- Powered by ADHD
Hem Om mig Kontakt

Diss - November 2012

Vädret är inte det roligaste...
 
Röklukten i lägenheten som dom inte gör något åt.
 
Psykiatri-kursen, så jävla tråkig!
 • Hiss - November 2012

  Mycket festande, det gillar jag.
   
  Jag har börjat zumba.
   
  Halkkörningen gick riktigt bra.
 • Åt lunch ute.

  Just det, efter att vi blev klara med grupparbetet så gick vi till en thairestaurang & åt lunch. Alla fem i gruppen, så det var väldigt mysigt. Och gott som vanligt på det stället. Bara det att jag har gått ner till en annan "viktklass" nu & då vill jag ju hålla mig där & gärna ännu lägre, haha. Så då får jag inte äta för mycket. Och när det är buffé så vill man ju gärna äta. Men jag vet att jag kan äta precis vad jag vill så länge jag tränar rumpan av mig sen ;)
   
  En gammal bild tyvärr.
  • 2012-11-30
  • kl.14:15:00
  • Kategori: Allmänt
 • Varit i skolan & gjort klart grupparbetet.

  Idag så har jag varit i skolan på min lediga dag (åh, vad roligt!). Det var kallt ute, så vägen till skolan var ingen populär vistelse. Men såklart var det trevligt att träffa vännerna. Vi behövde ju träffas för att göra färdigt grupparbetet som vi ska redovisa på måndag. Och visst blev vi klara tyckte jag, så nu ska jag läsa in mig på ett papper vad jag ska säga. Och nej, jag är faktiskt inte nervös... Varför skulle jag vara  det?
   
  • 2012-11-30
  • kl.14:00:00
  • Kategori: Skolan
 • Den döda grodan:

  En liten 12-årig kille, som släpade på en tillplattad död groda kopplad i ett snöre, gick in på horhuset i den lilla byn.
  Han sa till bordellmamman:
  - Jag vill ha sex med en av tjejerna. Jag har pengar och går inte här ifrån förrän jag fått vad jag vill ha!
  Bordellmamman, som struntade i alla moraliska värderingar, funderade faktiskt en liten stund men sa sedan:
  - Okej då, välj ut en av mina flickor.
  - Har någon av dem någon sjukdom?
  - Naturligtvis inte! sa Bordellmamman.
  Men pojken påpekade:
  - Det snackas om att alla som varit med Lisa har blivit tvungna att ta en spruta efteråt. Så det är henne jag vill ha!

  Eftersom pojken var så beslutsam och dessutom faktiskt hade pengar, så fick han som han ville. Han gick in till Lisa, släpande på sin döda groda. Tio minuter senare kom han ut, fortfarande med grodan i släptåg. Han betalade och var på väg mot ytterdörren, när bordellmamman frågade:
  - Varför valde du den enda av mina flickor som bär på en smittsam sjukdom?

  Han svarade, om än lite motvilligt:
  - Jo, ikväll när jag kommer hem skall mina föräldrar gå ut på restaurang och lämna mig hemma med barnvakten. Hon kommer att ha sex med mig, för hon gillar små pojkar, så kommer jag att smitta henne. Senare kommer min farsa att skjutsa hem henne, och ta sig ett nyp på vägen, så då får han samma sjukdom. När han kommer hem kommer han spänna på morsan, och i morgon ligger hon som vanligt med brevbäraren. Och det e DEN jäveln jag vill åt, för det var HAN som körde över min groda.
  • 2012-11-30
  • kl.10:00:00
  • Kategori: Humor
 • Can't sleep.

  Ligger i sängen med Rubi & ser på film. Det är en jävla tråkig film med polsk tal... Varför sover vi inte? För jag har ingen skola imorgon & jag vill inte vara vaken själv. TJOHO! Fast jag ska ändå träffa några från klassen imorgon (eller idag) & gå igenom grupparbetet. Tror vi skulle äta lunch ute också efteråt.

  Nu ska jag kolla ifall det snöar utanför fönstret på "våran" stackars bil :(

   

  • 2012-11-30
  • kl.02:40:00
  • Kategori: By night
 • Skriver på hemtentan.

  Sitter med hemtentan nu. Den ska lämnas in nästa fredag, så egentligen behöver jag inte skriva den nu. Men jag har fullt upp nästa vecka. Och jag känner att jag vill inte få allting på mig då. Så varför inte börja redan nu? Jag har ju tid. Okej, jag hatar verkligen Psykiatri-kursen. Men fan det blir inte bättre för att jag skiter i allting. Jag lämnar ju in allting & läraren verkar ju ändå glad för det lilla. Jag satsar på höga betyg i vanliga fall, men i denna kursen hoppas jag att jag bara blir godkänd, dvs E.
   
  • 2012-11-29
  • kl.22:43:59
  • Kategori: Skolan
 • Provkörningen gick bättre än jag trodde.

  Idag hade jag provkörningen inför uppkörningen. Fy fan vad nervös jag var! Allting var skakigt när jag kom in på trafikskolan. Vilken bil ska jag köra? Hur ser människan ut som jag ska köra med? Kommer jag kunna betala? Kommer jag köra på någon? Ja, allting snurrade i min hjärna. Men så farligt var det ju inte...
   
  Jag kunde betala med mitt kort, även fast det krånglade en aning då jag var seg & hann inte sätta i mitt kort. Människan jag skulle provköra med var en man som såg snäll ut & var jättetrevlig. Och jag körde faktiskt inte på någon idag heller. Bilen jag körde var tyvärr min "hatbil". Den bilen som kör när jag bromsar, suck. Den vill jag absolut inte ha på uppkörningen.
   
  Men det gick bra på provkörningen, jag är ganska nöjd själv. Det kunde gått bättre, men jag körde när det var mörkt & när alla slutade jobbet. Så jag är ändå väldigt nöjd. Och det var han som åkte med också, även fast jag råkade stanna i en korsning. Dock hindrade jag ingen trafik i princip, dom kunde köra förbi. Så hade det varit den riktiga uppkörningen så hade jag förhoppningsvis blivit godkänd, men fått en anmärkning på det stoppet i korsningen. Sedan tyckte jag det var pinsamt att jag fick så många kärringstopp, men det står den bilen för. Jag & den bilen gillar inte varandra!
   
  • 2012-11-29
  • kl.18:00:00
  • Kategori: Skolan
 • Mitt hår är som nytt igen :)

  Tonade håret förut (ohja, det behövdes!) & jag blev faktiskt väldigt nöjd. En av dom få gångerna som jag inte har färg i hela ansiktet eller på hela ryggen, haha. Och denna gången så behövdes både ny färg & inpackning i håret. Förlåt om jag skriver att jag färgar mitt hår, men det gör jag inte. För det sliter något sjukt jävla mycket på håret så det inte är sant. Men jag tonar mitt hår nu för tiden, det sliter inte lika mycket. Welcome back, svartskalle!
   
 • Solade solarium, vilket behövdes.

  Jag har varit & laddat mitt Meddo-solkort idag med 300 kr. Om man gör det så får man ju 400 kr att sola för. Visst är det bra? Så jag passade givetvis på att sola när jag ändå var där. Tyvärr så var "mitt rum" stängt & varför det var stängt var oklart. Ingen solade där så antar dom bytte rör eller att det var trasigt. Mörkt var det i alla fall. Så jag fick vänta på en jävligt seg tjej som var i rummet bredvid & alldeles för länge enligt både mig & en annan kvinna. Vet inte vad hon gjorde där, men inte sola i alla fall då tiden hade gått ut för längesen.
   
  När den tjejen äntligen kom ut så var det min tur & jag solade i 20 minuter. Jag brukar börja med det första gången då jag inte har solat på ett tag. Nästa gång tar jag 30 minuter som jag brukar.
   
  Jag brukar inte sola i det bästa rummet har jag märkt, men ändå tycker jag att jag får mer färg i "mitt rum" än i det som alla kallar "lyxrummet". Konstigt?
   
