSTE!

 • Fish Tank  ♥ VÄRLDENS BÄSTA FILM ♥

 • Uddetorp 09/10

  Det känns otroligt skönt att veta att man går om ett år.
  Har så mycket att ta igen & nu kommer jag rensa det.
  En ny klass ännu en gång, vilket känns kanonbra.
  Såklart att man kommer sakna den gamla, men inte riktigt.
  Har otroligt många minnen från detta året...

  Blomdekorationen jag gjorde...


  Våran gruppbild för projektet "Gropen"...


  Jag & Kassandra kladdade på hela tavlan...


  Jag lärde känna lilla Valmet...


  Jag fyllde myndig & hade trevligt med folk...


  Jag & Kassandra gjorde egna handbojor på idrotten...


  Jag jobbade för Uddetorp på "På Landet-festivalen"...


  Utsikten från mitt fönster då jag flyttade ut!

  • 2010-06-14
  • kl.15:42:20
  • Kategori: Skolan
 • Sommarbilderna..

  Här kommer bilderna som jag har lovat er: • Saker till Munkängarna

  Detta ska jag ha med mig:

  • Digitalkamera
  • Dricka
  • Ficklampor X2
  • Fika
  • Filmkameror X2
  • Mat
  • Paraply
  • Skor
  • Tröja
  • Täcke & kudde
  • Vinterjackan
  • 2010-06-13
  • kl.22:35:03
  • Kategori: Allmänt
 • Bilder i sommarhagen

  Åkte till stallet för att fota hästarna lite i hagen.
  Var perfekt ljus verkligen, men blev bara två bra på Flisan.
  Ramona var lite grinig & ville inte alls ställa upp för mig.
  Så slänger upp bilderna på Flisan & ler åt mig själv.


  • 2010-06-13
  • kl.21:30:55
  • Kategori: Stallet
 • Till dig ♥


  Du är anledningen.
  Till att jag står kvar.
  Du är meningen i mitt liv.
  Den enda meningen jag har.
  Du är mitt syfte.
  Utan dig står allt stilla.
  Du är min själ.
  Du fyller mig med känslor.
  Du är mitt samvete.
  Du får mig att tänka rätt.
  Du är mitt hjärta.
  Och det är för dig det slår.

 • Sägner om Munkängarna

  Kollade runt lite mer på nätet om Munkängarna & hittade faktiskt rätt mycket:

  Vid munkängarna t.ex, stället som kallas "Mörkeklev" där, olika ställen vid Trolmen, Råbäcks slott. Sedan finns det ett väldigt farligt ställe som jag själv aldrig fått reda på var det ligger, men har fått en liten hum om att det är mellan Trolmen och nånting mer som jag inte kommer på just nu.
  Av: Eshka

  Från Munkängarna leder 51 trappsteg upp till där en trappa med 31 steg tar av åt söder och leder ett stycke upp till den grunda grottan Mörkeklev (2 x 2 m) på klippväggen, som har en källa innerst. Enligt traditionen var detta ingången till den boning där jättarna Helle och Kjesa bodde. Uppepå Mörkeklev finns Predikstolen - en utsiktspunkt med räcken. Enligt en inskription besöktes denna 1996 av Helena! och dit upp kommer man genom att komplettera de 51 stegen med ytterligare 110 upp till platåen, och därefter tar av lite söderut. Om man fortsätter rakt österut efter trapporna (mot Kinnekulle) kommer man strax till en röd, veritabel och vördnadsbjudande kanjon. På dess botten har en fiskesjö anlagts, och längs branterna leder serpentinvägar. På östsidan ligger Rustsäter. Detta dagbrott ligger i Medelplana s:n; härifrån togs råmaterialet till cementtillverkningen i Hällekis, dit en bred truck-gata leder. Fabriken startades 1892.
  Av: Kommunen
  • 2010-06-12
  • kl.16:26:59
  • Kategori: Allmänt
 • Svarta Madam vid Munkängarna?

