- Powered by ADHD
Hem Om mig Kontakt

Diss - September 2012

Mitt knä har börjat göra ont igen, fast jag tränar det.
 
Jag saknar Melissa sjukt mycket, men snart är hon här
 
Körkortsteorin går sjukt segt nu...
 • Hiss - September 2012

  Har börjat med kickboxning.
   
  Praktiken på äldreboendet är jätteintressant.
   
  En speciell sak (privat)
 • En liten Polskie Party-fest ;)

  Igår var det lön för dom flesta & det innebar fest. Min dyra champagne som jag fick på studenten öppnades. Den var riktigt god! Jag är livrädd för att öppna flaskor med korkar, men hade fått tips att man kunde ta bort korken med handen utan att den skjuts i väg. Så jag trodde ju på det?! Jag stod med flaskan i handen & tog av allt... Samtidigt säger jag att jag hade tidgare fått en kork i ansiktet, men att nu skulle det gå bra. Så ger Lukasz mig korkskruven. Men han hann inte längre förrän korkhelvetet skjuts upp i ansiktet på mig. Fy fan!
   
  Under kvällen blev det mer & mer dricka. Rubi hade med sig importerad vodka från Polen, haha. Vi älskar det såklart! Man blir full direkt & det var precis det kvällen gick ut på. Plus att man skulle ha roligt som fan. Jag & Sofeya sjöng allsång, vi fick till & med killarna på det.
   
  Mitt i natten (eller på morgonen), i alla fall vid 03-tiden, så drog vi ut på en långpromenad till Jacek som låg & sov. Vi väckte honom med att sjunga "Gangnam Style" & dansade, haha. Tyvärr vaknade hans mamma också. Men roligt hade vi! Bästa kvällen/natten på länge. Mina vita skor är tyvärr inte så vita & hela längre, men fan får väl köpa ett par nya.
   
  Hade några bilder från kvällen som Rubi & Sofeya hade tagit, men dom är alldeles för privata så dom delas inte här på bloggen. Tyvärr... Tror inte ens dom kommer upp på Facebook! Pinsamt som fan, speciellt vad Lukasz & Emil(ek) skrev i pannan på mig & Sofeya, haha.
   
  • 2012-09-28
  • kl.10:00:00
  • Kategori: By night
 • Kungar i tvättstugan (y)

  Idag har jag, Rubi & Sofeya varit kungar i tvättstugan. I alla fall i "akutrummet". Fan om några hade kommit in där, då jävlar. Vi tvättade Rubis tröja som luktade äckligt. Det var en blandning mellan häst, Axeparfym, mina parfymer & svett, haha. Så nu när den tvättmaskinen äntligen var ledig (den man inte behöver boka) så passade vi på. Och Rubi är så noga med att den måste tvättas i 30 grader. Han kanske borde jobba på tvätteriet som alla andra polackerna? Hmm...
   
  När jag & Sofeya står & väntar på att maskinen ska bli klar så märker vi att Rubi är borta. Så vi börjar leta efter honom. Ah, men då står puckot i hissen & egofotograferar sig, haha. Kan man bli mer fjortis? Brist på underhållning. Vi förklarade för honom att det är fan inte kvinnorna som tvättar hans kläder. Då skrattade han & åkte hissen upp. Knepigt humör han var på idag!
   
  Men nu är i alla fall hans tröja ren & nu kan han använda den igen. Fast jag ska sno den igen, haha. Den är så skön att ha på sig. Nästa gång han åker till Polen så ska han köpa en sådan till mig också. Ja, plus massa vodka. Fast jag åker antagligen med då, plus massa andra folk också.
   
  • 2012-09-27
  • kl.11:45:11
  • Kategori: Allmänt
 • Kickboxningen idag.

  Har precis kommit hem från träningen. Och inte är det någon ridning inte! Nej, här är det kickboxning som gäller. Jag tränar inte ridning längre. I alla fall inte med Flisan. Henne rider jag bara på. Men träningen gick jättebra & det var den första riktiga träningen. Min PT (som även är min pojkvän, haha) hjälpte mig att träna mitt knä på uppvärmningen. Nu efteråt känns det jävligt bra. Blev 50 sit-ups också, men det är inga problem för mig. Sofeya & jag tävlade om vem som kunde göra snabbast & jag vann. Grymt!
   
  Sedan var det själva boxningen... Den gick bra för att vara första gången enligt våra tränare. Vi tränade två slag & sedan en kick. Svårt att skriva, men lättare att göra. Tills Sofeya & jag tappade takten & vi drämde till varandra, haha. Ont fick vi, men roligt var det. Vissa folk har verkligen ingen humor, men det har vi. Längtar tills nästa träning & då jävlar ska Sofeya få se vad jag kan göra, haha.
   
 • En ledig dag, men inte så slappt.

  Idag har jag varit ledig från praktiken, men det innebar inte att ligga i sängen hela dagen. Jag har varit & handlat med Rubi. Lyckades fylla en hel korg med varor (jippey!), men Rubi var duktig att plocka också. Köpte ett set med matlådor också. Tog ett tag innan jag hittade några som jag tyckte var bra & då insåg jag att dom var gjorda i Polen. Så kvalitén kanske inte är den bästa, men hittade några matlådor i alla fall.
   
