- Powered by ADHD
Hem Om mig Kontakt

Hur har mitt 2012 varit?

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Flyttade utomlands & jobbade som beridare.
2. Höll du några av dina nyårslöften? - Ja, alla.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? - Ja, Wozi.
4. Dog någon som stod dig nära? - Nja, men några som jag kände dog.
5. Vilka länder besökte du? - Sverige & Danmark.
6. Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013? - Ja, en tatuering.
7. Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas? - 17 december.
8. Vad är det bästa som hänt dig år 2012? - Att jag tog körkort.
9. Största misstaget? - Att Flisan hamnade i fel stall i februari, men vi bytte senare som tur var.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? - Ja, jag har haft mykoplasma.
11. Bästa köpet? - Min soffa.
12. Vad spenderade du mest pengar på? - Att ta körkort.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? - Ja, att Rubi ställde upp så jävla mycket i somras.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012? - Psy - Gangnam Style (även dom vi spelade på min student)
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - Ledsnare på sommaren, gladare på hösten/vintern.
16. Vad önskar du att du gjort mer? - Åkt utomlands i somras, t ex till Polen.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? - Stressat
18. Hur tillbringade du julen? - Med en sjungande familj & släkt (plus Ernst på tv).
19. Blev du kär i år? - Ja, men har haft otroligt svårt för det.
20. Favorit månad? - December, men det är jävligt äckligt på vägarna.
21. Favoritprogram på tv? - Kampsport på Eurosport.
22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? - Ja
23. Bästa boken du läste i år? - Konstigt nog är det skolböckerna.
24. Största musikaliska upptäckten?
- Long & Junior
25. Något du önskade dig och fick? - Två kuddar & presentkort på Rusta bland annat.
26. Något du önskade dig men inte fick? - Den parfymen jag ville ha, fick en annan.
27. Årets bästa film? - Den Sorte Madonnan
28. Vad gjorde du på din födelsedag 2012? - Hade kräftskiva med släkten.
29. De bästa nya människorna du träffade? - Alla personerna i nya staden mm.
30. Hur skulle du beskriva din stil år 2012? - Rött & sött, haha.
31. Vad fick dig att må bra? - Alla vännerna som stöttat mig i svåra tider.
32. Vilken kändis var du mest sugen på? - Det vet jag inte.
33. Vem saknade du? - Melissa ♥
34. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? -  Ja, idioter som var i vägen...
 • Diss - December 2012

  Varit så sjukt stressad pga trafikskolan.
   
  Hatar vintern...
   
  Rubi åkte till Polen.
 • Hiss - December 2012

  Tagit körkort!
   
  En kompis blev mamma.
   
  Fick många fina julklappar.
 • Januari vs. December

  Januari, 2012.
   
  December, 2012.
 • Hur firade jag högtiderna 2012?

  Förra året firade jag nyår i Kode hos Filip. Det var ganska lugnt & det var skönt. Vi åt en god middag, har för mig att det var en tre-rätters. Vid tolvslaget så badade vi i en badtunna & såg när himlen blev full av raketer. Ja, sedan blev man ganska full. Men roligt hade jag!
   
  Jag firade påsk ihop med Lukasz M som jag var tillsammans med då. Vi gjorde inget speciellt utan vi köpte mat & så. Jag minns att det var väldigt mysigt & vi såg på filmer. När det är lugnt så minns man det i alla fall. Vi hade väldigt spårat samtal hur man firar påsk i Polen. Att man går till kyrkan med ägg & prästen sprutar på dom, haha.
   
  Midsommar firade jag ihop med Melissa, Wozi, Sam, Aleks & Momo. Vi tältade på en camping & vi spelade fotboll med några danska killar. Men under kvällen så började det regna & tältet som jag & Melissa skulle sova i var inte tätt. Så det blev att vi alla sex åkte hem till mig & fortsatte festa (& sov sedan).
   
  Något som jag inte firar & tycker inte heller om att fira är halloween. Men givetvis blev jag utdragen av mina vänner på krogen. I höga klackar & i djävulshorn var jag & Sofeya heta på dansgolvet, med våran playboykanin Jacek. Ingen vacker syn kanske, men roligt hade vi & det är huvudsaken. Tycker inte man ska klä ut sig om man ska ut på krogen, men men...
   
  Och så var det ju julafton, den traditionen som man firar mest i Sverige. Jag var med familjen, släkten & Ernst på tv. Julen var mycket, mycket lugn, vilket jag behövde. Och det var mysigt.
 • Min viktnedgång...

  Imorse satt jag & räknade hur mycket jag gått ner i vikt. När jag insåg hur mycket så blev jag chockad. Och det glad. Jag har inte hållt på med massa tabletter & shit, för det är inte bra. Visst använde jag det i våras, men den tiden räknade jag inte med, för gick upp efter det igen. Sedan efter det så har jag inte använt det, utan endast tränat & ändrat matvanor. Under kickboxningsträningen har jag fått protein för att kunna orka mer, men har inte tagit så mycket pga jag inte tycker det är speciellt bra. Så min viktnedgång har varit tack vare träning & ändrade matvanor. Och jag har lyckats!
   
  På endast 4 månader har jag gått ner 22 kg. Och mer ska det bli...
 • Klarade jag mina nyårslöften 2012?

  1. Fixa skolan
  Ja, jag klarade detta löftet. Jag tog studenten i våras & fick ett samlat betygsdokument. Det är inte slutbetyg, men det behövs inte idag för att man ska kunna få jobb. Visst är det svårare att få jobb, men man kan få jobb. Men jag läste vidare istället för jag insåg att man kunde inte bli något på den utbildningen som jag hade. Så jag fixade skolan & fortsatte att utbilda mig. Det är pluspoäng!
   
  2. Ta körkort.
  Såklart jag klarade detta löftet. Började på allvar med körningen i mars & började trafikskolan i slutet av augusti. Tog körkort den 17 december. Och fy fan vad skönt det känns! Så nu är jag äntligen befriad. Visst hade jag traktorkörkort innan, men att köra runt i en epa-traktor är inget för mig. Jag vill gasa, haha.
   
  3. Börja träna & gå ner i vikt.
  Ja, jag klarade detta löftet också. Dock började jag träna lite smått i våras så jag gick inte ner så mycket & det var kanske inte det jag ville. Men när jag blev tipsad om kickboxning så fick jag fart på min viktminskning utav bara helvete. Givetvis ändrade jag min kost samtidigt & det blev jättebra. Så jag är nöjd & går fortfarande ner i vikt hela tiden. Men jag rasar inte ner i vikt utan går ner i en fin viktkurva som man ska. Ligger liksom inte ner vid toaletten & spyr upp maten, haha. Så besatt är jag inte av vikt & träning...
   
  4. Tjäna pengar
  Jag har tjänat pengar under detta året genom mina extrajobb. Visst är det inte en förmögenhet, men det räcker för att jag ska ha klarat mitt löfte. Tyvärr är det ingen lön som man kan klara sig på. Och jag tjänar pengar fortfarande på bloggen, samtidigt som jag jobbar som DJ assistent då & då. Det är inte mycket man tjänar tyvärr. Men så är det om man är student.
   
