Saknar ni mig? ( )
Hem Om mig Kontakt

Saknar ni mig?

Nej, jag är inte osocial. Jag har bara fullt upp med andra saker. Tyvärr. Det har varit lite för mycket, men jag hoppas det lugnar sig snart. Har inte glömt bort bloggen och er mina läsare, jag lovar 😊 Ska förklara lite varför jag varit off senaste tiden:

1. Jag håller på med en medicinering och har precis börjat. Det är en ADHD-medicin som jag ska äta innan utredningen är klar. Denna medicinen är ganska jobbig och gör mig till någon annan.
2. Vi har förlängt Leo's uppehållstillstånd och har beställt blanketter och scannat. Det blev en hel del telefonsamtal och skrivande.
3. Jag har varit sjuk. Har fortfarande febertoppar och tandvärk, men magen och hjärtat är just nu bättre för tillfället.
4. Vi har gjort i ordning här hemma i lägenheten. Blivit så mycket bättre med tavlor, böcker och andra saker i hyllorna.
5. Jag skriver på min biografi. Det är en jobbig process att gå igenom mitt liv och speciellt dåliga saker. Blir många tårar och jobbiga timmar framför datorn.
6. Jag var en månad i Kosovo ihop med Leo. Det var viktigt att vi åkte ner och det var ingen semester. En mycket jobbig månad var det. Nästan direkt efter att vi kom hem åkte vi på en kortare semester till Polen.

Givetvis finns det fler anledningar, men här är dom största. Ni som är nyfikna vad jag gjort mer exakt kan gå tillbaka i bloggen och läsa. Kommer lägga upp inlägg tillbaka i tiden, fast inte så många som det egentligen skulle blivit. Hoppas att ni inte är besvikna på mig, jag gör mitt bästa 😊

  • 2015-10-18
  • kl.16:30:47
  • Kategori: Allmänt


  • Kategorier

    Arkiv

    Senaste inlägg