  Rubi köpte öl till oss också, givetvis från Tjeckien. Den enda ölen som jag kan dricka typ. Och det var folköl eller något?! Så när vi står i den där snabbkassan & scannar våra egna varor så börjar maskinen tjuta när jag försöker att scanna in ölen & en kassavärd kommer springandes emot oss. Stod på skärmen att jag skulle visa mitt leg för den som kommer. Rubi sa att nu jävlar är det kris, haha. Men kassavärden drog bara sitt kort & gick vidare, så jag behövde inte visa mitt leg. Så jag fick fortsätta att scanna våra varor & när vi skulle betala så började maskinhelvetet att tjuta igen. Antar att det är för att kontrollera en extra gång, men så onödigt?
   
  • 2012-09-25
  • kl.16:30:00
  • Kategori: Allmänt
 • Fryser!

  Ligger i sängen med Rubi nu. Det var för jävla kallt inne förut & jag frös verkligen. Fick ta på mig en extra tröja & gick runt med en filt också. Dessa element har jag aldrig förstått mig på heller. Är så van att trycka på en knapp & så funkar allting. Det kallas modern teknik... Men tur att Rubi är så omodern att han klarade av att fixa elementen så att vi fick värme.
   
  Nu är det i alla fall värme i lägenheten & täcket är uppvärmt. Ändå ligger jag med mjukisbyxor & tjockiströja under, haha. Kanske börjar bli förkyld igen? Inte konstigt för dom äldre på praktiken är ju förkylda. Men jag tänker inte bli sjuk igen. Så jag får väl ta av mig & försöka få tillbaka normal kroppstemperatur. Godnatt - dobranoc!
   
  • 2012-09-24
  • kl.22:25:00
  • Kategori: Allmänt
 • Nytt umgänge?

  Satt på busstation idag med Jacek & hans bror. Så sitter några alkoholister en bit bort & dricker öl. Det luktade verkligen äckligt överallt. Jag svär! Så jag sa till Jacek att det luktade äcklig öl & jag ville ha ett medgivande. Men nejdå, istället sa Jacek att han blev sugen på öl. Så han sprang i väg till Systembolaget & köpte några. Vad fan tror ni puckot gjorde sen när han kom tillbaka? Jo, han satte sig bredvid alkoholisterna & snackade med dom samtidigt som han drack. Jacek har skaffat nytt umgänge. Pinsamt om något, men han kände sig väl hemma, haha.
   
  Ärlig alkoholist i Polen (y)
  • 2012-09-24
  • kl.17:00:00
  • Kategori: By night
 • En vecka har gått på praktiken.

  Har varit en vecka nu på praktiken & jag trivs faktiskt. Hade helt andra tankar när jag började än nu. För det första hamnade jag på "fel" avdelning, men det gör inget. Jag har anpassat mig bra. Personalen är jättetrevlig & jag trivs med brukarna också. Innan jag började så ville jag aldrig jobba på ett ålderdomshem & det vill jag fortfarande inte. Men jag har inte dom hemska tankarna kvar att allt handlar om att torka kiss & bajs. Det är så mycket, mycket mer. Så jag har blivit förvånad & fått en förändrad syn på äldreboende. Det är jag glad över! Har några veckor kvar på praktiken. Man vet aldrig vad som händer. Varje dag är inte den andra lik.
   
  Får ju gå i mina älskade foppatofflor, haha.
  • 2012-09-24
  • kl.12:00:00
  • Kategori: Skolan
 • Kvällen igår :)

  Trevlig lördag kväll måste jag säga. Ingen fest, men träffade trevliga folk i alla fall. Vi såg först en rysk film som var sjukt bra & sedan en indisk film där man fick släppa loss sina moves, haha. Mycket skratt blev det & mycket skaka rumpa. Jag vet också vem som ska filma på mitt bröllop, haha.
   
  Lite senare drog jag ut & träffade Dennis. Han har fan blivit längre än mig nu, inte bra. Jag var mycket längre än honom förut. Stod & snackade en stund om allt möjligt. Jag ska ju dra Melissa till Sverige så vi kan dra på speciell fest, haha. Melissa har ju sina skämt om dessa fester, förut fick jag ett sms om ett till. Fan den kvinnan är min Gud
   
  Malle & Melissa, we are the same ♥
  • 2012-09-23
  • kl.11:15:00
  • Kategori: By night
 • Varit hos frisören.

  Då har jag varit hos min favoritfrisör. Men jag har endast toppat mig, för vill inte klippa upp håret eller klippa lugg. Räcker med att klippa bort dom slitna topparna. För jag sparar ut till längre hår & därför är det inte bra om jag håller på att klippa upp håret eller liknande. Sedan får jag inte färga det eller bleka det osv. För det förstör håret enormt mycket. Så därför tonar jag håret. Det är mycket snällare & det är tvättas ur varje gång man duschar. Visst, det kanske inte håller lika länge, men det är snällare mot håret. Och jag betalar hellre mer pengar än att mitt hår blir förstört. Jag tar hand om mitt hår!
   
 • Grym asså (y)

 • Ledig idag & körde Ford Mondeo.

  Har varit ledig idag från praktiken vilket har varit skönt. Men jag stortrivs ändå. Jag & Rubi har vairt & handlat mat, men jag är sjukt dålig på att komma på vad jag ska handla innan jag åker & handlar. Många (främst kvinnor) plockar på sig inne i affären & det blir mycket onödigt. Jag är tvärtom, jag går ut med nästan inga varor istället. Men jag får tvinga mig att köpa något. Blev i alla fall schampo, balsam, ajvar, sallad i en sådan där salladsbar & lite annat. Hatar verkligen att jag är så sjukt dålig på handla. Aja, schampo & balsam var ju viktigast.
   
