- Powered by ADHD
Hem Om mig Kontakt

Hur har mitt 2016 varit?

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Skiljt mig, vilket var helt underbart.
2. Höll du några av dina nyårslöften? - Ja, alla utom att hålla igång träningen.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? - Nej
4. Dog någon som stod dig nära? - Ja, Bartek, Rihanna och Emma 😢
5. Vilka länder besökte du? - Polen X2 och Tyskland.
6. Är det något du saknar år 2016 som du vill ha år 2017? - Mer romantik, glädje och lycka.
7. Vilket datum från år 2016 kommer du alltid att minnas? - 2 augusti då jag och S blev tillsammans och 20 december då jag fick mina diagnoser.
8. Vad är det bästa som hänt dig år 2016? - Att jag träffade S, vi flyttade till en annan stad ihop och jag fick fast anställning inom hemtjänsten.
9. Största misstaget? - Mitt förhållande med R.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? - Åkte ambulans två gånger; första gången opererade jag bort min blindtarm och andra gången hade jag borrelia. Sedan var jag med om en trafikolycka, bröt då två revben och skadade rygg och nacke. Blev även sjukskriven från jobbet då de misstänkte diskbråck/ischias. Fick under början av september njurbäckeninflammation, precis innan min resa till Polen. Opererade även bort alla fyra visdomständer i narkos.
11. Bästa köpet? - Mina klänningar, skor och MK-väskor från Polen.
12. Vad spenderade du mest pengar på? - Kläder, smink och heminredning.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? - När jag träffade S ❤️
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2016? - Kocham Cie Robaczku av Gang Albanii
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - Mer ledsen i början av året, mer glad i slutet av året.
16. Vad önskar du att du gjort mer? - Rest till Polen samt spenderat tid med folk som ger mig energi istället för tar.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? - Spenderat tid och pengar på folk som inte förtjänat det, som mitt ex R.
18. Hur tillbringade du julen? - Först tillsammans med min familj och släkt, sedan hemma tillsammans med älskling ❤️
19. Blev du kär i år? - Ja, i min underbara sambo S ❤️
20. Favorit månad? - December
21. Favoritprogram på tv? - Bonde söker fru, Svenska Hollywoodfruar, Fresh Prince of Bel-Air.
22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? - Ja
23. Bästa boken du läste i år? - Min egen biografi, om man får vara så ego?
24. Största musikaliska upptäckten? - Ganja Mafia och Paluch
25. Något du önskade dig och fick? - Fast anställning, lägenhet och mina diagnoser.
26. Något du önskade dig men inte fick? - Att få vara ifred från mina ex som stalkar mig, men det är tydligen för mycket begärt.
27. Årets bästa film? - Chernobyl Diares
28. Vad gjorde du på din födelsedag 2016? - Jag vaknade bredvid mitt ex R, som inte uppvaktade mig alls. Sen på kvällen åt jag tårta hos min extra-familj och firade massor. Jag fick ett jättefint halsband av dem som jag fortfarande bär.
29. De bästa nya människorna du träffade? - Min pojkvän S, Jasmin, Olivia, Martina.
30. Hur skulle du beskriva din stil år 2016? - Businesswoman
31. Vad fick dig att må bra? - Min pojkvän S ❤️
32. Vilken kändis var du mest sugen på? - Robert Lewandowski och Paluch
33. Vem saknade du? - Sanne och Bartek ❤️
34. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? - Om jag aldrig skulle träffat R.
 • BÄÄST ❤

 • Första drinken ✌🏼

  • 2016-12-31
  • kl.19:38:00
  • Kategori: By night
 • Tack mamma och pappa ❤

  • 2016-12-31
  • kl.17:00:00
  • Kategori: Allmänt
 • Sammanfattning av 2016 - DEL 3

  I September åkte jag ner till Swinoujście som vanligt på semester. I år var det en extra värdefull resa pga alla tråkiga händelser som skett tidigare under året. Jag hann även innan Polen-resan flytta in på riktigt hos S. Det blev mycket stressigt att flytta in såpass snabbt, men det kändes samtidigt jättebra 😊

   
  Jag och S flyttade i Oktober till en liten stuga mitt i skogen. Vi trivdes aldrig där då det var alldeles för litet och inget kök eller tvättmöjligheter. Men vi flyttade i alla fall ifrån staden Gud glömde, vilket var vårt gemensamma mål. Min ADHD-utredning började på allvar och det kändes så himla bra. Jag vågade berätta alla händelser jag varit med om och det var som en sten släpptes från mina axlar.
   
