- Powered by ADHD
Hem Om mig Kontakt

Diss - Oktober 2013

Jag känner av en lunginflammation.
 
Skadade min käke & tänder på kickboxningen.
 
En person blir jag hela tiden så ledsen på nu för tiden...
 • Hiss - Oktober 2013

  Blivit mycket festande, I LOVE ♥
   
  Jag har köpt nya kläder.
   
  En ny praktikperiod, trivs jättebra.
 • Varm choklad.

  Nu ska jag lägga mig i soffan & se en film. Mitt huvud värker som fan & blir inte bättre vad det känns som. Ska dricka varm choklad, för jag var sugen på choklad. Men det är ju inte samma sak? Kanske blir bra ändå...
  • 2013-10-30
  • kl.19:28:02
  • Kategori: Allmänt
 • Sjukskriven :/

  Är sjukskriven fortfarande pga hjärnskakningen. Har alldeles för ont i mitt huvud & mår illa. På nätterna drömmer jag konstiga drömmar & vaknar kallsvettig. Så kan verkligen inte praktisera... Måste ta det lugnt.
 • Dobranoc

  Ligger under täcket i sängen nu. Utanför fönstret regnar det. Inte alls så mysigt som det låter. Jag ska försöka sova & förhoppningsvis ha en bra natt så jag kan åka till praktiken imorgon. Vill ju inte missa någon dag där? Men min hälsa går före allt annat.

  Jag saknar Leo, han borde ligga bredvid mig i sängen. Har varit såhär länge nu... Alldeles för länge. Ingen älskling att hålla om eller som säger godmorgon till mig i verkligheten. Miss you <3
  • 2013-10-28
  • kl.22:23:51
  • Kategori: Allmänt
 • Tar det lugnt.

  Har precis ätit lite, blev vårrullar igen. Gott är det! Blev mätt också, vilket är huvudsaken. Nu ligger jag i soffan & kollar på film. Det regnar som vanligt ute.  • 2013-10-28
  • kl.15:13:21
  • Kategori: Allmänt
 • Såret över ögonbrynet. (Varning för äckliga bilder!)

  Förlåt om det kanske är äckliga bilder; men min blogg, mina regler. Så här ser jag ut nu efter träningen i fredags. Jag har fortfarande ont i mitt huvud, käke & tänder, men det ska ju fixa i ordning sig sa tandläkaren. Ska ju till min ordinarie tandläkare om två veckor för återbesök. Och såret över ögonbrynet var lite större, men jag hade sådan tejp hemma så jag kunde tejpa ihop det. Tog bort det idag för att rengöra & satte på ny tejp.
   
  Mitt huvud värker jättemycket, men inte konstigt. Sådana smällar man får tåla om man håller på med kampsport. Jag tycker fortfarande det är roligt. Det var ju såhär vi sa att det skulle bli i början; blodigt allvar. Inte bara jag som har skadat mig "allvarligt" i våran grupp. Ska i alla fall ta det lugnt ett tag i fortsättningen...
   
 • Sjuk idag...

  Jag är hemma idag från praktiken, mår inte alls bra i mitt huvud. Mådde illa i natt & trodde att jag skulle kräkas, men det var falskt alarm. Tur det! Sedan kallsvettas jag, men har ingen feber nu i alla fall. Hade det i helgen så jag är lite vaksam. Men jag får i alla fall mina timmar på praktikplatsen, så är inte dödsfall om jag var sjuk idag. Och jag kan ju inte gå runt på en avdelning & må dåligt & samtidigt ta hand om sjuka patienter?!
 • Lepigen Superstrong, viktminskning som hjälper.

  Efter resan till Kosovo/Turkiet så gick jag upp tre kilo i vikt. Kanske inte låter så mycket för er, men för mig var det alldeles för mycket. Mådde väldigt dåligt pga det. Inte att jag blev deppig eller så, men ville gå ner dom kg givetvis. Och det tänkte jag att det blir ju lika lätt som förut? Men nej, mitt knä som tidigare är skadat gick upp igen så har inte kunnat träna varken kickboxning eller zumba. Har typ inte heller kunnat gå ut & gå heller. Så har inte kunnat gå ner dom 3 kg så lätt som jag trodde.
   