  5. Ta hand om min familj.
  Förstod inte meningen riktigt med detta löftet, men givetvis tar jag hand om min familj? Så jag har klarat det löftet också. Jag älskar min familj över allting annat. Vi ställer upp för varandra i alla väder, även om bilarna inte är terrängbilar längre fick jag veta, haha.
 • Billy Elliot

  Har suttit i eftermiddag & kollat på Billy Elliot. Ingen favoritfilm om ni tror det, men det är en inlämningsuppgift till skolan. Och jag är väldigt duktig i skolan & gör det jag ska göra (& lite till). Så man får jobba på jullovet, vilket är lite ansträngande. Jag gör mitt bästa utan att stressa i alla fall. Har nu sett filmen & även skrivit väldigt mycket på själva uppgiften. Är i princip klar, men har lite, lite kvar.
   
  • 2012-12-30
  • kl.18:00:00
  • Kategori: Skolan
 • Högsta volymen i bilen, jaoo!

  Fan denna låten är grym i bilen. Spelade den första gången när jag & Sofeya hämtade pizza tidigare i veckan. Vi dunkade på högsta volym kan jag lova er, haha. Och budskapet i låten är jävligt sant. OMFG jag är en lycklig man!
   
 • En fredag med "renovering".

  Kom precis hem från Emil & Sofeya. Har varit där ikväll & chillat. Fast kvällen började inte så... Det började hemma hos mig med att jag & Sofeya städade mitt kök & badrum. Jag gick loss med dammsugaren som aldrig förr. Sofeya kom efter med golvmoppen & tyckte väl att det skulle bli en bassäng i köket, haha. Ja, det blev blött kan jag lova er! Sedan släpade vi in en hylla i köket som har stått & skräpat i förrådet. Så nu ser köket mer hemtrevligt ut. Och vill man ta en simtur kan man även göra det mina vänner. Välkomna, välkomna.
   
  När vi kände oss klara med renoveringen (eller vad man ska kalla det) så gick vi till Emil & Sofeyas place. Men fy fan vad halt det var. Innan vi drog dit skulle jag kolla en sak i bilen så vi tog svängen förbi. Då säger Sofeya att jag borde köra in den mer, hmm. Jag misstolkade ALLT som vanligt. När vi gick tillbaka mot hennes hus så halkar Sofeya & landar med näsan rätt ner i isen. Jag hinner inte göra något för jag halkar på samma ställe & på henne. Och där låg vi... Jag kunde inte låta bli att fråga om jag hade kört in den tillräckligt, haha. Shit vad vi garvade!
   
  • 2012-12-29
  • kl.02:50:00
  • Kategori: By night
 • Varit på Rusta idag (mellandagsrea, tjoho!).

  Så passade jag även på att gå in på Rusta en sväng. Det är ju mellandagsrea även där & jag fick presentkort där i julklapp. Har redan kollat in vad jag vill ha, så var ganska lätt att plocka på mig saker. Men nu var det betydligt billigare. Köpte en röd matta till köket för 99 kr, en rosa badrumsmatta för 40 kr & två prydnadsblomkrukor för 30 kr/st. Så har ett presentkort kvar där som jag inte köpte upp. Var i alla fall nöjd för denna gången!
   
  • 2012-12-28
  • kl.16:30:00
  • Kategori: Allmänt
 • Malle, den räddande ängeln.

  Kan säga att jag är den räddande ängeln. Jag & Melissa trodde att vi skulle få dricka sommarcider på nyår. Men jag åkte till en annan stad & köpte cider med glitter i. Jippey! Så nu är Melissa inte en surpuppa längre. Och jag älskar känslan när man har fått något som är svårt att få tag i. Kommer nog inte kunna köra förrän sent nästa dag den 1 januari, haha.
   
  Xide Winter har varit med sedan nyår 2009 ♥
  • 2012-12-28
  • kl.15:00:00
  • Kategori: By night
 • Ridningen gick jättebra, utan snöras.

  Var & red Flisan nyss. Tänkte att det kommer väl lossna massa snö från taket igen. Men det gjorde det inte som tur var. Underbar häst som gjorde exakt som jag ville. Galoppen var flygande. Ville inte sluta rida egentligen, men man ska alltid sluta när det går som bäst.
   
  • 2012-12-28
  • kl.13:15:00
  • Kategori: Stallet
 • Hon som är som jag ♥

  Åh, på söndag eller måndag kommer min söta Esmeralda hit. Hon är grädden i min semla. Hon är basen i min musik. Fan hon är grymmast! Melissa & jag ska fira nyår ihop för första gången. Det har alltid varit så att hon har varit i hemlandet & då har vi inte kunnat fira ihop. Men nu jävlar ska vi fira ihop så att jorden går under, haha.
   
  Mycket, mycket gammal bild.
  • 2012-12-27
  • kl.16:30:00
  • Kategori: By night
 • Jag är klar inför nyår.

  Jag mår ju inte bra när jag stressar. Vem fan gör det? Så idag var jag i väg & handlade det jag skulle göra inför nyår. Och nu är det klart. Kylskåpet hemma är överfullt med varor & alkohol. Frysen likaså. Men det bästa är känslan att allting är klart. Jag kan andas ut & slippa känna stress. FAN VAD SKÖNT!
   
  • 2012-12-27
  • kl.15:00:00
  • Kategori: Allmänt
 • Allt är i princip slut på Systembolaget...

  Jävlar vilket oflyt jag hade på Systembolaget idag. Det vi skulle ha var givetvis slut. Så blev några sommarcider & när jag ringde Melissa för att berätta det så fick hon ryck. Jag tröstade henne med att vädergubbarna har lovat sommarväder i Sverige på nyårsafton, haha. Vi får fan hoppas på det, annars blir det ju inte gott att dricka halloncider mitt i vintern?
   
  Sedan köpte jag massa öl för det kan man ju ha väldigt roligt på tänkte jag. Det vet jag ju sedan alla galna festerna ihop med Rubi. Och så köpte jag mousserande vin till tolvslaget. Får tacka Mr Brat för att han hjälpte till att välja ut det. Och detta var ju bara en liten del av vad vi ska ha. Sedan ska dom andra köpa. Jag köper för mig & Melissa. Detta kommer bli galet, aouuu. Vi firar in det nya året med sommarcider...
   
  Gammal bild jag hittade på samma sommarcider jag köpte.
  • 2012-12-27
  • kl.13:00:00
  • Kategori: Allmänt
 • En saknad ♥

  Kan inte sova alls. Tänker på Rubi & att jag har ingen att sparka på i sängen. Ingen som säger "kurwa" i sömnen. Fan, jag saknar honom mer än vad jag trodde att jag skulle göra. Och nu när jag är hungrig så saknar jag honom absolut till hundra procent. För när han vaknade på nätterna & var hungrig så gick han upp & gjorde mat. Och det är ingen som lagar mat till mig nu när jag är hungrig...
   
