Trevlig dag i Skövde :) ( )
Hem Om mig Kontakt

Trevlig dag i Skövde :)

Klockan 15.25 gick min buss från Skara till Skövde idag. Jag skulle åka till älsklingens jobb för att se hur han har det där på kontoret. När jag hoppade av bussen vid rese så fick jag en beskrivning av Pontus vart Richard jobbar. Men det var tydligen fel beskrivning, för jag hamnade i värsta blatteområdet. Kom massa läskiga invandrare emot mig, kände mig rätt uttittad. I alla fall så fick jag ringa min älskling som skrattade åt mig för att jag inte hittade till hans jobb. Jag som inte har ett lokalminne fick vägbeskrivning som jag försökte följa. Till slut hittade jag faktiskt rätt & älsklingen mötta mig utanför.

När Richard slutade klockan 17.00 så drog vi till apoteket för att hämta ut medicin till mig. Jag skrattade så mycket, för att han som stod i kassan var neger. På disken fanns det reflexer & på skylten stod det "Syns i mörker", haha. Passade ju perfekt, klockrent! Blev en till affär som låg mitt emot apoteket där älsklingen skulle köpa något till en häftapparat. Sedan kom jag på en väldigt bra idé; Donken. Så vi åkte dit & åt lite. Vi väntade på handbollen som skulle börja 19.00. Innan vi begav oss till arenan så drog vi in på Coopis en sväng. Jag var i stort behov av choklad & tuggummi.

Först & främst; det var en mässa i arenan där vi skulle gå in. Så vi fick gå en omväg till C-hallen. Men där spelade några killar innebandy. Dom andra hallarna var upptagna, så vi blev lite fundersamma. Richard gick fram till en kvinna & frågade vart handbollen var, men då sa hon att det var imorgon. Snacka om att Richards chef är lite snurrig i bollen, haha.

 • 2010-11-17
 • kl.21:57:41
 • Kategori: Allmänt

 • Kommentera här
  Design og koding: Ina Anjuta

  Kategorier

  Arkiv

  Senaste inlägg

  bilde