  Men nu när jag började praktisera så tänkte jag om jag äter mindre så kommer jag ju gå ner massor. Man går ju hela tiden inom vården & rör på sig konstant. Så på dessa två veckor har jag snart gått ner mina 3 kg, jippey!
   
  Givetvis har Lepigen Superstrong hjälpt till som jag använder dagligen. Ni kan också köpa dom här.
   
 • Film & thailändska vårrullar.

  Igår på kvällen tog jag det lugnt ihop med Sofeya. Vi såg på film & myste med massor med tända ljus. Tur vi inte var killar för då hade det blivit bögvarning, haha. Men jag måste köpa mer ljushållare, för har enligt Sofeya alldeles för lite (blir så mörkt i rummet). I alla fall så skulle vi se skräckfilm, det passade ju bra eftersom det var halloween. Men vi hittade ingen bra sådan film, så vi kollade på en komedi istället. Gick ju bra det med.

  Vi friterade små thailändska vårrullar också. Så goda var dom. Lite läskigt att själv behöva fritera dom, men Sofeya kunde ju sa hon. Man får lita på sina vänner. Lyckad kvällsmat blev det i alla fall. Mer än lyckad!
  • 2013-10-27
  • kl.10:00:56
  • Kategori: By night
 • Akut tandläkaren.

  Imorse var jag hos en akut tandläkare. Bra att dom finns när det verkligen behövs. Han röntgade min käke/tänder & det var ju inte precis det lättaste att stoppa in dom där sakerna när jag har så ont. Men men... Jag överlevde. Och han såg att två tänder var lösare, men inte allvarligt lösare så det är farligt. Jag ska undvika hårda saker som gör ont när jag tuggar. En tand var också sönder, dvs fraktur på sjukvårdsspråk. Så den slipades till (måste göras om efter två veckor pga käken är skadad). Bra att detta följs upp. Jag måste även anmäla skadan till försäkringsbolag osv för ifall det blir efterföljder.

  Tandläkaren kollade även mitt bett så det var normalt. Och gjorde kontroller så att det inte var en fraktur i min käke. Men det verkade inte så enligt honom. Jag mår ju fortfarande illa & har huvudvärk, så då är det ju en garanterad hjärnskakning som han sa. Och fortsätter det så måste jag åka till sjukhuset. Men vad ska dom göra åt det liksom? Suck. • Så det kan gå.

  Kickboxning är farligt, men roligt. Idag började jag träningen igen & vi tog ju det knappast lugnt. Och det fick jag ångra... Fick ett slag rakt på käken så har förstört mina tänder. En bit har lossnat från en tand, en annan är lös osv. Inte alls roligt! Sedan blödde det mycket & jag mådde illa. Mår fortfarande illa. Har också väldigt ont i min käke. Inte den mest lugnaste sporten precis. Så nu väntar jag på att mamma ska ringa så jag vet om det finns någon akut tandläkare en fredagkväll eller inte. Inte roligt att gå en hel helg med trasiga tänder?
 • Halloweenfest med start ikväll.

  Ikväll är det halloweenfest & vi ska givetvis vara utklädda. Kommer inte avslöja våran idé, vi har flera fester nu denna höst med utklädning. Jag gillar inte att klä ut mig längre om man ska på fester. Men fan jag gör allt för ha roligt, haha. Och vi kör på en outfit varje fest, så blir det roligare. Min bitch är med ikväll, så kommer bli galet! Tre dagar fest & sedan praktik, haha. Kommer vara fett trött... Men som ung får man tåla sådant här.
   
  • 2013-10-24
  • kl.12:59:34
  • Kategori: By night
 • Här är jag igen.