 • Självständig körning idag (y)

  Imorse vaknade jag av att Rubis alarm ringde. Jag var inte glad för jag hade haft så hemska drömmar. Och jag ville verkligen gråta. Men jag ryckte upp mig & klev upp ur sängen. Hade fruktansvärt ont i magen. Tog en Ipren för det & hoppades att värken skulle avta. Så åt vi frukost ihop & jag fick faktiskt ner en smörgås. Jag minns inte så mycket mer vad jag gjorde, men jag var ganska ledsen & hade ont i magen...
   
  Rubi blev klar & vi gick ner till bilen. Så körde han mig till bussen & jag åkte till trafikskolan. Jag ville egentligen inte inte alls köra pga magvärken. Men jag ville inte debiteras för att jag skulle sjukanmäla mig & jag ville inte halka efter i planeringen. Så det var bara att köra, suck. Idag var det självständig körning hela tiden & det innebär att min lärare säger ett mål (t ex bensinmack) & så åker jag dit utan att hon säger något. Hon bedömmer mig utifrån hur jag kör & hur jag planerar vägen dit. Jag var så jävla nervös att jag inte skulle veta vägen dit & att jag skulle tabba mig totalt. Magen gjorde ondare & ondare... Jag hade också dubbellektion så det var extra många mål hon hade att säga till mig. Efter alla mål hon hade sagt så gjorde vi bilkontroll. Och även fast jag & Rubi inte hade varit så duktiga igår så kunde jag faktiskt alla utom en i motorhuven. Ohlala!
   
  Och vet ni vad läraren tyckte om min körning mot alla mål? Magvärken släpper... Jo, hon sa att jag körde riktigt bra. Så imorgon tar vi bort dubbellektionerna med henne & flyttar fram provkörningen (inför uppkörningen). Tror ni inte jag är nervös inte den skiten också?! Omg, omg, omg!
   
  • 2012-11-28
  • kl.13:00:00
  • Kategori: Skolan
 • Bilkontrollen som blev en svenskalektion.

  Ligger i sängen nu äntligen. Vi har varit i bilen typ hela kvällen för att gå igenom min läxa. Men när jag försökte förklara den så slutade det med att vi hade en jävla svenskalektion. Suck. Det slutar aldrig med att det blir som jag tänkt mig. Speciellt inte när jag är i närheten av Rubi, haha. Men nu fick han lära sig mer svenska i alla fall & det är ju bra.
   
  Fast vad hände med mina lampor & bilkontroll?! Jo, jag tryckte på lite allt möjligt under tiden. Men då började bilhelvetet att låta konstigt flera gånger. Jag ska nog aldrig köpa en Ford, hmm. Imorgon innan billektionen ska jag tvätta av Rubis bakruta, så han kan se ifall vi blir förföljda. Tjoho!
   
  • 2012-11-27
  • kl.23:15:00
  • Kategori: Skolan
 • Matlagningskurs med Rubi.

  Har precis lagat mat ihop med Rubi. Faktiskt så var det hans idé att vi skulle hjälpas åt?! Dels för att jag har ont i magen & dels för att han behöver lära sig. Och visst, han behöver lära sig. Att värma skitmat varje dag är inte nyttigt. Man tröttnar ganska fort också, vilket han har gjort nu efter ett år.
   
  Vi lagade karréskivor & potatiskroketter. Det är inte svårt att tillaga, inte dyrt & inte speciellt onyttigt. Rubi har tidigare stekt kött & gjort pommes frites i ugnen, så han visste exakt hur detta skulle tillagas sa han. Men när jag började så var det inte alls som han hade gjort... Såklart alla gör på sitt sätt. Jag gör på mitt, han på sitt, mamma på sitt. Men jag förklarade hur jag gjorde på mitt sätt & då kom det fram att han inte riktigt kunde steka kött rätt, haha.
   
  Resultatet på karréskivorna blev bra, eftersom jag gjorde dom i princip själva. Rubi vände dom bara när jag bad honom göra det. Potatiskroketterna blev brända för Rubi "glömde" dom i ugnen, hmm. Hur kan man göra det? Men dom gick att äta ändå.
   
  • 2012-11-27
  • kl.17:55:00
  • Kategori: Allmänt
 • Jag är så lycklig & glad!

  Vilken underbar dag idag. Vilken underbar känsla. Även om magen fortarande gör ont så är humöret på topp. Jag tror dom flesta som är inblandade känner likadant. Och inte är det något dåligt att vara inblandad, haha. Gud så roligt! Jesus, Allah & dom andra Gudarna.
   
  Fast när jag vaknade imorse hade jag inte fina sms från Melissa... Det stod "Rubi vet vad du gör" & liknande saker. Haha, hon är alltid lika knäpp & tror det värsta varje gång man inte svarar direkt.
   
  Mot oändligheten & VIDARE!
  • 2012-11-26
  • kl.15:00:00
  • Kategori: Allmänt
 • Tvättar, tvättar, tvättar.

  Det är tur att mina föräldrar har en tvättmaskin som är obokbar. För fy fan vad mycket tvätt det har blivit... Och att boka tvättid hemma där grannarna klipper upp lås & tror att man inte behöver boka tid är hemskt. Så skönt att man kan låna tvättmaskinen hos mamma & mamma. Då har man ju inte heller någon tid att passa direkt, utan kan tvätta i lugn & ro. Började tvätta redan igår & är fortfarande inte klar. Då har ändå maskinen gått i natt ett tag. Man får se det från den ljusa sidan; rena kläder!
   
  Denna bilden passar alltid lika bra :)
  • 2012-11-25
  • kl.12:00:00
  • Kategori: Allmänt
 • Morgon igen...

  Godmorgon! Ligger i sängen med älskling nu & vi har precis vaknat. Jag ska strax gå ut i köket & göra i ordning frukost. Även om inte jag är hungrig så är Rubi det. Men vågar inte låta han leka med ugnen... Farligt, farligt!
  • 2012-11-24
  • kl.09:04:00
  • Kategori: Allmänt
 • @ Peter Pan

  Sitter hos Peter Pan (från landet ingenstans) på fest med massa folk. Vi har chill & stör grannarna, arghhh. Nej, fan vad alaka vi är. Men så är livet om man bor bredvid en kurd!

  • 2012-11-23
  • kl.23:27:00
  • Kategori: By night
 • Ser på skräckfilm.

  Jag ligger i sängen & Rubi ligger i soffan, haha. Så kärleksfullt... Eller inte. Vi ser på en jävligt äcklig film (The Hills Have Eyes) så jag kan ligga under täcket om jag vill. Men Rubi vill inte sitta bredvid en feg råtta. Även om jag sett den där filmen flera gånger så är den lika läskig varje gång. Suck.
   
 • Tänker inte raka sig?!

  Vilken turk till pojkvän jag har eller? Han har fan inte rakat sig, hmm. Och nu säger han att han inte tänker det heller. Jag blir rädd. Väldigt rädd. Vänta bara tills han sover i natt, jag kommer med en rakhyvel fan.
   
  • 2012-11-22
  • kl.19:45:00
  • Kategori: Kärlek
 • Test av ögonfransserum.

  HairMax har valt att testa nya Eye Lash P7 mot de hittills två bästa serumenen på marknaden, Complete Eye Lash och NeuLash, NeuLash är har fått förbud av Läkemedelsverket att sälja sin produkt då den innehåller stora mängder Prostaglandin, vilket kan ge förändrad ögonfärg samt irritationer.

  Det intressanta med detta test är hur väl Eye Lash P7 utan Prostaglandiner kommer att stå sig mot de serum som är beroende av Prostaglandin.

  För att göra ett så rättvist test som möjligt har jag valt ut tre testpersoner i min närhet. Josefin (23år) som tidigare sålt ögonfransserumet NeuLash, Frida (29år) som är Makeup-artist sedan 10år, och min Anna (32år).

  Alla testpersoner har tidigare använt ögonfransserum för längre ögonfransar och vet vilka resultat som är normalt att vänta sig. Alla testpersoner har blivit ombedda att applicera sitt ögonfransserum en gång per dag under 6veckor. Josefin testar Complete Eye Lash, Anna testar Neu Lash, och Frida testar Eye Lash P7.