  Sedan övningskörde jag lite & det gick jättebra. Men kommunikationen mellan oss fungerar inte. Han skriker något som jag inte förstår & jag skriker tillbaka något som han inte förstår & sedan blir det "kurwa", haha. Men vi övade på att parkera. Jag tycker väl inte att jag är speciellt noga med placeringen & hade det stått bilar i rutorna bredvid så hade våran bil blivit repad. Så detta momentet krävs övning, men har inte kommit dit än i trafikskolan. Har precis börjat att köra "stadstrafik".
   
  • 2012-09-20
  • kl.19:25:00
  • Kategori: Allmänt
 • Den "kända" bilden med kopiorna.

  Fin bild jag & Melissa blev taggade i på Facebook av Rubi. Hmm... Vet inte vad jag ska säga? Man brukar väl säga att det som händer i Polen stannar där, eller? Haha, kanske inte. Efter mycket snack så kom i alla fall jag & Melissa överrens om att tjejerna var ganska lika oss. Tydligen hade Melissa-wannaben spytt lika mycket som henne också, haha. Och min wannabe-kopia hade varit exakt som jag på fyllan. Hade faktiskt varit ganska roligt att träffa dom två IRL. Synd bara att dom är strippor & sådana vill jag inte festa med. Om man tänker på utsidan så har min kopia & jag samma blick tydligen enligt flera stycken. Och när jag fick se några bilder från en fest i somras så ja, faktiskt. Det är sjukt! Det finns två strippor i Polen som är wannabe mig & Melissa, haha.
   
  Nu är det också såhär (oseriösa som vanligt) att denna bilden betyder väldigt mycket för oss fyra. Rubi är stolt som fan så han sprider denna bilden till ALLA. Melissa måste ha den som bakgrundsbild på sin mobil för annars blir Rubi ledsen. Hon var tvungen att visa honom i Skype igår när vi camade med henne, haha. Rubi har ändrat min bakgrundsbild i mobilen själv, så jag kunde inte säga något. Sedan sitter den där Darek i bakgrunden med sitt roliga leende, haha. Nej, nu måste jag fan gå & göra något vettigt för jag asgarvar när jag skriver detta.
   
  Tack för jag fick sno bilden Rubiboy ♥
  • 2012-09-20
  • kl.15:00:00
  • Kategori: By night
 • Tränade kickboxning igår.

  Första kickboxningen igår då, men det var ändå inte den riktiga seriösa gången. Vi var inte på "arenan" eller vad man säger, utan i Emils vardagsrum, haha. Men vi värmde upp & det går ju bra vart man än är. När han har tråkigt så tränar ju han hemma? Fan när jag inte har något att göra så kan jag lägga mig på golvet & göra sit-ups, det ni. Ibland blir man förvånad...
   
  I alla fall så var det bara jag, Sofeya, Rubi & Emil som tränade. Vi ska vara några fler senare. Jag & Sofeya tog inte det på allvar igår. Vi började brottas istället så min BH gick sönder, haha. Men den är några år nu, så det var väl på tiden att den gick sönder. Rubi visade oss också hur man la om händerna med bandage, jag förstod typ ingenting. Det var inte alls som man gör inom vården. Inte för jag trodde det, men ändå. Lite humor får man ha ändå. Oseriösa & trötta som vi var, haha. Jag klarade mig från blåmärken denna gången, men vi körde ju inte på riktigt så kanske inte så konstigt heller?! Ska bli roligt den gången när jag får feta blåtiror i ansiktet & folk tror jag är en fighter, haha. Eller så kommer snuten fram till mig & tror att jag har blivit misshandlad av min pojkvän. Hmm...
   
  Gammal "look-a-like" gangster bild, haha.
 • 1 år sedan min knäoperation.

 • Saknar Bitch2 ♥

  Idag saknar jag verkligen min bästisch Melissa extra mycket. Blir att vi i familjen pratar mycket om henne & då kommer saknaden. Tur att Skype finns i alla fall, men där kan man inte kramas eller så. Man kan inte heller hålla Melissas hår när hon ska spy överallt, speciellt på mina mattor. Men hur mycket hon än spyr hemma hos mig så kommer hon alltid att vara min Bitch2. Det är sjukt hur mycket man kan sakna en person.
   
  Jag vet ju ändå att snart kommer Melissa tillbaka en sväng till Sverige. Men det känns som en evighet tills dess. Och när hon väl är i Sverige så är det inte hos mig. Då är det tusen mil ifrån mig. Usch, det är för jävligt. Ska nog fan gifta mig med Melissa. Inte för att jag är lagd åt det hållet & kommer någonsin att bli, haha. Men vi är som två magneter som hör ihop. Vi skiter i vad andra tycker om oss, vi kör vårat eget race ♥
   
  • 2012-09-19
  • kl.18:00:00
  • Kategori: Allmänt
 • Första dagen på praktiken.

  Första dagen på praktiken. Givetvis var jag nervös, men det gick över direkt när jag kom in på avdelningen. Trevlig personal, så varför vara nervös? Jobbade kväll, så är ganska trött nu. Blev mest ändå att gå med min handledare idag. Jag som ändå hoppades på att få göra det under hela månaden jag är där, haha. Är totalt livrädd för att få torka någon i rumpan. Men det är ju bara att säga så kanske jag slipper. Var ju bara nära på att svimma av lukten idag.
   
  Nu ska jag sova för imorgon är det upp tidigt. Praktik igen & det ser jag fram emot. Jag trivs i skolan, både teoretiskt & praktiskt. Det ska gudarna veta!
   