  Ibland har jag inte tid att blogga som ni märker. Har praktik, läser på mycket inom den avdelningen jag är på för att på så sätt kunna hänga med när jag är där, umgås med vänner, utför privata saker osv. Träning kan jag inte göra pga skada i knät & det blir bara värre. Men vill ju verkligen träna. Ska försöka komma i väg på träning & göra annan träning än där jag inte belastar mitt knä. Det går ju?

  Nu ligger jag i min säng. Har precis duschat & tvättat lite kläder. Är ledig imorgon, men har ändå en hel del inplanerat. Så är det ofta för mig nu för tiden. Men ganska skönt att ha något att göra.

  • 2013-10-23
  • kl.23:23:12
  • Kategori: Allmänt
 • Lär mig så mycket på praktiken.

  På min praktik så får jag göra mycket. Jag tar blodtryck, puls & temp själv (utan att min handledare står bredvid). Det känns skönt att hon litar på mig redan efter första veckan. Jag har snart gjort klart min andra vecka och känner mig som om jag jobbar där på avdelningen, haha. Jag tar blodsocker också själv utan att min handledare står bredvid, det går också bra. Jag har fått vara med & se när dom sätter en kateter & vi gjorde ett ultraljud på urinblåsan för att se hur mycket urin det var. Det är mycket viktiga saker man aldrig får glömma. Jag fyller även på i skåpen så det aldrig är tomt. Det måste gå fort när man hämtar... Jag gick även med en sjuksköterska när hon tog venprov för att jag ska snart själv ta det. Intressant! Jag får även gå till lab med prover & följa med på intressanta undersökningar.
   
  • 2013-10-23
  • kl.17:00:00
  • Kategori: Skolan
 • Julstämning redan.

  Såhär mysigt har jag det nu ihop med Rubek. Vi åkte & köpte pepparkakor & julmust, så nu ser vi på en julfilm. Men ja, det är faktiskt lite för tidigt. Och jag tål fortfarande inte julmust. Undra varför dom börjar så tidigt med detta i alla affärer?! Vissa har till & med julgran, suck. Men mysigt är det ändå. Och gott. Det är ju dåligt väder, så man får ju passa på.
   
 • Tidsfördriv #1

  UTSEENDE
  [X] Jag är kortare än 175 cm.
  [/ ] Jag tycker att jag är ful.
  [X] Jag blir lätt brun.
  [  ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
  [X] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
  [X] Jag har en tatuering.
  [  ] Jag har haft/har tandställning.
  [X] Jag har glasögon/linser.
  [X] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
  [X] Jag har mer än två piercingar.
  [  ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
  [  ] Jag har fräknar.

  FAMILJ
  [X] Jag har svurit åt mina föräldrar.
  [X] Jag har rymt hemifrån.
  [X] Jag har blivit utslängd hemifrån.
  [  ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
  [  ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
  [X] Jag vill ha barn någon dag.
  [  ] Jag har barn.
  [  ] Jag har mist ett barn.

  SKOLA/JOBB
  [X] Jag studerar.
  [X] Jag jobbar.
  [X] Jag har somnat i skolan/jobbet.
  [X] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
  [X] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
  [  ] Jag har fått sparken.

  SKAMLIGHETER
  [  ] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
  [  ] Jag har pissat på mig av skratt.
  [/ ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
  [X] Jag har gråtit av skratt.
  [X] Jag har limmat fast min hand i något.
  [X] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
  [X] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

  HÄLSA
  [  ] Jag föddes med en sjukdom.
  [X] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
  [  ] Jag har brutit ett ben.
  [  ] Mina tonciller har tagits bort.
  [X] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
  [  ] Mina visdomständer har tagits bort.
  [X] Jag har genomgått en allvarlig operation.
  [X] Jag har haft vattkoppor.
  [  ] Jag har haft/har astma.