  Resultatet är slående, helt klart bäst resultat fick Frida som testat nya Eye Lash P7 som är det serum som är fritt från Prostaglandiner och isopropyl, (de ämnen som Läkemedelsverket varnar för).

  På plats nummer två kommer Complete Eye Lash, lite roligt att just Josefin som testat Complete Eye Lash fick det resultatet då hon tidigare sålt Neu Lash.

  På sista plats kommer Neu Lash, dock ska tilläggas att även Neu Lash gav godkänt längre och tjockare ögonfransar. Men jämfört med Eye Lash P7 som dessutom är fri från skadliga ingredienser står den sig kort.

  Känns härligt att se att ett serum fritt från skadliga tencider kan slå de största märkena på marknaden för längre ögonfransar. Eye Lash P7 är ett par hundralappar dyrare i inköp, men då den inte skadar ögonen och ger det bästa resultatet är det väl investerade pengar.
   
 • Betygsamtal i förra kursen.

  Hade betygsamtal idag från förra kursen, dvs Specialpedagogik 1. Jag satsar ju på lite högre betyg än bara godkänt (E). Och jag fick väldigt fina resultat av läraren. Det var två stora inlämningar vi hade under kursens gång. På den första så fick jag C. Jag blev väldigt glad, för det var ett starkt C. På slutuppgiften så fick jag också ett starkt C, men det var vissa delar som var A-betyg. Tyvärr så räckte inte själva slutbetyget till ett A, men för mig går det lika bra med ett C. För då vet jag vad jag har att klättra upp till.
   
  • 2012-11-22
  • kl.14:00:00
  • Kategori: Skolan
 • Drick inte kaffe om du har ångest.

  Idag i skolan har läraren gått igenom mycket om ångest. Jag har ingen ångest längre, men tänkte ändå ta upp en sak här som jag reagerade på.
   
  Många som har ångestsymtom idag dricker kaffe, starkt te, röker/snusar, dricker Red Bull osv. Jag har vänner som gör det & har svag ångest (som tur är). Men det finns människor i världen som har kraftigare symtom som tydligen gör allt detta även fast de har ångest. Inte bra, inte bra. Läraren berättade att dessa produkter gör ångesten starkare.
   
  Då jag hade ångest så lät jag bli allting utom energidricka i princip. Visst, jag hällde inte i mig Red Bull-liknande dricka, men på fester drack jag någon gång. Givetvis ska man inte dämpa ångesten med alkohol heller som många gör. För övrigt så dricker jag inte kaffe, te eller röker/snusar så valet var ganska enkelt.
   
  Alkohol är ingen bra tröst...
  • 2012-11-22
  • kl.12:00:00
  • Kategori: Skolan
 • Zumban today!

  Så var det ÄNTLIGEN dags för zumba igen. Idag hade jag turen på min sida & jag kunde ge järnet. Mitt knä var helt okej & foten likaså. Det var bara att skaka rumpa som aldrig förr!
   
  Jag börjar förstå hur man dansar salsa nu också. Inte alls så komplicerat som det verkade från första början, haha. Men min favorit är helt klart Gangnam Style. Och jag blev också ännu gladare när jag fick reda på att zumban fortsätter i vår. Tyvärr byter det dag & jag kommer få göra två träningspass efter varandra, men det ska nog gå bra. Liksom först ett zumbapass & sedan en timme kickboxning. Let's do it!
   
 • Läst igenom inlägg från den dåliga tiden.

  Det är läskigt, för jag har suttit nu & läst igenom hela kategorin "mitt psyke". Jag kan inte tro att jag har mått så dåligt. Och det är faktiskt inte speciellt längesen. Läkarna fick mig i början att tro att jag hade diagnoser, men det var ren lögn. För när jag blev friskförklarad så hade jag ändå aldrig haft diagnoser. Vilken vård alltså... Skrämmande!
   
  Varför har jag suttit & läst igenom detta då? Jo, för i skolan ska vi jobba i grupper & våran grupp ska prata om ångest. Och eftersom jag har haft ångest så tänkte jag att jag kunde dela med mig av mina egna erfarenheter. Men jag minns ju typ ingenting från den tiden. Det är som en suddig bild & tur är det. Jag minns faktiskt inte ens att det var skrivet som panikångest. När jag läste allting så fick jag tårar, för det kändes inte verkligt. Det kändes inte som jag. Men jag vet att allt det var jag en gång i tiden. Jag har varit med om det helvetet...
   
 • Förnyar DJ-listorna (y)

  Jag & Adnan gör så himla "roligt" jobb nu. Faktiskt så låter det mer roligt än vad det är... För det är inte så kul. Vi rensar DJ-listorna & förnyar dom. Jag har ju inte varit med dom på ett tag & då har jag inte lagt till nyheter. Så det har blivit att lite strul där. Men nu jävlar ska jag vara med dom i vinter & jag ska jobba julhelgen, ojojoj.
   
  • 2012-11-21
  • kl.11:30:00
  • Kategori: Jobb
 • Dagens - 19 november

  Dagens vill ha: En resa till ett varmt land.
  Dagens klädsel: Jeans & stickad tröja.
  Dagens frisyr: Utsläppt & plattat.
  Dagens händelse: Träffat Leo & pluggat.
  Dagens låt: Far East Movement - Girls On The Dance Floor
  Dagens planer: Var det jag gjorde...
  Dagens saknad: Att ha körkort & bil.
  Dagens dummaste: Inlämningsuppgiften som man inte förstår.
  Dagens sjuka: Mitt huvud har gjort ont.
  Dagens drog: Väldigt god parfym ♥
  Dagens roligaste: Dialekter, haha.
  Dagens favorit: Soffan
  Dagens köp: Nothing
  Dagens godis: Chips faktiskt, fy mig.
  Dagens humör: Trött som fan.
  Dagens ord: Upp med händerna!
 • Blev egen träning idag.

  Har kört lite egen träning hemma idag pga att jag inte har kunnat vara med på kickboxningen i veckan & även förra veckan. Plus denna veckan har det inte blivit något för dom andra heller. Så jag körde ett ganska soft pass, inte så hårt tyvärr som jag velat. Men får bli en annan gång...
   
 • Visste ni det här om mig..?

  - Jag har åkt bil två gånger med berusade chaufförer i utlandet. Den ena körde i 140 km/h & jag trodde seriöst vi skulle åka i diket.
  - Jag sover alltid med en träslev bredvid sängen som man har i köket. Använder den ifall det kliar på ryggen.
  - Jag har lätt för språk, men albanska har jag aldrig kunnat lära mig. Kan endast en mening & några få ord.
  - Jag tränar i princip varje dag & gör jag inte det så mår jag dåligt.
  - Jag vet inte min klädstorlek längre.
   
 • Nu kan jag parkera bilen.

  Har varit på trafikskolan & haft en körlektion med en annan lärare idag. Blev lite "nervös" när jag skulle få köra med en manlig lärare, men det gick faktiskt hur bra som helst. Vi parkerade idag & jag lärde mig dom vanliga parkeringarna på en lektion. Men som han sa så är det egeninlärning som gäller på det där. Huvudsaken är att man får prova på det & står med hjulen innanför linjerna på uppkörningen. Hoppas verkligen han har rätt...
   
  Tyvärr känns det som om jag inte kommer framåt i min körning alls. Även om jag gör det. Men ni har ju hört detta snacket förr? En av mina vänner som går på samma trafikskola har bytt. Och det är pga att han faktiskt inte kom framåt. Jag tror jag kommer framåt för pappa säger att jag gör det. Men så fort jag kör med honom så går det bakåt i trafikskolan. Så jag vet inte, men fan att jag byter trafikskola. Nej, det ska jag inte. Allting är bokat!
   
  • 2012-11-16
  • kl.12:30:00
  • Kategori: Skolan
 • Den nya människan.

  Idag i skolan skulle vi se film efter första rasten. Alla sa emot för vi typ hatar filmer... Men denna filmen tror jag berörde ALLA i klassen. Sjukt bra var den! Ingen sådan där faktafilm, utan en helt vanlig spelfilm. Den hette Den nya människan. Jag som brukar sitta & arbeta under tiden vi ser på filmer blev som fastklistrad i filmen. Omg så bra den var!
   