   
  I November flyttade vi ännu en gång, fast till en hästgård där vi hyrde ett rum. Självklart minns vi även dagen då jag opererade bort alla fyra visdomständer i narkos. Hade fruktansvärda smärtor efteråt och samtidigt blev det inflammerat så de smärtstillande medicinerna fungerade inte. Något positivt som hände denna månad var att jag började jobba inom hemtjänsten igen.

   
  December var den bästa månaden på hela året. Jag och S flyttade till en egen lägenhet och jag fick mina två diagnoser; ADHD och Borderline. Vi firade jul tillsammans i vår mysiga lägenhet. Har även jobbat en hel del inom hemtjänsten mellan jul och nyår. Mådde så mycket bättre både psykiskt och fysiskt, fick energi från mitt hjärta ❤️
   
 • Sammanfattning av 2016 - DEL 2

  Maj bjöd på en trafikolycka då min bil tvärnitade av sig själv i 80 km/h. Det resulterade i att jag bröt revben och fick en whiplash-skada i nacken. Jag var även i Stockholm tillsammans med Hajrije och kollade på Eurovision. Det var en mycket varm dag, men så otroligt roligt hade vi 😊

   
  Jag festade en hel del i Juni och under en grillkväll hos mig spårade jag och Olivia ut totalt och stoppade en korv i en ciderflaska. Olivia kunde inte uttala halalkorv så hon sa istället hallonkorv, haha 😊 Olivia trodde även att man skulle snorta saltet i näsan då vi skulle dricka tequila, haha. Jag och Albana hade också mysiga stunder på min balkong då vi åt pizza och drack vin tillsammans.


  I Juli slutade jag med morfinet och hade en hel del abstinensbesvär. Jag kämpade mycket med detta och till slut blev jag fri. Jag festade med många nya människor och vi hade väldigt roligt. Det var under denna månaden som jag träffade min nuvarande sambo S.

   
  Augusti bjöd på mycket kärlek då jag och S blev ett par. Jag fick åka ambulans till akutmottagningen pga borrelia (då en smutsig katt gett mig det) och S följde med och stannade hos mig hela natten på sjukhuset. Vilken man tänkte jag, honom ska jag ha 😉 Det blev nästan direkt att S flyttade in hos mig, han sov hos mig varje natt och vi spenderade dagarna ihop. Jag och S åkte till Malmö och besökte min systers minneslund också. Jag och Olivia åkte även till Smögen och spenderade hela dagen där. Vi hade underbart väder och åt god mat!

 • Sammanfattning av 2016 - DEL 1

  I Januari blev det mycket festande för min del. Vi hade under en fest bråk i min lägenhet så två polispatruller fick rycka in. En killkompis kom objuden och hade kniv med sig, sedan fick jag ett slag över vänstra nyckelbenet så det blev en spricka. Min födelsedagsfest var i slutet av januari och vi hade maskeradtema. Det blev lite missförstånd så mer än hälften klädde ut sig till militärer, men så roligt vi hade. Något som var efterlängtat var att Rihanna födde tre små kattbebisar.
   
   
  Precis i början av Februari åkte jag in akut med ambulans då jag fick fruktansvärt ont på högra sidan av magen. Jag opererades direkt och de såg att blindtarmen var inflammerad och hade nästan spruckit. På min födelsedag var jag hos min extra-familj och åt en jättegod tårta. Jag fick ett jättefint halsband av dem som jag fortfarande bär.
   
   
  Mars var en fruktansvärd månad då min älskade vän och bror Bartek miste livet. Jag mådde så dåligt och ville försvinna också. Försökte vara stark, men det gick inte. Gjorde många dumma saker, men min extra-familj stöttade mig. Vi hade en fin begravning för Bartek och jag förstod en sak alldeles för sent. Jag var även i Gdynia och hade en kort semester. Hade inte det roligaste sällskapet, men jag fick stå ut.
   
   
  Jag var på rättegång i April där jag blev felaktigt dömd. Klart att jag blev ledsen och sårad för hur Sverige behandlade mig, men jag var stark. Jag började även att jobba inom hemtjänsten och fick ett långtidsvikariat. Så jag hade annat att tänka på och kämpade vidare i livet.
   
 • Szczesliwego Nowego Roku 🎉

  • 2016-12-31
  • kl.15:27:23
  • Kategori: By night
 • Januari vs. December -16

 • Klarade jag mina nyårslöften 2016?