  EFARENHETER
  [X] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
  [X] Jag har sett en fallande stjärna.
  [X] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
  [X] Jag har körkort.
  [X] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
  [X] Jag har sparkat en kille mellan benen.
  [  ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
  [X] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
  [  ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
  [X] Jag har krockat i en bil.
  [X] Jag har medverkat i ett skådespel.
  [X] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
  [X] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
  [  ] Jag har sett norrskenet.
  [X] Jag har suttit på ett tak på natten.
  [X] Jag har aprillat någon.
  [X] Jag har åkt taxi.
  [X] Jag har ätit sushi.
  [X] Jag har åkt snowboard.
  [  ] Jag har kört skoter & har skoterförarbevis.

  FÖRHÅLLANDEN
  [  ] Jag är singel.
  [X] Jag är i ett förhållande.
  [X] Jag är förlovad.
  [  ] Jag är gift.
  [/ ] Jag har varit på en blind date.
  [X] Jag saknar någon just nu.
  [  ] Jag är rädd för att bli övergiven.
  [X] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
  [  ] Jag har skiljt mig.
  [X] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
  [X] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
  [X] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

  ÄRLIGHET
  [X] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
  [X] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
  [X] Jag har smygit ut utan lov.
  [X] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
  [X] Jag har fuskat i ett spel.
  [X] Jag har struntat i ett prov.

  DÅLIGA TIDER

  [X] Jag har druckit alkohol.
  [/ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
  [  ] Jag kan inte svälja piller.
  [  ] Jag röker.
  [  ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
  [  ] Jag tar mediciner mot depression.
  [  ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
  [X] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
  [X] Jag har vaknat gråtande.
  [X] Jag har somnat gråtande.

  DÖDEN
  [X] Jag är rädd för att dö.
  [X] Jag hatar begravningar.
  [X] Jag har sett någon dö.
  [X] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
  [X] Någon nära till mig har begått självmord.

  MATERIALISM
  [  ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
  [X] Jag har egen TV.
  [X] Jag har egen dator.
  [  ] Jag äger många dyra designerväskor.
  [X] Jag äger något från H&M.
  [  ] Jag samlar på serietidningar.
  [  ] Jag äger något från Benetton.
  [  ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
  [  ] Jag äger något från Diesel.

  SLUMPVIS
  [/ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
  [  ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
  [  ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
  [  ] Jag ser på nyheterna.
  [  ] Jag dödar inte insekter.
  [X] Jag svär ofta.
  [  ] Jag sjunger i duschen.
  [  ] Jag är en morgonperson.
  [  ] Jag betalade för min ring
 • En lunginflammation är på väg.

  Jag har börjat känna av hosta som liknar samma som jag hade både i våras & förra hösten. Minns ni? Det som alltid utvecklades till lunginflammation, halsfluss & mykoplasma. Men jag får ju lätt det pga att min mjälte är skadad för livet & även min vänstra lunga. Så direkt när jag känner av det så får jag börja med receptfri hostmedicin först i några dagar, men givetvis märker jag att det inte hjälper. Och det som alltid... Men har fortfarande kvar Cocillana sedan förra gången, så har börjat med den medicineringen nu. Vet själv att det inte hjälper till 100%, men dämpar hostan en aning. Behöver alltid antibiotika, typiskt. Och inte speciellt roligt att ta Cocillana, för man både bli snurrig i huvudet & för problem med magen i flera veckor efteråt.
 • Styrka ♥

  • 2013-10-17
  • kl.02:00:05
  • Kategori: Kärlek
 • Det ska inte finnas problem.

  Att prata i lugn & ro löser de mesta problemen. Att skrika löser ingenting... Men efter vi suttit ner & pratat många timmar, funderat & tänkt så har vi kommit fram till en bra lösning. I alla fall som vi ska testa i nuläget. Hoppas det funkar för oss båda. Hade varit bäst, men man vet ju aldrig...
  • 2013-10-16
  • kl.23:00:38
  • Kategori: Kärlek
 • Polska kobieta ✌

  Min nya tröja kunde jag äntligen hämta ut efter många omständigheter idag. Jävla skit helvete säger jag bara! Så mycket fel dom gjorde på en & samma gång... Hemleverans hade jag inte ens beställt & så försvinner paketet på posten bara sådär? Och ingen sms-avi? Suck, svensk post. Polsk post.

