Praktik - Dag 7 ( )
Hem Om mig Kontakt

Praktik - Dag 7

Jag kan inte förstå att jag har varit på praktiken i -10 grader. Det har varit för jävla kallt & jag har frusit som ett lejon i en isvak. Det började med att jag mockade själv i stallet, men efter en stund kom Eva & hjälpte till. Jag fick lite ryck på all snö som var på gödselstan, så jag tog skyffeln & skottade bort lite. Liksom, skiten kan ju inte ligga mitt på vägen. Men tack vare att jag skottade en gång så låg skiten i mitten av gödselstan. Efter att vi hade mockat klart så tog jag in två påsar K-Special (strö) till Watsons & Flisans boxar. Blev till att göra rent Flisans vattenkopp också... Hon hade bajsat i den & inte druckit något under natten.

Innan lunchen så fyllde Eva på vatten i hagarna. Så jag hjälpte henne med det, även fast det var sjukt kallt. Mina händer var som frusna korvar, haha. I alla fall så hade vattnet i tunnorna frusit så mycket att det inte gick att få ur isbiten. Så jag fick springa fram & tillbaka med en hink när hästarna var törstiga. Lite motion är aldrig fel. Eva skottade en gång samtidigt som jag sprang med hinken.

Efter lunchen gick jag ut själv till stallet. Jag hämtade in Della från hagen & borstade av henne. Sedan gick jag med henne i rask takt ute i ridhuset. 20 minuter senare så stog både jag & Della i stallgången. Jag tog på henne täcket igen & sedan fick hon gå ut i hagen. Nästa häst som jag skulle greja med var Lakima. Hon var väldigt pigg & ville gärna gå på mig. Men det fick hon inte! Först ställde jag henne i stallgången, men där var hon alldeles för stökig. Så jag tog in henne i boxen & band fast henne där. Visst, Lakima blev mycket lugnare, men det var långt ifrån lugn. Aja, jag fick henne ren & fin i alla fall.

Della

 • 2010-11-29
 • kl.16:04:00
 • Kategori: Skolan

 • Kommentera här
  Design og koding: Ina Anjuta

  Kategorier

  Arkiv

  Senaste inlägg

  bilde