  Har ingen bild på mig i arbetskläderna (än!) så denna får duga igen.
  • 2012-09-17
  • kl.22:58:00
  • Kategori: Skolan
 • Klar med instuderingsfrågorna nu!

  Känns som om jag bara skriver om mitt körkort. Men min blogg handlar om MITT liv & det är precis vad jag gör nu för tiden. Jag lägger ner nästan all min kraft på körkortet. Och skolan. Sedan har jag en liten tid över till Flisan, kickboxning & vänner.
   
  Men i alla fall så har jag klarat instuderingsfrågorna nu. Jippey! Så jag har börjat med dom så kallade Faserna. Det är så att man ska göra Fas A först. Då sitter man & gör 70 frågor, varar minst 60 frågor måste vara rätt för att fasen ska vara godkänd. Vad tror ni jag blev? Godkänd såklart! Så imorgon ska jag förhoppningsvis göra Fas B & kanske Fas C om jag hinner.
   
  • 2012-09-17
  • kl.22:30:00
  • Kategori: Skolan
 • Då kommer Dragan ;)

  Rubi har verkligen inget liv, haha. Han sitter & kollar på detta klippet hela tiden. Så nu börjar jag fundera på om han menar mig? Att det är jag som har krockat & är den "galna bilföraren", haha. Men Rubi säger att det inte är så, får väl hoppas att han inte menar det. Han är rolig när han säger "då kommer Dragan", för han får verkligen exakt samma röst som honom.
   
 • Polskie Party igår hos Emil & Sofeya.

  Igår var det Polskie Party & för er som är efterblivna (eller allmänt tröga) så kan jag berätta för er att det är en fest för polacker. Om man själv är polack, har en i familjen som är polack, har en partner som är polack eller har vänner som är polacker så får man gå. Givetvis så får man även gå om man inte uppfyller "kraven". Men vad är anledningen då liksom? Det är en stor fest på en krog/folkets hus eller liknande varje gång, men vi var dock inte på det igår. Vi hade endast hemmafest. Varför vet jag inte, men det är inte alltid man känner för att dra dit.

  Jag hade inte 100% festhumör igår tyvärr. Var trött & hade lite huvudvärk, men försökte att vara normal ändå. Drack inte mycket, men det är ju inte det som är viktigast. Jag var social ändå & umgicks med folket ändå. Trevligt att träffa några som jag inte sett på länge. Hoppas att nästa gång är jag på bättre humör för att festa...
   
  • 2012-09-15
  • kl.11:30:00
  • Kategori: By night
 • Mannen som fick sitta ensam i bussen.

  Idag när jag satt på bussen hem från stan så var det som vanligt fullt & man fick dela plats med någon okänd människa. Hela bussen var full med (ursäkta!) fjortisar & tjejer som hade ansiktet fullt med skrot, även kallat piercingar & töjningar. Men det var inte om dessa människor jag skulle skriva om. Utan det var som sagt fullt i bussen så massor av folk fick stå. Men det fanns en plats bredvid en man i 40-års åldern. Skulle gissa att han var från Serbien/Bosnien. Alla såg denna platsen, men det var ingen som satte sig bredvid honom. Så fort det blev en ledig plats i sätet framför honom så satte sig en blond fjortis där istället. Eftersom jag klev på bussen först så hade ingen chans att sätta mig bredvid honom, annars hade jag givetvis gjort det.

  Hur tror ni att denna mannen kände eller?! Han har fan inte gjort något fel. Men jag vet hur samhället fungerar idag. Eftersom jag åker buss dagligen så både ser & hör jag vad folk säger. Det är fan rasistiskt! Den här mannen som fick sitta ensam bor nära mig & vad jag vet så åker han buss ofta. Nästa gång ska jag sätta mig bredvid honom för att visa alla äckliga fjortisar hur man behandlar människor. Alla är lika mycket värda, svarta som vita. Och ge fan i att kasta en jävla tidning på honom i bussen!
   
  Hittade bara denna bilden som jag tagit på en buss, haha. Rolig historia bakom...
  • 2012-09-14
  • kl.20:00:00
  • Kategori: Resor
 • Flisan gillar hö, men det gör inte mina armar.

 • Praktik i en månad nu då.

  Jag kommer sakna klassen. På fyra veckor kommer vi inte att träffas. I alla fall inte i klassrummet. Vi kommer säkert att springa på varandra i stan & så. Men eftersom praktiken börjar nästa vecka så är alla utspridda. Det är synd, men samtidigt ser jag fram emot att jobba praktiskt. Men jag är verkligen jätteglad över att ha hamnat i min klass. Bästa klassen!
   
  Vad jag vet så är jag näst yngst & det är helt okej. Jag är mogen för min ålder & klarar arbetsuppgifterna bra, både teoretiskt & praktiskt. Tror den äldsta i klassen är runt 47 år. Så det är stor åldersskillnad i klassen, men det fungerar bra. Jag stortrivs med tjejerna & killarna i klassen. Dom flesta (99%) vet vad dom vill jobba med. Så det blir inte så oseriöst som på gymnasiet. Den läraren vi har är också väldigt bra. Visst, det är mycket eget arbete & det tycket jag är bra. Bara att läsa i boken & sedan skriva vad man läst. Inte svårare än så?
   
  Gammal bild från 9an.

