- Powered by ADHD
Hem Om mig Kontakt

Diss - Mars 2012

Lagade en tand & blev nerdrogad, tyvärr slipade dom inte tillräckligt.

image description

Min mage/mjälte har gjort sjukt ont, så jag kan inte ligga på min vänstra sida.Börjar tappa suget i skolan helt & hållet, men försöker kämpa sista biten.


 • Hiss - Mars 2012

  Jag blev tillsammans med Lukasz.  Jag pantade burkar & fick fett med cash.

  image description

  Red ut på Flisan & hon var hur lugn som helst.


 • Åka buss snart.

  Sitter på resecentrum i Lidköping med Lukas. Vi ska snart åka hem till Skara igen. Underbart! Fast det är jävligt kallt. Sitter & lyssnar på deppig musik så folk kan tro att vi är fjortisar. Lukas har konstig musiksmak. Men jag älskar honom ändå. Åhhhh, jävla buss kom nu!

  image description

  • 2012-03-31
  • kl.17:16:00
  • Kategori: Resor
 • Min händiga pojkvän :)

  Vi grejade i stallet idag. Lukasz hjälpte till att byta boxdörrar. Han var så himla duktig & händig. Men man hörde inget "kurwa" från honom tyvärr. Det hör ju till, haha! Jag själv mockade alla tre boxar & fyllde på vatten. Kände mig hjälplös annars, så fick sysselsätta mig. Min pojkvän är bäst ♥

  image description

  • 2012-03-31
  • kl.17:12:00
  • Kategori: Stallet
 • Jag är lycklig!

  Vaknade bredvid den finaste killen idag. Lukasz är den bästa i mina ögon. Han duschar just nu för er som vill veta. Därför passar jag på & blogga lite. Mer blir ikväll. Vi ska snart gå till bussen för att ta oss till stallet. Sedan vara där en stund & sedan ta bussen tillbaka igen. Ikväll blir det en slapp kväll med movie time. Det behövs!

  image description

  • 2012-03-31
  • kl.12:00:00
  • Kategori: Allmänt
 • Filmer där självskada kommer upp.

  Det finns tjejer där ute som läser min blogg & som vill ha tips på filmer där självskador uppkommer. Idag finns det flera stycken sådana filmer, inte bara i Sverige. Så här kommer mina tips:

  2:37 = En helt vanlig skoldag på en helt vanlig högstadieskola någonstans i Australien. Klockan är 14:37 när en elev släpas ut från en toalett med snittad pulsåder. Vem är det som har tröttnat på livet?

  American Girl = 15-åriga Rena har ett problem och under de närmaste nio månaderna kommer det bara att bli större... Hon är med barn. Hon har svårt att hantera situationen och försöker vid flera tillfällen att ta sitt liv. Helst vill hon berätta om graviditeten för sin pappa som hon älskar och saknar, men han sitter i fängelse på livstid. Snart är det dags för den årliga picknicken när familjerna får besöka sina anhöriga i fängelset. En picknick som inte alls blir vad hon hoppats på.

  Fucking Åmål = Sextonåriga Agnes är ensammast i hela världen, det tycker i alla fall hon själv. Hon har flyttat till Åmål från Mariefred och har egentligen bara en vän i Åmål, Viktoria. Agnes är djupt förälskad i Elin, en flicka som enligt ryktet ska ha hånglat med alla pojkar på skolan. Elin är populärast i Åmål och därmed raka motsatsen till Agnes. Av en händelse kommer Elin hem till Agnes på hennes födelsedag. Efter den händelsen börjar Elin på allvar fundera över om hon är homosexuell, men kommer på andra tankar när hon möter Johan. Tiden går och Agnes är lika kär i Elin som innan. Elin börjar i sin tur bli osäker på sin kärlek till Johan och beslutar sig för att göra slut. En dag i skolan drar Elin in Agnes på en toalett och försöker förklara att hon är kär i henne.

  Hip Hip Hora = Sofie, Amanda och Emma har precis börjat sjuan och ser fram emot högstadiet med spänd förväntan. Mest nyfikna är de på skolans coolaste killar Mouse, Jens och Sebbe. Men högstadiet blir inte riktigt som de tänkt sig; på en fest blir Sofie alldeles för full och blir medvetslös, och Mouse och Jens tar förnedrande foton på henne. Snart har hela skolan sett bilderna och allting rasar samman.

  Thirteen  = Tracy Freeland är mammas lilla flicka och är duktig i skolan men när Tracy börjar umgås med skolans populäraste tjej, Evie Zamora, förändras allt. Sprit, droger, sex och brottslighet blir plötsligt vardag, något som sätter sina spår i den redan hårt åtsatta familjen Freeland.

  Älska Mig = Älska mig är baserad på ungdomars egna berättelser om mobbning och utsatthet. Filmen handlar om 15-åriga Alice som inte blir accepterad för den hon är, och om Josse som inte vågar bry sig trots att hon egentligen vill.
 • Roliga historier:

  SVAMPINFEKTERAT
  Killen petar i sin mat på restaurangen.
  Tjejen: Men vad gör du?
  Killen: Jag gillar inte svamp.
  Tjejen: Ojdå, då ska vi nog inte ligga med varandra.

  ETT MYSTISKT FOTO
  Efter en natt med mycket sex ser mannen ett foto på en annan man på sängbordet.
  Han blir orolig & frågar:
  - Är det din man?
  - Nej, såklart inte, säger kvinnan & kryper närmare.
  - Din pojkvän då?
  - Nej, absolut inte, svarar hon & nafsar honom i örat.
  - Pappa eller bror?
  - Nej, nej, nej! svarar hon.
  - Vem fan är det då?
  Då svarar kvinnan leende:
  - Det är ju jag före operationen!!!

  HÖGSTA FLAGGSTÅNGEN
  Det var en gång en rysk, en fransk & så var det Bellman. De skulle tävla om vem som hade högst flaggstång. Ryssens flaggstång var 10 meter hög. Fransmannens var 50 meter hög. Bellmans flaggstång var så hög att han kunde peta Gud i arslet med den!

  NÅGOT TILL KAFFET
  3 nunnor satt & drack förmiddagskaffe i klosterträdgården.
  Den ena nunnan:
  - Vad du ser eftertänksam ut Sara!
  Den andra nunnan:
  - Ja, vad tänker du på?
  Varvid den tredje nunnan svarade:
  - Det skulle sitta fint med några munkar!

  FRISKFÖRKLARAD
  Förr var jag schizofren, men nu mår vi bra!

  LIKHETER
  Martin:
  - Vet du vad det finns för likhet mellan en apelsin, professor & en potta?
  Nicklas:
  - Eh, nej?
  Martin:
  - Professorn & apelsinen är lika klyftiga!
  Nicklas:
  - Men pottan då?
  Martin:
  - Den ska du skita i!

  COMVIQ?
  Blatten hade brutit sitt ben.
  Svensken:
  - Varför ringde du inte ambulans?
  Blatten:
  - Har dom Comviq bror?

  PARKERINGSPLATSER
  Tjejer är som parkeringsplatser; dom bra är upptagna, dom billiga hyrda & resten är handikappade.
  • 2012-03-30
  • kl.10:31:23
  • Kategori: Humor
 • Godnatt kära läsare ♥

  Nu är klockan halv ett på natten & egentligen borde jag sova. Ska upp vid 10-tiden imorgon & städa det sista. Ta ut skräp & lite sådana saker. Sedan ska jag möta upp min pojkvän. Äntligen! Som jag har väntat. Som jag har saknat honom. Blir lite ärenden på stan & sedan en tur till stallet. Måste rida Flisan, för på söndag ska jag eventuellt hoppa igen. På kvällen blir det fest med roliga & sociala folk. Nu ska jag sova, godnatt!