  • 2012-11-15
  • kl.16:00:00
  • Kategori: Skolan
 • Rökning tillåten!

  Nu kommer både Rubi & Melissa speciellt bli glada. Idag försvinner rökförbudet i lägenheten. Visst, det var jag som satte upp den regeln & inte fastigheten. Men nu är den regeln borta & jag hoppas att grannarna kommer bli rökförgiftade.
   
  Jag har inte kunnat sova på nätterna pga att mina grannar röker. Och deras rök hamnar inne i min lägenhet. Så jag klagade till dom man klagat hos. Fick napp direkt & dom skulle skicka ut lappar till alla boende. Men fick vi några lappar? Nej. Så jag klagade en månad senare (denna veckan) & idag ringde han mig. Dom tänker inte göra något åt röklukten för dom anser att det är okej för alla att röka. Visst, det är ju det. Men inte i allmänna utrymmen eller så att det hamnar hos någon annan?! Jävla cp förening...
   
  Första bilden var polska cigaretter, hmm?
  • 2012-11-15
  • kl.12:00:00
  • Kategori: Allmänt
 • Blivit lite Gangnam Style idag.

  Så har jag precis kommit hem från zumban. Egentligen var det lika roligt som förra gången, men jag har besvär med kroppen. Har gått i dåliga skor med sneda klackar så mitt vänstra knä & högra fot har tagit skada. Men jag var i alla fall med på träningen & gjorde mitt bästa. Kände att det är lika bra att åka dit & kämpa.
   
  Jag älskar verkligen våran tränare, hon är superskön. Glad för ingenting! Eller jo, hon är ju glad för att hon får dansa. Men hon ler verkligen med hela kroppen. Skön tjej! Ny dans & ny låt hade vi idag, trodde jag skulle dö av skratt; Gangnam Style. Våran fylledans glömmer man aldrig. Bara det att nu var man ju nykter, haha. Men det gick faktiskt bra ändå.
   
  Nu ska jag hämta isbandaget till mitt knä & sedan två speciella isblock i frysen som hör till. Har verkligen sjukt ont i mitt knä pga allt hoppande & skuttande. Men nästa onsdag kör vi igen!
   
 • Mina träningssaker är uthämtade.

  Mitt paket kunde jag äntligen hämta ut idag pga att banken har dampat sig lite. Så nu kan jag vara med på träningarna (kickboxningen) igen. Jippey! Sedan har jag fått min träningströja också på posten idag, men den visar jag någon annan dag för er.
   
   
  Tandskyddet
   
  Boxningslindorna
 • Varit på Risk 2:an idag.

  Risk 2:an har jag nu klarat & kan bocka av. Äntligen! Så sjukt jävla nervös jag var imorse. Rubi sa att det är kul att leka med bilarna... Det var ju inte meningen med halkkörningen direkt?! Håkan i klassen sa igår att bilarna kunde välta. Hur kul är det att höra från en 40+ människa?! Det gjorde mig inte mindre nervös.
   
  Vi var fyra tjejer plus trafikskoleläraren som åkte i en bil till halkbanan. I den andra bilen åkte fyra killar plus den andra läraren. Så vi var ett mycket härligt gäng! På vägen dit övade vi på att köra om varandra. Alla fick testa på det flera gånger. Man blev bättre direkt även om man tidigare har kört om bilar.
   
  Lunchen åt vi på McDonalds (klassiker!). Vi fyra tjejer satt vid ett bord & bekantade oss lite mer med varandra. Så märkte Valdrine att det låg en plånbok vid drickautomaten. Så kollade Victoria dit & insåg att det var hennes, haha. Vilken tur!
   
  Väl på halkbanan så hade vi först en genomgång, eller teori som det fint heter. Sedan fick vi veta att vi skulle köra utan lärare. Paniken steg inom oss alla... Vi parade ihop oss två & två inom de bilarna vi åkte hit med. Jag & Victoria skulle åka ihop. Och på plats var också sjukvårdspersonal med mera. Inte alls beredda på en olycka, nejdå. Paniken steg ännu mer!
   
  Första momentet vi skulle göra var att bromsa i en kurva med halt underlag. Vi började i 30 km/h, sedan 50 km/h. Vi körde Saab-bilar som var rejält slitna & sönderkörda. Man kunde inte justera stolarna såpass att man fick bra grepp om pedalerna. Fast det gick bra ändå, haha. Något som var konstigt var att när jag körde så fick jag kärringstopp varje gång när jag bromsade i kurvan?! Varken jag eller Victoria förstod inte var det var... Men efter en stund blev jag trött på det jävla plingandet i bilen. Då förstod vi att handbromsen hade inte gått ner tillräckligt.
   
  Sedan hade vi teori igen & då fick vi se två hemska filmer om krockar. Ingen trevlig syn! Och vi fick testa att krocka själva i en "krockmaskin". Typ 7 km/h åkte vi i & det gjorde faktiskt ont. Tänk då i en högre hastighet, fan sjukt. Jag minns bara när vi körde på den jävla cykeln med Adnan...
   
  Tredje momentet var körning igen & denna gången i lyxbilen; automat. Jag var som en kung i bilen. Aldrig mer manuell växellåda! Jag tjöt av lycka att jag slapp växla, haha. Vi skulle först köra i olika hastigheter & bromsa på strävt underlag. Allt från 30 km/h till 75 km/h körde vi. Det momentet gick bra & bromsarna fungerade verkligen super. Men så var det bromsning på halt underlag i samma hastigheter (även 75 km/h). Det kunde gå åt helvete om man inte hade kontroll. Men det hade både jag & Victoria i våran "älskade" automatbil.
   
  Efter en liten paus så var det dags för sista momentet; bromsning mot hinder. Vi skulle bromsa, men samtidigt styra undan ett hinder. Ja, det gick faktiskt bra. Men när jag hade kört klart & var som lyckligast & skulle dra åt handbromsen så insåg jag igen att jag hade kört med HELA handbromsen i... Fast det hade inte märkts något?!
   
  • 2012-11-13
  • kl.19:45:00
  • Kategori: Skolan
 • Måndagsmys med två söta :)

  Sitter & myser i soffan ihop med älskling & Sofeya. Vi ser på en film & har precis ätit två-rätters middag. Det blev kycklingfiléer & pommes som varmrätt. Till efterrätt blev det glasstårta som jag köpte med mig från affären för endast 10 kr. Billigt!
   
  Vi kunde även göra det extra mysigt med ljus på bordet. Jag har varit lite paranoid pga att brandlarmet gick igång här när jag flyttade in då jag tände ljus. Efter det har jag inte vågat ha tända ljus direkt. Men igår tog batteriet slut på brandlarmet & jag vill inte längre ha det uppe. Så nu kan vi ha värmeljus på bordet.
   
  • 2012-11-12
  • kl.20:39:00
  • Kategori: By night
 • THIS IS LOVE ♥

  • 2012-11-12
  • kl.18:56:30
  • Kategori: Kärlek
 • Har varit hos tandläkaren.

  Har nyss varit hos min älskade vän tandläkaren. Fast det går så bra när hon ger mig bedövning. Och hon gav mig mycket beröm idag för jag har lyckats med bra resultat sedan sist. Något som däremot är oroande är min "lösa" tand som kan vara efter kickboxningen & även ridolyckan då jag ramlade av Miroscha. Därför ska jag kontakta mitt försäkringsbolag. Ja, det är ett jädra fixande... Men istället för ett bokmärke så får jag varje gång en ny tandborste, haha.
   
  Vi kör med en gammal bild ;)
 • Hemma en liten sväng.

  Är hemma en sväng nu efter skolan. Jag gör det som man brukar göra efter skolan; laddar mobilen, plockar upp väskan & pluggar som fan. Ska snart i väg igen, så väntar på att klockan ska ticka snabbare. Ikväll ska jag träffa Sofeya eventuellt också. Hon & jag ska äta något gott om vi orkar laga något.
   