  Men tröjan kom i alla fall & jag är väldigt nöjd. Jag som var osäker på storleken & frågade pappa fick faktiskt rätt storlek. Kändes bra eftersom tröjan var ganska dyr. Det är en dragkedja i fram på tröjan, så känns inte så instängt eller varmt.

  • 2013-10-16
  • kl.20:30:01
  • Kategori: Mode
 • Ny praktikperiod.

  Nu har vi en praktikperiod igen i skolan. Så skönt! Jag lär ju mig som sagt mer när jag är ute på det. Jag har snart varit hela min första vecka & stortrivs på avdelningen. Vill aldrig gå därifrån som det är nu. Kan ta en säng & skriva in mig, haha. Men faktiskt så har flera i personalen sagt att det behövs timvikarier, så då skulle jag få telefonnumret. Om jag har tur senare så kan det leda till heltid.

  Under min första vecka på praktiken så har jag fått göra så mycket intressanta saker. Jag har fått vara med & se undersökningar som är aktuella för denna typ av vård. Spännande! Och jag har även fått ta blodtryck, puls & temp. Något som jag ALDRIG trodde att jag skulle få ta i utbildningen & som jag själv aldrig trodde att jag skulle våga ta är blodsocker. Man sticker patienter i fingret med en nål (spruta). Jag svimmade inte ens, tjoho! Jag som har tjatat på flera lärare sedan vi började utbildningen att vi skulle få lära oss sticka patienter, men det skulle vi visst inte få lära oss... Men nu kan jag! Berättar mer om praktiken under dagarna jag är där.
  • 2013-10-16
  • kl.18:00:59
  • Kategori: Skolan
 • I hate it?

  Även om livet har sina jobbiga stunder så får man aldrig ge upp. Jag har mina vänner & jag vet att jag är såpass stark att jag aldrig ger upp. Varför skulle jag göra det? Det här är ingenting... Jag har klarat värre saker i livet. Jag är en kvinna & har en hel framtid framför mig. Nu jävlar ska jag ut & se vad jag kan hitta i världen. Håll i er allihopa!

  • 2013-10-15
  • kl.00:06:11
  • Kategori: Kärlek
 • Nie pytam cię kochać mnie.

 • Polen snart igen...

  Hej på er! Som om det inte är nog med att jag är utomlands? Nu har jag & Sofeya bokat ännu en resa till Polen. Men det är en kort resa, för vi båda fick ett kanonpris. Så vi drar en sväng över dit & köper lite gott. Men det handlar inte så mycket om att få med sig alkohol hem till Sverige denna gången. Utan för vi vill dit & se nya städer, festa & träffa nya människor. Tjoho, vi ska till Polen igen!
   
  • 2013-10-13
  • kl.20:40:51
  • Kategori: Resor
 • Kebabrulle

  Har precis varit & ätit kebabrulle med en killkompis. Vi satt & snacka lite allmänt också. Alltid skönt när man kan göra det en söndag. Så jävla kallt det är ute eller?  • 2013-10-13
  • kl.13:44:58
  • Kategori: Allmänt
 • All in igår (y)

  Igår hade vi jätteroligt. Firade en kompis födelsedag. Grattis till honom! Det blev all in med alkohol för oss alla. Vi hamnade hemma hos Radi senare under kvällen & var hungriga, så jag lagade mat. Och nej, jag passar inte som hemmafru. Ni kan önska detta...

  • 2013-10-13
  • kl.10:05:52
  • Kategori: By night
 • Lördaaaaaag :D

  Hoppas ni får en bra lördagskväll. Det tror jag min blir i alla fall. Ska ut & ha trevligt med fina vänner. Släppa alla jobbiga tankar som snurrar i min hjärna just nu. Puss på er :*
   
  Avslutningsvis skulle jag bara vilja tacka Noga Sökmotoroptimering för roliga tips och idéer till min blogg.
   
  • 2013-10-12
  • kl.17:24:16
  • Kategori: Allmänt
 • Nya DJ-hörlurar.

