Visste ni det här om mig..? ( )
Hem Om mig Kontakt

Visste ni det här om mig..?

- Jag är jävligt mörkrädd, men samtidigt älskar jag mörker. Hellre att jag går ut & går när det är natt än när det är dag.
- Jag trivs som singel. Då får jag sova själv i min stora säng, göra vad jag vill & gå i vilka kläder jag vill. Känner mig så himla fri på något sätt.
- Jag är rädd för att åka buss. Tror det har att göra med mina psykiska sjukdomar. Bara tanken på att bussen kanske inte stannar vid hållplatsen gör mig illamående.
- Jag gillar inte att gå på bottnar, varken i en sjö eller i havet. Har fått köpa badskor (som är fula som troll), men kan inte bada annars.
- Jag blir riktigt åksjuk när jag åker bil. Det spelar ingen roll hur långt det är, blir alltid lika åksjuk. Så måste lyssna på iPoden för att koncentrera mig på något annat. Tabletter hjälper inte...
- Jag vill köpa en Oldenburgare (en hästras för er som inte vet) nästa gång jag ska leta efter en ny häst. Bara namnet är så coolt & den ska heta McDonalds.
- Jag lyssnar sönder låtarna från Eurovision Song Contest. Dom är inte de bästa låtarna som gjorts, men dom är grymma att digga till.
- Jag tar hellre egna bilder på mig själv, än att någon annan gör det. För jag blir så otroligt ful om någon annan fotograferar mig.
- Jag har lätt för att lära mig nya spåk, men inte engelska. Hur jag än försöker så lär jag mig aldrig engelska. Är det fel på lärarna eller är det fel på mig?
- Jag älskar att lösa korsord & leta sökord. Dock känner jag mig som en gammal kärring, men vad gör det?! Jag prenumenerar på en korsordstidning, haha.


 • Kommentera här
  Design og koding: Ina Anjuta

  Kategorier

  Arkiv

  Senaste inlägg

  bilde