  En sägen är även förknippad med Munkängarna. Det är sägnen om svarta Madam, som sägs vandra här under mörka sommarnätter. Hur sägnen har uppkommit är inte klarlagt men troligen hör den ihop med Råbäcks gods på något vis.

  • 2010-06-12
  • kl.15:59:32
  • Kategori: Allmänt
 • Munkängarna på natten

  I veckan som kommer nu åker vi antagligen till Munkängarna.
  Blir att vara vaken under natten & kolla om det verkligen spökar.
  Som det är nu är vi tre stycken, men det får gärna blir fler.
  Ni som följer med måste ta det seriöst, för annars är det ingen idé.
  Någon som följer med?

  • 2010-06-12
  • kl.15:50:51
  • Kategori: Allmänt
 • Mer spökletande

  Jag tyckte att det var riktigt intressant att åka till Falks Grav tidigare i veckan.
  Dock hände ju saker då vi åkte dit, så man blev ju riktigt skrämd innan man kom fram.
  I alla fall så vill jag åka ut på nya "äventyr" & hörde att det finns platser på Kinnekulle.
  Någon som är med på att vara där över en natt?

  • 2010-06-12
  • kl.12:39:30
  • Kategori: Allmänt
 • Sofeya 19 år

  GRATTIS TILL SOFEYA SOM FYLLER 19 ÅR IDAG <3

  • 2010-06-12
  • kl.11:54:24
  • Kategori: Allmänt
 • Dagens - 11 juni

  Dagens vill ha: En säng
  Dagens klädsel: Mjukisbyxor & en t-shirt
  Dagens frisyr: Sleten
  Dagens händelse: Sova, så jag blir pigg
  Dagens låt: BassTronics - I Love You Bass
  Dagens planer: Sova
  Dagens saknad: Sambo, Särbo & Richard
  Dagens dummaste: Öhm.. inget?
  Dagens sjuka: Hade över 35 sms när jag vaknade
  Dagens drog: Nezeril
  Dagens roligaste: Bilresan i natt
  Dagens favorit: Sängen
  Dagens köp: Pommes Frites på Donken
  Dagens godis: Muffins med klet i
  Dagens humör: Trött
  Dagens ord: Peta!
 • "Läs inte detta högt..."

  Måste även skriva att jag gjorde världens roligaste sak igår.
  Jag fick ett sms & givetvis började jag läsa det högt för alla i bilen.
  Men i början stod det "Läs inte detta högt..." xD

 • Låten i Hökensås

  Här är låten som vi spelade om & om igen när vi åkte i Hökensås:

