- Powered by ADHD
Hem Om mig Kontakt

Hur har mitt 2015 varit?

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Åkte helikopter
2. Höll du några av dina nyårslöften? - Några höll jag, några inte.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? - Ja, två stycken.
4. Dog någon som stod dig nära? - Ja
5. Vilka länder besökte du? - Polen X5, Kosovo, Albanien, Makedonien och äckel-Tyskland (skäms för att skriva det).
6. Är det något du saknar år 2015 som du vill ha år 2016? - En bra mage så att jag kan jobba mer.
7. Vilket datum från år 2015 kommer du alltid att minnas? - 25/2, min födelsedag.
8. Vad är det bästa som hänt dig år 2015? - Att jag var och hämtade Patrik, han är min ögonsten.
9. Största misstaget? - Det vet nog de flesta av mina vänner och bloggläsare, inget jag behöver skriva.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? - Åkte ambulans tre gånger, en gång pga misshandel, andra gången pga ryggont och tredje gången pga bröstsmärtor. Opererade foten pga en glasbit, fick en nackskada efter hård inbromsning, haft problem med magen i flera månader, nervskada samt nyckelbensfraktur.
11. Bästa köpet? - Min GPS.
12. Vad spenderade du mest pengar på? - Resor och katterna.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? - När jag flyttade till Gdansk i Polen, ville egentligen inte åka tillbaka till Sverige. Även att en underbar polsk familj ställde upp för mig i vått och torrt, det betydde mycket.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2015? - Ganjaman av Alfons
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - Ledsnare
16. Vad önskar du att du gjort mer? - Jobbat och rest till Polen.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? - Haft kontakt med polisen och litat på idioter.
18. Hur tillbringade du julen? - Ihop med min familj och Leo. Var en lugn jul, saknade förra årets jul i Polen.
19. Blev du kär i år? - Inte i någon ny, jag gick dock tillbaka till Leo i mars.
20. Favorit månad? - December
21. Favoritprogram på tv? - Johan Falk, Beck, Solsidan, Boy Machine, Tiffany Persson arbetstränar, Fångarna på Fortet, Fresh Prince i Bel-Air.
22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? - Ja
23. Bästa boken du läste i år? - Läste en hel del ungdomsböcker för att inte bli uttråkad, men ingen favorit bland dessa.
24. Största musikaliska upptäckten? - Gang Albanii
25. Något du önskade dig och fick? - En iPhone 6, ett löpband och en träningsmatta.
26. Något du önskade dig men inte fick? - En alkomätare.
27. Årets bästa film? - Sugar Daddie's
28. Vad gjorde du på din födelsedag 2015? - Jag hade 39° feber och bodde i Gdansk. På morgonen åt jag, Melissa och Wozi tårta på ett café. Senare åt vi på en indisk restaurang med Wozi's bror och hans fru.
29. De bästa nya människorna du träffade? - Janet, Przemek, Marcin, PiotrX2 mfl.
30. Hur skulle du beskriva din stil år 2015? - Leopard-style och lesbisk-style
31. Vad fick dig att må bra? - Mina katter Patrik och Rihanna och mina underbara vänner.
32. Vilken kändis var du mest sugen på? - Robert M.
33. Vem saknade du? - Sanne och Rambos Ramona ❤
34. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? - Om polisen skulle lagt ner allting istället för fortsätta knulla mitt liv...
 • Sammanfattning av 2015 - DEL 3

  Jag och Leo åkte i September till mitt paradis Swinoujscie på semester några dagar. Vi hyrde cyklar, åt gott och festade. Givetvis shoppade vi en hel del också. Det var skönt att komma bort från allt jobbigt i Sverige. Jag hade mer problem med min mage också. Det resulterade ett akutbesök där de skiktröntgade min mage och sa att jag var förstoppad och gav mig laxermedel. Det hjälpte dock inte.
   
   
  Oktober innehöll en hel del överraskningar från Leo's sida. Han bjöd mig på en mongolisk restaurang och fika sen vid havet. Jag minns att solen tittade fram och det var skönt att sitta ute på bryggan. En läkare på vårdcentralen ordinerade mer laxeringsmedel till mig för de trodde jag fortfarande var förstoppad. Detta visade sig vid ett senare besök att jag aldrig ens varit förstoppad, suck.
   
   
  Jag festade en hel del i November, men det var inte mycket alkohol för min del. Vi var några som åkte till Borås och festade hos Jaceks barndomskompis. Jag bjöd hem några vänner för fest i min lägenhet och herregud så roligt vi hade. Några däckade ganska tidigt, speciellt Mr Nowicki Jr som hade tagit med sig dyr champagne.
   