  • 2012-03-30
  • kl.00:34:23
  • Kategori: Allmänt
 • Haters läser min blogg, varför?

  Något jag stör mig på, men som jag inte kan hindra, är att haters läser min blogg. Då menar jag folk som har varit mina vänner, som jag dissat & som nu är fly förbannade på mig. Jag väljer mina vänner & jag väljer dom som är bra för mig. Om du inte är min vän längre så är du alltså inte bra för mig. Du kan vara en person som ljuger för mig, en rasist, en som tror att du äger mig, en som bara är allmänt störd. Ja, det finns många som jag dissat genom åren. Sedan stör jag mig jävligt mycket på att idioterna hälsar på mig på stan, när jag är till exempel med min mamma. Så jävla falskt!

  Men det här med bloggen... Varför läser haters min blogg? För att hålla koll på mig? För att kunna sprida ut rykten? Jag vet inte. Men jag tycker det är jävligt lågt att följa någons blogg som man hatar. Dissar jag någon som har en blogg så skiter jag i att läsa den. Varför ska jag ägna tid åt en fitta? Tänk efter om jag är värd eran tid? För jag tycker att ni borde ta vara på tiden ihop med era vänner, om ni har några.

  • 2012-03-30
  • kl.00:33:00
  • Kategori: Allmänt
 • Nytt busskort (y)

  Då har jag skaffat busskort. Har ju tidigare haft rabattkort, men det blev lite dyrt. Så nu har jag flerkommun-kort. Kan åka upp till Bengtsfors & runt i Västra Götaland. Tyvärr inte till Lerum, men det spelar ingen roll. Så nu jävlar ska jag inte vara så bortskämd längre. Nu blir det buss överallt typ!

  • 2012-03-29
  • kl.21:18:59
  • Kategori: Resor
 • Macho-Malle i stallkläder...


  • 2012-03-29
  • kl.16:59:11
  • Kategori: Stallet
 • Inga tabletter idag & det fungerar.

  Känns som om jag bara snackar om min mjälte nu för tiden. Precis som en annan person gör om en annan sak. Men nu ska jag inte nämna rasister i min blogg. Nej, sådana hatar jag! I alla fall så skrev jag imorse att jag skulle ta en Rani-Q mot magen. Fast jag gjorde aldrig det. Och jag har inte behövt göra det på hela dagen. Så underbart! Men tänkte vara på den säkra sidan & ta en tablett innan jag ska rida ikväll. Det jag ville säga med detta inlägget är att Tradolanen som jag tog i natt fortfarande verkar...

 • TRALALA, DET ÄR SNART SOMMAR!

  • 2012-03-29
  • kl.14:28:58
  • Kategori: Allmänt
 • Hur blir min framtid?

  1. SÄTT DIN MUSIK PÅ BLANDA.
  2. KLICKA PÅ NEXT-KNAPPEN EFTER VARJE FRÅGA.
  3. ANVÄND SÅNGTITELN SOM SVAR PÅ FRÅGAN.
  4. FUSKA INTE.

  1. Hur mår du idag?
  Play Me Like A DJ
  Kommentar: Ja, jag är riktigt taggad inför imorgon!

  2. Kommer du långt i livet? Welcome To The Club
  Kommentar: Jag älskar att vara på nattklubbar, så yeah.

  3. Hur är skolan för dig? Love Story
  Kommentar: Jag har haft ett förhållande med en i skolan, men usch för det.

  4. Vilket är ditt livs themesong? The Way We Are
  Kommentar: Jag lever för den jag är, så det stämmer.

  5. Vilken är din livshistoria? We Run The Night
  Kommentar: Jag älskar att vara ute på nätterna, så visst stämmer det.

  6. Hur ser din framtid ut? Waiting
  Kommentar: Ja, jag väntar på vad framtiden har att bjuda mig på.

  7. Hur blir din morgondag? When Love Takes Over
  Kommentar: Ska ju träffa min pojkvän imorgon, hihi.

  8. Vad är det bästa med dina vänner? Missing You
  Kommentar: Jag saknar mina vänner då jag inte umgås med dom, helt klart.

  9. Vilken sång beskriver dig bäst?
  Hey Baby (Drop It To The Floor)
  Kommentar: Haha, jag går ju ibland runt & säger "hey baby" till mina vänner på fester.

  10. Hur ser ditt liv ut just nu? Syster Söndrig
  Kommentar: Mitt psyke är inte sönder, men min mjälte är fortfarande sönder.

  11. Vilken låt kommer att spelas på din begravning? Time To Dance
  Kommentar: Ja, det är hög tid för att dansa på min begravning, haha.

  12. Hur var du som barn? Allting Går Åt Helvete
  Kommentar: Stämmer absolut!

  13. Vem kommer du att gifta dig med? Se Mig
  Kommentar: Så jag ska gifta mig med en kille som vill att jag ska se honom?

  14. Hur ser världen på dig? Freak
  Kommentar: Ja, då får världen tycka så om mig. Ni känner inte mig i så fall!

  15. Vad tycker dina vänner om dig? Celebration
  Kommentar: Jag vill fira allt som går att fira, jag borde blivit född i Balkan.

  16. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig? Män I Uniform
  Kommentar: Ja, det var trevligt att män i uniform tänker på mig, hihi.

  17. Kommer du någonsin få barn? Josephine
  Kommentar: Mitt barn kommer definitivt inte heta Josephine, aldrig i livet.

  18. Vilken låt beskriver den du är attraherad av? BMW
  Kommentar: Nej, Lukas kör inte BMW tyvärr.

  19. Hur blir du igenkänd av folk? Het
  Kommentar: Eller inte!

  20. Vilken är din livsfilosofi? Perfect Girl
  Kommentar: Jag är inte perfekt, det finns ingen som är perfekt i världen.

  21. Vad tycker dina föräldrar om dig? We Are The Winners
  Kommentar: Det stämmer! Vi har vunnit över alla svårigheter i livet.

  22. Tycker andra att du är attraktiv?
  All Night Long
  Kommentar: Ohlala!

  23. Vad kommer du att säga när du gör slut med någon? Sex Toys
  Kommentar: Haha WTF!
 • Städning nu då!

  Nu har jag vaknat igen. Ska ta Rani-Q mot magen & sedan börja städa. Jag hatar verkligen att städa, men det blir så rent. Lukasz ville ju dammsuga, men jag ska försöka göra det själv. Det beror helt på hur min mage är. Han lär ju få dammsuga nästa vecka, haha. Jag har hur mycket disk som helst att diska, måste damma hela lägenheten, slänga skräp, gå ner i källaren med massa saker & plocka i ordning. Det är en hel del... Fast dunkar man musik samtidigt så brukar det gå bra.

  • 2012-03-29
  • kl.12:10:20
  • Kategori: Allmänt
 • JAG HAR SOVIT :)

  Jag har sovit så jävla skönt i natt. Kunde till & med ligga på vänstra sidan. Då var det inte några sömntabletter jag tog, utan morfinliknande preparat. Har inte vaknat något i natt & haft ont eller så. Underbart! Ska dock försöka utan dom i natt. Vill inte ta dom varje natt, plus att jag ska festa på fredag. Då är det inte bra att ha Tradolan i kroppen. Nu ska jag sova vidare en stund innan jag börjar städa.

