Två konstiga drömmar. ( )
Hem Om mig Kontakt

Två konstiga drömmar.

Fy fan vad jag har drömt konstiga drömmar i natt. Tänkte dela med mig av båda på ett sådan sätt så att ni kan förstå. Jag kan tyvärr inte garantera att ni förstår, haha.

DRÖM 1
Jag & Richard var på Liseberg. Vi skulle se 3D-bio & precis när filmen började så hör jag fnitter bakom mig. Det är cirka fyra fjortisar som sitter där. Dom kan inte sitta rakt på stolarna, utan klänger på varandra. Så jag ber dom att hålla käften. Då blev den som satt närmast mig sur & glodde som fan på mig. Jag knöt näven & gav henne en fet smäll rakt i ansiktet. Så var bråket igång, jag slog som aldrig förr & Richard försökte gå emellan. Det slutade med typ tredje världskriget. Vi åkte runt på Bobby Cars i ett hus & försökte döda varandra. Då kom Pontus på en trampbil & försökte skjuta fjortisarna.

DRÖM 2
Jag åkte i bilen med en killkompis som heter Fredrik, hans 2-åriga son & deras hund. Vi skulle åka till Ica Hjertberg för att handla. När vi komin där så halkade jag & slog i huvudet. Jag mådde bra & försökte att resa mig, men då sa Fredrik att jag var tvungen att ligga kvar. Han ringde 112 & efter en stund fick jag smärtor i min rygg & nacke. Mitt huvud värkte som aldrig förr... Jag grät & bad om att få ringa till Richard. Men Richard kunde inte komma, för han satt & drack kaffe. Tre polisbussar parkerade utanför Ica Hjertberg & spärrade av. En polis gick fram till mig där jag låg & började undersöka mig. Han sa att ambulansen var på väg. Jag såg att mamma kom springandes mot mig, men polisen stoppade henne. Ambulansen kom & jag fick åka till KSS. Där sa personalen att jag hade brutit ryggen, så jag skulle få vila väldigt länge. Jag åkte hem till min säng där jag fick ligga & Richard kom aldrig hem till mig.
 • 2010-11-11
 • kl.15:24:55
 • Kategori: Medialt

 • Kommentera här
  Design og koding: Ina Anjuta

  Kategorier

  Arkiv

  Senaste inlägg

  bilde