   
  I December började jag VLCD-dieten och även träningen. Jag gick ner 5 kg ganska snabbt, men insåg att det blev svårade att hålla kosten med låga kalorier. Min tränare och jag hade också ett ganska allvarligt bråk som fortfarande inte är utrett. Jag och Janet shoppade loss på Frölunda torg och festade hos mig.Vi gjorde ett eget Sanning eller Konsekvens-spel som uppskattades.
   
 • Sammanfattning av 2015 - DEL 2

  Maj började inte alls bra för mig då jag var väldigt deprimerad. Sedan var det två år sedan min syster dog och det gjorde ingenting bättre. Jag kände mig ensam och övergiven, ingen förstod mig. Det blev för mycket och jag försökte ta mitt eget liv med hjälp av tabletter. Jag fick åka polisbil in till akutmottagningen för att dricka kol och senare komma in på psykiatrin. Där valde jag dock att åka hem pga de behandlade mig som en idiot. Några dagar senare opererade jag min fot då jag hade trampat på en glasbit som vägrade komma ut på egen hand.
   
   
   I Juni softade jag en hel del med mina brush, det var skönt att sitta på balkongen på kvällarna och mysa. Jag och Leo åkte även till Skara Sommarland och spenderade vår 29 månad tillsammans där. Bara någon vecka efter det åkte vi till Gdynia och hade några underbara timmar med sol, god mat och shopping. Jag piercade läppen där också, jag som hade längtat så mycket. Vi bokade även spa tur och retur. På midsommar festade vi i Kungshamn hos en tjej som inte vet vart hennes hjärna är. Det var ändå en bra midsommar, men kunde givetvis vara mycket bättre.
   
   
  Patrik kom till mig i Juli, mitt lilla busfrö. Min mage började även att göra ont och jag sökte vård flera gånger pga detta. Dock inget fel som hittades? Jag och Leo åkte helikopter en dag, det var en häftig upplevelse. I slutet av månaden åkte jag och Leo akut ner till Kosovo.
   
   
  Det blev att vara i Balkan hela Augusti. Jag bodde på ett hotell i Pristina en vecka ensam. Där solade jag på balkongen, kollade på film och försökte hitta något roligt att göra. På grund av den hettan som var i landet blev det mycket oväder. Vissa gånger var jag livrädd att blixten skulle slå ner i hotellet. Jag och Leo åkte till Albanien några dagar där vi kunde slappna av. Dock var hotellen vi bodde på i mycket dåligt skick och det var alldeles för varmt så vi åkte tillbaka till Kosovo en dag tidigare än beräknat.
   
 • Sammanfattning av 2015 - DEL 1

  Detta blir första gången jag sammanfattar mitt år såhär i bloggen. Det ska bli intressant att själv se tillbaka på det som varit. Man ska sedan stänga dörren för det gamla och ge plats för framtiden... I Januari började jag med en hel del festande. Jag hade druckit ganska mycket på en fest och vi blev hungriga och åkte till McDonalds. Det jag märkte först på McDonalds var att jag hade endast mina rosa tofflor på mig haha. Sedan var jag i Polen två gånger, den första gången med vändande båt ihop med Leo. Det blåste fruktansvärt mycket och vi kunde knappt röra oss på båten. Andra gången åkte jag med Wozi och en killkompis för att hämta hästar. Jag bodde nästan aldrig hemma heller, den mesta tiden var jag hos Bosnia. Dock tröttnade jag på honom ganska snabbt.
   
   
  Februari var en rejält katastrof i början tyvärr. Det uppstod problem mellan mig och Leo, polisen blev inkopplade och jag satt i en hel del förhör. Jag mådde både psykiskt och fysiskt dåligt pga det. De flesta av mina vänner svek mig och jag kände mig ensammast i hela världen. Jag flyttade till Gdansk för att jag mådde för dåligt och behövde koppla av. Där började jag studera och gick även dagligen i katolska kyrkan. Jag firade min födelsedag ihop med vänner och hade det så mysigt som jag kunde även om jag hade 39 graders feber.
   
   
  Jag och Leo började umgås igen i Mars och han åkte till mig i Gdansk. Vi gick ut på en nattklubb och drack lite, kopplade av och åt gott. Det var mysigt och vi spelade även bowling. Jag bestämde mig i mitten av mars att återvända till Sverige för att leva ihop med Leo igen. Där började problemen igen; jag fick otroligt ont i min rygg och kunde knappt gå. Mina ben somnade och jag blev riktigt rädd. Jag åkte in till akutmottagningen och blev direkt förflyttad med ambulans till ett annat sjukhus där de kollade min rygg ordentligt. Som tur var jag inte allvarligt skadad, men vad som var fel fick jag inget svar på dock.
   