 • Bästisch lever & är glad ♥

  Saknar min bästisch Melissa jättemycket. Dagarna blir så tråkiga utan henne. Ingen som hjälper mig att städa, ingen som sprutar ner mig med hemsk parfym & ingen som bränner maten. Kan hälsa till er som känner Melissa att hon mår bra. Pratade med henne idag på Skype. Livet leker i Albanien, haha. Men hon festar inget, utan jobbar hela tiden. Bra för henne!

  När vi Skypade förut så berättade jag lite skvaller som hänt här i Valhall på senaste tiden. Tror ni inte att Melissa började gråta? Hon ville också vara en del i allt som händer här. Hon saknar till & med att våran granne slog till henne en kväll. Jag var också nära på att börja gråta, men jag var stark. Hatar att se när folk gråter, speciellt Melissa. Men hon längtar inte annars till Sverige. Samtidigt som hon längtar efter folket här. Just det, Melissas pappa sa hej till mig på Skype, haha. Så nu vet jag vem han är också. Saknar dig Bitch2, kom tillbaka ♥

  Aldin, om du saknar din flagga så är den hos mig.

  • 2012-03-29
  • kl.01:14:00
  • Kategori: Allmänt
 • Tradolan fungerar :)

  Jag har tagit en Tradolan nu. Såklart jag blir seg & "hög", men smärtan i magen är borta. Eller inte borta helt, men den har minskat med 95%. Underbart! Kan till & med ligga på min vänstra sida utan någon större smärta. Men jag vill helst slippa ta sådana här starka mediciner. Förr brydde jag mig inte om det. Jag levde på mediciner. Tog över 10 olika tabletter per dag. Det är sjukt! Idag äter jag endast en till två tablett om dagen (då jag inte har ont i magen). Det är Mini-Pe & ibland tar jag en Propavan ifall jag inte kan sova. Det som är bra med Propavan är att jag behöver endast ta en tablett nu istället för två. Jag mådde otroligt dåligt när jag åt mycket tabletter. Sedan blev jag beroende. Minns att jag tappade hår, frös hela tiden & var hög dygnet runt. Så ska livet inte vara! Efter att mjälten är bra igen & jag slipper smärtan så kommer jag bara ta mina vanliga tabletter igen, dvs Mini-Pe.

 • 1 dag kvar ♥

  Ligger i sängen & smsar med min fina pojkvän. Om en dag så är han hos mig igen. Jag saknar Lukasz otroligt mycket! Det är svårt att förstå, eftersom vi inte känner varandra så bra än. Men det lär vi göra.

  På fredag blir det spelkväll med alkohol. Vi ska spela ett spel där man ska förklara ord. Kanske blir lite svårt för Lukasz, men det är en bra övning också. Jag finns alltid där & hjälper till. Så är det alltid med mig. Jag är för snäll helt enkelt. Även mot folk som jag hatar. Måste bli ändring på det! Men nu var det inte sådant snack... Jo, vi ska ha en mycket trevlig fredag med trevliga människor. Jag, Lukasz, Sam, Milan, Martin med flera. Haha, jag kanske blir ensam tjej. Om inte Wozi kommer, & det hoppas jag.

  • 2012-03-29
  • kl.00:57:00
  • Kategori: By night
 • Mina saker från Buttericks.

  Har varit & hämtat mitt "vinnarpaket" från buttericks.se. Var inga saker som jag behövde, men var tvungen att köpa upp mitt presentkort. Blev en mugg, ett par bling bling-handbojor, ett gulddraperi & en present till en liten kille. Inte mycket att skriva om sakerna...
  • 2012-03-28
  • kl.20:59:50
  • Kategori: Allmänt
 • Min mjälte kanske måste bort!

  Har nu varit på kirurgmottagningen i Lidköping. Kan säga att det sjukhuset är riktigt dåligt. Har aldrig fått den vård jag behövt, förutom på intensiven (IVA). Men i alla fall... Det gick över förväntningarna idag. Jag hade en kvinnlig läkare som jag aldrig sett förut. Hon var riktigt bra. Pappa som var med behövde inte vara hård mot henne. Läkaren gick igenom mina svar från röntgen & ultraljudet. Jag har fortfarande lite vätska i lungan, men det är så lite att man inte gör något åt det. Ska dock kolla om det finns övningar för att få bort vätskan helt. Sedan så var det mjälten. Det är som ett blåmärke på den & det är en systa som har blivit mycket större nu på senaste tiden. Den vätskar sig, antagligen därför jag har ont i magen. Plus att den är större då.

  Läkaren ska boka in ännu ett ultraljud för att se om systan på mjälten är ännu större nu. Om den är det så kanske det blir operation. Jag både hoppas & inte hoppas det. Fick även recept att hämta ut. Ska äta Diklofenak (som jag inte tål) ihop med Zanox under dagtid. På nätterna ska jag ta Tradolan, som är morfinliknande tabletter. Ja, jag är nöjd med besöket. Pappa blev 300 kronor fattigare tyvärr, eftersom jag måste betala patientavgift nu.

 • TÄVLING! Vinn ett valfritt smycke.

  Nu kan Du vinna ett valfritt smycke från stealmystyle.se utan några extra kostnader. Det enda Du behöver göra är att följa instruktionerna nedan. En lycklig vinnare får ett valfritt smycke. Glöm inte att skriva artikelnumret på det smycket som du vill ha & din mejladress i kommentaren. Beslut om vinnaren kan inte överklagas! Den 7 april stängs tävlingen.

  1. Gilla Steal My Style på Facebook här.
  2. Gilla Malekova på Facebook här.
  3.
  Skriv vilket artikelnummer smycket har som du vill ha.

  Tävlingen samarbetar med stealmystyle.se där smyckena kommer ifrån!

 • Dagens planer:

  Godmorgon! Idag blir en lugn dag förhoppningsvis. Ska först till kirurgmottagningen & sedan till stallet. Hoppas magen är bättre så att jag kan rida Flisan en stund. Jag hoppas även att jag får hjälp för mjälten på sjukhuset. Men antagligen inte. Nu för tiden så gör sjukhuset allt bara värre. Så jävla dåligt!

  Ikväll måste jag städa lägenheten. Har redan börjat, men är långt ifrån klar. Massa disk som måste diskar, spisen måste rengöras & massa andra saker. Går kanske ganska fort om jag dunkar musik samtidigt.

 • Till kirurgmottagningen imorgon.

  Som ni kanske läst så har min mjälte krånglat mycket. Jag har försökt ringa kirurgmottagningen flera gånger. Senaste gången var för två veckor sedan & då svarade dom med att läkaren hör av sig till mig inom några dagar. Ringde någon läkare till mig? Nej!

  Så pappa ringde imorse till kirurgmottagningen & fick en tid imorgon. Dock vet vi inte vilken läkare det blir. Jag vägrar gå in om det är den idiotiska killen som vi hade sist. Måste verkligen ha hjälp med min mjälte. Ge mig morfintabletter eller andra tabletter som hjälper. Jag måste slippa smärtan!

 • Flyga till Polen i sommar.

  Kan också passa på att berätta en rolig sak. Jag & Lukasz ska åka till Gdansk i Polen. Vi åker i slutet av juni & är borta en vecka. Men vi måste flyga dit & hem, vilket jag tycker är sjukt läskigt. Fast det ska nog gå bra. Jag är taggad till hundra på denna resan! Lukasz kan ju polska flytande, så han sköter snacket där nere. Fast jag kan också polska, haha. Nu när Lukasz kommer till mig så ska vi boka både flyg & hotell. Jag kommer avslöja vilket hotell det blir när vi har bokat.

  • 2012-03-27
  • kl.18:53:00
  • Kategori: Resor
 • Hittade min unika studentklänning.