  • 2012-12-27
  • kl.00:56:00
  • Kategori: Kärlek
 • Planering inför nyår.

  Vi har suttit & planerat inför nyår. Killarna är inte med i planeringen, för dom bara förstör (dom ska ha polsk mat). Så vi tjejer gör egen planering & så får killarna göra sin egen. Man kan ju gissa vilken som blir bäst?! Vi tjejer ska i alla fall äta räkor & sedan chokladmousse. Givetvis blir det alkohol till det, annars ingen nyår. Vi har inte planerat något speciellt att göra. Allting kommer som det blir, skönt. Men något som är synd är att älskling inte är här i Sverige ♥
   
  • 2012-12-26
  • kl.20:38:54
  • Kategori: By night
 • HAHA klockren polack (y)

 • Mellandagsrea på Systembolaget?

  Mellandagsrean är i full gång & det påpekade Adnan givetvis igår. Han skulle åka till stan som idag & köpa något (minns inte vad det var). Men vi kom in på vad vi skulle göra på nyår hur som helst... Jag sa att jag & Sofeya ska till stan också förhoppningsvis som idag. Då säger Adnan att det är mellandagsrea på Systembolaget så vi borde fan passa på. Och jag trodde idioten! Så jag smsade till Sofeya & var jätteglad, haha. Men hon dödade min glädje... Och dödade den gånger två; för Systembolaget hade inte ens öppet idag, suck.
   
  Saknar Danmark, kunde köpa alkohol i vanliga affärer.
  • 2012-12-26
  • kl.14:00:00
  • Kategori: Allmänt
 • Work work night.

  Så var det jobbet igår... Fy fan, det var roligt. Men helt nykter var jag, fast det spelar ju ingen roll. Hade lika roligt för det. Adnan tror man säger "god jul i efterskott", vilket man inte gör, haha. Men det är tanken som räknas, gulligull.
   
  Fick jobba med en ny dator igår, kunde inte ett skit. Den stängdes av tre gånger igår, fick fan ryck. Men sedan gick det bra när jag fick ordning på skiten. Och vilka grymma listor vi fick, yäy. Tacka me & my man Ädnan. Folk dansade som galna, fast nu kanske det var spriten som gjorde dom galna & inte våran musik. Hmm...
   
  Sedan är det ju det här med att hämta mat. Jag har ju körkort nu & då vill dom att jag ska hämta maten i princip själv. Men jag vågade inte det igår, för det var inte min bil jag skulle köra. Och jag ville inte ens köra, haha. Så Adnan körde & jag satt bredvid & lärde mig bilen. Nästa gång ska jag köra svennebil & leka McDonaldsbud, haha.
   
  • 2012-12-26
  • kl.10:30:00
  • Kategori: Jobb
 • Jobbdax (y)

  Då var det snart dags för att jobba. Håller på att göra mig i ordning, men givetvis hamnar jag här. Och jag måste erkänna att jag har saknat hela gänget. Har inte jobbat med dom på ett jävla bra tag. Jag har haft fullt upp med körkortet & även har skolan tagit en hel del av mina helger. Så nu när körkortet är avklarat så kommer jag att kunna jobba med dom på helgerna betydligt mer. Och Adde är glad för nu kan jag köra till McDonalds & hämta mat åt oss, haha. Åh, denna kvällen kommer bli grym!
   
  • 2012-12-25
  • kl.20:01:19
  • Kategori: Jobb
 • Mina julklappar:

  • 2012-12-25
  • kl.11:00:00
  • Kategori: Allmänt
 • ♥ GOD JUL ♥

  • 2012-12-24
  • kl.10:00:00
  • Kategori: Allmänt
 • Frihet med körkort & bil.

  Fan vad skönt det känns att ha körkort & bil nu. Man slipper passa busstider som aldrig stämmer ändå eller frysa. Och visst är det skönt att slippa övningsköra med pappa. Man kan sitta själv i bilen & dunka musik. Så jävla skönt! Det kallar jag frihet... Synd bara att det är snö & halt överallt.
   
  • 2012-12-21
  • kl.17:00:00
  • Kategori: Resor
 • En förtidig julklapp.

  Var på stan med mamma i förmiddags. Fick en förtidig julklapp; ett par stövlar. Verkligen något som jag behövde, för alla mina skor är antingen trasiga i klacken eller läcker in. Men nu har jag nya, snygga stövlar som jag hoppas håller ett bra tag. Jag gick rakt in i affären & ville inte leta alls, för orkade verkligen inte. Och det behövde jag inte, för jag såg dessa stövlar direkt & blev "kär". Tack underbara mamma
   
  • 2012-12-21
  • kl.15:00:00
  • Kategori: Mode
 • Lite shopping med två vänner.

  Var i stan med Sofeya & Jacek i förmiddags. Jag skulle fotograferas till mitt körkort, kolla på skor & köpa julklappspapper. Dom andra skulle göra lite andra saker. Så vi slog ihop det & åkte bussen ner tillsammans. Varför inte liksom? Alltid roligt att gå ihop med dom två.
   
  Eftersom jag har tagit körkort så hade dom två köpt en passande tidning till mig, haha. Fan vad vi skrattade i bussen. Så nu har jag att läsa! Inte för att jag är bilägare än, men snart så. Jacek sa att den tidningen kan vara vägen till att jag blir en bilägare så han slipper åka buss till skolan, haha.
   
   
  Tidningen som jag fick av Sofeya & Jacek.
  • 2012-12-20
  • kl.13:30:00
  • Kategori: Allmänt
 • Pratade med Rubi förut ♥

  Jag saknar min älskade pojkvän som nu är i Polen. Pratade med honom för en stund sedan & då satt han i bilen. Stackarn kör för fullt, haha. Han borde tagit flyget, då hade han varit framme nu tror jag? Kommer sakna & sakna hela tiden han är där. Vi kommer inte träffas förrän i januari. Det är långt dit, fan nästa år. Haha, sjukt men sant.
   
  Saknar våra galna stunder i bilen kochanie ♥
  • 2012-12-19
  • kl.22:38:08
  • Kategori: Kärlek
 • *

  • 2012-12-19
  • kl.16:00:00
  • Kategori: Skolan
 • Segt grupparbete.

  Idag har vi haft grupparbete den mesta delen av skoltiden. Helt okej, för vi pratade om massa annat. Mindre kul att vi inte förstod uppgiften speciellt bra & att typ alla i gruppen försvann. Ja, man får ju ta igen det man missar & då blir det ju inte bara våran grupps arbete, utan även dom andra två gruppernas arbete OCKSÅ. Vi satt & pratade om allt möjligt, som varför inte min laddare vill fungera i mammas bil. Det är mystiskt. Men vi fick klart några frågor som ska redovisas imorgon. Tur det...
   
  • 2012-12-18
  • kl.15:00:00
  • Kategori: Skolan
 • Målade händer på uppkörningen.