   
  I April var det romernas nationaldag och eftersom jag är 50% romsk åkte jag och firade detta. Det var inte som jag trodde, mer som en albansk fest där de går runt i en ring. Det finns nog roliga romer och så finns det tråkiga romer, precis som med alla folkslag. Det blev också väldigt varmt så jag softade en hel del med vänner på balkongen. Vi drack kaffe, snackade skit och solade.
   
 • 3-rätters middag ❤️

  • 2015-12-31
  • kl.15:24:27
  • Kategori: By night
 • Januari vs. december -15

  Januari 2015:
   
  December 2015:
 • Klarade jag mina nyårslöften 2015?

  1. Inte äta godis ofta
  Det har jag faktiskt gjort mer än vad jag velat tyvärr. Godis är som knark, man kan aldrig sluta. Jag måste bli bättre på det. Har tabletter som ska minska suget efter socker så ska börja ta dessa.

  2. Hålla igång träningen
  På grund av flera sjukdomstillstånd har det varit omöjligt för mig att träna normalt. Jag har ibland tränat och i min egen takt. Men från november jag har kommit igång ganska bra och varit ute på promenader och styrketräning.
   
  3. Gå till kyrkan mer
  När jag bodde i Gdansk var jag dagligen i den katolska kyrkan. Det kändes skönt och mysigt. Men i Sverige finns inga bra katolska kyrkor och inte heller några trevliga andra kyrkor heller. Jag har dock varit på minneslunden en hel del och tänt ljus och lagt blommor för min syster.
   
  4. Städa oftare hemma
  Det har jag blivit duktigare på. Jag har levt som hemmafru under detta året så har stått för disken och tvätten samt städning av badrummet plus katternas låda. Nu har jag även börjat dammsuga och tvätta golven så ofta som det behövs. Duktig av mig!
   
  5. Prata mer polska.
  Jo, men det har jag gjort. Har lärt mig otroligt mycket mer nu än vad jag kunde för ett år sedan. Så nu kan inte mina vänner prata hemligheter framför mig på polska, jag förstår allt haha.
 • Rent och fräscht, allt är klart

  Då var allt städat och fräscht i lägenheten. Tog tre timmar att få i ordning här hemma. Men det är bara nyår en gång om året och då måste det vara rent 😉 Imorgon är det bara för mig och Sofeya att lägga på mattor och dukar så är vi redo sen. Vi fixade även tomtebloss i sista minuten. Det var slutsålt i varenda matbutik och även i andra affärer som borde ha det. Men så hade Ica fått in en leverans nyligen och gissa om vi blev glada 😃 Passade även på att köpa köttbullar till mina håriga vänner. I'm ready for tomorrow!

  • 2015-12-30
  • kl.19:11:01
  • Kategori: Allmänt
 • @ Landvetter

  • 2015-12-30
  • kl.07:29:52
  • Kategori: Resor
 • Dagens träning:

  Jag fick en träningsklocka i julklapp av mina föräldrar. Den är lite svår att förstå, men jag lär mig något nytt hela tiden. Man ska ha på sig den hela tiden för den mäter allting när man går. Jag har varit idag och handlat och då har jag gått en hel del och visst är det träning också. Varje steg är ju viktigt. Så ni kommer få följa här i bloggen i fortsättning hur min träning går, även diet. Nu under jul och nyår är det ju svårt att hålla inne på godsakerna som ni säkert förstår.
   
 • Lekte med bilen

  Var förut med några vänner och testade på halkkörning. Eller ja, vi lekte med bilen rättare sagt. Bartek körde först och visade oss hur vi skulle göra exakt. Jag är fortfarande lite rädd för att sitta i en bil som sladdar efter saker jag varit med om tidigare. Men jag försöker att vara lugn 😊 Efter att Bartek sladdat runt lite fick jag testa. Ni kan ju tänka er själva hur det gick, inte så speciellt bra. Jag kunde få bilen att sladda, men varje gång däcken släppte greppet om marken blev jag rädd och nervös. Men jag får öva på det, övning ger ju färdighet 😉

  • 2015-12-29
  • kl.00:52:51
  • Kategori: By night
 • Dagens måsten!