  Alla mina reserv-laddare...
  • 2012-11-12
  • kl.15:35:00
  • Kategori: Allmänt
 • My Little Pony 18+

  Igår på kvällen frågade Rubi mig om jag hade kollat på My Little Pony någon gång. Jag började typ asgarva, för liksom hur sannorlikt är det att HAN nämner den barnfilmen? Men mycket sant, han kollar på den. Fast nu kollar han på den polska versionen & det är 18+ på den, haha. Jag säger att det är som tur är & fy fan vad rolig den är. Så söta ponnyhästarna är!
   
  I denna filmen under här så tycker jag den rosa hästen är så sjukt likt Flisan när hon är ute i skogen, haha. Hon studsar runt hela tiden & är glad. Ja, det är Flisan! Men Rubi säger att det är på pricken likt mig på våra fester. Tyvärr kan jag bara hålla med om en enda sak & det är att jag lyser med ficklampan på alla fulla människor som vill sova, haha.
   
 • Slutuppgiften är INSKICKAD!

  Då var slutuppgiften klar & inskickad. Jag känner mig lugn nu att det är klart. Fan gjorde det så fort, men ändå känns det bra. Kanske har skrivit lite för kort, men samtidigt så kunde jag inte skriva mer. Jag får hoppas att det räcker, för det skulle bara se konstigt ut om jag hade skrivit mer.
   
  Uppgiften gick ut på att vi skulle göra en aktivitet med en person som lider av någon sorts funktionsnedsättning. Vi skulle skriva en planering, hur vi genomförde den & hur det gick. Sedan ha ett mål med aktiviteten. Jag skrev om en kille som har diagnosen Downs Syndrom, måttligt utvecklingsstörd. Jag planerade ett biobesök för honom.
   
  Så nu är kursen Specialpedagogik 1 slut. Känns väldigt skönt faktiskt. Har varit en mycket, mycket rörig kurs. Inte blivit mycket man lärt sig direkt. Men samtidigt så är det inte "mitt område" heller som jag ska jobba med. Nästa kurs börjar på måndag & heter Psykiatri 1. Jag är inte intresserad heller av den kursen då jag inte ska jobba inom psykvården. Men det är en kurs som alla måste gå & givetvis kan jag lära mig något nytt. All fakta är välkommen!
   
  • 2012-11-09
  • kl.14:00:00
  • Kategori: Skolan
 • Lite panik...

  Omg, jag har blivit en "lös" människa som Melissa kallar det. Jag har inte gjort slutuppgiften än & den ska in imorgon. Visst, jag har börjat på den, men den är långt ifrån klar. Så imorgon måste jag sitta vid datorn & plugga hela dagen i princip. Fast nej, det går inte. Mitt nät fungerar inte. Får väl åka till någon som har nät? Kanske Spiderman?
   
  Men samtidigt vet jag att i början av terminen så var jag lite för mycket plugghäst. Då umgicks jag inte med några av mina vänner. När dom ville träffas så kunde jag inte för jag skulle plugga osv. Dom trodde seriöst jag hade slagit i huvudet. Nu jag förstår dom... Och nu börjar den riktiga Malin komma tillbaka!
   
  Bild från förra helgen (y)
  • 2012-11-08
  • kl.22:30:00
  • Kategori: Skolan
 • Mitt lilla äventyr idag :)

  Idag har jag varit på äventyr kan man säga. Var inte alls meningen, men har fixat en viktig sak idag. Började med "mitt äventyr" redan imorse innan skolan började. Jag sprang runt i stan (där jag tidigare inte har varit) & försökte hitta ett ställe. Men tyvärr utan resultat. Så jag fick gå till skolan, men det var inget intressant där då det var sista dagen i denna kursen. Tänkte då att lika bra att fortsätta resan mot mitt mål...
   
  Jag ringde ett samtal &  beslöt mig sedan för att dra vidare till grannkommunen. Fick skjuts av Rakrutai till busstationen & sedan mötte Jacek upp mig där. Så tog vi bussen ihop till grannkommunen. Det var skönt att ha med sig sällskap, för det var stressigt. Men ändå så gick ju inte bussen snabbare för det. Fast tiden går ju snabbare om man har någon social människa vid sidan. Någon som häller ut mina tuggummin i väskan, haha. Tack ännu en gång Jacek.
   
  När vi kom fram till destinationen så skulle jag fixa det jag skulle få gjort. Men nej, det gick inte. För det fanns inte! Kvinnan jag hade pratat tidigare med i telefon hade ljugit för mig. Suck. Typiskt. Men så tänkte jag "fan, jag ger inte upp!". Jacek tog bussen tillbaka hem igen & jag tog en annan buss till en annan kommun där Edvard väntade på mig. Jag vet att man aldrig ska ge upp saker, även om det är blodigt allvar. Fast det var det inte idag, men ändå.
   
  Så i den nya kommunen hoppade jag av bussen ännu en gång. Men jag kunde inte fixa det jag skulle, för dom hade inte det där. Edvard stod med sin lastbil på busstationen & hämtade mig, haha. Så jag fick åka lastbil. Lite läskigt, men han körde väldigt bra. Vi var & fikade en sväng också. Satt & snackade om allt möjligt. Mycket trevligt. Sedan skjutsade han mig till ännu en stad (den sista). Ja, jag åkte säkert i alla fall. Väldigt snällt av honom att skjutsa mig!
   
  När jag kom till den sista staden så fanns den saken jag skulle fixa. JIPPEY! Glädjetårar. Så nu har jag nått mitt mål. Och vilken känsla det är alltså. Ja, man blir så lycklig. Tack alla underbara personer som har ställt upp idag ♥
   
  Här är brum brum i Danmark :D
  • 2012-11-08
  • kl.20:00:00
  • Kategori: Resor
 • Måste plugga imorgon :(

  Borde egentligen sitta & plugga nu, men jag orkar inte. Är helt seg i huvudet! Har också fått helt hjärnsläpp med svenska språket. Förlåt, märkte idag att jag började bryta mitt i en mening. Men efter skolan imorgon så får jag typ gå raka vägen hem & plugga stenhårt. Slutuppgiften ska ju in på fredag så jag måste ju verkligen sitta med den skiten imorgon. Fan, fan, fan!! Och jag som har träning imorgon också.
   
  • 2012-11-07
  • kl.21:48:25
  • Kategori: Skolan
 • Tränade zumba ikväll.

  Har kommit hem från den roligaste träningen någonsin. Fan jag trodde inte att det var någon sport för mig, men jag hade så fel. Jag trodde att det skulle vara en neger som slog på en trumma & dansade. Men nejdå, här hade vi feta högtalare & en svensk personlig tränare som danslärare. Och musiken var sådan som vi har på streetrace. Fan det var underbart, jag kände mig som hemma!
   
  För er som inte förstår det än så har jag & några tjejer i klassen börjat med zumba. Fast det är inte som den zumban man ser på teven. Detta är alla typer av dans. Fan vi dansade porrdans på hög nivå idag, bara stången som fattades, haha. Sjukt roligt hade vi i alla fall & det är det som räknas. Denna träningen passar perfekt för mig mellan kickboxningen. Jag kommer givetvis fortsätta med zumban & det gör tjejerna också. Tyvärr är det bara fyra-fem gånger kvar på denna terminen, men jag hoppas att det fortsätter i vår.
   
  Denna låten värmde vi upp till.
 • Taggar inför träning...

  Nu sitter jag här & taggar inför träning. Och det är varken kickboxning eller ridning som gäller ikväll. Nej, det kommer ni få reda på senare. Men det är en ny "sport" som jag ska testa på. Några andra tjejer i klassen ska också testa det idag. Så får vi se om vi gillar det & så kanske vi fortsätter. Jag hoppas att jag gillar det, men man vet ju aldrig. Det är ingen Malin-sport direkt. Jag är mer en figher, haha.
   
  Kan det vara innebandy tro?
 • Teoriprov & uppkörning är nu bokade.