  Idag köpte jag feta hörlurar till mig själv. Det var jag verkligen värd. Men fanns ju mycket bättre & snyggare, men då var priset över 1 000 kr & det var ju inte jag så sugen på att betala. Så dessa får duga ett tag...
   
 • Går inget bra...

  Fy fan, blir inte mycket gjort med mina inlämningar. Det är alldeles för många & jag blir för trött på dom. Det är för rörigt helt enkelt! Jävla skit skola... Jag har tagit fram på datorn mappen där alla dokument är, men vägrar öppna dom. Så är det just nu för mig. Får väl försöka igen senare. Suck :(
  • 2013-10-06
  • kl.14:25:33
  • Kategori: Skolan
 • Igåååååår!

  Igår var en jävla bra kväll/natt vill jag lova er. Kändes som dom gamla festerna när vi var 18-19 år & man verkligen hällde i sig alkohol. Inte för vi hällde i oss nu, men vi hade så roligt. Vi åkte runt i en bil, lyssnade på massa konstig musik & drack öl. Ja, vi drack BARA öl. Och det var gott tror jag? Huvudsaken var att vi hade riktigt roligt. Och jag & min homie Jacek har en fetisch att bära mössa nu. Ja, nu vet ni det också. Så vi tänkte flytta till Sibirien som ligger i Nord Ryssland, så kallt, -50 där.
   
  • 2013-10-05
  • kl.10:41:00
  • Kategori: By night
 • Mysmorgon :*

  Det passar när man är bakis att mysa till det på morgonen. Jag låg & drog mig i sängen ett tag innan jag gick upp & duschade. Sedan diskade jag upp det vi ställde till med efter i natt, haha. Blev en hel del... Men nu sitter jag i soffan & har tänt värmeljus överallt. Så mysigt! Och ska äta frukost. Sedan har jag fullt upp idag. Vi hörs :*
   
  • 2013-10-05
  • kl.09:58:00
  • Kategori: Allmänt
 • 6 månaders förlovning ♥

  Idag har jag & min älskling varit förlovade i 6 månader. Det har varit underbara, roliga, jobbiga & ensamma månader. Som ni ser har det varit blandade känslor för oss, men vi klarar allt. För vi är starkast i världen! Ingen kan förstöra våran kärlek. Våra namn är kanske inte skrivna för alltid i sanden i Albanien, men finns för alltid i varandras hjärtan. Första gången jag såg Leo så blev jag så glad. Han har alltid funnits där för mig när jag behövt honom. När jag inte mår bra så mår inte han bra. Det är som om vi känner hur den andra känner. Kan det bli mer perfekt?
   
  I början hade vi språkproblem, men det spelade ingen roll. Våra känslor kunde inte hindra oss från något. Jag lärde honom svenska & nu tror folk att han i princip är född här. Han är så duktig min älskling. Min kochanie, min zemer ♥
   
  • 2013-10-05
  • kl.07:00:00
  • Kategori: Kärlek
 • Gözel i soffan.

  Ligger i soffan med lille Gözel på magen. Han är så söt. Det är andra gången han är med uppe i soffan & han verkar trivas med det. Jag älskar min nya lille buse ♥
   
  • 2013-10-03
  • kl.22:49:00
  • Kategori: Djuren
 • Städning hmm...

  Hej på er! Nu är det dags att göra det som är så tråkigt & jag inte har gjort. Måste göras här... Städning & tvätta, fy fan. Gözel (kaninen) skvätter ut massa spån så hela köket ser ut som ett stall, haha. Men men, måste fixa hela lägenheten bra. För i helgen får jag finbesök!
  • 2013-10-03
  • kl.15:54:07
  • Kategori: Allmänt
 • Förkyld

  Jag vaknade nu & är typ sjuk. Verkligen roligt... Men som tur är jag "ledig" idag. Måste verkligen plugga järnet idag, blir inte mycket vila för mig. Behöver egentligen städa också, men får göra det när jag är klar med skolarbetet.
 • Kategorier

  Arkiv

  Senaste inlägg