  • 2012-09-13
  • kl.16:45:00
  • Kategori: Skolan
 • Ett starkt mejl från en kompis ♥

  Fick ett mejl igår på kvällen av Wozi. Hon är väl för söt! Först förstod jag inte varför jag hade fått ett mejl från henne. Men sedan tänkte jag att det kanske var något om ponnyn jag skulle hjälpa henne med. Fast vi brukar alltid skriva på Facebook eller sms? Men så såg jag att det var en bifogad fil i mejlet. Wozi hade skickat en jättefin bild (den här nedan). Hon hade också skrivit "tillsammans klarar vi allt" på polska. Underbar tjej det där! Även om hon har tusen andra saker att tänka på som gravid så kan hon tänka på andra. Det är stort tycker jag. Tänker på dig också Wozi ♥
   
 • Ändra headern snart.

  Jag hade tänkt att ändra headern (inte förnya, bara ändra), men eftersom jag inte har installerat photoshop på min nya dator så kan jag inte ändra den än. Lite surt, men så är det. Jag har försökt att ladda ner det, men jag är ganska petig när det gäller vilken av programmen jag ska ha. Och det programmet jag ska ha finns inte att ladda ner längre. Så då blir det att åka & köpa det istället. Men eftersom jag använder photoshop dagligen & även jobbar med det så blir det inte så dyrt.
   
  En gammal header som en kompis gjorde åt mig.
  • 2012-09-13
  • kl.10:00:00
  • Kategori: Allmänt
 • Fyllehistoria (y)

  Jacek avslöjar på Facebook pinsamma fyllehistorier. Jag minns dom inte, givetvis. Det hade börjat med att jag, Sofeya & Adnan skulle hem till Sofeya efter att vi varit på krogen (jag & Adnan hade workat). Vi stod & väntade på bussen. Men så körde Jacek förbi & plockade upp oss. Jag hade tydligen ramlat in i baksätet & sagt att det var ett jävla stort passagerarsäte, haha. Jag delade baksätet med Adnan som var lika full som jag. Sofeya fick sitta i fram, för det fanns ingen plats i bak då jag & Adnan låg typ på varandra, haha. Det minns jag faktiskt!
   
  Istället för att åka hem till Sofeya så hade vi åkt runt i stan. Vi sjöng "Fanta & Rosé", klassikern. Jag & Sofeya hade tydligen försökt att hitta en tjej till Adnan också, men utan resultat. Kanske inte det bästa sättet när man åker runt i en polsk "svarttaxi", haha.
   
  Ja, det var en liten fyllehistoria som Jacek precis har berättat. Jag minns inte allting som sagt. Tur är väl det? Har några suddiga bilder från den kvällen. Minns att vi hade roligt i alla fall. Om man inte har roligt när man festar så finns det ju ingen anledning att festa vidare?
   
  • 2012-09-12
  • kl.21:30:00
  • Kategori: By night
 • Beställt vårdkläder.

  Jag har också beställt vårdkläder. Tror inte jag har berättat det? Måste ju ha sådana kläder nu inför praktiken som börjar nästa vecka. Var väldigt segt med beställningen. Har inte ens fått kläderna än & hoppas verkligen att jag får dom innan fredag. Storlekstabellen stämde inte heller, så kommer antagligen få för stora storlekar. Men hoppas dom stämmer. En tjej i klassen som tidigare har jobbat inom vården tipsade mig om storleken. Så gick på hennes tips. Annars får jag behålla ett av plaggen & skicka tillbaka dom andra två, så får jag ta en mindre storlek på dom andra två. Inte mer med det?
   
  Det finns ju så många snygga färger inom vården. Men så tror man ju att bär man grönt så är man kirurg. Eller bär man vitt så är man läkare. Eller bär man blått så är man undersköterska osv. Men så är det inte riktigt. Så jag har beställt tre olika färger; vitt, blått & rött. Så jag kan kombinera hur jag vill. För man behöver inte bara ha blått eller rött eller vitt. Man kan ha en röd tunika & ett par vita byxor. Det är snyggt!
   
  Inte dessa jag beställt, har mycket snyggare.
  • 2012-09-12
  • kl.16:00:00
  • Kategori: Skolan
 • Körlektionen idag.

  Idag har jag återigen varit på trafikskolan & övningskört. Det gick mycket bättre än förra gången, man blir ju hela tiden bättre & bättre. Såklart det finns motgångar, men det är sådant man jobbar förbi. Idag fortsatte vi med att starta i backe & jag hade inga problem alls denna gången. Gick så fint så!
   
  Sedan så började vi med något helt nytt; att köra i korsning. Det är svårt att förklara hur vi gjorde, men det var så att man skulle köra på tvåans växel hela tiden & bromsa, överblicka på trafiken, ställa bilen på positionen & sedan köra. Då körde vi i ett mindre område där det var bilar som stod parkerade så man skulle svänga in bakom dom bilarna så det var inte bara att köra rakt fram i korsningen. Liksom det kan jag ju?! Men detta var någon konstig övning med korsningar... Bra att jag får lära mig i alla fall.
   
  När jag körde tillbaka till trafikskolan så stannade jag för tåget kom. Då fick jag även stänga av bilen. Lite sådär miljövänligt. Det hade inte jag gjort om det hade varit min bil. Hade suttit där & gasat, haha. Jag är väldigt duktig på att köra tycker min lärare & blir bättre för varje gång. Det är roligt att höra! Jag är ju som sagt där för att lära mig. Sitter inte i deras bil & leker, för det är liksom mina pengar som jag slänger ut för att jag sedan ska kunna få ett körkort.
   
  En sådan här bil som Rubi vill jag ska ha; Opel Astra (Mazda) HAHA xD
  • 2012-09-12
  • kl.13:00:00
  • Kategori: Skolan
 • Busschauffören med mensbesvär.