  Idag har tvättmaskinen gått hela dagen. Var en hel del tvätt och jag tvättade även stolsdynorna i köket. Blir ju fräscht till nyår 😊 Samtidigt mellan tvättarna har jag och Sofeya bestämt vilka dukar som ska vara vart och förberett lite annat. Vi passade även på att åka och handla allt det sista, men givetvis hade varken Coop Forum eller CityGross några tomtebloss. Vi får fortsätta att leta imorgon...

  • 2015-12-28
  • kl.16:07:58
  • Kategori: Allmänt
 • Mellandagsrea är för galningar

  Kom precis hem från en galen shoppingtur med Sofeya. För det första var det sjukt mycket folk och alla skulle trängas och puttas. För det andra förstår jag inte kvinnor som tar med sig stora barnvagnar in i trånga affärer? Eller män med breda kundvagnar? Vissa folk borde aldrig få gå ut... I alla fall så försökte både jag och Sofeya hitta någon klänning att ha på oss till nyår. Resultatet var lika med noll 😞 Jag vet inte hur modet i Sverige är men det är verkligen inte normalt. Ska man ha gardiner på sig? Och de få klänningarna som finns är i storlek 32 eller XXS. Fan att jag inte åkte till Polen innan jul, där vet dom i alla fall vad mode är.

  Det var hopplöst att hitta något snyggt till nyår som skulle vara glittrigt eller en svart klänning. Så vi gjorde något vi aldrig skulle gjort annars; vi körde på en helgalen stil 😉 Jag är fortfarande lite osäker på det, men man måste testa för att se om det känns bra. Vi köpte kläder vi aldrig skulle ha på oss annars. Undra hur reaktionerna blir på nyår?

  För övrigt så köpte jag en ljusslinga som blinkar, det var något jag ville ha sedan länge tillbaka då min gamla gått sönder. Vi köpte även lite för nyårsfesten så som serpentiner, confetti och sugrör. Jag och Sofeya bytte också julklappar med varandra 😊 Eller rättare sagt, vi bestämde ihop vad vi skulle köpa till varandra.

  • 2015-12-26
  • kl.18:18:58
  • Kategori: Allmänt
 • #åretsjulklapp

  • 2015-12-24
  • kl.21:42:38
  • Kategori: Mode
 • Wesolych Swiat - Merry Christmas

  • 2015-12-24
  • kl.09:00:58
  • Kategori: Allmänt
 • Polsk affär i Sverige ❤️

  Det bästa är ju ändå att det finns en polsk affär i min stad där jag bor. Tyvärr är den alldeles för liten, men man får vara nöjd med det lilla 😊 Och inte nog med det, inte långt härifrån finns ett polskt bageri. Ska ta en dag och åka dit för köpa bröd. Kanske beställer jag min födelsedagstårta där? I alla fall så var jag precis i den polska affären och köpte lite smått och gott. Mycket var slut, men så är det innan jul. De hade i alla fall en av mina favoritdrickor 😃

  • 2015-12-23
  • kl.14:16:59
  • Kategori: Allmänt
 • Planer för dagen

  Dagen före julafton... Känns verkligen inte som jul? 😞 Men för mig är det ändå ganska bra pga min vinterdepression. Idag ska jag åka och handla med Leo, göra pierogi och fixa i ordning för imorgon. Jag tycker det är skönt att det blir en lugn jul. Fast något jag verkligen saknar är förra julen i Polen 😉

  • 2015-12-23
  • kl.11:05:44
  • Kategori: Allmänt
 • Morgonmys med Patrik ❤️

  • 2015-12-22
  • kl.10:13:29
  • Kategori: Djuren
 • Redan vaken

  Godmorgon! Jag är faktiskt vaken nu, tro det eller ej. Och pigg är jag också 😊 Har sovit så djupt och bra i natt vilket jag inte har gjort på länge. Jag satte precis på en tvättmaskin och städade katternas låda. Ska strax gå och göra i ordning lite frukost till mig. Blir att kolla någon film också. Lite senare ska jag åka och byta ett par byxor och hämta ut recept.

  • 2015-12-22
  • kl.08:44:42
  • Kategori: Allmänt
 • Back to emergency...

 • Finns det någon bra film?

