Lördagens "fest". ( )
Hem Om mig Kontakt

Lördagens "fest".

Jag, Richard & Thomas åkte i väg till Lidköping för att supa. Eller rättare sagt så var det bara jag & Richard som skulle supa. För Thomas körde ju sin älskade Volvo. Det var någon konstig grej i Lidköping där massa gamla bilar åkte runt. Så nu förstår ni varför vi åkte dit...

Richard var väldigt hungrig när vi kom dit, så vi fick gå till Josefs lilla vagn. Han är så jävla sjukt rolig! En hel del skämt blev det också. Men både Richard & Thomas fick sin mat.

Vi åkte runt i Volvon & drack min färdigblandade alkohol. Jag är så jävla duktig! Richard var ingen pussy utan drack som en riktig man. Efter ett tag så åkte vi till parken där vi träffade några som Richard kände. Dom gav Richard öl så han slapp min färdigblandade skit.

Så hände det som inte fick hända... Vid Pronomens dampade Thomas bil! Han fick rycket, det förstår jag. Så jag ringde Victor & frågade om han kunde bogsera oss. Det kunde han, men han hade ingen lina. Det hade inte vi heller... Men jag fick skjuts till en toalett eftersom behovet var stort. Sedan fick vi tre skjuts av Victor till resecentrum där vi skulle åka buss hem till Skara.

När vi satt & väntade på bussen så hittade jag en lekkompis; en reflexpinne. Jag hade skitroligt med den, tror jag i alla fall. Men den blev en mycket bra polare som jag ska skajpa med senare i livet.

Givetvis valde jag fel buss; 200an. Vi kom ju till Skara, men vi fick gå en jävla bra bit. Trodde aldrig att vägen hem skulle ta slut. Jag var väldigt kissenödig också, trodde fan att jag skulle kissa på mig. Men hem kom vi & toaletten var min bästa vän ♥


 • 2011-03-27
 • kl.20:38:49
 • Kategori: By night

 • Kommentera här
  Design og koding: Ina Anjuta

  Kategorier

  Arkiv

  Senaste inlägg

  bilde