  Har varit i Skövde med mamma idag. Hon hämtade ut sina nya glasögon först. Sedan gick vi till den affären där jag köpte min ljusrosa balklänning 2010. Tyvärr hade dom nästan inga klänningar. Lite synd... Så jag & mamma gick till en annan affär. Såg hur tråkig som helst ut, men där hittade jag min studentklänning. Det är en balklänning som jag själv varit med & designat. Ingen kommer ha en likadan klänning som jag. Den är unik, precis som jag vill ha den. Klänningen är vit också, inte alls genomskinlig. Perfekt! Dock så var priset högt, men spela roll? Nu kommer jag ha den dyraste studentklänningen på Uddetorp!

  • 2012-03-27
  • kl.18:47:35
  • Kategori: Mode
 • Färgade håret mörkbrunt.

  Färgade håret för några dagar sedan. Tog en mycket mörkare färg denna gången. Resultatet blev otroligt bra, dock syns det inte så bra på bilderna nedan. Man ser liksom ingen skillnad alls typ på dom. Men i verkligheten så är det en stor skillnad. Malle is brunette again! • 3 dagar kvar ♥

  Nu är det bara tre dagar kvar tills Lukasz kommer. I'm happy! Att vara borta från honom var svårare än jag trodde. Men vi klarade det. Jag & Lukasz är elit! Vi har i alla fall pratat om att vi ska festa, gå på bio, träna, rida, sola med mera. Kommer bli en riktigt bra vecka. Och även en bra påsk!


  Väldigt gammal bild, men jag passade i lugg.

  • 2012-03-27
  • kl.02:17:05
  • Kategori: Kärlek
 • VECKA 13:

  • 2012-03-26
  • kl.05:00:00
  • Kategori: Allmänt
 • Lukasz kommer redan på fredag :)

  Ändrade planer för nästa vecka. Min söta pojkvän skulle egentligen komma till mig på lördag. Men då bussarna går dåligt till Trollhättan från honom så blir det att han kommer på fredag. Jag är glad, Lukasz är glad. Det är perfekt! Fast det innebär att jag har en mindre dag att städa lägenheten. Och vet ni? Lukasz gillar att dammsuga, så han ska göra det. Haha, så knäppt.

  • 2012-03-25
  • kl.23:30:07
  • Kategori: Allmänt
 • Kan ni gissa vem detta är?

  • 2012-03-24
  • kl.20:00:00
  • Kategori: Stallet
 • Ont i magen som bara den :(

  Man känner sig lite halvt morgonpigg. Eller inte. Alfa dampar loss i buren. Hon river upp allt kiss så det stinker i hela lägenheten. Samtidigt har jag sjukt ont i magen så jag inte kan ligga ner. Jävla mjälte! Har bestämt mig för att ringa vårdcentralen på måndag. Nu kan jag ju inte ens ligga på min vänstra sida innan jag får ont i magen. Höger sida är helt okej. Alltså måste det bero på mjälten? Ringde ju kirurgmottagningen i Lidköping förra veckan för att skynda på återbesöket, men jag skulle då inte ha något? Jävligt skumt! Dom skulle höra av sig till mig efter några dagar, men det har dom inte gjort. Skickar snart en hel jävla flock med folk på dom. Såhär kan det inte gå till! Jag har ont i mjälten, kan inte leva normalt & jag behöver vård. Jävla sjukhus helvete! Ska även kolla om jag kan åka till jouren ikväll...

 • Införskaffat mig nytt smink.

  Idag var jag & mamma i Lidköping. Var tvungen att köpa en ny foundation & en ny mascara (även fast jag har över sju stycken). Drog till Åhléns, fast dom hade inte den foundationen som jag brukar ha. Men jag köpte samma märke & ungefär likadan. Dock var min nya utan mineraler. Sedan blev det en riktigt bra mascara, min favorit. Behövde även en rouge i brunt då jag inte gillar rosa. Men det var sjukt svårt att hitta en som passade mig. Så mamma tvingade med mig in på H&M där hon hittade en brun från deras egna märke. Och ja, deras märke SUGER! Men jag blev lite trött så köpte den rougen ändå. Kan säga nu att den verkligen är kass & det ser ut som om jag har målat krigsmålning i ansiktet.


 • Suttit i telefon länge...

  Har suttit & pratat med Lukasz i telefon nu i över två timmar. Han har fixat Telia idag, så vi ringer gratis till varandra. Superbra! Han försökte förklara hur man firar påsk i Polen. Jag misstolkade ALLT som vanligt. För det första åt man ägg med sås? För det andra så gick man med en korg med ägg i till kyrkan där prästen sprutade något på dom? Haha, snacka om sjuk humor. Ni kanske förstod nu att vi ska fira påsk ihop?

  Och jag snor en bild från honom...

  • 2012-03-22
  • kl.21:30:12
  • Kategori: Kärlek
 • Hämtat mina studentkläder.

  Har precis varit i skolan & hämtat mina studentkläder. Eller ja, det är inte klänningen. Men det kanske ni förstod? Det jag hämtade var en tröja, ett par mjukisbyxor & en t-shirt (som man fick på köpet). Alla sa att kläderna var mycket små i storlekarna, så jag valde XL. Men dom är för stora, haha. Det är i alla fall skönt att dom inte sitter åt. Så nu ska jag gå runt i mina tuffa studentkläder varje dag. Eller inte?

  • 2012-03-22
  • kl.13:43:49
  • Kategori: Skolan
 • Om min pojkvän ♥

  Om din pojkvän:
  Du är tillsammans med? Lukasz
  Hur gammal är han? 20, snart 21.
  När fyller han år? 2 november
  Vart bor han? I Sverige
  Ögonfärg? Blå
  Har han piercat sig någon gång? Ja
  Har han druckit? Ja
  Han han rökt? Nej, det tror jag inte.
  Vad har han för färg på rummet? Ingen aning.
  Har han några syskon? Ja, en bror.
  Vad skulle han göra om han vann en miljon? Ingen aning.
  Har han någon fobi? Att ramla när han är full.
  Är han beroende av något då? Träning
  Är han envis? Nej, det tycker jag inte.
  Vad heter hans föräldrar? Ingen aning.
  Vad gör han på helgerna? Är med mig & tränar, haha.
  Beskriv honom med två ord? Glad & omtänksam
  Skulle han bli en bra pappa? Det vet jag inte, haha.

  Dina tankar:

  Varför blev du tillsammans med honom? För jag gillar honom.
  Föll du för honom direkt? Ja, det kan man väl säga.
  Du har slagit honom? Nej
  Du har roligt med honom? Ja
  Du skulle kunna bo med honom? Det vet jag inte.
  Du vet någonting om honom? Ja
  Du har gjort ett sugmärke på honom? Nej
  Säg ett ord du känner för honom? Kärlek
  Vad är det finaste han sagt till dig? Att han älskar köttbullar.
  Får du fjärilar i magen när du ser honom? Nej, jag får turkar.
  Är du svartsjuk på andra tjejer? Nej

  Om er:
  Hur träffades ni första gången?
  På Skara Busstation, haha.
  Bor ni långt ifrån varandra? Ja
  När blev ni tillsammans? 21/3-12
  Hur länge har ni då varit tillsammans? En dag, haha.
  Kände ni varandra innan ni blev tillsammans? Ja, men inte mycket.
  Vad för slags filmer ser ni på tillsammans? Komedi & skräck
  Har ni sovit över hos varandra? Han har sovit hos mig.
  Har ni bråkat? Nej
  Vem håller fjärrkontrollen? Ingen, för jag har projector?
  Vad har ni gemensamt? Faktiskt väldigt mycket.
  Har ni samma åsikter om saker? Ja, i nästan allt.
  Planerar ni framtiden ihop? Inte just nu.
  Hur länge har ni varit ifrån varandra som längst? Hello, hela livet?
  Hur länge kommer ni vara tillsammans? Det vet man aldrig.