 • Resan till Falks Grav

  Det hela började med att jag & Richard åkte och hämtade upp dom andra två.
  Vädret passade perfekt för en sådan här resa, regn & dimmigt.
  Vi hade lite problem med att hitta vägen till Ledsjö, men det gick bra till slut.
  Rasmus var riktigt snäll, så jag fick äran att prova deras toalett hemma.
  I alla fall så drog vi i väg till Munken i Skara innan vi åkte vidare.
  När vi är vid Teglaskolan ser vi många ungdomar komma gåendes.
  Så vi öppnar fönstren & basar musiken; det var en snuskig låt om ni vill veta.
  Väl på Munken köpte vi lite allt möjligt, bland annat köpte Richard ut Nezeril.
  Sedan satt vi i bilen åter igen & var på väg mot Falks Grav utanför Tidaholm.  Jag lekte kartläsare, men det gick inte så bra & Kassandra fick ta över rollen.
  Hon var inte så bra hon heller, eftersom vi hamnade i Folkabo.
  En läskig liten håla där vi stannade för att kolla på en informationsskylt.
  När vi trodde att vi visste vart vi var så åkte vi vidare mot Hökensås.
  Men hur jävla lätt är det att hitta en plats när det inte ens är skyltat?
  Jag vet inte hur lång tid det tog för oss att åka på småvägarna i Hökensås.
  I alla fall över en timma tror jag, minst!
  Vi spelade väldigt läskig musik, så det höjde stämningen en smula.
  Även Richards mobil dog & vi hade ingen GPS som ville fungera.
  Så ringde mitt alarm på mobilen, för att det var dags att ta piller.
  Tror ni inte att det spökade till det då?
  Jo, min väska (som aldrig har krånglat hittils) gick inte att öppna.
  Jag fick panik, för det kändes inte som att den satt fast i någon innuti.
  Kassandra & Rasmus försökte också få upp min väska, men det var omöjligt.
  Efter en stunds dyrkande med nycklar så fick vi upp den till slut.  Bara några minuter efter ser jag att något springer över vägen, dock inte vad.
  Jag försökte förklara för dom andra att vi säkert var nära Falks Grav.
  Richard hoppade till & även han såg något springa över vägen.
  Kassandra & jag sa att om han såg det igen får han inte tappa kontrollen.
  Det var bara att fortsätta köra, även om han skulle köra på "det".
  Och ännu några minuter gick & det regnade knappt längre.
  Då sätter vindrutetorkarna igång i en jävla fart & vi får inte stopp på det.
  Bara någon minut senare så stannade dom igen, men fan vad creepy ändå.  Vi började ge upp om att hitta Falks Grav då vi kom till en asfalterad väg.
  Jag & Kassandra sa att vi kunde gå till något hus & fråga efter vägen.
  Så vi åkte till ett hus som var tänt, men jag & Kassandra vägrade gå ut.
  På tomten vid huset var en ilsken hund (trodde vi), så killarna fick gå ut.
  När tanten kom ut & mötte dom vid grinden så gick även jag & Kassandra ut.
  Hon var riktigt trevlig, det var även hunden om jag förstod det hela rätt.
  I alla fall så förklarade hon vägen för oss, & vi åkte vidare med humöret i topp.  Ännu en grusväg svängde vi in på & nu kändes det verkligen rätt.
  Samtidigt kändes det som att vi hade åkt där tidigare, men ingen visste något.
  Så kom vi till en grusväg som delade på sig & vi trodde att vi hade åkt fel igen.
  Men det hade vi inte, för till vänster såg vi en soptunna & massa stora stenar.
  Vi parkerade bilen, jag & Kassandra öppnade givetvis soptunnan.
  Vi hittade mannen i våtdräktens festistar bland annat, även McDonalds mat.
  När vi hade kollat i soptunnan lite, så gick vi vidare mot graven.
  Mycket coolare i verkligheten faktiskt, det låg verkligen färska blommor där.
  Eller blommor mest en grön bukett, men dom var färska i vilket fall.
  Vi petade på graven, men då hörde vi steg i skogen som kom mot oss.
  Eller, jag hörde steg & sedan gjorde Kassandra det också..
  Vi sprang snabbt in i bilen & åkte från Falks Grav.
  Jag skulle lätt kunna åka dit igen, men aldrig att man åker dit på dagen.
  Det måste vara mörkt & kusligt, annars känner man ju ingen rädsla.
  Jag tror att det är höjdpunkten med sådana här resor, just rädslan & oron..
  Men om jag ska åka dit igen, så måste någon göra en bättre karta.
  För den vi hade stämde ju inte ett piss, i alla fall vad Kassandra påpekade.
  Det borde även vara skyltat mer, eftersom platsen är mycket besökt.

  • 2010-06-11
  • kl.11:15:53
  • Kategori: By night
 • Judedansen!