  Tänker inte skriva så mycket om själva uppkörningen. Det kändes jävligt bra bara. Fick inte ett enda kärringstopp, gjorde inte bort mig, var inte nervös eller något. Eller ja, jag kanske var nervös, men jag märkte inte av det. Han jag körde med pratade om massa annat så det var ju bara positivt. Allting kändes grymt bra faktiskt. Och jag gjorde som Sofeya tipsade mig om med händerna; ett V på vänster hand & ett H på höger hand. Det fungerade skitbra. Jag körde inte fel en enda gång, kanske en bra tatuering?
   
  • 2012-12-17
  • kl.13:00:00
  • Kategori: Skolan
 • KÖRKORT!

  • 2012-12-17
  • kl.12:30:00
  • Kategori: Skolan
 • ProViva, magens bästa vän.

  Igår pratade jag & Rubi om ProViva, att det skulle vara bra för magen. Har hört tidigare att många sagt att dom mått bättre av det. Rubi sa att han åt det varje morgon ihop med cornflakes, hmm? Tror inte han pratade om samma sak som jag. För visst finns ProViva som fil har jag kollat upp, men det är nog inte det han äter. Och varför skulle han äta det?
   
  Jag var som sagt & handlade förut & då köpte jag en ProViva-tetra. Så får se om min mage blir bättre av det. Alltid värt ett försök... Och så många smaker det fanns att välja på. Tog den "vanligaste" & det var faktiskt god, så blir nog att ta den i början. Sedan får jag väl utforska dom andra smakerna. Och jag vet att man inte märker skillnaden direkt eller inom en vecka. Så dum är jag inte, haha.
   
  • 2012-12-16
  • kl.14:58:06
  • Kategori: Allmänt
 • Sitt inte lottlös!

  Jag var & handlade nyss. Då satt en gammal gubbe & sålde lotter inför Bingolotto ikväll. Han log mot alla som gick förbi, men ingen köpte. Jag tyckte synd om honom, han såg så trevlig ut. Och jag älskar att spela Bingolotto. Gjorde det väldigt ofta i Skara när min "tur-gubbe" sålde lotter på Ica. Men när han försvann därifrån så slutade jag. Sedan hade det aldrig blivit av... Och jag envisades med att spela Bingolotto när jag låg på sjukhuset med skadad mjälte, haha. Då hade dom inte ens den kanalen, så jag & pappa fick ringa till mamma som fick räkna upp alla nummer hemifrån. Så sjukt!
   
  Men i alla fall så köpte jag två lotter av den gubben som satt & sålde i affären. Jag behöver tänka på något annat. Kan inte vara stressad hela tiden. Min mage är helt fucked up just nu. Så då passar ju lite Bingolotto perfekt! Jag skiter i om jag inte vinner, det är inte det som är grejen. Mysigt att bara koppla av & tänka på något annat.
   
  • 2012-12-16
  • kl.14:32:00
  • Kategori: Allmänt
 • Yrrol

  Vi pratade om Yrrol i skolan igår jag & en klasskompis. Haha, den filmen är ju så klockren! Och det var så sjukt längesen jag såg den. Så jag måste verkligen se den nu. Allting är verkligen bra med den. Finns ingenting som är dåligt. Och tänker man nya filmer så finns det sega stunder som inte alls är roliga... Men Yrrol får man fan ont i magen av, haha. Man skrattar hela tiden!
   
 • Ett minne för livet.

   
  Alla våra uppträdanden var såklart jätteroliga. Alltid hände det någonting! Malin (lucians) krona började en gång att brinna, vi startade flera brandlarm, vi såg tavlor där gubbarna hade Hitler-mustasch, var i ett trångt utrymme där vi knappt fick plats att sjunga osv. Ja, det var en minnesvärd resa jag gjorde. Men det är en sak man bara gör en gång i livet. Jag skulle nog aldrig orka göra den en gång till & jag vill nog aldrig göra det igen. Fast detta satte sina minnen för livet...
   
 • Vi hade en lucia-bil.

   
  Vi hade en egen "minibuss" som vi åkte runt i mellan våra uppträdanden. Har för mig att första eller andra dagen så gick skjutdörren sönder så vi fick hålla i den, för annars så åkte den upp. Den gick alltså inte att stänga... Så den bussen blev bytt ganska direkt, haha. Farligt, farligt! Vi spenderade ganska mycket tid i "minibussen" då vi fick vänta för ibland kom vi för tidigt till platserna & då kom vi ändå inte in tidigare osv. Så då fikade vi i "minibussen" & lyssnade på radion. Ja, jag minns att vi sysselsatte oss ganska bra ändå.
   
  Sedan var Lions-gubbarna sjukt snälla, så om man hade problem med skjuts till & från träningarna eller dit vi skulle så hämtade dom oss. Det gick alltid att ordna eller samåka. Ja, verkligen goa gubbar det där!
   
  Ida & lucia-bilen.
 • Kröningen

   
  Kröningen gick helt okej minns jag den som. Fast jag var jättesjuk & hostade nästan hela tiden. Så jag fick "mima" sångerna så jag inte förstörde för dom andra. Lite pinsamt, men det hade vi pratat om innan. Hellre det än att det lät som en kråka inne i kyrkan. Sedan så fick jag plötsligt kliande ögon där inne & en täppt näsa. Då förstod jag att kransen inte vad något som jag tålde. Men annars så gick kröningen bra. Efteråt kom prästen & andra som jobbade där & frågade hur jag mådde, haha.
   
 • Från sju tjejer till bara sex.

   
  Vi var sju tjejer från början (som det ska vara). Så innan vi visste vem som skulle vara lucia så övade vi utan att gå eller så. Efter röstningen så försvann en tjej & vi alla antog att hon blev ledsen/sur för att hon inte blev lucia. Så då blev vi bara sex tjejer kvar. Vi kunde inte ta in någon ny eftersom vi hade kommit så långt i övningen. Så vi fick vara sex stycken. Malin (inte jag) blev lucia & bilden under är tagen när vi har provat ut våra klänningar första gången. Så alla är slitna efter skolan & inte speciellt i ordning.
   
  Från vänster; Ida, jag, Veronika, Lowa, Magdalena & Malin L.
 • Hur var det nu igen..?

   
  Såhär såg jag ut när jag var med i tidningen då jag var med i Götene Lucia 2009. Saknar jag det? Ja, faktiskt. Men livet går vidare. Och jag är glad att min kamera fanns med hela tiden & att Lions-gubbarna lånade den under våra framträdanden. Så nu har jag minnen med mig under hela mitt liv. Detta var inget som jag ville göra, ingen dröm eller så. Utan det var en kompis som skickade in mig på skoj efter att vi hade sjungt kareoke. Hon trodde aldrig att jag skulle komma med. Inte jag heller... Men så gjorde jag det & visst, det var jätteroligt. Jag stod för alla hostanfallen & så var jag allergisk mot kransen jag hade på huvudet.
   
 • Mat hos Rakrutai.

  Har precis kommit hem från en mysig kväll hos Rakrutai. Hon bjöd hem mig, Melanie, Agnes & Håkan på mat för hon åker till Thailand på lördag. Kommer bli tomt utan henne i skolan. Tur att internet finns säger jag bara!
   
