Svaren på era frågor: ( )
Hem Om mig Kontakt

Svaren på era frågor:

Uteliv
Hur mycket dricker du när du är ute?
- På hemmafester blir det en hel del om jag är taggad, men köper nästan aldrig alkohol på krogen. Det är ju sjukt dyra priser!

Är du ofta ute på krogen?
- Nej, inte i mitt privatliv. Men jag jobbar ju som DJ Assistent & då är det ju ute på krogen som vi spelar.

Vad lyssnar du på helst?
- Musik med bas som gör att hjärtat nästan hoppar ur kroppen. Eller som jag brukar säga; musik som förstör öronen är bäst.

Mode & smink
Vad har du för skostorlek?
- 38 eller 39, men på ett par stövlar har jag 42.

Har du köpt någon balklänning?
- Nej, det har jag inte. Jag ska inte ens gå på balen. Varför? Jo, för har jag en gång tagit studenten i den skolan så vägrar jag komma tillbaka.

Vad har du för piercingar?
- Just nu har jag bara tre hål i öronen. Hade tidigare i näsan, men hon som "sköt" i min näsa gjorde fel. Så min näsa blev infekterad & det läkte aldrig. Ska förhoppningsvis pierca överläppen snart. Måste bara hitta rätt människa som gör det.

Gjorde det ont att pierca näsan?
- Ja, det gjorde det. Men smärtan gick över ganska fort. Fick inga tårar i ögonen som vissa kan få ibland.

Har du några tatueringar?
- Nej, det har jag inte. Är inne på att göra en, men jag vet inte. Känner en kille som jobbar på en tatueringsstudio, så jag kan få rabatt. Men jag måste komma på vad jag ska ha för motiv.

Kan du visa upp dina smycken någon dag?
- Ja, det kan jag göra.

Vilken mascara använder du? Är den bra? Varför använder du den?
- Jag använder två olika som det är nu; Maybelline & MaxFactor. Tycker båda är bra, men Maybelline gör fransarna mer svarta. Jag använder dom för att dom inte klumpar sig.

Vart köper du dina kläder?
- Jag beställer oftast på nätet, till exempel på halens.se & bonprix.se. Men när jag är ute på stan så blir det H&M, Gina Tricot, Åhléns med mera. Gillar dock inte kvalitén på Gina Tricots kläder, dom går alltid sönder så fort.

Vilken är din favoritklänning?
- Det måste vara min ljusrosa klänning som jag ska ha på studenten. Egentligen är det en kort balklänning, men den går bra att ha på vanliga fester. Kan visa bild någon gång.

Vart köper du BH:ar? Jag är rätt storbystad & har svårt att hitta en bra.
- Jag beställer på nätet, även fast det är svårt att hitta en som sitter bra. Alla storlekar är ju tyvärr inte samma, så vissa BH:ar har ju varit för små ändå. Men om du vill ha en bra BH med kvalité så ska du köpa märket Triumph. Dom kostar runt 400 kronor, men håller i en evighet.

Kärlek
Är du kär i någon kille nu?
- Nej, det är jag inte direkt. Finns ju snygga killar, men ingen som jag gillar mer.

Har du ett förhållande?
- Nej, jag är singel.

Vem är ditt ex?
- Min senaste pojkvän var Aleks, fast vi var bara tillsammans någon vecka innan vi kom på att vi bara gillade varandra som vänner.

Vad hette den senaste killen du kysste? Varför kysste du honom?
- Aldin var det & jag kysste honom för att jag tycker om honom.

Utbildning
Vilka språk kan du?
- Svenska, engelska, ryska, serbiska, tyska.

När tar du studenten? Och vad ska du göra då?
- Den 4 maj går jag ut, snacka om att jag längtar. Jag ska fira med familj & släkt, eventuellt drar jag ut & super senare på kvällen med lite folk.