  Förlåt!
  Men jag var tvungen att lägga upp denna (aa)

 • Grillkvällen

  Igår var Kassandra, Rasmus & Richard hemma hos mig.
  Vi grillade, drack, sjöng karaoke & såg på film.
  Det var faktiskt riktigt trevligt, speciellt när sambo lekte med bojorna.
  Måste även skriva att vi sjöng bäst karaoke, som vanligt då.
  Kassandra sjöng & jag "oh-ade" typ hela tiden.
  Måste göras om!  • 2010-06-10
  • kl.13:01:40
  • Kategori: By night
 • Koattacken

  Vet inte vad jag ska skriva om det som hände idag...
  Men jag, Kassandra & Rasmus stod och rökte.
  Då ser jag en lös ko komma mot oss.
  Rasmus går emot den & försöker att fånga in den.
  Men då kommer en lärare & skrämmer den istället.
  Så kossan springer mot mig & Kassandra.
  Kassandra hade elstaket där hon var, vilket blev lite panik.
  Jag sprang för fulla fötter & kossan efter mig.
  Precis när den var vid mig så ramlar den.
  VÄRLDENS PANIK!

  • 2010-06-09
  • kl.15:25:51
  • Kategori: Skolan
 • Aldrig mera rummet...

  Idag tog jag farväl av mitt hemska, lilla rum.
  Hoppas den/dom som bor där kommer trivas ändå.

  Hejdå min säng som man sov bra i <3


  Hejdå Sambos säng där allt hände <3


  Hejdå spegeln som man tog egokort i & tv-hyllan <3


  Hejdå anslagstavlan som blev hemmabio & dörren där Rasmus putte mig <3


  Hejdå papperskorgen som man slängde äckliga chips i <3


  Hejdå batteriet som Sambo tog ur varje gång <3

  • 2010-06-09
  • kl.15:05:12
  • Kategori: Skolan
 • Älska M <3

  MMMMMMMMMMMMMMM
  MMMMMMMMMMMMMM
  MMMMMMMMMMMMM
  MMMMMMMMMMMM
  MMMMMMMMMMM
  MMMMMMMMMM
  MMMMMMMMM
  MMMMMMMM
  MMMMMMMM
  MMMMMMMMM
  MMMMMMMMMM
  MMMMMMMMMMM
  MMMMMMMMMMMM
  MMMMMMMMMMMMM
  MMMMMMMMMMMMMM
  MMMMMMMMMMMMMMM

  • 2010-06-08
  • kl.21:04:03
  • Kategori: Allmänt
 • Gissning av betyg

  Imorgon får jag betyg för årskurs 1.
  Såhär tror jag att det kommer se ut:

  Arbetsmiljö & Säkerhet - VG
  Basmaskin körning - IG
  Datorkunskap - VG
  Djurkunskap - G
  Kretslopp - G
  Matte A - IG
  Småföretagande A - VG
  Trafik - G
  Växt- & Djurliv - G

  • 2010-06-08
  • kl.21:01:52
  • Kategori: Skolan
 • Måste få annan mat

  Nu är jag så jävla trött på skolans mat asså.
  Jag äter inte griskött, så ge mig något annat då.
  Nej, jag är inte vegetarian & äter inte bara sallad.
  JAG ÄR INGEN KANIN FÖR HELVETE!
  Nu när hösten börjar måste jag förklara hur jag känner.
  Om jag inte äter skolans mat så klarar jag inte av skolan.

  • 2010-06-08
  • kl.20:54:42
  • Kategori: Skolan
 • Han som fixade Limewire

  Satt & tänkte lite nu när jag åkte bil.
  Jag minns vem som fixade Limewire till mig.
  Han hette typ Gregorios & var ifrån Grekland.
  Ja, synd att man inte har kvar kontakten med honom.

 • För 12 månader sedan...