  Då har jag varit på trafikskolan & haft körlektion (givetvis), men också bokat in teoriprov & uppkörning. Jihoo! Visst, det är en tid dit, men fan dagarna går fort & jag får chans att förbättra mig ännu mer dit. Dom hade missat i planeringen att jag skulle öva på att parkera & köra motorväg tydligen. Konstigt att sådana saker händer mig? Men jag klagar inte. Jag har som mål att klara körkortet innan året är slut & datumet för uppkörningen är innan året är slut. Så nu kör vi!
   
  • 2012-11-07
  • kl.12:00:00
  • Kategori: Skolan
 • Sitter & hjälper med SFI-läxor.

  Sitter just nu i soffan ihop med Rubi & gör hans läxor. Känns skönt för en gång skull att INTE göra mina inlämninguppgifter. Det ska jag göra imorgon (onsdag), suck. Och det är slutuppgiften för min del. Men för Rubis del så har han i princip börjat med sin kurs i SFI B. Går väl kanske inte direkt jättebra, men han vill inte heller försöka. Så jag får tvinga honom, haha. Envis som en jävla åsna... Och åsna vet han inte ens vad det är, hmm.
   
  • 2012-11-07
  • kl.00:40:00
  • Kategori: Skolan
 • Home från träningen.

  Har kommit hem från kickboxningen nu & ah, det var sent. Men blir så ibland för jag var sen dit & uppvärmningen blev lång. Gick i alla fall sjukt bra & jag är hyffsat nöjd med dagens träning. Fast kommer inte vara nöjd med träningarna i fortsättningen då jag måste ha tandskydd & sådant trams. Visst, det är bra att man är skyddad, men jag anser att man ska vara fri så mycket som möjligt. Jag vägrar också ha bandage/lindor på händerna under träningarna. Det har Rubi & Emil gått med på. Även Sofeya vägrar det, så vi tränar utan. Men efter dagens träning så måste både jag & Sofeya ha tandskydd & lindor, så nu är det beställt.
   
  Och ni som känner mig bra vet ju vilken färg jag har beställt; röd. Så jag kommer ha ett rött tandskydd & röda lindor i framtiden. Sjukt snyggt ändå! Även fast det är störande moment i träningen. Men säkerheten går väl ändå först. Vill ju inte slå ut några tänder... Och vet ni? Nästa vecka får vi förhoppningsvis våra träningströjor också. Dom är sjukt snygga!
   
 • Fler bilder.

  Ah, fan jag hittade fler bilder på mig från denna filminspelning som är "bakom kameran". Slänger upp dessa här också så får ni kika också. Jag bjuder på dessa! Har aldrig tidigare visat någon dom här bilderna. Men dessa är från 2008 & det är ändå från samma film, haha.
   
 • Herregud vilken gammal bild.

  Kollade igenom lite bilder nyss & hittade denna bilden. Fan vad längesen det var! Detta är från första träffen av våran första filminspelning. Minns att jag var sjukt nervös & trodde att jag skulle säga helt fel saker. Plus att pappa satt i samma rum. Så läskigt var det! Men allting gick ju bra & jag överlevde den träffen. Minns också att det var strul med datorn som inte ville koppla ihop sig med storbildsskärmen. Detta var år 2007, haha.
   
 • Nya, fräscha frågor!

  SENASTE:
  1. Dryck: Kolsyrat vatten med citronsmak
  2. Telefonsamtalet: Rubi
  3. SMS: Melissa
  4. Sång du lyssnade på: Flori Mumajesi - Playback

  HAR DU NÅGONSIN:
  6. Dejtat någon två gånger: Ja
  7. Har någon varit otrogen mot dig: Det vet jag inte.
  8. Varit kär: Ja
  9. Förlorat någon speciell person: Ja
  10. Varit deprimerad: Ja
  11. Varit så trött att du somnat sittandes: Ja

  DINA TRE FAVORITSAKER:
  12. Mobil
  13. Musik
  14. Dator

  I ÅR HAR DU:
  15. Lärt känna en ny vän: Ja, flera.
  16. Fått ditt hjärta krossat: Ja, men inte av någon pojkvän.
  17. Skrattat så att du har börjat gråta: Ja
  18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Ja
  19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Ja
  20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Ja
  21. Kysst en kompis: Ja

  BLANDAT:
  22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Vet inte.
  23. Hur många barn vill du ha i framtiden: Ett
  24. Har du några husdjur?: En häst & två kaniner.
  25. Vill du ändra ditt namn: Nej
  26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: Hade kräftskiva med släkten.
  27. Vilken tid vaknade du idag: 07.30
  28. Vad gjorde du igår runt midnatt: Låg i sängen.
  29. Någonting som du längtar till: När jag får körkort.
  31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: En privat sak...
  32. Vad lyssnar du på just nu: Teven
  33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Ja
  34. Vad gör dig irriterad just nu: Min jurist.

  OM DIG:
  36. Vad är ditt namn: Malin
  37. Singel/upptagen: Upptagen
  38. Stjärntecken: Fiskarna
  39. Kille eller tjej: Tjej
  40. Grundskola: Västerby
  41. Gymnasie: Uddetorp
  42. Högskola: -
  43. Hårfärg: Mörkbrun
  44. Långt eller kort: Långt
  45. Längd: 159 cm
  46. Vad gillar du gällande dig själv: Jag är en glad person.
  47. Piercings: 3 hål i öronen.
  48. Tattoos: Snart
  49. Höger eller vänster: Vänsterhänt

  DIN FÖRSTA:
  51. Operation: Lungan, 2011.
  52. Piercing: Öronen
  53. Tatueringen: Ingen än.
  54. Bästa vän: Martina tror jag det var.
  55. Sporten du spelade: Gymnastik
  56. Husdjur: Katt
  57. Vaccination du minns: Ingen aning.
  58. Konsert: Ingen aning.
  60. Alkohol du drack: Öl

  JUST NU:
  61. Äter du: Åt precis balkangryta.
  62. Dricker du: Kolsyrat vatten.
  63. Är du på väg att: Smsa Sofeya.
  64. Lyssnar du på: Teven
  65. Väntar du på: Att jag ska bli trött.

  DIN FRAMTID:
  66. Vill du ha barn: Ja
  67. Vill du gifta dig: Kanske
  68. Karriär i åtanke: Akutsköterska

  VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
  69. Läppar eller ögon: Ögon
  70. Kramar eller pussar: Båda
  71. Kortare eller längre: Längre
  72. Yngre eller äldre: Äldre
  73. Romantisk eller spontan: Romantisk
  74. Snygg mage eller snygga armar: Båda
  75. Tatueringar eller piercingar: Tatueringar, aldrig piercingar.
  76. Känslig eller inte: Känslig
  77. Ragg eller förhållande: Förhållande
  78. Bråkstake eller tveksam: Lite badass fan ;)

  HAR DU NÅGONSIN:
  79. Kysst en främling: Ja
  80. Gjort något sjukt spontant: Ja
  81. Tappat glasögon eller linser: Ja, jag lägger ifrån mig mina solglasögon.
  82. Haft sex: Ja
  83. Krossat någons hjärta: Ja
  84. Har någon krossat ditt hjärta: Ja
  85. Har du blivit arresterad: Typ
  86. Dissat någon: Ja
  87. Gråtit när någon dött: Ja
  88. Gillat din killkompis (mer än som vän): Ja

  TROR DU PÅ:
  89. Dig själv: Ja
  90. Mirakel: Ja
  91. Kärlek vid första ögonkastet: Ja
  92. Himlen: Ja, jag ser den ju.
  93. Tomten: Nej
  94. Att kyssas på första dejten: Beror på.
  95. Änglar: Nja

  SVARA ÄRLIGT:
  96. Varit otrogen: Ja, tyvärr.
  97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: Ja, men det var när jag var mindre.
  98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Ja
  99. Vad kan du verkligen inte leva utan: Lycka, kärlek & vänner.
  100. Har du svarat ärligt på dom här 100 frågorna: Ja!
 • Balkangrytan ♥

  • 2012-11-05
  • kl.16:00:00
  • Kategori: Allmänt
 • Full fart på mig...