  1. Börja med ADHD-utredningen
  Ja, min utredning började den 23 september. Min diagnos kom den 20 december och jag var nervös inför detta samtal. Både läkaren och psykologen var med på sista mötet, jag hade med mig Jacek som stöd. Fick diagnoserna ADHD och Borderline, precis som jag trodde.
   
  2. Dra ut mina två visdomständer
  Ja, fast istället drog de ut alla fyra på en och samma gång eftersom jag ändå låg i narkos. Hade fruktansvärda smärtor i två veckor efter ingreppet. Men kära läsare, det var det värt efter att de tänder har orsakat så mycket problem för mig tidigare.
   
  3. Träna mer
  I början av året tränade jag mycket och hade ett diet-program utformat av min tränare Emil. Dock höll jag inte det pga många tråkiga anledningar och ibland är det så. För att jag ska kunna träna och hålla ett diet-program så måste jag må bra både psykiskt och fysiskt.
   
  4. Få fast jobb
  Ja, jag fick fast anställning. Dock kom det så sent som i december, men den kvinna som kämpar hårt får till slut det hon vill. Jag arbetar inom hemtjänsten och trivs mycket bra både med personal och brukare.
   
  5. Min mage ska bli bra
  Ja, min mage blev faktiskt bra efter ett sådant mysterium. Allt berodde på stress, morfinpreparat och dålig kost. När jag slutade med morfinet började min mage att krampa, men jag stod ut några veckor med det och åt samtidigt laxerande medel för att få ut allt.
 • 2016 - Mest spelade låtar

 • Årets plus och minus:

  Rihanna födde tre små söta kattbebisar som fick heta Katrina, Alfons och Wyborowa. Idag har jag endast kvar Katrina och hennes pappa Patrik.

  Min födelsedagsfest med maskeradtema. Helt klart årets bästa fest. Alla hade missuppfattat varandra och nästan alla kom utklädda till militärer.

  Jag skilde mig. Helt underbar att inte vara gift längre. Frihet! Och nej, jag vill inte gifta mig igen. Eller i alla fall inte på väldigt länge.


  Jag träffade S, vi blev ett par och jag flyttade tidigt in i hans lägenhet. Sedan flyttade vi till en annan stad och har ett mysigt och lyckligt liv tillsammans.


  Årets resa till Swinoujscie var helt perfekt. Vädret var +30° dagligen och jag njöt varje sekund. Blev många goda drinkar vid stranden, ridning och shopping. Precis vad jag behövde för att samla energi.


  Jag fick mina två diagnoser; ADHD och Borderline. Det var som en stor sten ramlade från mina axlar.


  Jag fick fast anställning inom hemtjänsten. Kändes så skönt att veta att jag kunde börja leva på riktigt.
  Jag träffade mitt numera ex R som ljög om sig själv och hela sitt liv. Det var en katastrof från början till slut. Hur kunde jag ens bli kär? Var jag blind eller bara dum i huvudet? Eller tyckte jag synd om honom?

  Blev akut opererad pga min blindtarm var inflammerad och nästan sprucken. Hade fruktansvärt ont i magen på högra sidan och kunde inte ens lyfta upp mitt högra ben. Fick åka ambulans in till akutmottagningen.
   
  Min älskade vän och bror Bartek gick bort. Det är en stor saknad efter honom som gör så ont inom mig. Jag kan inte vrida tillbaka klockan, jag måste fortsätta leva och vara stark.

  Min älskade sötnos Rihanna blev väldigt sjuk och vi fick avliva henne. Det gjorde mycket ont i mig då jag haft henne sedan hon var bebis. Hon kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta.
   
  Jag blev felaktigt dömd. Förstår inte hur Sverige behandlar deras medborgare. Sedan hade jag världens sämsta advokat, så det gjorde ju inte saken bättre. Även om jag överklagade för att få byta flera gånger nekades min önskan.
   
  Jag var med om en trafikolycka i somras och skadade ryggen och nacken. Läkaren på vårdcentralen trodde jag hade fått diskbråck eller ischias. Enligt magnetröntgen fanns inga fel utan jag skulle endast gå på sjukgymnastik.