  Sista frågan:
  Gillar du honom?
  Ja, det är väl klart ♥
  • 2012-03-22
  • kl.10:28:38
  • Kategori: Kärlek
  • 2012-03-21
  • kl.05:00:00
  • Kategori: Kärlek
 • Bara sex veckor kvar...

  Kollade precis mitt schema för skolan. Har bara sex veckor kvar i den hemska skolan. Dock är det bara fem veckor som jag har lektioner. Sista veckan är helt tom, vilket är skönt. Tror dock att det är förberedelser & skit då. Inte jätteroligt, men sedan är jag FRI FRÅN UDDETORP! Många tror inte att jag gör något i skolan längre, men det gör jag. Jag jobbar hela tiden hemma & kämpar med religionen. Fast jag behöver inte kämpa, är ju väldigt duktig i det ämnet.

  • 2012-03-19
  • kl.13:14:46
  • Kategori: Skolan
 • En lista...

  BRUKAR DU:
  Titta på dig själv i spegeln: Ja
  Gnälla: Ja
  Skrika: Nej
  Sova: Ja
  Ha ångest: Ibland
  Skada dig själv med flit: Nej
  Ta mediciner du inte borde ta: Nej
  Vilja dö: Nej
  Drömma mardrömmar: Ibland
  Ta droger: Nej
  Försöka vara annorlunda: Nej, jag är mig själv.
  Klä dig i svart: Ibland
  Gå till kyrkan: Nej, men det händer.
  Gå i skolan: När jag orkar.
  Röka: Nej
  Ljuga: Nej
  Hata folk: Ja, men inget jag vill.
  Lita på folk: Nej

  VEM:

  Saknar du: Melissa & Lukas <3
  Vill du döda: Tänker jag inte skriva här.
  Rörde dig sist: Alfa, min tjocka kanin.
  Vill du slå: Tänker jag inte skriva här.
  Kysste dig sist: Lukas
  Kramade du sist: Pappa
  Vill du prata med: Aldin, för det var längesen.
  Skrek du på sist: Otto & Felix när dom bråkade.
  Vill du vara som: Mig själv.
  Sårade dig senast: Alfa, hon bet mig fast jag skulle ge henne mat.
  Vill du bli galet full med: Adnan, för vi spårar ur totalt.
  Gjorde dig riktigt glad senast: Lukas
  Fick du sms från senast: Lukas
  Ringde dig senast: Lukas

  HAR DU:
  För många vänner: Nej
  Förföljelsemani: Lite
  Tvångstankar: Nej
  Någon annan psykisk sjukdom: Ja
  Någon fysisk sjukdom: Nej
  Någon skada: Ja
  Färgat håret: Ja
  Brutit några ben: Ja
  Några piercings: Ja, tre i öronen just nu.
  Egen dator: Ja
  Bra självförtroende: Ibland
  Sagt jag älskar dig till någon idag: Nej
  Bjudit ut någon: Ja
  Varit kär: Ja
  Dumpat någon: Ja
  Lämnat landet: Ja
  Tuttat eld på nått: Ja
  Gjort något olagligt: Ja

  HUR:

  Går du: Som en liten människa.
  Svarar du i telefonen: Hallå, hej.
  Fördriver du tiden: Är med vänner.
  Mycket pengar har du: Pappa betalar.
  Tjänar du pengar: Ja, men inte mycket.
  Ofta diskar du: Typ varannan dag.
  Ofta städar du: Nästan aldrig, fy mig.
  Många stör du dig på: Många
  Ofta träffar du din familj: Varje vecka.

  TROR DU:
  Att du kommer bli något: Ja, en tuff väktare.
  På gud: Ibland
  På rymdvarelser: Ja, Adnan är ju en alien.
  Att folk tycker om dig: Ja, det gör nog några.
  På ett liv efter detta: Kanske
  Att fiskar kan tänka: Nej, dom pökar hela tiden.
  Att du kommer leva länge: Förhoppningsvis

  ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV:
  1. Är du singel: Nja
  2. Är du lycklig: Ja
  3. Är du uttråkad: Nej, inte direkt.
  4. Är du ledsen: Nej
  5. Är du italienare: Nej
  6. Är du cool: Ja
  7. Är du från Irland: Nej
  8. Är dina föräldrar fortfarande gifta: Ja

  ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV:
  1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja
  2. Har du någon gång blivit sårad: Ja
  3. Har du någonsin tänkt på samma kille flera gånger under samma natt: Ja
  4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom: Ja
  5. Kysst någon under dom två senaste veckorna: Ja
  6. Har du haft en hemlig beundrare: Ja
  7. Är du kär: Ja
  8. Vill du gifta dig när du blir stor: Ja

  TVÅ ALTERNATIV:
  1. Bilddagboken eller lunar: Inget av dom.
  2. Hår eller ögon: Ögon, det finns ju peruker.
  3. Katter eller hundar: Katter
  4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar: Några få bästa vänner.
  5. Coca-Cola eller Pepsi: Coca-Cola
  6. Utekväll eller romantisk hemmakväll: En galen utekväll med dom bästa.
  7. Pengar eller lycka: Lycka
  8. Dag eller natt: Natt
  9. Msn eller mobil: Mobil

  TIO "HAR DU NÅNSIN...":
  1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån: Nej, jag bor ju själv.
  2. Brutit nåt: Ja
  3. Gjort nåt du ångrar: Ja
  4. Hoppat Bungee Jump: Nej
  5. Ljugit för någon du tycker om: Ja
  6. Ätit en hel tårta: Ja
  7. Gjort bort dig offentligt: Ja
  8. Viljat bli tillsammans med ett ex igen: Nej
  9. Gråtit när ett husdjur dog: Ja
  10. Velat försvinna: Ja

  SENASTE:
  1. Telefonsamtalet du gjorde: Lukasz
  2. Telefonsamtalet du fick: Lukasz
  3. Personen du var med: Otto & Felix
  4. Roligaste grejen som hänt: Förra veckan var händelserik.
  5. Personen du smsade: Lukasz
  6. Personen du tänkte på: Melissa & Lukasz
  7. Du skrev till på myspace: Typ längesen, men Sofeya var det nog då.
  8. Du kommenterade: Att en artist inte säger "boobs" i låten, utan "boots".
  9. Du tillbringade natten med: Lukasz
  10. Du kramade: Pappa
 • Denna bion såg vi:

 • Vi lagade tacos ihop.

  Jag, Otto & Felix lagade tacos igår innan vi drog på bion. Så himla gott blev det! Felix gjorde en speciell vitlökssås som var grymt god. Ska nog sno det receptet. Fan man ville aldrig sluta äta, men magen orkade inte mer efter två portioner. Kusinerna kan laga mat!  • 2012-03-18
  • kl.11:40:00
  • Kategori: Allmänt
 • 14 taxibilar utanför fönstret.

  Igår när vi precis hade ätit så väntade Felix på en kompis. Han ropade till köket att han kanske skulle komma i en taxi. Men så gick Felix till ett annat fönster & såg hur många taxibilar som helst. Det var helt jävla sjukt! Vi räknade alla bilarna & det var 14 stycken. Någon liten jävel måste ha busringt till taxilinjen! Men vi fick en gott skratt, haha.

  • 2012-03-18
  • kl.11:18:00
  • Kategori: Allmänt
 • Mot Göteborg!