  Jag tänkte att jag kunde sova en stund när jag kom hem. Men nejdå, det tyckte inte mina grannar. Dom hade bokat någon firma som borrar. Så jag fick ställa mig i köket & diska istället. Lika bra det, då blev det ju gjort. Efter att jag diskade så tog jag tag i mikrovågsugnen. Rengjorde den alltså. Så nu är den väldigt ren. Det lönar sig att inte ligga hela dagarna & sova. Man får saker gjort!
   
  Härnäst ska jag ställa mig i köket igen & laga mat. Blir min favoritmat; balkansk kycklinggryta. Tar bara en sådan jävla lång tid att tillaga. Plus att jag tål inte gul lök. Visst, alla människor får tårar av det, men jag blir extremt överkänslig. Fast jag använder det ändå, jag får ju bita ihop liksom?
   
  Sedan ikväll så måste jag skruva ihop sängen för den har lossnat en aning. Det är tydligen vanligt på nya sängar... Att man måste dra åt efter typ två veckor? Jag ska försöka själv innan jag ber Rubi göra det. Måste känna mig duktig, haha.
   
  • 2012-11-05
  • kl.13:16:01
  • Kategori: Allmänt
 • Inget flyt idag!

  Oh, jävlar vilket flyt jag har idag! Fick gå upp tidigt idag & det var jobbigare än vanligt. Fick åka massa krångliga bussar & fick även stå i en av dom. Okej, lite balansträning på morgonen skadar väl inte. Sedan fick jag springa runt hela stan typ för att hitta en bankomat som fungerade & när jag väl hittade en så var den sjukt seg. Tog fan hundra år...

  Jag sprang tillbaka till busstationen & tog bussen till skolan. Förstod att jag skulle komma försent. Jag mådde givetvis dåligt för det. Men samtidigt så kommer dom flesta för sent, men det spelar ingen roll. Jag är jag & jag hatar att komma för sent. Så fick typ lite halvpanik på bussen, sprang med benen när jag satt i bussen som Flinta gör, haha.

  Och vad fan händer när jag kommer till skolan? Jag är fem minuter för sen & ingen är i klassrummet. Nästan ingen är där! Bara Luisa & en till. Dom förstod inte heller vart dom andra var. Så Luisa ringde en i klassen & hon sa att vi var lediga idag. Suck, det kunde väl någon sagt igår.
   
  • 2012-11-05
  • kl.10:15:00
  • Kategori: Skolan
 • Ridit efter en lång tid :)

  Idag har jag gjort något som jag inte borde göra enligt läkaren. Men fuck läkaren! Jag bestämmer över mitt eget liv... Visst, jag vet att jag har mykoplasma & att jag hostar så fort jag andas i princip. Men ändå, jag måste träna. Och idag så skrittade jag ut på Flisan. Det var så mysigt! Har inte suttit i sadeln på över tre månader, kändes så ovant när jag hoppade upp idag. Var nästan lite rädd. Inte rädd på det farliga sättet, men ni förstår. Men det släppte direkt. Mysig liten tur det blev i alla fall 
   
  • 2012-11-03
  • kl.17:00:00
  • Kategori: Stallet
 • Startade billarm & lyssnade på albansk musik.

  Igår var det fest igen & denna gången hemmafest. Det var hos en kompis kusin så kände inte honom direkt. Men spela roll? Alltid roligt att träffa nya människor. Meningen var väl att det skulle vara mest albaner där från början om jag förstod det rätt. Men Melissa drog dit mig & hon fick med Sofeya & Jacek på köpet. Vi hade ändå roligt, även om språkproblemet var lite knas.
   
  Jag fick till exempel höra riktig albansk musik för första gången. Då menar jag inte folkmusik, för det har jag redan hört. Jag menar popmusik, sådan musik som Melissa gillar. Har aldrig tidigare hört vad hon lyssnar på för albansk popmusik. Och hon ska kalla sig för min bästa vän, haha.
   
  Sedan på natten skulle vi gå ut till Aldins bil för att hämta en sak. Då hade vi ju druckit en del så ah, ni förstår. Jag försökte låsa upp bilen, men hittade inte hålet i dörren. Blev nästan ledsen för det fanns inget jävla hål i bildörren. Efter typ 20 minuter kom jag & Melissa på tillsammans att det är ett sådant lås som man trycker på, haha. Men inte nog med det... När vi öppnade bildörren så startades larmet. Och inte bara på Aldins bil. Larmet smittades på bilen bredvid. Så Melissa tog det vi skulle ha & vi sprang in i huset igen. Aldrig mer att jag rör hans bil, livsfarligt!
   
  Haha, våran smarta idé ;)
  • 2012-11-03
  • kl.12:00:00
  • Kategori: By night
 • Snart är det dags för uppkörning (y)

  Idag var jag som vanligt på trafikskolan & gasade. Och ja, jag gasade på som fan. Nu kör jag ju på landsväg & då innebär det att jag måste gasa som fan när jag ska köra ut på avfarter. I alla fall enligt min lärare! Vi hade jätteroligt i bilen. Första gången så körde jag ut som vanligt (som om jag vore i stan) & hon typ skrek att jag var tvungen att gasa för en buss kom bakom mig. Så hon fick gasa själv med sina pedaler, haha. Efter det fick jag trycka ner gasen i bott när jag körde ut. Så jävla roligt var det, landsväg, here we come!
   
  Men när lektionen var slut så säger min lärare till mig att det är ju bara två gånger kvar, plus Risk 2:an. Därför måste vi boka teoriprov & uppkörning för mig nästa gång. Så nu är jag hmm... Inte nervös, men jag vet inte. Det känns inte som om det är verkligt? Jag trodde fan aldrig att jag skulle komma dit. Men jag gjorde det tydligen. Och bara för typ några veckor sedan ville jag hoppa av trafikskolan för trafikljusen gick emot mig. Men då stöttade mina underbara vänner mig. Ja, fan det går bra nu kompis!
   
  • 2012-11-02
  • kl.13:00:00
  • Kategori: Skolan
 • Och vad har jag & Rubi gjort ihop?

  Ja, vi har faktiskt gjort en hel del ihop. Men då har vi bara varit vänner. I februari så jobbade jag med DJ-gänget & började blöda näsblod mitt uppe i allt. Så fick stoppa upp massa papper i näsan & gick runt med det. Då kommer Rubi fram & sa att jag var jättesnygg, haha. Sjukt minne!
   
  Sedan alla festerna, både på helgerna & vardagarna. Man kan alltid räkna med att Rubi fixar grymmaste festerna. Liksom till & med jag blir ju full?! Inte för att det är viktigt att alltid bli full, men någon gång. Och det fixar Rubiboy. Min student var Rubi också med på, i alla fall & festade. Han var polacken som inte förstod någonting vad vi andra sa, haha. Men det blir tyvärr så ibland, att när man har druckit så glömmer man av att prata engelska eller polska. Fast nu har jag blivit bättre på det såklart.
   
  Något som jag & mina vänner ALLTID kommer att minnas är när vi tyckte att Rubi var läskig & Sara tvingade över mig till Rubi för att säga "jestem glupi i napalona". Rubi stod bara & gapade i dörren. Jag var onykter & rädd. Men sen bjöd Rubi in mig, men jag tackade nej för det leendet var lite läskigt, haha. Idag skrattar vi åt det & jag vet mycket väl vad det betyder. Rubi skojade med mig när han bjöd in mig för han visste att jag hade druckit. Herregud, pinsamma minnen!
   
  • 2012-11-02
  • kl.10:30:00
  • Kategori: Kärlek
 • Hur träffades jag & Rubi?

  Allt började med att Melissa satt hemma hos mig när jag bodde i Skara. Hon kollade efter folk på Facebook som hade fest & även alkohol då vi var under 20 år. Så vi kunde alltså inte köpa på Systembolaget. Ganska "jobbig" tid minns jag & Melissa det som, speciellt hösten 2011 som detta var också. Visst köpte många av våra vänner ut åt oss, men det var ganska pinsamt att fråga varje gång.
   