  Jag har lärt mig ikväll att GPS:en på min mobil gillar att lura mig. För jag gick en jävla omväg när jag skulle hitta till Rakrutai. Det var ju egentligen bara att gå rakt fram, men enligt min GPS skulle man gå höger, vänster, vänster, rakt fram, höger, bakåt fem steg, vänster & sedan var det bara slut. Då fick jag lite panik & trodde jag hade gått vilse, haha. Så jag ringde till Agnes & frågade vart hon var. Och hon var nära mig, för hon tutade på mig med bilen. Så vi hittade vart Rakrutai bodde till slut allihopa.
   
  Vi åt thailändsk mat som Rakrutai hade lagat. Jättegott var det! Och mätt blev man. Behöver nog inte äta på några dagar. Synd att jag inte kan laga mat så bra. Kan laga en rätt som en mästerkock, annars är jag inte så duktig i köket. Huvudsaken är att man försöker i alla fall & det gör jag.
   
  • 2012-12-12
  • kl.21:45:00
  • Kategori: By night
 • Det finns en plats jag älskar ♥

  Tog en sväng in på Meddo också. Kände att jag behövde det (som vanligt!). Och till min förvåning så var mitt favoritrum öppet. Tyvärr lät den jävla maskinen konstigt, så tänker inte välja den nästa gång. Inte konstigt att den har varit låst?!
   
  Men i alla fall så solade jag i 25 minuter, kände att det räckte. Plus jag har ingen lust att ligga i ett solarium så länge. Jag blir så uttråkad snabbt... Musiken lyssnar jag sönder & klockan orkar jag inte titta på (sedan ska man inte titta i ett solarium, i know). Men jag blev faktiskt jättebrun denna gången. Blev riktigt överraskad! Så nästa gång kanske jag kan minska tiden ännu mer, eller så kanske jag blir ännu snyggare brunare om jag ligger lika länge?
   
 • Det finns en stor likhet!

  Det här är verkligen så typiskt Melissa... & så gillar hon det på Facebook, haha. Man kan tro att det är hon som har startat den sidan?! Och det är verkligen så varje gång någon står i vägen för henne. Så blir det upprepning efter upprepning innan "OMFG MOVE!" kommer, haha. Min Alban-kvinna for lajf ♥
   
  • 2012-12-11
  • kl.20:00:00
  • Kategori: Humor
 • Värmeljus ger värme?!

  Eftersom det inte finns någon vidare värme i lägenheten så lägger jag mig under täcket & ser film. Passade på att tänka massa värmeljus också. Är inte romantisk, men hoppas på att det ska ge någon form av värme som på den gamla goda tiden. Kanske, kanske inte. Knäppte av några bilder samtidigt & valde ut en till detta inlägget. Visst blev den snygg?
   
  • 2012-12-11
  • kl.17:35:16
  • Kategori: Allmänt
 • Lyssnar igenom gamla CD-skivor.

  När jag städade igår efter älskling så hittade jag MASSOR med gamla CD-skivor från pappas bil. Och det var ju ett tag sedan man brände skivor? Nu använder jag ju endast AUX-kabel när jag vill lyssna på musik. Om bilen har det vill säga... Men i alla fall så sitter jag nu & lyssnar igenom dom skivorna & får massa minnen, haha. Och dom låtarna som jag vill ha kollar jag om dom finns på Spotify. Om dom inte finns där så lägger jag över dom från skivorna till datorn. Åh, jag tycker om att vara sjuk ibland!
   
 • Några (många) frågor.

  Personligt:
  1. Ditt fullständiga namn? - Malin
  2. Korrekt ålder? - 20 år
  3. Längd? - 159 cm
  4. Vikt? - Privat!
  5. Smeknamn? - Malle
  6. Vart bor du? - i Sverige.
  7. Vad gör du på fritiden? - är med kompisar, tränar & festar.
  8. Beskriv ditt utseende (hur känner man igen dig)? - mörkbrunt hår.
  9. Vad är du mest missnöjd med din kropp? - min näsa.
  10. Vad är du mest nöjd med? - mina ögon.
  11. Vad har du för uppfattning om dig själv? - jag är rätt nöjd med mig själv.
  12. Vad vill du jobba som äldre? - ambulansförare eller akutsköterska.
  13. Hårfärg? - mörkbrunt
  14. Ögonfärg? - grön/bruna
  15. Någonting du vill berätta om dig själv, som vi inte vet? - jag gillar inte att sova två ihop i en säng...
  16. Kan du själv säga att du ser bra ut? - ja
  17. Hur mycket bryr du dig om ditt utseende? - ganska mycket.
  18. Är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? - jag vill helst inte visa mig ute utan smink.
  20. Lyckotal? - 7

  Vänner/folk:
  21. Vad heter din bästa vän? - Melissa, Pontus & (Google Translate).
  22. Hur många nära vänner har du? - vet inte, kan prata med dom flesta.
  23. Anser du dig själv vara "känd" i ditt område? - nej, verkligen inte.
  24. Vet många personer vem du är? - ja, men inte i mitt område.
  25. Hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? - nej
  26. När var du senast med någon kompis? - i onsdags träffade jag Melissa.
  27. Känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? - nej, inte längre.
  28. Vem sov du senast hos av dina kompisar? - Jacek
  29. Vem sov senast hos dig? - Rubi

  Romantik:
  30. Vill du ha ett förhållande? - ja, jag har ett.
  31. Vill du helst att din kille ska vara äldre eller yngre än dig? - äldre
  32. Är du kär? - ja
  33. Tycker någon om dig mer än som vän? - ja, tydligen.
  34. Är du redo för att satsa på ett förhållande? - ja, annars skulle jag aldrig vara i ett förhållande?
  35. Hur långt vill du gå med din kille? - det får vi se...
  36. Tänker du mycket på utseendet hos din kille? - nja, klart man kollar på utseendet, men det är inte allt.
  37. Vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? - självklart
  38. Skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? - ja
  39. I din klass? - ja, men det finns ingen som jag tycker om mer än vän där.

  Från kram till sex:
  40. Har du kramat motsatta könet? - ja
  41. Har du någon gång bara velat gå fram och kramat någon? - ja
  42. Har du kramat någon du tycker om inför folk? - ja
  43. Har du pussat någon i motsatta könet? - ja
  44. Har du pussat någon i medsatta könet? - ja
  45. Har du pussat den du tycker om? - ja ♥
  46. Har du pussat någon inför folk? - ja
  47. Kysst någon inför folk? - ja
  48. Hånglat inför folk? - fan är detta för frågor?
  50. Hur många har du hånglat med under en kväll? - herregud!
  52. Och vem är ditt senaste? - Rubi givetvis!
  53. Ditt snyggaste hångel? - Rubi ♥
  54. Skäms du över att hångla inför folk? - nej
  55. Haft sex med någon på offentlig plats? - haha omg!
  56. Haft sex överhuvudtaget? - ja
  57. Hur gammal var du första gången? - privat!
  58. Hur gammal vill du vara första gången? - man kan inte ångra sådant...
  59. Blivit dumpad efter sex? - nej
  60. Har någon av det motsatta könet sett dig naken? - ja
  61. Har du gjort något av detta med de medsatta könet? - va?!