  Fick borrelia då jag hade plockat bort fästingar från en smutsig katt. Åkte ambulans in till akutmottagningen där de gjorde ryggmärgsprov. Aldrig mer ska någon läkare få sticka mig i ryggen, vilken hemsk smärta. Min älskade sambo var med mig hela tiden och stöttade mig.
 • Nya ljuslyktor med hjärtan ❤

  Glömde visa upp mina fina ljuslyktor jag köpte idag på Coop Forum. Eftersom alla våra egna ljuslyktor ligger i flyttlådor hos mina föräldrar behövdes det nya. Det var rea på alla julsaker och dessa kostade 10 kr/styck, inte alls dyrt ju. Jag tycker inte heller de är någon julstämpel över dessa, dom var jättesöta. Det blir riktigt romantiskt och kärleksfullt. Perfekt för mig och älskling, hihi. Bra inköp, Malina 😁

  • 2016-12-30
  • kl.18:46:00
  • Kategori: Allmänt
 • Dagens middag:

 • Egenvård

  Kom ur duschen precis och känner mig så fräsch. Har färgat mina ögonbryn samt plockat iordning dom inför imorgon. Blev även att raka benen och skrubba hela ansiktet med en speciell kräm som jag köpt i Polen. Den tar bort död hud och öppnar upp porer. Hela ansiktet blir som nytt efteråt 😁 Nu strax ska jag fixa i ordning mina naglar så de får bättre form och lägga på nytt lack. Mycket som måste fixas, är glad att klänningen är ordnad i alla fall 😉

 • Hur firade jag nyår tidigare år?

  2012
  Jag firade nyårsafton tillsammans med mina vänner. Vi hade missuppfattat varandra så ingen hade köpt någon vodka. Däremot hade vi hur mycket mousserande vin och champagne som helst. Det slutade med att jag och Jacek shottade champagne efter tolvslaget. Vi alla blev sjukt berusade, Sofeya klämde armen i dörren till taxin på väg hem. Jag hade tydligen duschat på natten och hade ramlat i badkaret. Det resulterade i brutet nyckelben och svår hjärnskakning.
   
   
  2014
  Jag firade nyårsafton tillsammans med mina vänner, även några från Polen kom hit till Sverige och firade med oss. Blev riktigt drag och jag har svårt att minnas allting. Vi hade riktigt roligt och alldeles för mycket sprit haha 😉 Slutade med att några av oss hamnade på en efterfest där vi knappt kände några. Jag åkte svarttaxi dit, men Sofeya råkade hamna i en polisbil. På efterfesten däckade vi allihop vid 08-tiden på morgonen.
   
   
  2015
  Jag firade nyårsafton tillsammans med mina vänner. Vi hade otroligt mycket vodka, öl och allting annat. I slutändan satt jag med över 10 olika drinkar som endast var mina. Första året som vi delade ut priser till varandra, jag blev "årets sjukansvarig" med anledning att jag tar hand om alla fulla och skadade människor på fester. Jag och Sofeya hade sprungit runt dagen innan för att hitta en snygg, glittrig klänning. Dock hittade vi ingen i vår storlek, så vi hade till en början på oss en vit skjorta, svart sidenband som vi hade som slips och svarta leggings. Det gick hem hos våra killkompisar, dock bytte vi om senare under kvällen till klänningar som vi haft sedan tidigare hemma i garderoben.
   
  • 2016-12-30
  • kl.14:00:00
  • Kategori: By night
 • Handlat inför nyår 😁

  Kom hem för några minuter sedan, var och handlade inför nyår som jag skrev förut. Var på Coop Forum, dock ville jag hellre till Ica Maxi, men fanns ingen i närheten. I alla fall så fick jag tag på allt vi skulle ha 😊 Var även en sväng inne på Systembolaget, blev lite gott därifrån. Dock blir det inte så mycket festande i år och det ska bli väldigt skönt. Har ju haft ett antal år med hårt festande osv, bättre att ta det lugnt tillsammans med mitt hjärta 😉

  Nu kan jag börja slappna av lite, har bara mig själv att fixa i ordning nu. Just det, var även inne på IKEA och köpte 6-pack champagneglas för 29 kr, superbilligt!

  • 2016-12-30
  • kl.12:58:00
  • Kategori: Allmänt
 • Fredagen den 30e

  Godmorgon! Har varit vaken sedan 07 imorse, gick till tvättstugan och började tvätta. Nu ligger all tvätt i torktumlaren och även diskmaskinen är på. Vilken duktig kvinna jag är 😃 Sitter och dricker kaffe, skriver med vänner och ska snart börja göra mig i ordning. Måste ju åka och handla inför imorgon. Bästa dagen på hela året är ju helt klart nyår 😉

  • 2016-12-30
  • kl.09:19:00
  • Kategori: Allmänt
 • Jag älskar dig, S ❤

  Jag har den mest underbaraste och gulligaste sambon i världen. Han vet hur jag mår utan att jag behöver säga något. Som en öppen bok läser han mig. Han vet min bakgrund och vad som hänt. Istället för att klandra mig så stöttar han mig och hjälper så otroligt mycket. Det finns bara en kille tidigare som varit såhär snäll mot mig, tyvärr lever inte den personen längre. Vart hade jag varit idag om inte min älskade sambo hade kommit in i mitt liv? ❤

