Praktik - Dag 2 ( )
Hem Om mig Kontakt

Praktik - Dag 2

Blev ingen direkt vanlig praktikdag idag. Men det är alltid roligt med variation i arbetet. Eva hämtade mig klockan 9.00 i Hällekis & sedan åkte vi hem till gården. Vi mockade alla boxarna som vi har hand om. Det gick väldigt fort, snabbare än igår. Jag börjar komma igång nu, bara efter en dag.

I alla fall så packade vi in Evas hundar i bilen efter mockningen. Dom heter Mega & Molly om jag minns rätt. Svensk/Dansk gårdshund är rasen. Molly har ont i höger ben, så vi åkte med henne till Blå Stjärnan i Skara. Det är veterinärkliniken för smådjur om ni inte förstår. Där kollade en läkare på Molly & bestämde att hon behövde röntgas. Så Molly fick en lugnande spruta & somnade efter en liten stund. Hon röntgades & vi väntade på svar. Vad jag förstod så var det något i muskeln som var fel. Molly ska nu ta det lugnt, gå i koppel & äta medicin.

Blev några fler ärenden i Skara innan vi åkte hem till gården igen. När vi var där så flyttade jag över Lakima till Stinas & Kvinas hage. Shit vad glad hon blev av lite sällskap & mycket mat. Sedan fixade jag in fyra höbalar till stallet, riktigt tungt var det. Men är man en stark man så är man, haha.
 • 2010-11-16
 • kl.16:32:29
 • Kategori: Skolan


 • ${CommentAuthorLinkIf}
  2010-11-19 kl.03:11:53
  Man lär sig mycket av att ha praktik. :D  Kommentera här
  Design og koding: Ina Anjuta

  Kategorier

  Arkiv

  Senaste inlägg

  bilde