  Då sitter jag i bilen på väg till Göteborg. Ska spendera helgen där ihop med mina underbara kusiner. Var inte alls längesen som jag träffade dom. Tycker det är roligt att vi umgås oftare nu än förr. Då träffade jag dom typ två-tre gånger per år. Det är för sällan! Nu är vi äldre & kan hitta på saker på egen hand. Förr var alltid våra föräldrar tvugna att vara med.

  Hoppas på en riktigt bra helg med mycket skratt. Varför ska jag längta hem? Melissa är i Albanien, så har ingen social människa där jag bor längre. Fast Adnan har ju sagt att han kan leka social med mig. Så har jag Lukasz också, ska träffa honom snart igen. Det måste jag bara...

  • 2012-03-16
  • kl.16:30:00
  • Kategori: Resor
 • Hade hjälp i stallet igår.

  Lukasz följde med till stallet igår. Jag försökte att få upp honom på hästryggen, men han ville inte det. Vi sa att nästa gång så kanske han hoppar upp. Man kan ju alltid hoppas, haha. Men jag tog in Flisan för att ta bort broddarna. Dock satt dom alldeles för hårt för mig, så Lukasz fick skruva ut dom. Han fick loss alla & var inte ett dugg rädd heller. Grym kille det där! Flisan tackade med att försöka äta upp hans mobil, haha.

  image description

  • 2012-03-16
  • kl.10:30:00
  • Kategori: Stallet
 • Tre dagar med Lukasz.

  Det har varit tre underbara dagar ihop med Lukasz. Vi har motionerat så jag nästan har fått magrutor, vi har ätit ute, vi har varit i stallet, vi har sett film & vi har festat. Mycket sömn har det dock inte blivit. Jag inser nu att Lukasz har humor på högsta nivå! Sedan så är jag in love & kommer åka buss mycket framöver. Blir att skaffa ett busskort.

   

  • 2012-03-16
  • kl.08:14:00
  • Kategori: Kärlek
 • Dagens - 15 mars

  Dagens vill ha: Bättre väder
  Dagens klädsel: Jeans & en rosa tröja.
  Dagens frisyr: Utsläppt & plattat till en viss del.
  Dagens händelse: Varit med Lukasz & ätit i Lidköping med Max.
  Dagens låt: Dead By April - Mystery
  Dagens planer: Var att fixa en laddare till Lukasz mobil.
  Dagens saknad: Melissa bitch ♥
  Dagens dummaste:
  Att Lukasz mobil inte ville fungera.
  Dagens sjuka: Att vi såg en nunna, fast det blev en vanlig kvinna sedan.
  Dagens drog: Burana
  Dagens roligaste: Att Lukasz skruvade ur broddarna på Flisan.
  Dagens favorit: Min kycklingbaguette på Elaka Måns.
  Dagens köp: Mat
  Dagens godis: En liten Coca-Cola.
  Dagens humör: Glad
  Dagens ord: Ja lubie cie
 • Dead By April är populära.

  Denna låten blev mest spelad under dagarna. Faktiskt så är den bra, förutom när Mr Gaphals skriker. Sångaren är snygg, haha. Men rakt igenom så sätter den sig på hjärnan & platsar här i min blogg.

 • Första vårtecknet.

  Igår när vi var ute & red i skogen så såg vi vårtecken. Alltså Tussilago. Så underbart att våren är på väg! Solen är min medicin för att må bra. Men är solen igång på måndagen & sedan är det skitväder på tisdagen så trycker mitt psyke ner mig totalt. Det är sjukt jobbigt & jag vet att många lider av detta. Även sådana som inte är diagnoserade för SAD (årstidsbunden depression). VÅREN ÄR HÄR & VI KAN PLOCKA BÄR!

 • Uteritt på Flisan i 2 timmar.

  Ni kan nog aldrig gissat vad jag har gjort idag? Eller så kanske ni kan det? I vilket fall som helst så har jag varit på en 2-timmarstur med Flisan. Och vi red utanför staketet. Red ut tillsammans med två andra tjejer i stallet, så jag red alltså inte ut själv. Vi red på grusvägar, på stigar & på icke-stigar. Vi skuttade över ett litet dike & hoppade över ett större. Flisan höll sig lugn, vilket var väldigt konstigt. Hon brukar alltid annars galoppera på stället & fjanta sig. Men idag var hon en underbar häst som man kunde slappna av på. Jag kunde till & med njuta av uteritten. Och det gjorde jag från början till slut.

  Efter att jag hoppade med Flisan i ridhuset i söndags så har allt gått så himla bra. Jag tänker inte så mycket på min mjälte längre, utan kör på. Jag red till exempel barbacka på Flisan igår. Det gjorde jag ju i & för sig på Grällsta med. Då red jag ju i full galopp ute i skogen. Men Flisan är Flisan & hon är en mycket speciell dam. Så nu kan jag säga att jag har kommit tillbaka på hästryggen snabbare än någonsin. Många runt omkring mig förstår inte hur jag kan sitta på en häst igen. Men det kan jag & jag älskar det!

  • 2012-03-13
  • kl.19:36:36
  • Kategori: Stallet
 • Nu blir det att ringa...

  Har massor med telefonsamtal att ringa idag. Har även massor av mejl att skicka också. Ska börja med alla telefonsamtal. Det är bland annat till Folkets Ombud & ett företag som jag samarbetar med. Inget negativt med det, utan bara glädje. Ska gå igenom saker med Folkets Ombud om mina olyckor. Företaget som jag samarbetar med ska utöka samarbetet med mig, så det ska bli intressant. Skriver mer om vad som sägs under samtalen & vad det är för mejl jag ska skriva.

  • 2012-03-12
  • kl.12:42:21
  • Kategori: Allmänt
 • Håll myggen borta i sommar.

  Om ungefär två månader så är det sommar i Sverige. Det är en underbar tid, men också en kliande tid. Jag tänker nämligen på alla dessa myggbett. Nu finns det dock armband som håller myggen borta. Visst låter det bra? Hos uffessakerochting.se finns armband för hela familjen. Finns i färgerna blå, rosa, lila, grön & orange. Varför inte köpa alla färgerna? Man kan ju kombinera armbanden till en snygg outfit.

  Armbanden är gjorda av ren naturlig citronellaolja & lavendelextrakt. Alltså innehåller dom inte några kemiska komponenter. Kort & gott; dom är helt ofarliga & giftfria armband. Man behöver inte heller använda dom till armband, dom passar lika bra som ankelband eller att hänga i bilen för att hålla myggen borta. Sjukt bra va? Alla armbanden levereras i en försluten förpackning. När de inte används så bör de förvaras i den medföljande påsen för framtida bruk.

  Mått: 24 x 1,8 cm
  Längden är justerbar.

  * Köp 4 och få 1 extra
  * Köp 6 och få 2 extra
  * Köp 10 och få 5 extra

  • 2012-03-12
  • kl.12:04:28
  • Kategori: Mode
 • JAG HAR HOPPAT :)

  • 2012-03-11
  • kl.15:08:34
  • Kategori: Stallet
 • Hoppning på schemat imorgon.

  Imorgon ska jag göra något som jag fruktat sedan ridolyckan i somras. Jag ska hoppa! Flisan är inte speciellt kunnig inom det området, så det blir nog en upplevelse. Om jag inte bloggar imorgon så kan ni föreställa mig liggandes på sjukhuset. Nej, så får jag fan inte tänka! Jag ska hoppa på min egna häst & det kommer gå sjukt bra. Till min hjälp har jag Antonia & pappa som stöttar mig!

  • 2012-03-10
  • kl.23:04:27
  • Kategori: Stallet
 • Grattis Loreen!

