Flisan har nya dojjor nu äntligen. ( )
Hem Om mig Kontakt

Flisan har nya dojjor nu äntligen.

Min älskade häst har fått nya skor på sig idag. Våran underbara "gamla" hovslagare kunde åka den långa biten för att sko henne. Jag har dålig erfarenhet av att byta hovslagare, även om jag bara har hört bra saker från dom i det nya stallet. Men till exempel när jag var på Vedbände, då stod den jävla manliga hovslagaren & skrek åt hästarna att han skulle mala ner dom till köttbullar. Hur tror ni att dom små tjejerna tänkte som stod runt honom & kollade?! Och jag har varit med om andra konstiga hovslagare som jag tyvärr inte kan nämna här pga flera anledningar.
 
Några som gjorde ett snabbt jobb, men var mycket dåliga var polackerna sommaren 2011. Dom blev klara med en häst på typ 10 minuter. Men skorna ramlade av på tre dagar typ & dom fick komma ut igen. Lite onödigt när man får betala för utkörning & en skoning. Inte för att just polacker tar så mycket, men ändå. Jag blev ändå road att stå & kolla på dom. För hela tiden var det "kurwa" dit & "kurwa" hit, haha.
 
Men i alla fall... Flisan har fått skor på sig & nu kan jag börja rida igen. Bara min hosta förkylning, feber & hosta släpper. Mest är det hostan som är problemet. Pappa kommer förhoppningsvis att börja rida nu i helgen så det är ju perfekt om han gör det. Flisan vill ju verkligen ut & skutta.
 
  • 2012-09-05
  • kl.13:00:00
  • Kategori: Stallet


  • Kategorier

    Arkiv

    Senaste inlägg