  OMG, shit! Sur busschaufför med mensbesvär idag. Verkligen... Hon kunde för det första inte starta från stillastående, det tog en jävla tid. Blev typ kärringstopp hela tiden. Sedan när jag & några andra tryckte för att vi skulle av då körde hon bara förbi. Då sa vi åt henne att stanna, men hon körde ändå vidare. Då började vi att skrika åt mensbarnet! Då började hon skrika som om hon vore gravid, haha. Hon tryckte bromsen i bott så vi typ ramlade i golvet allihopa. Jävla idiot till busschaufförer det finns. Hon är inte ensam om att vara det fan, finns fler. Som den där mannen som inte kunde öppna dörren helt men ändå sa att vi skulle gå in. Jävla sajk! Går dom inte någon kurs & lär sig eller?
   
  • 2012-09-12
  • kl.11:10:00
  • Kategori: Resor
 • Dagens - 11 september

  Dagens vill ha: En färdig slutuppgift.
  Dagens klädsel: Mjukisbyxor inne & röda ridbyxor i stallet.
  Dagens frisyr: Utsläppt, ovårdat & en mössa.
  Dagens händelse: Pluggat körkortsteori & varit i stallet.
  Dagens låt: Psy - Gangnam Style
  Dagens planer: Var det jag gjorde...
  Dagens saknad: Melissa bitch ♥
  Dagens dummaste: Ja, det finns många idioter.
  Dagens sjuka: Flisan som inte dricker.
  Dagens drog: Hostmedicin
  Dagens roligaste: När jag lurade Lukasz3.
  Dagens favorit: Jacek som hjälpte mig med en sak.
  Dagens köp: Handlade lite på Willys.
  Dagens godis: Tuggummi
  Dagens humör: Trött & hungrig.
  Dagens ord: Jaaaaoceek!
 • Inte börjat med slutuppgiften än.

  Börjar få lite halvpanik, fan. Har inte ens börjat med slutuppgiften i skolan som ska in på fredag. För det första så är det en ganska stor uppgift. För det andra så förstår jag den fortfarande inte & då har jag ändå pratat med läraren & klasskamraterna flera gånger. Suck. Men det är bara att göra sitt bästa. Mer kan jag inte göra. Det har ju gått så himla bra hittills i detta momentet, så varför skulle inte slutuppgiften gå bra? Jag kan ju förklara det muntligt, men att skriva ner det är desto svårare. Hmm, krångligt. Men jag får sätta mig ner & göra det imorgon. Vi har ju hemstudie & den dagen är till för att jobba med den uppgiften. Önska mig lycka till fan...
   
  • 2012-09-11
  • kl.20:00:00
  • Kategori: Skolan
 • Softade på busstationen en stund.

  Satt på busstationen förut med Jacek & Lukasz3. Jag skulle åka till stallet & Lukasz skulle åka hem. Vad Jacek gjorde där vet jag inte, men antar att han var social bara. Jag försökte smuggla på Lukasz fel buss & idioten gick på den också. Tills busschauffören sa att det var fel buss. Så går det när man är välkänd, haha. Jag är så snäll, Lukasz ville ju ut & resa. Får väl igen det på fredag...
   
  • 2012-09-11
  • kl.17:45:00
  • Kategori: Resor
 • Brum brum säger bilen.

  Sitter med körkortsteori nu & är faktiskt riktigt duktig. Såklart det finns vissa frågor jag har svårt med, men det har typ alla. Jag gör mitt bästa & mer kan jag inte göra. Jag är en duktig tjej & det får jag höra varje dag. Jag kör riktigt bra & jag är mycket duktig teoretiskt. Jag vill inte bara ha ett körkort i handen, utan jag vill verkligen lära mig. Jag lägger hellre ner 3 000 kr extra för att lära mig starta i backe & verkligen kunna det till 100% än att bara kunna det halvbra. Det vet jag att andra gör... Många får sitt körkort idag men kan egentligen inte köra tillräckligt bra. Teorin har dom bara övat in dagen innan & dagen efter har dom glömt allting. Dom blir farliga i trafiken. Det vill inte jag bli & därför lär jag mig.
   
  • 2012-09-10
  • kl.20:30:00
  • Kategori: Skolan
 • Gangnam style BITCHES!

  Haha denna låten är så sjukt bra enligt mina två homieboys Rubi & Akki. Ja, den är faktiskt ganska bra. Men videon är däremot mycket roligare! Alla sitter på chatroulette & asgarvar. Mitt i allt kommer Mr Polski & fattar ingenting, haha. Lite sådär klockrent?
   
 • Börja träna kickboxning.

  Skulle egentligen börjat träna kickboxning idag, men var alldeles för trött idag. Sedan är jag ju inte helt frisk än & då ska jag ju inte heller träna. Kanske är bästa att vänta några dagar till... Fast det har jag ingen lust med.
   
  Kommer träna privat, dvs inte ihop med massa okända killar/tjejer i en svettig lektionssal. Det är både på gott & ont tycker jag. Dels för man lär sig mer om man får träna med olika personer, men samtidigt så får man inte det för man kanske får stå & öva ihop med värsta lilla mjukisen som inte vågar slå. Då sänker ju den människan mig?! Så jag tränar privat med några vänner, varav Rubi & Emil går i kickboxning på hög nivå. Så det är jag & Sofeya som försöker lära oss, haha. Nu hinner ju inte Rubi träna mer oss varje dag/vecka, så vi får stå ut med Emil. Men det ska gå så bra så. Han ska tydligen vara lika bra & en lika bra fighter som använder eltejp på händerna, haha. Det är lite kul.
   