  För 12 månader sedan var det juni, 2009. Då var jag förlovad & hade det inte bra. Minns inte mycket från tiden & det är bra. Jag praktiserade i alla fall på AW-foto & det var helt okej. Men mitt hjärta var inte alls lika glad som jag egentligen ville vara.  För 11 månader sedan var det juli, 2009. Som sagt så minns jag inte mycket från den tiden, men det var absolut inte bra. Jag mådde otroligt dåligt, men fick stöd från mina föräldrar & de vänner som jag hade kvar. Under juli månad fick jag faktiskt tillbaka många av de vänner som jag förlorat tidigare.  För 10 månader sedan var det augusti, 2009. Jag började på Uddetorp & det blev för mycket för killen jag var förlovad med. Avundsjuka blandat med svartsjuka gjorde att han hotade mig & det blev slutet. Under denna månaden var jag nere i en svart grop som var såpass djup att jag inte kunde klättra upp. En otrolig vän fanns där för mig, men det hjälpte inte. Då trodde jag aldrig att jag skulle få tillbaka min glädje som jag en gång hade...  För 9 månader sedan var det september, 2009. Livet för mig var inte bra & jag tappade kontrollen rätt ofta. Skolan blev som den blev, inget att lägga energi på. Jag var tillsammans med en otroligt underbar kille, men det kunde knappast kallas äkta. Jag var nog bara rädd att vara själv, för kärlek kunde det knappast kallas.  För 8 månader sedan var det oktober, 2009. En nyfunnen vän blev en av dom bästa. Hon fick mig att se ljuset i livet & jag började kämpa för att leva igen. Jag lyckades komma upp ur den svarta gropen & insåg att livet hade så mycket mer att ge än vad jag trodde. Dock var jag osäker på vilka jag kunde lita på.  För 7 månader sedan var det november, 2009. Jag kunde inte stå på egna ben riktigt, men mina vänner fanns alltid där för mig. Jag blev tillsammans med en ny kille & det kunde kallas kärlek. Då klarade jag av att vara själv, men behövde stöd ändå. Började bli riktigt sjuk under denna månaden & frånvaron var hög.  För 6 månader sedan var det december, 2009. Glädjen kom & gick, man visste aldrig riktigt när den kom. Jag försökte varje dag att klara mig själv & hitta lyckan i mitt liv. Min pojkvän fick mig att le ofta & det tackar jag för. Några nya vänner dök upp & jag började inse att livet var bättre nu än förr.  För 5 månader sedan var det januari, 2010. Jag försökte att fixa mitt liv & att klara skolan. Det var mycket svårt, men alla fanns där för mig. Jag blev även väldigt sjuk denna månaden, fast frånvaron var inte lika hög som i höstas.  För 4 månader sedan var det februari, 2010. Jag fyllde år & fick ännu fler vänner. Dock insåg jag väldigt fort att dom inte var några vänner. Jag blev otroligt osäker på killar & vilka man kunde lita på igen.  För 3 månader sedan var det mars, 2010. Lyckan var inte funnen ännu, men glädjen fanns där. Den var inte i topp, men den fanns i alla fall där. Jag umgicks med mina vänner mycket & de gjorde mina dagar bättre.  För 2 månader sedan var det april, 2010. Den här månaden är det sällan att man glömmer. Blandad med allt från skräck till kärlek till svek. Behöver inte gå in i detaljer, men ännu ett nedkast i den svarta gropen blev det.  För 1 månad sedan var det maj, 2010. Jag försökte verkligen att vara glad varje dag & göra allt bättre. På något sätt lyckades jag ganska bra. Men varje dag var inte den andra lik, mycket i min hjärna strulade till det.  Idag är den juni, 2010. Jag känner mig stark idag & klarar att stå på egna ben nu. Förhoppningsvis kommer det att hålla i sig länge. För som det är nu vill jag leva livet ut. Mitt liv var inte bestämt att det skulle vara dåligt, det var jag som valde det. Tyvärr insåg jag alldeles för sent vart jag var på väg... Jag tänker inte gå på en sådan fälla igen, & därför håller jag mig borta från killar med sådana besvär. Det kanske inte lyckas speciellt bra, men jag måste vara på min vakt. Aldrig att jag tänker vara med om samma sak igen, aldrig! Jag tänker inte heller låta mina vänner vara med om det som jag varit med om. Det lovar jag!