  • 2016-12-29
  • kl.20:28:00
  • Kategori: Kärlek
 • Trött i kroppen 😞

  Idag är jag verkligen helt slut i kroppen. Har jobbat hårt i fyra dagar och så kommer man hem och slappnar av. Kroppen typ lägger av... Är helt orkeslös och vill egentligen bara sova 😞 Men nej, jag har saker att göra så kan inte gå och lägga mig. Ska snart förbereda lite mat, blir nog kyckling och pommes. Vi får se vad jag är sugen på, har ingen lust med något.

  • 2016-12-29
  • kl.16:40:00
  • Kategori: Allmänt
 • TV-serie och chips

  Sitter i soffan och kollar på Kvarteret Skatan. Orkar verkligen ingenting just nu. Borde kanske duscha så blir jag piggare. Helt sjukt hur trött jag har blivit efter att jobb. Men i januari när jag får min ADHD-medicin kommer det ju vända säger läkaren. Snälla, vill bli mer pigg nu på en gång!

  • 2016-12-29
  • kl.15:11:00
  • Kategori: Allmänt
 • Hemma igen

  God förmiddag! Kom nyss hem från jobbet, började 07:20 och slutade 09:30. Blev ett kort pass, men jag hjälper till när det behövs. Duktig Malina 😁 Har sånt hemskt morgonhumör, men det går över när jag sitter i bilen och lyssnar på musik på väg till jobbet. Skönt att jag börjar komma igång med mitt liv, det är precis så här det ska vara. Helt underbart slut på 2016, allting ordnade sig till slut. Jag har blivit en helt annan kvinna, så mycket bättre. Det är jag som har kämpat hårt, men har fått mycket stöd av min sambo, mina närmaste vänner och min familj. Känns som om 2017 kommer bli ett bra år.

  Nu ska jag sätta mig ner och betala lite räkningar och sedan andas ut en stund innan jag kommer igång med allt annat 😊

  • 2016-12-29
  • kl.10:12:00
  • Kategori: Allmänt
 • Throwback thursday 29/12

  Godmorgon kära läsare 😃 Som ni vet så är jag redan vaken och ska strax sätta mig i bilen och åka till jobbet. Har lovat att hjälpa till några timmar på morgonen. Inga problem, behöver ändå pengar samtidigt som jag behöver rutin att komma upp. Längtar som bara den tills jag får mitt fasta schema och kan börja på allvar. Jag ser på klockan att jag måste skynda mig nu, bjuder på en återblick från min blindtarmsoperation jag gjorde i början av året. Vi hörs senare idag!
   
  Allt började med att jag och Bartek åt pizza hemma hos mig på söndagskvällen den 31 januari. Vi köpte två kebabpizzor som vi delade på, alltså vi åt en i taget. Viktigt vetande! Jag mådde lite dåligt på kvällen, somnade framför teven vid 21-tiden och vaknade vid 01 och var helt svettig. Bartek var fortfarande kvar och sa att jag hade varit orolig när jag sov. Vi åt den andra pizzan och jag kände hur illa jag mådde. Först tänkte jag att jag blev matförgiftad, men Bartek kände ingenting alls. Jag gick och spydde för mådde otroligt dåligt. Den natten sov jag mer sämre än någonsin och drömde en konstig dröm att jag var på sjukhuset och skulle operera mig.
   
  Jag vaknade när Bartek skulle åka till jobbet och kräktes ännu en gång. Han ville inte åka ifrån mig ifall jag skulle bli sämre, men jag sa att jag klarade mig och antagligen var det bara magsjuka. Ingenting blev bättre under dagen, jag hade hemska magsmärtor, kunde endast ligga på sidan i soffan och fick feber upp mot 38,1°C. Jag kontaktade 1177 kl 16:42 för att få en tid på jourcentralen och jag skulle då vara där 21:15. Jag var dum som inte bokade en taxi i samband med samtalet, för jag kunde verkligen inte köra bil. Då trodde jag att det antingen berodde på magsjuka eller bukspottkörtelsinflammation. Med tanke på att det blev en del alkohol den helgen kunde bukspottkörteln bli inflammerad vad jag läste på nätet. Dock ändrades smärtan efter hand och la sig ner mot högra sidan där blindtarmen är. Jag har aldrig tidigare haft problem där och tänkte att jag bara hade fått för mig att smärtan ändrades. Men så var det inte, jag fick även högre feber och då hade jag ändå två Alvedon i kroppen.
   
