Valborg på Mangos. ( )
Hem Om mig Kontakt

Valborg på Mangos.

Igår var det valborg & jag hade inte planerat något särskilt. Jag, Anna & mina föräldrar skulle grilla hemma hos dom. Så blev det, men det blev även mycket annat. Annas kompis ringde & ville ha med oss ut på krogen. Sagt & gjort åkte vi till Skara & Mangos. Det var jag, Anna, Emma & Maria. När jag ska visa mitt leg så säger vakten att det inte ser ut som mig, haha. Jo tack, jag vet!

Väl där inne hade Anna planer på att supa mig & Emma under bordet. Och gissa för vems pengar? Jo, mina! Men det kunde hon inte, varken med mig eller Emma. Jag drack inte alls mycket, men jag får ju inte heller dricka alkohol för min magkatarr.

Efter en stund kom Robin dit också. Vi satt alla i en soffa & snackade lite skit. Så vill Maria dansa, men ingen av oss tjejer hade lust. Men Robin ville dansa, så dom två gick ut på dansgolvet. Det gick en liten stund & så drog en blatte ut Anna också på dansgolvet. Sedan kom en ännu läskigare blatte & drog ut mig & Emma. Fy fan vad scary dom två var! Men roligt hade vi, speciellt Anna som dansade med en kortare kille, haha.

Vi blev lite hungriga också, men Donken i Skara var stängd. Så vi åkte till Lidköping för att äta. Fast då var bara McDriven öppen. Så vi åkte en sväng där & beställde mat. Det roligaste var att jag frågade killen i kassan om han var singel & det var han. Så tog jag hans Facebook & vi åkte vidare.

Vem ringde mig när jag & Robin kom hem till min lägenhet? Jo, killen från Donken. Han vill ut & dejta med mig. Läskigt värre... Men så kan det vara.

 • 2011-05-01
 • kl.12:36:04
 • Kategori: By night

 • Kommentera här
  Design og koding: Ina Anjuta

  Kategorier

  Arkiv

  Senaste inlägg

  bilde