 • Städa, städa, städa

  Gah, jag har städat sen klockan 10 & det suger.
  Måste i alla fall få någorlunda rent tills imorgon.
  Har dammsugit nu, men såklart har jag missat ett ställe.
  Så det blir att plocka fram den igen & dammsuga igen.
  Fy fan vad dammigt det var i mitt rum ^^

  • 2010-06-08
  • kl.12:10:56
  • Kategori: Allmänt
 • "Ledig" imorgon

  Imorgon är jag ledig kan man väl säga.
  Läraren som vi ska ha imorgon var skadad idag.
  Såklart man kan jobba även fast foten är skadad.
  Aja, men tror faktiskt inte att hon kommer imorgon heller.
  Så jag sover ut & sedan tänker jag städa klart rummet.
  För efter tisdag kommer onsdag & det innebär grillkvällen.
  Puss <3

  • 2010-06-07
  • kl.21:35:54
  • Kategori: Allmänt
 • Klarade geometrin (Y)

  JAG KLARADE GEOMETRI-PROVET!!!!
  Nu är jag väldigt glad.
  Bara ett prov kvar (Y)

  • 2010-06-07
  • kl.18:39:54
  • Kategori: Skolan
 • Veckan som kommer

  Måndag: Skola, 3 prov, UM & optikern
  Tisdag: Skola
  Onsdag: SKOLAVSLUTNING, grillkväll
  Torsdag: Åka till Falks Grav
  Fredag: Fotbolls VM börjar
  Lördag: Sofeya fyller 19 år
  Söndag: -

  • 2010-06-06
  • kl.20:34:56
  • Kategori: Allmänt
 • Maskeradhoppningen

  Maskeradhoppningen idag gick kanonbra.
  Ramona & jag var utklädda till väktare.
  Hade faktiskt ett schabrak med samma färg som Securitas.
  Jag hade inte ens en tankte på det när jag köpte det.
  Vi tog hem två felfria rundor av tre, varav 70 cm blev 12 fel.
  Men jag är riktigt nöjd & detta var ju sista maskeradhoppningen på henne.


  • 2010-06-06
  • kl.19:40:59
  • Kategori: Stallet
 • Cruisingen i Lidköping

  Igår var det cruising i Lidköping, så vi drog in dit.
  Otto kollade efter snygga bilar & jag kollade givetvis efter snygga killar.
  Polack-BMW'n är givetvis på min top 10 lista "Snygga Bilar".
  I alla fall så träffade jag Johan & några andra trevliga människor.
  Johan var elak & sparkade mig i röven, haha.
  Sedan drog vi till Stadt för att äta mat, men det blev inte mycket mat.
  Vi träffade även Richard vid Stadt & snackade om Skoda.
  Lätt bästa bilen asså, enligt mig & mååånga andra...
  När jag & Otto tröttnade så drog vi tillbaka till torget för att se mer bilar.
  Träffade Johan igen & han sparkade mig i röven ännu en gång.
  Vi drog tillbaka till Stadt, men fick givetvis problem med vakterna.
  Jag försökte verkligen att se söt ut, men dom var helt jävla psycho.
  Otto trodde att det var klockan 22 & inte att man var tvungen att vara 22 år.
  Så vakterna föste bort oss & vi blev riktigt lack på tjockisarna.

  • 2010-06-06
  • kl.15:30:38
  • Kategori: By night
 • Dagens - 4 juni

  Dagens vill ha: 9 juni
  Dagens klädsel: En grön pikétröja & mjukisbrallor
  Dagens frisyr: Utsläppt hår som är fönat
  Dagens händelse: Jobbat på "På Landet-festivalen"
  Dagens låt: Captain Jack - Deutschland Schiess Ein Tor
  Dagens planer: Nu blir det att chilla
  Dagens saknad: Topic
  Dagens dummaste: Sötåsen
  Dagens sjuka: Smugglade in Richard på festivalen
  Dagens drog: Bullar
  Dagens roligaste: Jag fick G på miniprovet i procent
  Dagens favorit: Securitas
  Dagens köp: Coca-Cola
  Dagens godis: Glass & bullar
  Dagens humör: Övertrött, men väldigt social
  Dagens ord: Winter
 • Bild från Ljuslingebacken

  Typ den enda bilden som blev hyffsad från Ljuslingebacken.
  Och ja, hon vill hoppa & försöker därför se väldigt fin ut.