  Varför gör jag detta? Det är självklart inte för att gå ner i vikt som alla andra tjejer strävar efter i sina bloggar. För mig handlar allting om att vara nöjd med sig själv & det är jag. Men visst, klart jag behöver gå ner i vikt, men det är inget som är akut. Jag ska börja träna kickboxning för jag vill kunna självförsvar bättre. Givetvis så kan jag redan slåss, men jag vill kunna känna mig säkrare på gatorna till exempel på väg hem från en fest på natten. Nu får jag ju inte bara gå fram & boxa till någon, men det hade jag inte heller tänkt. Utan detta handlar om ifall någon kille/tjej försöker göra någon form av övergrepp & jag måste komma loss. Att kunna självförsvar är bra & jag är intresserad av kampsporter överhuvudtaget. Jag ska lära mig MMA efter detta. Varför inte lära sig när det är gratis?
   
 • Äntligen tillbaka i skolan.

  Idag har jag varit i skolan igen, skönt som fan. Hostar inte heller så mycket som förr (tack vare min hostmedicin). Tyvärr har jag varit snurrig istället, men har kunnat följa med på lektionerna i alla fall. Inte legat hemma med feber & en snorig näsa.
   
  Vi såg som vanligt på en film, inte direkt någon hit, men nyttigt. Sedan så möblerade vi om klassrummet så det blev som en matsal. Vi satt fyra vid varje bord & väntade på läraren som försvann ett tag. När hon kom tillbaka så hade hon tillbringare med vatten med sig. Även plastmuggar, sugrör, skedar & hakklappar. Meningen var att vi skulle mata varandra. Melanie paxade mig, haha. Läskigt! Så när hon matade mig så skulle jag blunda. Allt handlade om samarbete & att man skulle prata med varandra, ett samspel. Jag fick även mata Melanie efteråt. Det gick så bra så, men istället för att gapa så började hon att skratta, haha.
   
  På eftermiddagen var vi på studiebesök & det var intressant. Dom som ville fick testa permobiler. Livsfarliga i trafiken kan jag säga, haha. Blev kanske lite långdraget där & även väldigt varmt. Men det är bra att lektionerna inte bara är i skolan mellan fyra väggar. För att vara undersköterska är inte ett teoretiskt arbete.
   
  Hakklappen som vi använde idag.
  • 2012-09-10
  • kl.16:00:00
  • Kategori: Skolan
 • Skurade schabrak imorse.

  Lite smått "hög" på hostmedicin så har jag & mamma skurat två schabrak. Håriga som fan var dom... Flisan fällde ganska mycket i våras & hon var inte så mycket rakad heller. Så det blev en hel del jobb för oss starka kvinnor, haha. Jag kämpade på, hostade en hel del & blev yr, men kämpade vidare. Jag ger inte upp liksom!
   
  • 2012-09-08
  • kl.13:26:00
  • Kategori: Stallet
 • Najlepszego :)

  Får säga grattis till mina vänner & kusin som fyller år idag. Det är en hel del som blev till en vacker dag som den 8 september, fast olika årtal. GRATTIS, hoppas ni får en trevlig dag ♥
   
  • 2012-09-08
  • kl.10:00:00
  • Kategori: Allmänt
 • Hostmedicin med morfin.

  Jahapp, då ska man shotta hostmedicin igen då. Fast denna gången är det receptbelagt från en läkare. Var på vårdcentralen igår & idag har jag varit på röntgen med mina lungor. Sedan så var jag på Apoteket & hämtade ut hostmedicin. Jag blev lite chockad när jag skulle hämta ut medicinen, för det är morfin i. Jag är helt emot morfinpreparat då man blir beroende av det & man kan inte köra bil (kan kan man, men man får själv bedömma det). Men jag ska ändå ta hostmedicinen, för jag måste bli av med min jävla hosta. Om en läkare har gett mig medicinen så finns det ju en anledning till varför det är just morfin i det.
   
  Kan inte börja dricka det ikväll, för jag har en körlektion imorgon som inte gick att avboka då dom inte svarade i telefon när jag ringde (typiskt!). Så det blir mitt fredagsgodis, skämt & sido. Andra går till affären & köper lösgodis. Jag går till Apoteket & köper hostmedicin med morfin, haha.
   
 • Körkortsteori & körningen idag.

  Har suttit & gjort körkortsteori på datorn nu en stund. Kändes ganska skönt att få gjort några frågor. Jag kör med "tolk" så jag slipper läsa svenska också, utan jag lyssnar bara. Svårt det också, men bättre. På mindre än ett år liksom så har jag tappat det svenska språket, sjukt.

  Var förresten & övningskörde idag på trafikskolan. Gick väl varken bra eller dåligt. Det kunde gått bättre, men enligt läraren gick det bra. Jag hade 38 grader i feber så får väl skylla på det. Men körde ju i alla fall. Vi övade på att växla ner inför svängar & så körde jag mot stoppljus för första gången, haha. Stolt! Även om det inte är något svårt moment så är det lite häftigt. Började lite smått med stadskörning. Vände också i backe & där var det trångt utrymme. Så ja, helt okej körning.
   
  • 2012-09-05
  • kl.19:51:00
  • Kategori: Skolan
 • Flisan har nya dojjor nu äntligen.

  Min älskade häst har fått nya skor på sig idag. Våran underbara "gamla" hovslagare kunde åka den långa biten för att sko henne. Jag har dålig erfarenhet av att byta hovslagare, även om jag bara har hört bra saker från dom i det nya stallet. Men till exempel när jag var på Vedbände, då stod den jävla manliga hovslagaren & skrek åt hästarna att han skulle mala ner dom till köttbullar. Hur tror ni att dom små tjejerna tänkte som stod runt honom & kollade?! Och jag har varit med om andra konstiga hovslagare som jag tyvärr inte kan nämna här pga flera anledningar.
   