  Tankar & skit:
  62. Har du någon fobi? - ja
  63. Har du någon allergi? - mjölk, tomater, gul lök & fjortisar.
  64. Vad tänker du på innan du somnar? - allt möjligt.
  65. Vad är de första du tänker på när du ser en person? - beror på vem det är.

  HÄR SKA BARA TJEJER SVARA!
  66. Vad tycker du bäst om att höra; att du är snygg eller höra att någon tycker om dig? - att någon tycker om mig.
  67. En galen kväll med tjejerna eller en mysig kväll med killen? - beror på vilket humör jag är på.
  68. Vad kommer först, killen eller din bästa vän? - båda
  69. Hur ofta tänker du på killar omkring allt annat? - ofta
   
  HÄR SKA BARA KILLAR SVARA!
  70. Vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller att någon tycker om dig? -
  71. Vad kommer först, tjejen eller träningen? -
  72. Hur ofta tänker du på tjejer omkring allt annat? -
  73. Runkar du regelbundet? -

  Vad väljer du?
  74. Oskuld 40 eller icke oskuld med åldern 13? - icke oskuld med ålder 13, haha.
  75. Vänskap eller förhållande? - vänskap
  76. Snyggaste killen i stan med sämst personlighet eller fulaste killen i stan med finast personlighet? - fulaste killen med finast personlighet.
  78. Vad är sexigast, naket eller underkläder? - underkläder
  79. Hur gammal är du helst mellan 7-13? -  13

  Skulle du?
  80. Kunna byta liv med någon? - ibland vill jag det, men är ändå nöjd med mitt.
  81. I sånna fall med vem? - någon rik jävel.
  82. Vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? - sett ner på alla kvinnor.
  83. Kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? - ja, absolut.
  84. Kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en nära vän leva? - ja
  85. Kunna sova ute på vintern? - nej, men det är typ lika kallt i lägenheten nu.
  86. Kunna flytta till ett annat land, vilket isånafall? - ja, är inne på att plugga i Polen.
  87. Kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger för att du mår dåligt? - nej, det blir inte bättre för det.

  Klädstil:
  88. Anser du dig själv vara en speciell stil? - alla har sin egna, speciella stil.
  89. Vad klär du dig i oftast? - jeans & turkjacka.
  90. Tänker du alltid på vad du tar på dig? - i princip.
  91. Klär du dig dyrt? - ibland
  92. Vilken är den fulaste klädstilen? - 50-tal & liknande.

  Senaste 48 timmarna har jag?
  93. Pussat någon? - ja
  94. Haft sex? - nej
  95. Fått en kram av en helt okänd? - nej
  96. Ringt någon? - ja
  97. Blivit uppringd? - ja
  98. Funnit kärleken? - ja, den är alltid där ♥
  99. Kollat på google? - ja, min bästa vän.

  SISTA FRÅGAN!
  100. Hur lång tid tog tig detta? - vet inte.
 • Ny kurs har startat!

  Så har det börjat en ny kurs igen... Ovanligt? Nja, knappast! Nu läser vi i klassen Etik & människans livsvillkor. Har läst igenom studieplanen & tycker det verkar vara en tramskurs helt ärligt. Vi ska se på tre filmer & slutarbetet är om våran tro? Hur ska läraren kunna bedömma det? Hoppas det blir ändrat i kursplanen, för det här går inte att bedömma faktiskt. Och tre filmer känns ganska onödigt.
   
  • 2012-12-10
  • kl.15:00:00
  • Kategori: Skolan
 • Inte nöjd med mitt betyg.

  Har nu fått betyg i kursen Psykiatri 1. Jag är inte nöjd, för jag tycker att jag har varit mycket mer engagerad i mina inlämningsuppgifter. Och att jag har skrivit på en högre nivå än vad läraren har kollat på betygskriterierna. Men jag kan inte räkna med något... Är glad att den hemska kursen är över! Det har varit ett rent helvete faktiskt. Jag fick ju varken F eller E i betyg, utan jag fick som vanligt C. Så egentligen borde jag vara nöjd, men tycker ändå att jag presterade mer. Men är som sagt glad att den jävla psyksjuka kursen är över...
   
  • 2012-12-10
  • kl.12:00:00
  • Kategori: Skolan
 • Så funkar den NYA betygsskalan:

  • 2012-12-10
  • kl.10:00:00
  • Kategori: Skolan
 • Rubi har gjort fint i lägenheten.

  Rubi är ett geni, tror jag i alla fall. Han har kommit på en lösning till hur vi ska slippa den kalla vinden under nätterna från fönstret. Jag förstod inte hans idé först, men det gör man aldrig. Så jag lät honom inreda hur han ville i lägenheten. Och fan vad hemskt det såg ut först, men hans idé var bra. Det får gärna se konstigt ut, bara det fungerar.
   
  Tyvärr fortsatte Rubi inreda lägenheten, för han hade tråkigt. Och resten av hans "arbete" blev mycket bättre. Så jag ska väl inte säga tyvärr egentligen... Nej, fan det blev mycket mer hemtrevligare. Hallen ser ut som en normal hall nu. Och han spikade upp tavlor i köket & lite överallt också. Duktig pojkvän jag har ♥
   
  • 2012-12-09
  • kl.22:30:00
  • Kategori: Allmänt
 • Skulle inte sitta här, men...

  Sitter & nördar dator nu lite. Rubi sitter vid teven ensam, haha. Jag är så elak... Men jag kände att jag behövde sitta här en stund. Fast inte på bloggen, men det bara blev så. Och givetvis hamnade jag på Facebook en stund också. Inte alls bra. Det var ju inte det jag skulle göra, nej. Så nu får jag gå & vara social igen med älsklingen.
   
  Look-a-like Rubi-minen (Melissa lyckas bättre)
  • 2012-12-08
  • kl.23:22:24
  • Kategori: Allmänt
 • Ridningen idag.

  Idag blev det ett träningspass på Flisan igen i ridhuset. Känns skönt att komma igång med ridningen igen. Jag hostar inte direkt något längre... Skönt! Vi skrittade & travade endast, det räckte så. Jag vill inte anstränga för mycket i början. Och jävlar vad kallt det var, kändes som om jag var en isbit på hästryggen. Men allting gick jättebra & Flisan skötte sig som vanligt. Pappa fotograferade under tiden, så blev några bra bilder. Mysigt pass!
   
  Inte den snyggaste ridstilen precis & jag ser gammal ut i ansiktet.
  • 2012-12-08
  • kl.18:00:00
  • Kategori: Stallet
 • Ingen julstämning hos mig.

  Jag vill inte fira jul i år, varför vet jag inte. Men jag känner bara inte för det. Kanske börjar jag bli gammal? Några tror att jag har åkt på en 20-års kris... Jag vet inte. Såklart jag vill träffa min familj & släkt på julafton. Men det där med julklappar är inte så viktigt. Jag får det jag behöver under årets gång. Så är det. Jag firar hellre min födelsedag lite extra. Plus att nu i år ska jag jobba den 25 december, så jag måste vila ganska rejält för att orka med ett pass i DJ-båset.
   