  • 2010-06-04
  • kl.21:43:39
  • Kategori: Stallet
 • Väktare med stil

  Idag på festivalen hittade jag dessa coola typer.
  Inte lika sköna som Adde & Adnan, men nästan.
  Tack för att ni ställer upp!


 • Här kommer en bild från TV4:

 • På Landet-festivalen

  Idag var då På Landet-festivalen & jag med flera jobbade där. Jag & Kassandra var glassansvariga, fast glassen smälte typ hela tiden. Vi var typ aldrig vid våran monter heller, utan drog runt med alla andra. Vi petade på kossorna & på filmade TV4 oss, vilket sedan hamnade på nyheterna. Lite roligt faktiskt! Sedan såg vi Zillah & Totte... En människa & en apa om ni inte redan visste det. Totte pussade på min kamera (aa) I alla fall så var vädret KANON & man stekte riktigt mycket. Dock är jag bränd så hoppas verkligen inte att det svider mer i hårbotten nu. Det lär jag snart märka! Hur många snygga väktare fanns det inte där då? Några kände jag så blev lite snack, dom ska göra så att jag kommer in lättare på väktarutbildningen nästa år. Jippey, jag är på väg!

  Kassandra look-a-like bonne!


  Sofia är alltid lika glad!


  Grisarna var som vanligt söta!


  Så hittade vi givetvis Kvack Kvack & hans pök!


  Kassandra kände sig fängslad en stund!


  Sofia & Rasmus roar sig lite smått!


  Sofia tittar på Eco Drive-körningen!


  Min Coca-Cola fick kyla ner sig i frysboxen med glassen!


  Rasmus stekte på kossan & Richard klappade!


  Totte & Zillah

  • 2010-06-04
  • kl.19:10:02
  • Kategori: Skolan
 • Glassansvariga idag

  Idag blir det inte mycket tid i skolan för mig.
  Jag & Kassandra ska vara glassansvariga på Axvalla.
  Det är På Landet-festivalen & vi ska jobba där alltså.
  Undra hur många småbarn som vill äta glassen vi serverat.
  Haha grr :g

  • 2010-06-04
  • kl.07:47:26
  • Kategori: Skolan
 • Falks Grav

  Då blir det antagligen Falks Grav den 10 juni.
  Chauffören blir nog Richard om vi har tur.
  Hoppas att min hårbotten är bra tills dess.
  Jag vill ju kunna vara ute i solen utan mössa.

  "En man i våtdräkt som dricker festis"

  • 2010-06-03
  • kl.19:24:39
  • Kategori: Resor
 • Pluggar inför prov

  Tro det eller ej, men jag sitter & pluggar inför provet på mångag.
  Vi har prov i Djurkunskap men inriktning sexualkunskap, jippey!
  Det är så himla trevligt att lära sig hur kor, grisar & getter parar sig.
  Kanske att jag skulle bli en grisebonne som kollar när dom pökar hela tiden.
  Nej tack!

  • 2010-06-03
  • kl.15:29:01
  • Kategori: Skolan
 • Prov i Arbetsmiljö & Säkerhet

  Jag hade även prov idag i Arbetsmiljö & Säkerhet.
  Det gick så jävla bra som det bara går tror jag.
  Känslan kan ju vara något helt annat än själva betyget.
  Men jag hamnar nog på VG-nivå om jag går på min känsla.
  I AM HAPPY!

  • 2010-06-03
  • kl.15:27:14
  • Kategori: Skolan
 • Matte, matte & åter matte...

  Nu ska ni få veta vad som händer för mig med Matte A.
  Som ni säkert redan vet ligger jag på IG-nivå just nu.
  Måste klara tre miniprov för att få G i denna kursen.
  Klart jag kommer att fixa tre små miniprov, lätt match!
  Har idag börjat på procent & håller på för fullt att räkna.
  Jag börjar förstå koden med procent & det känns kanon.

