Bättre & bättre... ( )
Hem Om mig Kontakt

Bättre & bättre...

Det var längesen jag skrev om mitt psyke. Ja, hur jag mår & så. Därför kommer detta inlägg handla om det. Stå ut! Vet att många läser min blogg för att jag är en "förebild" för er unga tjejer som mår dåligt. Ni tycker säkert att min blogg har blivit tråkig när jag bara skriver om saker jag gör med mera.

Som det är idag så mår jag bättre. Men det är ju sommar också, då är mitt psyke oftast på topp. Det känns underbart! Dock är det inte så varje dag. Som idag till exempel... Har lite smått ångest för något jag inte kan sätta fingret på. Men jag får kämpa, för jag vet att det går över. Har slarvat med medicinen också, vilket jag inte får göra. Men det blir att man glömmer av den eftersom man är borta på semester. Måste bli bättre på det, ett måste.

Mina ärr på armarna börjar blekna i solen. Men jag behöver vara ute mer i solen för att det ska se bättre ut. Helt ärligt så bryr jag mig inte. Det är ett val jag själv gjorde & jag skäms inte. Min kropp är den jag är & jag ska vara stolt för att jag är jag.


 • Kommentera här
  Design og koding: Ina Anjuta

  Kategorier

  Arkiv

  Senaste inlägg

  bilde