Midsommar 2011 ( )
Hem Om mig Kontakt

Midsommar 2011

Igår var det då midsommar som många vet. Jag var väl inte på världens partyhumör, men försökte vara det ändå. Det började med att jag, Sara & Jenny åt hemma hos mig. Vi lagade karréskivor, potatissallad, oliver & mango. Riktigt gott var det & vilka mästerkockar vi är! Blev några lättcider till det.

Sedan åkte vi till Skara Busstation för att hämta Guzza & Johannes. Drog vidare i snigelfart (typiskt Sara) till Lidköping & Aldin. Där skulle vi lana hela kvällen. Vi delade upp oss i lag & jag var med Guzza, Melissa & Sara. Men givetvis är jag så trög & skjuter ihjäl min egen lagkamrat Guzza i CS. Så vi förlorade... Akki, Adnan, Jenny & Adina vann. Fy fan för dom, haha.

När killarna spelade något annat cp spel så festade vi tjejer. Vi sprang runt & lekte hulliganer samtidigt som vi drack. Jag var faktiskt rädd om min mjälte som jag lovade mamma. Så om hon läser detta (eller någon skvallerbytta) så kan ni vara lugna! Melissa hittade albanska flaggan som vi sprang runt med också.

Jag, Sara, Guzza & Melissa åkte hem till Skara någon gång på natten. Vi såg på film & dunkade musik. Sedan ville Sara duscha & då snackade jag & Melissa med Guzza. Ja, lite privata saker. Tänker inte avslöja något här, men det var skrattretande.

 • 2011-06-25
 • kl.17:23:00
 • Kategori: By night

 • Kommentera här
  Design og koding: Ina Anjuta

  Kategorier

  Arkiv

  Senaste inlägg

  bilde