  • 2010-06-03
  • kl.15:25:49
  • Kategori: Skolan
 • Rapsolja + sol = brun

  Ett tips till er som vill bli bruna fort i solen:
  Smeta in er i rapsojla!
  OBS! 30 minuter solning högst.

 • Minnen från 2005

  Hittade ännu en dagbok med minnen från år 2005.
  Här kommer några roliga minnen:


  Ord som jag, Emil & Pontus hakade upp oss på:
  - Mofasa!
  - Nån har förgiftat vattenhålet!
  - Daaarin!

  När idrottsläraren knackade om omklädningsrummet.
  Då stod Bella bara i trosorna & jag sa till Anna:
  - Tänk om någon kille skulle komma in!
  Så öppnades dörren & en kille sprang in.

  När Emil skulle skjuta iväg volleybollen, & skrek varje gång:
  - Daa!

  På engelskan när det var 10 minuter kvar så sa Martin:
  - Kan vi inte gå ut & grilla korv?

  När Ivandor satte upp pennkorken i näsan & sa:
  - Det är unikt, jag är fan unik!

  Martin & jag snackade om snygga killar en dag.
  Då skulle jag säga att det inte fanns några snygga i skolan.
  Men jag råkade säga världen...
  Då sa Martin att jag måste tydligen tända på aliens.

  När jag & Filip kollade på mitt klassfoto så pekade han på Loffe & sa:
  - Arnold Schwartzeneger!

  Jag satt & kollade i en tråkig damtidning då jag ser en otroligt ful gubbe i superman-kläder.
  Fanny som satt bredvid mig ville se på den fula gubben & jag skrek:
  - Titta, din pojkvän!

  Min kommentar till Anna:
  - Jag är inte hög, jag är bög!

  Emil's kommentar under svenskan:
  - När man kommer till kritan, då jävlar!

  Robin tycker jag liknar Charlotte Perelli.

 • Minnen från 2006

  Håller på att rensa lådorna i mitt rum & hittade mina dagböcker.
  Fan vad många roliga minnen jag läste precis, bra som dåliga.
  Här kommer några från år 2006:


  Den spanska snubben i bilkön till Danmark.
  Han satt i en lastbil & snackade i kom-radion till någon annan.
  Men han skrek mest så att alla hörde vad han sa.

  Jens Pääjärvi's film från hemsidan där han visar runt i sitt hus & säger:
  - ... och fina röda gardiner!

  Killen i filmen Kill Me Later:
  - Who are you?

  Från Casper-spelet:
  - Låt din bralla falla!

  När Sanne sjöng jullåtar i kön till Kanonen på Liseberg.

  Jesus bor i Linn's friggebod.

  När jag, Anna, Madde, Linda & Meliha var på Try It så skrek vi:
  - Roooobiiiiin!

  Min tyska på extrakursen i tyska:
  - In the grave!

  När Emil ringde en person & sa:
  - Tjena, det är Lars Lagerbäck. Vill du köpa en dammsugare? Halva reapriset. Men den har jävligt bra sug.

  När Johannes inte skulle bada, men gick rätt ut i kanalen & ramlade i.

  Under hemkunskapen kastade Johannes en potatis i mitt öga.

 • Förlovad i 6 månader ^^

  Idag har Kassandra & Rasmus 7 månader.
  Det innebär att jag & Kassandra har varit förlovade i 6 månader.


  • 2010-06-01
  • kl.21:59:22
  • Kategori: Allmänt
 • Lite jobbig situation

  Direkt när jag vaknade imorse så kletade jag på hårbortmedel.
  Så tog jag bort håren & allt kändes perfekt, en dag att städa var min plan.
  Men nej, det var över 20 grader ute & jag ville så himla gärna sola.
  Klart jag hade tagit sådant medel på kroppen & inte får sola.
  GAH!

  Håriga ben är äckligt...


  Bort med alla hår från benen!

 • Kategorier

  Arkiv

  Senaste inlägg

  bilde