  Ligger i sängen och försöker hitta någon bra film på Netflix. Jag tycker faktiskt att deras utbud är väldigt dåligt. Någon mer som håller med? Visst har de några bra filmer, men jag saknar många svenska filmer och framförallt lite äldre. Jag ska ta och kolla hur bra filmer Viaplay har nu för att eventuellt byta dit. Testade det i en månad, men tyckte då inte om det. Ska se hur det är nu om de blivit bättre 😊

 • Ortopeden just nu:

 • I am the law

  Finns inte mycket att säga om gårdagens fest. Jag slog vad med Martyna om vem som kunde dricka mest 7,0% cider. Jag drack en och det räckte 😉 Sen höll vi på och lekte poliser och dansade till låten här under. Vi var några som skulle dra till Göteborg under natten, men vi vände i Kungälv och åkte tillbaka. Och nej, jag är inte lesbisk, det var enbart Sanning eller Konsekvens.

  • 2015-12-13
  • kl.18:50:07
  • Kategori: By night
 • Mot Göteborg 😉

  • 2015-12-13
  • kl.01:33:55
  • Kategori: Resor
 • Presenter från Polen

  Det är inte alltid man får presenter direkt från Polen. Fick denna blombukett och massa alkohol. Perfekt inför jul och nyår. Jag blev jätteglad 😃

  • 2015-12-12
  • kl.20:18:32
  • Kategori: Allmänt
 • @ Tjockis-Max

  Sitter just nu på Max ihop med Janet och Leo. Vi måste äta för att orka festa ikväll. Sist hade vi knappt ätit något och fick ställa oss och göra tacos mitt i natten. Kändes ju lite sådär? Så denna gången är vi förberedda 😉

 • En stund i Göteborg

  Hämtade Janet vid 12-tiden och så åkte vi direkt till Frölunda Torg. Vi kollade runt en del, skrattade åt folk och ville faktiskt bitchslapa några. Det var ett tag sen jag var på Frölunda Torg, men shit vad likt det var Gdańsk. Två affärer var exakt samma och jag älskar de. Måste tillbaka och shoppa loss där 😉

  • 2015-12-11
  • kl.16:17:50
  • Kategori: Allmänt
 • Filmkväll

  Ligger i soffan ihop med Sofeya och kollar på en film. Jag har jättemycket tandvärk så har fått ta full styrka på medicinen, börjar bli ganska snurrig. Något som är bra är att jag inte har ätit godis eller sötsaker idag 😊 Dock sitter Sofeya bredvid mig och tjockar i sig chips nu, haha.

 • Träningsvärk är bara förnamnet

  Emil lovade att jag skulle få träningsvärk efter passet igår. Och det kan jag säga er, det har jag också! Kom knappt ur sängen. Trodde först jag hade skadat mig under natten, men sen kände jag igen smärtorna. Det värker i rumpan, benen och magen. Då vet jag att jag tränar i alla fall 😉

  Nu ska jag göra i ordning lite frukost, blir ett stekt ägg och kaffe. Och givetvis ska jag ta mina tabletter som hjälper till med viktminskning, gör mig piggare osv. Har inga direkta planer idag förutom träning ikväll igen. Att gå ut och gå idag är ingen idé, är både dimma och regn.

  • 2015-12-08
  • kl.12:57:02
  • Kategori: Allmänt
 • Hårdpass

  Då var dagens andra träningspass avklarat och jag känner mig lycklig över att jag klarade det. I 40 minuter höll Emil hårdpass och jag fick göra övningar jag aldrig tidigare gjort. Det var roligt i början och inte alls särskilt svårt. Men tydligen fuskade jag och när Emil visade exakt hur jag skulle göra blev det ett helvete. Jag trodde jag skulle svimma så jobbigt var det. Men jag klarade mig igenom det. Resterande 20 minuter fick jag göra situps och armhävningar vilket för mig inte är så jobbigt 😊

  Nu ska jag sätta mig framför tvn med lite nyttigt godis. Det är jag värd!

 • Dagens powerwalk

 • Andra advent

  • 2015-12-06
  • kl.11:05:44
  • Kategori: Allmänt
 • VLCD-dieten

  Idag kommer jag att börja VLCD-dieten. Jag har som mål att gå ner -10 kg till en början. Givetvis hoppas jag på mer, men man ska ha lagom korta mål. Jag kommer att äta/dricka Naturdiet och Nutrilett 3 gånger dagligen. För kvinnor ska man egentligen äta/dricka dessa pulver 5 gånger dagligen, men jag kommer köra hårdare. Jag vet att det kommer bli svårt. Ihop med detta kommer jag att träna 2-4 timmar per dag. Jag kommer efter varje träningspass få äta kyckling och en banan för att balansera kosten. Utöver detta kommer jag även ta proteintabletter samt viktminskningstabletter för öka chanserna 😊 Önska mig lycka till...


 • Kategorier

  Arkiv

  Senaste inlägg