  Får säga grattis till Loreen som vann Melodifestivalen 2012. Låten är helt okej, men hade gärna sett att Danny vann. Nu kommer övriga Europa tro att vi kör någon jävla vodoo i Sverige pga Loreens dans? Jaja, vi är i alla fall inte värre än Albaniens bidrag. Sedan vill jag påpeka att dyslektikern Kissie inte kan namnet på vinnaren? Ändå ska hon blogga om henne, haha. Pinsamt!

 • Skitgrisen Flisan :)

  Vilken skitgris till häst jag har! Flisan kollade på mig & pappa innan hon rullade sig. Givetvis på den lerigaste platsen i hagen. Men jag älskar min häst & det finns ryktborstar & en vattenslang. Flisan kan till & med rulla över, vilket jag inte trodde. Man slutar aldrig att förvånas...

  image description

  • 2012-03-10
  • kl.18:50:00
  • Kategori: Stallet
 • Ingen festmänniska längre?

  Är jävligt seg idag! Men skulle lika gärna kunnat gå ut ikväll. Är på bättre humör än igår. Typiskt. Stackars Melissa, stackars Aleks. Dom försökte få igång mig igår! Men eftersom jag skulle släppa ut hästarna idag så blev det typ ingen alkohol. Men vi hade faktiskt roligt, det nekar jag inte. Aleks fick mig att dricka champagne. Usch, vad äckligt! Gillar inte det... Men sedan fick jag i mig en öl?! Jag som hatar öl? Jag & Melissa drog hem vid 24-tiden i natt. Vi kollade på Karatefylla en stund & sedan drog hon hem till sig. Har varit många bättre kvällar i mitt liv...

  image description

  • 2012-03-10
  • kl.18:45:00
  • Kategori: By night
 • Snygga ögonskuggor!

  Denna veckan har blivit färgglad. Med dessa snygga ögonskuggor från chs-shop.com blir dagen till en regnbåge. Man behöver inte alls lägga på mycket för att det ska ge ett fint glimmer. Jag själv använder nästan bara dessa nu för tiden. Varför använda dåligt smink när det finns äkta?

 • Today is a good day.

  Min frukost är nu uppdrucken, haha. Det blev en Red Bull för min del. Kanske inte den bästa frukosten, men orkade inte laga till något. Men innan jag åker till stallet blir det lite mat i alla fall. Ni vet ju hur dålig jag är på att äta? Fast ska tjocka mig med en pizza ikväll tillsammans med Melissa. Efter det blir det partey hos någon som hon träffat på Facebook. Hatar att jag måste skriva detta; jag tar det lugnt! Vet att många "äldre" läser min blogg & dom tror jag är såpass vild att jag skadar mig? Ja, jag längtar inte till en gammal ålder.

  • 2012-03-09
  • kl.12:10:00
  • Kategori: Allmänt
 • Dagens:

  Alla vet väl vad som hände i Globen när Avicii spelade? Hade några vänner som var där & såg allt. Men dom gick inte ut eftersom deras plattform var helt okej. Tycker dock bilden är så klockren, haha.

  • 2012-03-08
  • kl.15:34:29
  • Kategori: Humor
 • Åhhhhh NORGE!

  Har precis suttit i en telefonintervju med Norge. Var så jävla nervös över att hon skulle börja snacka på engelska. Som ni vet har jag sjukt svårt med det språket, haha. Men hon pratade norska under hela samtalet & det gick riktigt bra. Alla ord förstod jag ju givetvis inte, men man förstår ändå. Hon ville att jag skulle komma & hälsa på där eftersom jag måste se om jag trivs. Annars är det ju ingen idé liksom?

  Får jag jobbet i Norge på hästgården så får jag boende där, underbart. Kommer även ta med mig min älsklinghäst. För er som inte fattade vem det är så kan jag säga att det är Flisan. Vem annars? Kommer bli riktigt roligt om jag får jobbet. Dock är jag lite orolig över att jag kanske inte kommer tillbaka till Sverige. Ni får tvinga mig tillbaka i sådana fall, haha.


  En gammal bild från Norge, då jag var i Geilo.

  • 2012-03-08
  • kl.15:00:04
  • Kategori: Jobb
 • Nu jävlar blir det plugg!

  Ni kanske har märkt att jag inte är så jättesocial här just nu. Men det kommer, jag lovar er det. Jag har tagit tag i skolan & pluggar hela tiden. Det är snart bara 50 dagar kvar till studenten & jag måste verkligen kämpa. Många av er läsare har pushat mig för att jag måste plugga & nu gör jag det. Så tummen upp för mig!

  Tummen upp med ett plåster, haha.

  • 2012-03-07
  • kl.14:58:10
  • Kategori: Skolan
 • BÄSTA IGÅR:

  • 2012-03-07
  • kl.14:55:21
  • Kategori: Humor
 • Finalen = 10 mars

  1. Loreen - Euphoria
  2. Dead by April - Mystery
  3. Ulrik Munther - Soldiers
  4. David Lindgren - Shout It Out
  5. Molly Sandén - Why Am I Crying
  6. Björn Ranelid feat. Sara Li - Mirakel
  7. Lisa Miskovsky - Why Start A Fire
  8. Danny Saucedo - Amazing
  9. Top Cats - Baby Doll
  10. Thorsten Flinck & Revolutionsorkestern - Jag Reser Mig Igen

 • Jag som polis?

  Varför vill så många att jag ska börja på Polishögskolan? Jag hatar poliser, dom är så jävla efterblivna. Kanske inte alla, men fan dom jag har träffat är idioter. Dom bryr sig inte, dom sviker & dom ljuger. Så varför skulle jag bli en jävla polis? Kanske för att förbättra ryktet, men hur lätt är det? Gürkan har ju snart gått klart på Polishögskolan & han ångrar inte att han har gjort det. Tror att Gürkan kommer bli en bra polis, men jag vågar inte säga för mycket. Han kanske också blir en elak häxa, haha? Men jag kommer inte hata lilla Gürkan, aldrig i livet. Har pratat mycket med honom om just Polishögskolan & han är mycket kunnig. Sedan behöver man inte massa betyg för att komma in där som min skola säger. FAN VAD DOM LJUGER! Behöver bara G i Svenska A, Samhäll A & Historia A. Har inte G i något, kanske får G i Svenska A snart om jag jobbar hårt. Men nej, jag vill nog inte bli polis.

 • Vädret är dåligt, mitt psyke också.

  Är så jävla trött & sliten idag. Inte alls på bra humör. Antar att det är för att jag tog en sömntablett igår. Sedan har jag sjukt ont i magen & är förkyld. Not a good day! Dock blev jag väldigt glad av att läsa söta kommentarer från er läsare. Och vet ni? Jag har märkt att vädret har varit dåligt i några dagar & det blev väl för mycket för min kropp. Har lite smått ångest idag. Känner mig instängd & har svårt att andas. Men det är inte något allvarligt i alla fall, vilket är skönt. Måste även ringa VUP för att kolla hur det går med min utredning?

  image description

 • Mitt paket från Yves Rocher :)

  Var & hämtade mitt paket från yves-rocher.se förut. Blev jätteglad för mina födelsedagspresenter! Roligt att ett företag ger bort sådant, man blir så himla glad. Fick en väldigt god parfym som egentligen kostar 399 kr (på hemsidan står det dock 239 kr). Sedan fick jag ett produktset som innehåller en parfymerad bodylotion & en liten parfym. Riktigt bra saker som luktar gott! Sist öppnade jag något som verkligen är av stort behov; en brun utan sol-lotion. Vill ni ha bra produkter som är billiga? Besök yves-rocher.se. • Jag är positiv (y)

  • 2012-03-04
  • kl.17:57:17
  • Kategori: Skolan
 • AVSLUTAD! Vinn en snygg klocka.

