Fredagens fest. ( )
Hem Om mig Kontakt

Fredagens fest.

Förfesten började hemma hos mig. Det var jag, Melissa & Pontus. Jag blandade drinkar, Melissa förstörde dom & Pontus testade mina klänningar. OBS! Han är inte gay. Vi kom på världens bästa idé; leka wannabe-fjortisar. För vi ville smälta in i mängden på parketten.

Aldin kom & hämtade oss i hans BMW. Så jävla nice! I alla fall så gick det ganska fort till Lidköping. Jag & Pontus sjöng med till alla töntiga låtar som han hade i bilen. Vi är som sagt lite crazy...

I Lidköping var allt sig likt; Adde var full redan när vi kom & Adnan skrattade åt honom. Jag & Melissa drack ingenting i Lidköping, för vi ville vara duktiga flickor. Men vi festade på som alla andra ändå.

Parketten blev också ganska lyckad. Förutom att Adde fick åka in & sy typ två stygn i pannan. Han "ramlade" nedför scenen den fyllisen. Jag & Pontus ägde fan på dansgolvet med våran Chicken Dance.

Ingen ville köra hem mig & Melissa till Skara. Så vi fick gå till resecentrum & ta 1an hem. Det var inte långt att gå från busshållsplatsen & hem. Fan vad skönt! Melissa vågade inte gå hem själv (hon bor i grannhuset) så jag följde med henne. Det resulterade att jag sov hos henne.

 • 2011-03-27
 • kl.20:25:23
 • Kategori: By night

 • Kommentera här
  Design og koding: Ina Anjuta

  Kategorier

  Arkiv

  Senaste inlägg

  bilde