Jag ska börja gymnasiet till hösten. Är intresserad av hästar, men vet inte om jag ska välja ett sånt program. Vad tycker du? För du går väl fortfarade på ett sånt program?
- Bara för att man är intresserad av hästar betyder det ju inte att man vill jobba med dom, right? Vill du arbeta i en värld med dålig lön & konstiga arbetstider så är det ett bra val att börja läsa hästhållning. Jag ångrar mitt val sjukt mycket, men jag ska läsa andra ämnen efter gymnasiet & kan då bli det jag vill. Lycka till med ditt val!

Mitt psyke
Jag läste någonstans att du är utbränd, stämmer det?
- Nej, det gör det verkligen inte. Det är ett rykte som har gått & det är inget att lita på.

Vad har du för psykisk sjukdom egentligen?
- Jag har tre satta diagnoser; depression, panikångest & SAD. Men vad jag känner så är jag inte deprimerad längre, så jag kan inte säga att jag har depression. SAD är ju årstidsbunden depression & det har jag inte känt av i år. Men panikångest har jag kvar tyvärr, men inte lika ofta som förr. Ligger på utredning för ADHD & enligt psykologen som har hand om utredningen så ligger jag mellan ADHD & Borderline.

Bloggen
Varför bloggar du?
- Jag bloggar för att jag tycker det är roligt, plus att det är mitt jobb.

Vad fick dig att börja blogga?
- Jag mådde sjukt dåligt & hade precis gjort slut med en kille. Så jag startade den här bloggen, fast låst. Skrev hur jag upplevde mitt liv & även hur mycket jag ångrade tiden med den killen. Tog dock bort alla inläggen & låste upp min blogg senare. Ville dela mina tankar med världen & så blev det.

Tjänar du pengar på bloggen?
- Ja, det gör jag. Men jag är inte med i något Affilate-program, vilket jag tycker är skönt. Jag samarbetar med företag & det fungerar mycket bättre.

Hur blev du stor?
- Jag är bland dom 10 bästa självdestruktiva bloggarna i Sverige. Kanske inte den roligaste kategorin, men alltid något. Min blogg handlar ju om mitt psyke i första hand.

Har du bara bloggat på blogg.se?
- Nej, det har jag inte. När jag gick på högstadiet bloggade jag på bloggis.se, men den sidan suger verkligen. Kommer förhoppningsvis aldrig sluta blogga på blogg.se.

Hur tjänar man pengar på bloggen?
- En av dom vanligaste frågorna jag får. Det är olika beroende på hur stor bloggen är. Har man ett visst antal besökare så kan man samarbeta med företag som betalar ut pengar då du skriver om dom. Har man inte så många besökare är det ju svårare. Finns Affilate-program som jag aldrig har förstått mig på.

Läser din familj din blogg? Vad anser dom om den?
- Jag tror inte att mina föräldrar läser min blogg, men man vet ju aldrig. Några i släkten följer dock min blogg & det är roligt. Sedan följer mina vänner & ovänner bloggen också. Visst är det patetiskt att folk som hatar mig läser? Jag kan bara skratta åt det.

Övrigt
Varför ska du flytta? Och vart?
- Jag ska flytta för att stället jag bor på är hemskt. Folk blir mördade titt som tätt & vi hade ett bombhot i huset bredvid mig. Sedan trivs jag inte här, vill till någon större stad. Har tre ställen som jag vill flytta till & det är Lerum, Jönköping eller Linköping.

Hur känner du Aleksander Brankovi?
- Jag lärde känna honom genom en gemensam vän. Men första gången jag träffade honom så var vi ute på krogen i Göteborg. En riktigt trevlig kille som vet vad han vill med livet.

Har du varit med i tv? Film? Radio?
- Jag har varit med i TV, bland annat Idol 2005 som publik & i När & Fjärran. Har varit med i många skolproduktioner, men även som statist i Saltön 2. Jag har varit med i radio också, både som inringande & blivit intervjuad.

Vilka rykten har det gått om dig?
- Ja, det var en bra fråga. Dom senaste rykterna var att jag var utbränd, fast det stämmer inte såklart. Sedan har det ju gått rykten om varenda bloggerska att vi tar droger. Nej, det stämmer inte heller!


  • Kategorier

    Arkiv

    Senaste inlägg