  • 2012-12-08
  • kl.10:00:00
  • Kategori: Allmänt
 • Dobranoc i kylan ♥

  Nu ligger jag i sängen & fryser. Det är något som är fel i lägenheten. Alla element är på, men ändå så är det skitkallt. Man får gå med jacka & mössa på sig inomhus, det är inte normalt. Tyvärr gör inte hyresvärden något åt det. Jävla skitförening säger jag bara! Men men... Ska i alla fall sova ensam i natt igen, kommer bli jobbigt & kallt. Grannen över stampar på som vanligt, att han eller hon aldrig lär dig vad gå normalt är. Jag blir så trött på sådana människor. Men godnatt på er som är värda att önskas godnatt ♥
   
  • 2012-12-07
  • kl.20:25:00
  • Kategori: Allmänt
 • Psykologi 1-kursen över.

  Då var ÄNTLIGEN Psykologi 1-kursen avslutad. Fatta vad skönt! Jag har lämnat in alla inlämningar som ska, plus hemtentan som jag blev jättenöjd med. Hoppas bara läraren blir det också. Och jag hoppas verkligen att jag slipper komplettera, för jag har lite andra saker att göra. Plus att nästa kurs börjar på måndag & då vill jag fokusera på den. Hey ho, let's go!
   
   
  • 2012-12-07
  • kl.13:00:00
  • Kategori: Skolan
 • Körde i snön idag :)

  Imorse var jag på trafikskolan & körde en sväng i stan. Och jag fick välja lite vad jag ville göra i snön, haha. Eftersom jag aldrig har kört i snö med läraren så ville hon se hur jag körde & reagerade i detta väglaget. Men det gick jättebra tyckte hon. Så jag gjorde en fickparkering & backade in i en parkering. Sedan hann vi inte så mycket mer, vi körde runt lite. Ah, just det... När jag skulle blåsa i alkolåset så ville det inte fungera. Jag blev skiträdd att jag inte skulle få köra. Det blev positivt (rött) två gånger. Jag hade ju inte druckit alkohol eller något sådant. Men det kan krångla ibland & det har jag ju erfarenhet av sedan tidigare, hmm... Tredje gången gillt & då fungerade skiten.
   
  En idiot till lastbil backade runt ett hörn & där kom en byggbil & en taxi som skulle köra rakt fram. Men dom fick fan backa för att inte krocka med lastbilen. Och inte slutade lastbilschauffören att backa när han ändå såg att det kom trafik bakom honom?! Sjukt dålig stil... Ja, han hade nog gjort som jag vill göra; åka till Polen & köpa körkortet. Men inte fan tänker jag göra det!
   
  • 2012-12-07
  • kl.11:30:00
  • Kategori: Skolan
 • SKAFFA ETT PAR HÖRLURAR!

  Ursäkta, men det finns något som heter hörlurar... ANVÄND SÅDANA! Vi andra som står & väntar på bussen vill inte lyssna på ditt jävla böneutrop på högsta volym. Inte heller när vi kollade surt på dig & du sänkte volymen. Visst, du kanske lever på studiebidrag & lån som jag gör, men ett par jävla hörlurar kostar fan inte mycket. Så kan du gå runt i världen & lyssna på din skit så mycket du vill, så slipper vi andra göra det. Fan vi fick stå ut i över 30 minuter i kylan med ditt böneutrop. Jag tänkte fan skita i körlektionen pga din jävla "musik". Väx upp!!
   
 • Gott med kräftor på vintern.

  Gissa vad jag nyss har ätit?! Precis. Kräftor. Det är så himla gott, speciellt på vintern. Jag gillar inte kräftor under sommaren direkt & det är ju då det finns gott om dom. Nej, jag vill äta dom under vintern. Men då är det så himla ont om dom i affären. Kanske är det just det som är grejen? Att det är därför dom smakar bäst? Därför att dom är så svåra att få tag i...
   
  • 2012-12-06
  • kl.22:00:00
  • Kategori: By night
 • Äntligen får jag rida!

  Jag red för första gången ett riktigt pass på Flisan idag. Eller ja, jag har ju ridit på henne tidigare, men jag menade nu sedan jag varit sjuk. Och jag är fortfarande "sjuk" i lunginflammation, men det är mycket bättre. Så jag anser själv att jag får rida. Och Flisan är superduperglad att få röra på sig!
   
  Det blev ett pass i ridhuset, skritt & trav. Hon fick springa av sig först i sitt eget tempo. Efter en stund blev det tempoväxlingar & böjningar lite smått. Mer gjorde jag inte, för jag ville inte anstränga. Åh, jag är så glad!
   
  • 2012-12-06
  • kl.20:30:00
  • Kategori: Stallet
 • Utan er skulle jag inte klara det ♥

  Tack Jehovas vittnen för att ni kom dagen innan & "frälste" mig, haha. Jag tror fan eran Gud var med mig där i paradiset som ni beskrev honom att han satt. Utan er hade jag nog aldrig klarat provet...
   
  Tack Rubi för att du har gjort bilkontroll med mig & att vi bytte spolarvätska en gång i bilen, tack vare det så var jag jävligt säker på en av frågorna som kom på provet. Och givetvis har du stöttat mig med att jag ska plugga inför provet & berättat vad skyltarna betyder, fast inte fan på svenska...
   
  Tack Aldin som var grym på teorifrågorna & som tog sig tid att sitta med mig när vi var bakfulla. Och han förklarade när jag inte förstod ett skit & efteråt förstod jag klarare än någonsin...
   
  Tack Natalya & Eldias som blandade ihop väjningsplikt med huvudled, det fick mig att tänka till...
   
  Tack Melissa för att du slog mig så fort jag gick ifrån datorn när jag inte ville plugga mer...
   
  Tack Jacek för att du kom samma dag som själva provet & förhörde mig på det mesta. Förlåt för att du fick stå ut med mitt negativa beteende på bussen, jag lovar att gottgöra dig...
   
  Tack till alla er andra som också har stöttat mig, ni är guld värda ♥♥♥
   
  • 2012-12-06
  • kl.13:00:00
  • Kategori: Skolan
 • Vägen till teoriprovet...

  Hur gick det till idag då? Jo, det var så att imorse kl 06.30 ungefär kom Jacek till mig. Det var jävligt tidigt, men han kunde inte få någon buss till stan så han fick skjuts till mig så kunde vi åka buss till skolan ihop. Men jag skulle inte till skolan & blablabla... Så Jacek förhörde mig på dom svåraste frågorna som jag hade skrivit ut & ja, det gick faktiskt väldigt bra. Nervositeten hade avtagit ganska rejält. Jag tänkte mer positivt & "går det så går det". Liksom jag går dit & gör mitt bästa, that's it?
   