  Allt blev värre på bara några få minuter och jag kallsvettades. Jag kontaktade min kusin på Facebook som jobbar vanligtvis på SOS Alarm 112. Hon sa att det kunde vara blindtarmen, men var inte helt säker. Hon tyckte att jag istället borde åka till akutmottagningen direkt istället för jouren. Men jag kunde knappt sitta upp och behövde en liggande sjuktransport. Min kusin hjälpte mig att få fram telefonnummer till liggande sjuktransport och jag kontaktade de omgående vid 19:10. Satt i deras kö i 17 minuter innan jag kom fram... En man undrade varför jag behövde deras transport och jag förklarade exakt min situation. Då tog en kvinna telefonen från mannen och sa att en blindtarmsinflammation kan vara dödligt och därför vägrar hon skicka en liggande sjuktransport. Däremot var redan en ambulans på väg till mig sa hon. Mitt hjärta började fladdra av chock, allt gick så himla fort att jag inte förstod riktigt vad som hände. Bara åtta minuter senare var ambulansen framme hos mig, de gjorde en del undersökningar på mig och tog med mig till akutmottagningen i en snabb fart. Mannen som satt bak med mig ordnade en operations-kanyl i mig och gav mig medicin mot illamående. Någon morfin vågade jag inte ta i ambulansen pga jag mådde fruktansvärt illa. Jag var väldigt rädd, men visste att jag var i trygga händer.

  På akutmottagningen hamnade jag i ett undersökningsrum och en kirurg kom ganska omgående in till mig. Först klämde han på min mage och jag skrek till utan att kunna behärska mig. På en skala 1-10 hade jag 9,8 ont. Jag kunde inte heller lyfta mitt högra ben som jag brukar utan att känna en fruktansvärd smärta. Kirurgen ville att de skulle ta blodprover på mig, även urinprov och en till temp (fast rektal). Feber hade jag fortfarande, men de andra proverna visade inga direkta fel. Dock tycker jag inte om att undersköterskorna tar blod från kanylen, jag har lärt mig att det blir inte alltid bra provsvar. Jag fick även Ketogan insprutat i kanylen mot smärta och efter en stund kom en till kirurg och kollade på mig. Först var han inte säker på om de skulle behålla mig på sjukhuset. Jag fick dåliga vibbar från honom och började själv tveka om jag hade så ont?! Men han bad mig hosta en gång och när jag gjorde det kom en ännu värre smärta och tårar. Det var det som avgjorde allting och ca kl 22:45 bestämde sig kirurgen för att operera mig. Tror ni jag blev rädd eller? Jag låg där helt ensam och hade fruktansvärt ont och skulle bli opererad akut. Men kirurgen lugnande mig och sa att jag kommer vara sövd och visade hur de skulle göra på ett ungefär.
   
  Lika snabbt som kirurgen gick ut kom en sköterska från en kirurgisk avdelning in och hämtade mig. Jag skulle duscha i bakteriedödande medel inför operationen, det gjorde nog mest ont av allt. Jag fick nya kläder också, en sådan snygg klänning där man visar upp hela rumpan. Direkt när jag la mig i avdelningens säng fick jag mer Ketogan och även Stesolid intravenöst. Så lugn har jag aldrig varit i hela mitt liv... Den sjuksköterskan som hade hand om mig var mycket bra och tog sig tid att prata med mig. Jag hade ingen som helst lust att sova utan ville vara med på vad som hände. Även om jag var lugn och trött så försökte jag göra mitt bästa för att vara vaken. Det var knappt jag kunde hålla ögonen öppna, men lyckades tills de rullade ner mig till operationssalen. Blev sövd typ direkt och vaknade några timmar senare. Min blindtarm var mycket riktigt inflammerad och hade nästan spruckit. Blev tre öppningar som de sytt igen och jag fick ligga kvar två nätter på avdelningen. Hela tiden fick jag smärtstillande och hade kateter. Sofie, Robin och Ismet besökte mig flera gånger och det var trevligt. Dock tyckte inte mina två rumskompisar (två gamla tanter) att mina besökare var välkomna. Shit the same, jag får ha besökare om jag vill 😉
   
  • 2016-12-29
  • kl.06:58:00
  • Kategori: Allmänt
 • I need to sleep...