  Några som gjorde ett snabbt jobb, men var mycket dåliga var polackerna sommaren 2011. Dom blev klara med en häst på typ 10 minuter. Men skorna ramlade av på tre dagar typ & dom fick komma ut igen. Lite onödigt när man får betala för utkörning & en skoning. Inte för att just polacker tar så mycket, men ändå. Jag blev ändå road att stå & kolla på dom. För hela tiden var det "kurwa" dit & "kurwa" hit, haha.
   
  Men i alla fall... Flisan har fått skor på sig & nu kan jag börja rida igen. Bara min hosta förkylning, feber & hosta släpper. Mest är det hostan som är problemet. Pappa kommer förhoppningsvis att börja rida nu i helgen så det är ju perfekt om han gör det. Flisan vill ju verkligen ut & skutta.
   
  • 2012-09-05
  • kl.13:00:00
  • Kategori: Stallet
 • Den BÄSTA vännen ♥

  Har suttit & pratat med Melissa på Skype en bra stund nu ikväll. Saknar henne redan, även om det inte var så längesen som hon åkte. Typ tre veckor sedan? Men det är lång tid ändå...

  Saknar alla galna saker som vi gjorde; cyklade fyra ihop på en cykel, blev stoppade för rattfylla på cykel, när Melissa missade att spy i hinken som hon ändå höll i & skyllde på glassbilen, vårat fjortisbråk som slutade med att skånska grannen fick komma upp & lägga sig i, när vi lekte lesbiska på ungdomsmottagningen & många, många fler minnen.

  Saknar dig bästisch alban-kvinnan ♥
   
  • 2012-09-03
  • kl.23:01:00
  • Kategori: Allmänt
 • Flisan har byggt sandslott i natt.

  Har varit i stallet idag som ni kanske redan vet. Började med att mocka Flisans box. Fy fan vad den såg ut! Har ju torv nu & inte mitt älskade spån. Men är inne på att byta ut det igen. Flisan hade liksom grävt runt torven & byggt sandslott. Sedan låg massor med hö i hela boxen & i vattnet. Inte alls mysigt. Så jag fick verkligen något att göra idag...

  Blev på med munskyddet & väga höpåsarna därefter. Sedan hacka sönder morötter till kvällsmaten & frukosten, mums. Flisan kommer bli glad! Fast hon saknar mest ridningen tror jag. Ska bli skönt när hovslagaren har varit ute på onsdag & jag kan börja rida igen. Hoppas min hosta släpper så jag kan börja rida för den också.
   
  • 2012-09-03
  • kl.20:50:00
  • Kategori: Stallet
 • Lite seg start på veckan.

  Sitter på bussen & är på väg till stallet nu. Hann precis med bussen efter att jag blev avsläppt av en klasskompis. Skulle inte med denna bussen, utan en senare. Men vi har varit på studiebesök idag på sjukhuset så slutade tidigare (som vanligt).

  Annars så har dagen varit ganska seg. Hade ingen lust att gå till skolan, för behövde sova ut. Men jag gick upp för vet att jag behöver skolan & det är faktiskt roligt när jag väl är där. Innan lunchen satt vi i små grupper & pratade.

  Åt lunch med en klasskompis i stan. Denna gången blev det thaibuffé, riktigt gott. Har varit på den restaurangen en gång tidigare, men aldrig ätit buffé. Jag blev mätt, haha. Så kommer väl inte behöva äta något mer idag!
   
  Gammal bild, inte alltid man har en kändis i personalrummet ;)
  • 2012-09-03
  • kl.14:44:00
  • Kategori: Skolan
 • Ska skaffa parabol som en blatte.

  Ja, fy fan asså. Ni kan inte tro det! Men jag ska bli en parabol-turk. Det var så att jag satt hemma hos mina föräldrar & kollade på tv. Men dom har verkligen inga bra kanaler längre efter att dom sagt upp parabolen. Jag kollade alltid på rysk & bulgarisk tv. Även tv från Balticumländerna (Estland, Lettland & Litauen). Mycket bättre tv faktiskt & då var det oftast musikkanaler. Nu har jag kollat upp dom kanalerna & dom är gratis, bara man har en parabol. Så jag ska köpa en parabol, inte alls dyrt. Yäy, Malle blir den nya turken i området! Eller ja, det blir en till turk i området...
   
 • Övningskörde en lång sträcka igår.

  Fan vad bra övningskörningen går eller?! Igår körde jag från mig till mina föräldrar & det är en jävla bit. Har kommit upp till 90 km/h vilket är mycket bra för att vara mig. Jag kör i rondellen utan att bli direkt nervös eller stressad. Pappa tycker jag kör bra också. Så jag är på gång, körkortet kommer snabbare & snabbare!

  Så idag ska jag köra den sträckan igen. Faktiskt är det ganska roligt att köra. Men inte om man är trött & har huvudvärk som igår. Då försökte jag ju starta bilen med FEL nyckel också. Jag förstod fan inte varför bilen inte startade. Trodde den hade gått sönder. Så sa pappa att det var nyckeln till den andra bilen, haha.
   
  Såå gammal bild, haha.
  • 2012-09-02
  • kl.11:12:00
  • Kategori: Skolan
 • Kategorier

  Arkiv

  Senaste inlägg