  Så hittade Melissa ett namn bland "gemensamma vänner" & hon skrattade för det såg roligt ut. Så la hon till den personen. Nästan direkt accepterade personen Melissa & började skriva på engelska till henne. Så jag fick rycka in & översätta. Vi hade en jävla tur, för den här killen bodde i huset bredvid mig. Men han kunde ingen svenska & han hade precis flyttat till Sverige. Melissa var helt klart på att dra & festa där. Gratis alkohol bangar aldrig hon på! Men jag var lite vaksam... Han var ju polack & han hade vapen på bilden, hmm. Både jag & Melissa var på den tiden emot polacker för vi var i storbråk med flera polska folk. Eller vi slogs inte, men det var hat.
   
  Men vi drog dit ändå & vi fick träffa Rubi som han presenterade sig som. Trevlig kille visade det sig & jag hade en rolig kväll/natt. Melissa var typ livrädd för hon hade ju skräck för polacker, haha. Men drack gjorde hon. Hon fick sova i hans soffa den natten. Jag som har svårt att bli full blev full nästan direkt. Polsk vodka in my heart alltså! Tur Facebook finns säger jag bara. Annars hade jag aldrig träffat gangstern Rubi som kan supa ner alla människor.
   
  Och nej, jag blev inte kär i honom första gången. Inte andra gången heller. Inte tredje heller, haha. Det var en sak som gjorde att jag blev kär i honom & det kan jag inte ta här. Bara ett antal få personer som vet om det. Men det är en sådan sak som han gjorde då som visar att man älskar sina närmsta
   
  • 2012-11-02
  • kl.10:00:00
  • Kategori: Kärlek
 • Imorgon skulle vi åkt...

  Pratade precis med Rubi i telefon. Oh, överlycklig! Imorgon åker han & några av hans kompisar till Stockholm. Egentligen skulle jag följt med, men min ekonomi tillåter inte det. Jävla trafikskola! Annars hade det varit jätteroligt. Det är Polskie Party & det är betydligt större fest i Stockholm än här omkring. Hade varit grymt att varit där & man hade absolut inte varit nykter. Jag får följa med någon annan gång. Det är snart i Göteborg vet jag & det är nästan lika stort. Dziękuję! Hoppas att Rubi & hans kompisar får roligt i Stockholm i alla fall & utan mig, haha. Kommer sakna honom i helgen 
   
  • 2012-11-01
  • kl.22:25:26
  • Kategori: Resor
 • Har varit i stallet ikväll.

  Ikväll har jag varit hos min sötnos Flisan. Var ute & gick 30 minuter med henne i mörkret. Det regnade som fan, men har man häst så får man stå ut med det mesta. I helgen ska jag rida ut på Flisan & det ska bli intressant. Har inte ridit på över tre månader. Är fortfarande sjuk, men orkar inte vänta längre. Ska ta det lugnt givetvis. Jag tjuvstartar med träningen...
   
  Regning & blöt bild, men bjuder på det.
  • 2012-11-01
  • kl.19:00:00
  • Kategori: Stallet
 • 50 frågor om dig & din pojkvän.

  Du är tillsammans med: Rubek 'Rubi' Nowicki
  Och varför det: För det känns rätt.
  Har han fått något smeknamn av dig: Rudolf, RN & Polski.
  När blev ni tillsammans: Öhm, minns inte?
  Hur täffades ni: Genom Melissas smarta kontakt Facebook.
  Kände ni varandra innan ni blev ihop: Ja
  Hur gammal är han: 24 år
  Älskar du honom: Ja
  Har du roligt med honom: Ja
  Skulle du kunna bo med honom: Jag kan bo med typ alla människor, haha.
  Beskriv honom med tre ord: Galen, bestämd & rolig.
  Har du gjort ett sugmärke på honom: Nej
  Hur länge tror du ni kommer vara tillsammans: Det vet man aldrig.
  Får han dig att skratta: Ja
  Säg ett ord hur du känner för honom: Kärlek
  Vad för slags filmer ser ni på ihop: Alla möjliga, men gärna polskt tal enligt Rubi.
  Får du fjärilar i magen när du ser honom: Nej, jag är allergisk mot fjärilar.
  Vad är det finaste du fått av honom: Jag har fått köra hans bil.
  Har ni samma humor: Ja
  Planerar ni framtiden ihop: Ja, vi planerar liksom att träffas nästa helg.
  Skulle han bli en bra pappa: Det vet jag inte, så galen som han är.
  Vad gjorde ni senast ni träffades: Tränade.
  Vad gör han när han inte är med dig: Han jobbar, tränar & gör galna saker.
  Är du svartsjuk på andra tjejer: Nej
  Har ni bråkat någon gång: Nej
  Har ni haft ett uppehåll i erat förhållande: Nej
  Hur länge har ni varit ifrån varandra som längst: Hela livet?
  Har ni samma åsikter om saker: Nja, inte direkt.
  Vem håller i fjärrkontrollen: Jag har inte hittat dom än...
  Går ni ut ofta: Ja, hela tiden.
  Har ni samma musiksmak: Ja, i princip.
  Är hans familj trevlig: Det vet jag inte, dom bor i Polen.
  Är han romantisk: Jadå, fast galen.
  Stöttar han dig med dina drömmar och mål: Ja, fast lite för mycket.
  Har han någon fobi: Tror inte han förstår vad det betyder.
  Gillar han sport: Ja, han tränar kickboxning.
  Är han en djurvän: Nja, men han har i alla fall klappat Flisan.
  Kan han sjunga: Nej, det kan han verkligen inte (men han tror han kan).
  Spelar han nått instrument: Nej
  Kan han laga mat: Nej
  Är han envis: Ja
  Tycker han om att resa: Ja, han åker till Polen ganska ofta.
  Vad gjorde han som fick dig att gapskratta sist: Han försökte säga en mening på svenska, men det blev fail.
  Vad är det sötaste han sa sist: Att även om jag blöder näsblod så är jag söt, haha.
  • 2012-11-01
  • kl.15:00:00
  • Kategori: Kärlek
 • Halloweenfirande på nattklubb.

  Igår blev jag medragen ut på krogen. Jag tänkte usch & fy & blä, vad ska jag göra där? Nu när det är halloween så måste man ju klä ut sig. Det gillar jag inte... I alla fall inte när man ska ut på nattklubb. Men jag följde med & ah, jag "klädde ut mig". Jag & Sofeya hade sådana jävla horn på oss, haha. Vi var inte dom enda som hade det märkte vi. Många tog verkligen detta med att klä ut sig på allvar, hmm. Jag hade inte gått ut på krogen med hela ansiktet fullt med teatersmink. Nej tack!
   
  I alla fall så hade vi sjukt roligt. Ja, som vanligt! Vi träffade folk där inne som vi kände, så vi hängde med dom där inne. Klart det är en helt annan sak att vara ute på en nattklubb än att sitta i en bil. Fast jag föredrar att sitta i en bil & åka runt. Men jag klagar inte på kvällen igår, för vi hade jätteroligt. Och jag känner i fötterna idag att jag är öm. Höga klackar går att gå i, men att dansa njaa. Det var ju inte meningen...
   
  • 2012-11-01
  • kl.13:00:00
  • Kategori: By night
 • Vaknade hos Jacek.

  Halloj! Ni vet att man kan dricka för mycket kvällen innan & vakna på någon helt okänd plats? Mm, fan jag trodde någon hade supit mig under bordet igår. Men jag vaknade inte på någon okänd plats, även fast jag aldrig har varit inne hos honom. Jag sov hos Jacek! Haha, det gjorde Sofeya med. För Jaceks bror "glömde" eller "orkade" inte åka & släppa av oss i natt efter att vi hade varit på krogen. Men det gick ju lika bra att sova över hos honom. Bara att man blev lite rädd i början, haha.
   
  Nu ska vi upp säger Jacek. Fast vi är ju redan uppe? Bara han som är segis. Vi ska till Donken & äta frukost. Hmm.. Känns som en bra start på mitt lilla egna "höstlov". En dag gjorde jag & det var jag värd. Ja, det var fler i klassen som gjorde det & det var alla värda. Go for it!
   
  En passande bild som jag själv tagit :)
  • 2012-11-01
  • kl.10:44:00
  • Kategori: Allmänt
 • Kategorier

  Arkiv

  Senaste inlägg