Resorb, brustabletten som inte ger bakfylla. ( )
Hem Om mig Kontakt

Resorb, brustabletten som inte ger bakfylla.

Jag ska tipsa er om Resorb som finns att köpa receptfritt på Apoteket. Det står på förpackningen att det används till barn & vuxna som lider av diarré & kräkningar. Dock kan det även användas när man dricker alkohol. Då slipper man bakfylla dagen efter! Innan jag testade Resorb så hörde jag talas om brustabletterna Bakis. Tänkte att jag skulle testa dom, men läste på nätet innan att dom inte var bra. Då tipsade en kompis mig om Resorb. Jag trodde faktiskt inte att det skulle hjälpa, men det gjorde det. Mer än så... Jag drack massor med alkohol på kvällen & dagen efter så vaknade jag runt 07-tiden pigg & glad. Inga tecken på bakfylla!

Hur många tabletter ska man då ta? Jo, du tar två brustabletter & löser upp dom i ett glas med vatten på kvällen/natten efter festen. När du sedan vaknar så ska du inte ha någon bakfylla, men för säkerhetens skull så tar man & löser upp en brustablett på morgonen också. Då är du definitivt fri från bakfylla!

Vilka smaker finns det? Jag använder apelsinsmak som är deras "original", men det finns hallon & svarta vinbär också. Jag tror det är svarta vinbär, är lite osäker. Men fråga ditt Apotek om Resorb så hjälper dom dig.


  • Kommentera här
    Design og koding: Ina Anjuta

    Kategorier

    Arkiv

    Senaste inlägg