  Alla bussarna var sena givetvis & fulla, så vi kom inte med den bussen vi skulle med. Paniken började stiga inom mig. Tänk om jag inte skulle få plats i den bussen som var sista tiden för att jag skulle hinna till mitt prov... Jacek försökte lugna mig, men då blev jag sur, haha. Så jag gick ifrån honom & satte mig i en busskur. Såg en tjej i min klass som också stod & väntade på bussen. Jag gick till henne & pratade för att få något annat att tänka på. Och det fungerade bättre än Jaceks metod, haha.
   
  Och väl när jag satt på Trafikverket så var jag så sjukt nervös. Jag hade ont i magen & var kissenödig & mådde illa. Men jag ville inte gå på toaletten, för jag vet att om jag är kissenödig så betyder det lycka för mig (i alla fall på hopptävlingar). Så kom gruppen ut före oss som hade haft prov & där var det sådana bilmekaniker med. Många av dom hade kuggat, för dom var sura. Tror ni inte jag blev ännu mer nervös då eller? För klarar inte killar som går fordonsprogrammet ett teoriprov så varför i helvete skulle jag då klara det? Och sist ut kom en kille som grät... Det gjorde inte saken bättre för någon av oss andra som satt där ute & väntade på våran tur.
   
  Så öppnades dörren efter en lång stund & en kvinna kom ut. Hon berättade att det var datakrångel så att det kommer att dröja en stund för oss innan vi gör provet. Men herregud, det blev ju bara värre & värre! Skämtade dom med oss eller? Men efter ytterligare en kvart eller något så kom vi in på ID-kontroll & sedan fick vi starta provet. Och inte fan var det några sådana svåra frågor som jag hade suttit & övat på. Nej, det var ganska enkla frågor ändå. Men jag klarade provet precis & jag är sjukt nöjd att jag klarade det. För jag har svårt med deras svenska meningar. Dom skriver helt cp... Fick 52 av 65 rätt (godkänt är 52). Så grattis till mig!
   
  Aldrig mer ska jag öppna er...
  • 2012-12-06
  • kl.12:00:00
  • Kategori: Skolan
 • Whop whop, jag klarade teoriprovet!

  • 2012-12-06
  • kl.11:00:00
  • Kategori: Skolan
 • Idag blev Wozi mamma ♥

  • 2012-12-05
  • kl.17:00:00
  • Kategori: Allmänt
 • Jehovas vittnen på besök.

  Så ringde det på ytterdörren när jag hade pluggat fast... Det var Jehovas vittnen, men inte blev jag ett dugg sur. Och dom pladdrade på om Jesus & allt det där som ingår i deras religion. Men så blev jag en aning frälst av tanterna som stod utanför. Oh yes, precis vad jag behövde i mitt pluggande! Hoppas att det går bättre nu. Och fan om jag misslyckas, jag ska säga att Jehova är en dålig Gud, haha. Undra om jag får stryk då av dom gamla tanterna? I alla fall så fick jag lite "böcker" av dom & så ville dom besöka mig igen, inte direkt så trevligt.
   
   
  • 2012-12-05
  • kl.13:48:59
  • Kategori: Medialt
 • Bania u Cygana ♥

 • Kollade på Håkan Bråkan.

  Igår hade vi det jättemysigt faktiskt. Vi satt i soffan, åt saffransgifflar & såg på Håkan Bråkan. Nu är det en tradition enligt oss, haha. Det var jag, Melissa, Rubi & sen kom Eldias. Och det var en svensk film vi såg eftersom det är en gammal julkalender, så hur gick det med två personer som inte kan svenska? Jo, jag fick sitta & översätta åt Rubi i princip hela tiden. Och när jag inte orkade så tog Melissa över, men hon ljög för honom hela tiden, haha. Att dom sa helt andra saker, så Rubi fick inte ihop handlingen. Eldias störde med att kolla på youtube... För han kan varken förstå svenska eller läsa det. Där gäller bara ryska eller lite engelska. Så då fick vi bryta allt!
   
  • 2012-12-05
  • kl.11:00:00
  • Kategori: By night
 • Cześć, kocham studiować!

  • 2012-12-04
  • kl.17:59:29
  • Kategori: Skolan
 • Allt inom körkort ligger under ny kategori.

  Nu ligger ALLT som handlar om mitt körkort (i alla fall inom trafikskolan) under kategorin "skolan". Så om ni vill läsa speciellt om hur det har gått för mig & går för mig så kan ni klicka er in på den kategorin. Där finns även hur det går för mig på min vanliga skola inom Vård & Omsorg.
   
  • 2012-12-04
  • kl.16:08:48
  • Kategori: Skolan
 • Vaknade nyss...

  Har sovit sedan jag kom hem ifrån skolan. Jag behövde det pga för lite sömn i natt. Somnade vid 04.30-tiden & gick upp vid 07-tiden. Inte okej! Men jag gillar inte heller att sova på eftermiddagen för då kan man oftast inte somna på kvällen. Tror dock jag kommer göra det ikväll, för är fortfarande sjukt trött. Har även huvudvärk. Men nu måste jag gå upp ur sängen & få i mig något i magen. Blir nog att värma baguetter i ugnen.
   
  En glad bild från Danmark i somras, det piggade upp mig.
  • 2012-12-03
  • kl.21:26:00
  • Kategori: Allmänt
 • Jag vill ha tillbaka sommaren!!

  Jag hatar snö. Det är så jävla hemskt. Finns inget värre just nu. Deprimerad! Ta tillbaka mitt gröna gräs. Vart fan är alla blommorna? Vart är värmen? Vart är dom trevliga fåglarna?
   
  Snö är kallt. Snö är kyligt. Snö är äckligt. Snö är för jävligt rent ut sagt. Varje gång vintern kommer så ändras mitt psyke. Och jag är inte psykiskt sjuk, men jag hatar snön. Jag mår dåligt när det blir mörkt. En gång i tiden hade jag SAD, men jag blev frisk från det. Tyvärr sitter det ännu kvar som en sårskorpa. Att när mörkret & snön kommer så minns mitt psyke detta & reagerar på samma sätt i princip, fast mycket, mycket mildare som tur är.
   
  Därför går jag fortfarande i "ljusterapi". Jag måste lindra mitt psyke från att må dåligt. Jag solar solarium för att få UV-strålning som innehåller D-vitamin, jag motionerar varje dag & jag försöker sova tillräckligt. Men allt är inte lätt...
   
 • Tack för erat stöd älskade vänner ♥

  Varför tror så många på mig? När jag säger något negativt så gör dom det till något positivt istället. Visst, det brukar väl vara så. Men detta känna inte fejkat. Jag älskar mina vänner & dom har verkligen stöttat mig till 100% i detta. Och visst, jag är negativ nu för jag är såpass nervös. Det hör till & brukar nog vara så för dom flesta. Men det är skönt att jag har mina vänner där som ändrar det negativa till positiva. Att jag kan, att jag är duktig, att jag faktiskt kommer klara det någon gång som alla andra. Detta gör mig mer stark!
   
  • 2012-12-02
  • kl.15:00:00
  • Kategori: Skolan
 • TIPS RUBI? ;)

 • Kategorier

  Arkiv

  Senaste inlägg