  Då var det dags att krypa ner i sängen och försöka sova. Kommer antagligen somna på en gång, är så trött i kroppen och det svider i mina ögon. Jag fick en förfrågan om att jobba några timmar imorgon på morgonen, inga problem. Även några timmar ger bra pengar 😉 Bara att ställa väckarklockan på 06:30 igen. Godnatt alla söta och fula människor!

  • 2016-12-28
  • kl.21:02:00
  • Kategori: Allmänt
 • Bloggen har legat nere

  Jag vet precis som ni att min blogg har legat nere ett tag. Anledning? Företaget som min domän ligger hos har haft problem med deras server. Jag har ändå skrivit inlägg under tiden så att nu när min blogg fungerar igen så kan ni gå tillbaka och läsa vad jag gjort. Tro mig, det har hänt mycket under tiden ni inte har kunnat följa mig 😉

  Jag bjuder på en bild från i somras 😃

  • 2016-12-28
  • kl.20:00:00
  • Kategori: Allmänt
 • Hemma i värmen

  Har precis kommit hem till värmen. Så skönt! Ute är det fruktansvärt kallt. Har under dagen börjat hosta lite och min näsa rinner också. Vill inte bli sjuk till nyårsafton 😞 Jag och mitt hjärta har ju planerat så mysigt. Ska strax lägga mig i badkaret och mjuka upp alla leder och muskler i kroppen. Efter det ska jag laga mat 😊

  Annars har det gått bra på jobbet. Som vanligt är det stressigt på morgonen och resten av dagen är lugn. Men all stress på morgonen gör mig pigg så det är ju perfekt 😉 Vi hörs snart igen!

  • 2016-12-28
  • kl.16:24:00
  • Kategori: Allmänt
 • Dags för kaffepaus!

  Skönt att få vila lite mellan allt springande. Sitter nu i bilen och dricker kaffe 😊 Hoppas det gör mig lite piggare de sista timmarna. Slutar ju snart och ska direkt hem och slappna av. Åhh, kan klockan gå fortare?

  • 2016-12-28
  • kl.13:53:00
  • Kategori: Jobb
 • Skilsmässan har gått igenom 😃

  Yiihoo, skilsmässan har gått igenom. Nu är jag inte längre gift och det känns helt underbart 😃 Har ju ett nytt liv som är helt perfekt tillsammans med min nuvarande sambo. Vill man inte vara gift med en person så ska man få skilja sig utan problem. Fick en del hot ang skilsmässan, men som om jag bryr mig?! ÄNTLIGEN SKILD, TJOHO!!

  • 2016-12-28
  • kl.10:30:00
  • Kategori: Kärlek
 • @ Work

  Idag är min lilla skruttiga bil Bernt med mig på jobbet i kylan. Tur att min röv-värme fungerar igen, vad hade jag gjort annars liksom? Nu ska jag fortsätta jobba så svetten rinner. Vi hörs senare 😃

  • 2016-12-28
  • kl.08:56:00
  • Kategori: Jobb
 • Rastlös 😞

  Har försökt att somna, men det var inte det lättaste även om jag är sjukt trött. Typiskt 😞 Var precis på väg att somna när en granne stampade i trappuppgången, suck. Gick upp och rökte en cigg, precis då kom älskling hem. Så nu kanske det går lättare att somna när mitt element ligger bredvid mig 😍❤

  • 2016-12-27
  • kl.23:19:00
  • Kategori: Allmänt
 • Nu ska tanten sova...

  Ligger redan i sängen och känner hur slut jag är i kroppen. Min rygg värker och benen känner jag knappt. Blir ju ett himla springande i trappor på jobbet. Fast motion är bra 😉 Har varit på ganska dåligt humör de två senaste dagarna, tror det beror på PMS. Min mensvärk är absolut inte att leka med, fy fan så ont jag har i magen 😢 Tog en Alvedon förut så hoppas jag kan sova utan några smärtor. Tur att mitt hjärta förstår mig som en öppen bok. Jag behöver inte säga någonting, han förstår ändå. Är så glad att jag har hittat honom, han ger mig energi och styrka ❤

  Mina ögon är röda och svullna pga tröttheten. Måste verkligen sova bra i natt, ska åter igen upp klockan 06:30. Bjuder på en bild ni redan sett, men orkar inte lägga upp någon ny. Dobranoc!
   
  • 2016-12-27
  • kl.21:08:00
  • Kategori: Allmänt
 • LÅT MIG VARA! 😡

  Kan idioter inte bara släppa mig och gå vidare med sina liv? Om jag inte vill ha något med dem att göra så varför ska de stalka mig? Jag har ett helt nytt liv och har klättrat mig upp hit. Det har inte varit en enkel resa, men jag klarade den. Nu lever jag bra och har allt jag kunde drömma om tidigare. Skäms ni inte över er själva hur ni håller på? Skaffa er en ny flickvän och sluta ha mig som er hobby. Så till er idioter som försöker få tag i mina bilder och övrig information; FUCK OFF!