  Camilla Sandmark från Gävle

 • Nu blir det stallet!

  Nu ska jag åka till stallet & rida. Konstigt nog är jag jättesugen på att hoppa, fast jag vet att jag inte vågar. Hela tiden kommer bilderna tillbaka. När jag står på marken så tänker jag att det inte är så farligt att hoppa. Jag har ju liksom tävlat i ponnylaget? Men när jag sedan sitter på hästryggen så kommer bilderna från när jag ramlade av Krizzie. Minns den hemska smärtan!

  Men ska inte tänka negativt... Jag kommer få hjälp att börja hoppa igen. Kommer faktiskt bli roligt. Dock ska jag inte hoppa idag, utan bara motionera Flisan. Hon är så busig nu när det börjar gå mot ljusare tider. Det är faktiskt roligt när hon är sprallig. Hon är glad & studsar runt som en gummiboll. Sedan får hon in backen & backar jättelångt. Har lite att jobba med, hehe.

  image description

  • 2012-03-03
  • kl.15:54:13
  • Kategori: Stallet
 • Pluggar religion.

  Sitter & pluggar religion. Håller just nu på med kristendomen. Inte jätteroligt kanske, men helt klart nyttigt. Religion är ju mitt starkaste ämne, haha. Fick reda på att Jesus var jude? Vet inte om det stämmer. Låter ganska konstigt. Sedan så är det massa felstavningar i läroboken. Antar att författaren till den var dyslektiker som Kissie. Kanske är hon som skrivit den, haha.

  Tänkte passa på att visa mitt armband som är från Fiaz.se. Passar ju bra nu när jag skriver om kristendomen? Du hittar armbandet här. Mycket fint i verkligheten & sitter jättebra runt handleden. Det har inte tagits av på en hel vecka & kommer att sitta där länge till. Älskar det!

  • 2012-03-03
  • kl.15:18:52
  • Kategori: Skolan
 • Brunett igen :)

  Igår färgade jag håret brunt. Det var ett jävla bra tag sedan jag var brunett! Men när jag insåg att verkligen ALLA fjortisar häromkring var rödtottar så ville jag byta. Så blev en färg som heter Havana, var riktigt snygg faktiskt. Sedan går det röda igenom lite, så det blir mer liv i håret. Köpte även ett paket för att göra blonda slingor, men som det är just nu så trivs jag i det bruna. Vad tycker ni?


 • Flisans stamtavla har kommit :)

  Titta vad som låg i min brevlåda idag! Jag blev jätteglad så öppnade paketet direkt nere vid brevlådan, haha. Tänkte först att antingen så får jag inte skylten eller så är det felstavat. Men nejdå, inga fel inte. Ska beställa två stycken till snart, till mina gamla hästar Samira & Krizzie. Vill ha alla på väggen som minnen. Har ju bara Ramona & Miroscha. Så glad jag är!

  • 2012-03-02
  • kl.13:54:00
  • Kategori: Stallet
 • Kan få betyg i Religion A.

  Jag cyklade till skolan för att ha Religion A. Men givetvis så ska klassen jobba hemma & jag visste ingenting. Oj, vad ovanligt? Hade inte heller räknat med det. Men jag träffade läraren & fick en bok & ett papper som jag skulle göra. Och vet ni? Religion A är en egen kurs & ingår inte i Samhäll A. Så jävla gött! Därför kan jag få ett G i denna kursen. Om jag förstod allt rätt så har den precis börjat? Jag är med, haha!

  • 2012-03-02
  • kl.13:41:00
  • Kategori: Skolan
 • Tussens brev till min mamma:

  • 2012-03-02
  • kl.13:15:36
  • Kategori: Djuren
 • Malle bjuder ikväll, haha.

  Lägger upp några bilder på vad jag köpte igår. Det är Bitch2 som har bestämt drinkblandningen, haha. Men hon har bra smak, så jag tror det ska bli riktigt bra. Sedan har jag ju tidigare sagt att jag HATAR vodka & energidricka? Det gör jag fortfarande & mår illa av lukten. Men jag vet andra som gillar det & därför köpte jag det, haha. Så snäll jag är ibland. Nej, men jag ska fan ha förfest & då jävlar ska jag bjuda! MALLE BJUDER (Y)
  • 2012-03-02
  • kl.11:36:58
  • Kategori: By night
 • Pantburkarna blev cash (y)

  Igår stod jag utomhus hos mina föräldrar hela eftermiddagen. Jag var fortfarande lite smått hög, men det var skönt att vara ute. Städade garaget & sorterade pantburkar & flaskor. Fick ihop elva sopsäckar som jag & pappa åkte & pantade på kvällen. Fick över 1 000 kronor, dock handlade jag lite för pengarna igår. Men jag är stolt över mig själv, även fast jag räknade fel på sopsäckarna, haha. Antar att jag fortfarande såg lite suddigt! Så till er fjortisar som står inne framför spegeln & är sura över att inte ha cash till alkohol; panta burkar & flaskor!

  image description
  image description

  • 2012-03-02
  • kl.11:00:02
  • Kategori: Jobb
 • Min tid hos tandläkaren igår.

  Igår var jag som ni vet hos tandläkaren, fast dom var vid vårdcentralen i Götene. Varför? Jo, för dom måste tydligen vara vid en vårdcentral om en patient ska få lugnande i sig. Och det fick jag igår. Jag fick dricka en liten drink som dom kallar det. Smakade för jävligt! Trodde fan att jag skulle spy direkt, men jag sköljde bort den värsta smaken med vatten. Kände mig trött direkt när jag drack skiten, men inte tillräckligt för att sluta vara nervös. Väntade 15 minuter & det blev inte direkt någon skillnad. Jag vet ju hur det är att ha Midazolam i kroppen, men denna gången kände jag inte igen det. Sköterskan bedövade högersidan i munnen på mig, både med salva & en spruta. Så väntade vi igen...

  Men det hände inte så jättemycket mer, utan tandläkaren sa att vi testar ändå. Jag blev mer nervös än vad jag var tidigare. Fy fan tänkte jag! Dom lutade mig bakåt i stolen & så sa sköterskan att jag skulle slappna av. Så gjorde jag det & vipps så var jag borta i dimman. Minns att dom bad mig gapa & lite sådant skit, mer minns jag inte. Jag minns fan inte ens hur jag kom hem från vårdcentralen i Götene. Vet ju att pappa skjutsade mig, men jag hade varit helt borta enligt honom. Pappa hade till & med kört fel, haha.

  Såhär såg mitt sms ut till pappa igår när jag ville bli hämtad:
  image description

 • Morgonmänniskan Malin!

  Har nu släppt ut hästarna & sedan mockat. Gjorde allt själv! Gick riktigt bra, var riktigt mysigt faktiskt. Flisan som alltid äter upp sist & äter inte ens alltid upp sin frukost åt upp den först av alla idag. Hon fick även maten sist av alla också. Så Flisan kom ut först i hagen. Sedan tog jag Rio & sist Pajak. Ingen av hästarna sprang ut eller stressade upp sig. Skönt!

  Har precis blivit klar med Flisans box. Har mockat & fixat i ordning kvällsmaten & frukosten till imorgon. Blev ingen ridning då det är hårt i marken & jag hinner inte att rida till ridhuset. Så blir ett långt pass imorgon!

  image description

  • 2012-03-02
  • kl.09:22:00
  • Kategori: Stallet
 • JUST NU:

  • 2012-03-01
  • kl.08:19:36
  • Kategori: Allmänt
 • Kategorier

  Arkiv

  Senaste inlägg