Kvinna brutalt mördad i Skara ( )
Hem Om mig Kontakt

Kvinna brutalt mördad i Skara

Kvinnan mördades brutalt av sin pojkvän i Skara. Mannen ringde själv till polisen – som fann en kvinnokropp i en lägenhet. Polisen fick på fredagen ett samtal från en man i Skara. Mannen uppgav att han mördat sin flickvän i en lägenhet.

Höll kontakt
Medan ledningscentralen i Göteborg höll kontakt med mannen kunde polisen ta sig till lägenheten i Skara. Vid 19.20-tiden nådde man fram till bostaden där mannen befann sig.
– Vår operatör pratade med honom i 20 minuter. Han är lugn och sansad när vi kommer dit, säger Stefan Gustafsson, presstalesman för polisen i Västra Götaland.
I lägenheten fann polisen en kvinnokropp som utsatts för grovt våld. Man vill inte uttala sig om något tillhygge använts.
– Hon är avliden när vi kommer in i lägenheten och återfinns ganska omgående på det sätt som han har beskrivit i telefon.

Gjorde medgivanden
Mannen greps på plats och misstänks för mord. Han fördes till Lidköping för vidare utredning.
– Han gör ju vissa medgivanden på telefon om att han dödat sin flickvän. Nu återstår för polisen att genomföra en teknisk undersökning så att man kan bevisa att han gjort det, säger Stefan Gustafsson.
Lägenheten spärrades av och polisen utförde under fredagskvällen teknisk undersökning. Vid 21.30-tiden var kvinnan ännu inte identifierad – och anhöriga därför inte underrättade.

Ur: Aftonbladet • Kommentera här
  Design og koding: Ina Anjuta

  Kategorier

  Arkiv

  Senaste inlägg

  bilde