  • 2016-12-27
  • kl.19:54:00
  • Kategori: Allmänt
 • Hej och hå, vad bra det går 😃

  Har precis kommit hem efter ännu ett dagspass. Det var sjukt jobbigt att komma upp imorse, sov ju endast tre timmar i natt 😞 Tur att kaffe och cigg finns, det hjälpte min hjärna att vakna till liv. Var en stressig morgon, men blev lugnare efter lunch. Tycker att det är väldigt bra jobb jag har, ibland är det otroligt stressigt och ibland är det lugnt. Det varierar och det är så ett jobb ska vara 😊

  Blev ingen lunch idag för min del så ska strax åka och hämta pizza åt mig och älskling. Gott, gott!

  • 2016-12-27
  • kl.16:12:00
  • Kategori: Jobb
 • Tisdagen den 27e

  Godmorgon! Efter gårdagens långa arbetspass hade jag mycket trötthet i kroppen och eftersom jag inte är van vid att jobba så mycket behövde kroppen få ur alla sina känslor. Det resulterade i att jag var fruktansvärt irriterad och ledsen. Somnade vid 03:30 och gick upp 06:30, att jag kan hålla ögonen öppna är helt otroligt 😳 Dock låg jag som en prinsessa i älsklings armar de få timmarna som jag faktiskt sov. Det kommer göra hela dagen och det ger mig mycket energi 😊

  Nu är det dags för mig att åka till jobbet och ge allt jag har. Vi hörs senare!

  • 2016-12-27
  • kl.06:58:00
  • Kategori: Allmänt
 • Ett lugnt kvällspass

  Herregud så trött jag är nu, kommer somna direkt efter att jag skrivit detta inlägg. Att jobba två pass idag har tagit mycket energi från mig. Dock var det roligt så har inget emot att göra fler dubbla pass 😁 Kvällen rullade på bra, hade en del luckor så kunde dricka kaffe och röka. Kvällspasset började 16:40 och slutade 22:00, så det var ingen lång tid egentligen. Fast sedan så har jag ju jobbat dagspasset också 😉 Och lönen är ju så bra denna dag, eftersom det är annandag jul, dvs storhelgs-OB.

  Nu orkar jag inte hålla ögonen öppna längre, ska upp åter igen 06:30 imorgon. Godnatt!

  • 2016-12-26
  • kl.22:35:00
  • Kategori: Jobb
 • NRJ suger...

  När man är van vid att lyssna på Spotify i bilen blir det annorlunda att tvingas lyssna på radio när jag jobbar. Låtarna som spelas är så sjukt dåliga att det blir pinsamt. Vilken musiksmak svenskarna har nu för tiden? 😳 För typ 10 år sedan lyssnade jag på NRJ och då var musiken helt okej, de spelade Eminem och liknande. Nu är det fjortisar från Idol och Melodifestivalen som spelas. Usch och fy och blä!

 • Första dagens jobbpass!

  Det är en riktigt blåsig dag idag, men inget hinder för mig 😉 Gick upp 06:30 imorse och fixade kaffe åt både mig och älskling. Givetvis var jag otroligt trött, men tyckte att jag klarade det bra ändå och hade ett gott humör. Dagen började bättre än i torsdags. Idag kom jag i alla fall in genom ytterdörren på kontoret, hade tydligen rätt nyckel. Dock fanns inget schema utskrivet så fick kontakta en kollega som berättade vad jag skulle göra tills dess att hon skrivit ut ett nytt åt mig. Inga problem alls efter detta 😁 Första passet (07:20-14:55) är avslutat och nu ska jag gå en sväng på mellandagsrean innan jag går på kvällspasset. More money, more money, more money!

  • 2016-12-26
  • kl.15:12:00
  • Kategori: Jobb
 • Tre perfekta julklappar ❤️

  Detta året har slutat så sjukt bra, det är till och med svårt för mig att förstå. Jag har lyckats med så mycket. Jag och älskling bor nu i en egen lägenhet, jag har fått fast jobb inom hemtjänsten och jag har fått mina två diagnoser. Tre perfekta julklappar som jag också önskade mig 😃 Jag har gråtit, haft ångest, varit förbannad och orolig, men allting ordnade sig till slut. Kan det bli bättre?

  Bjuder på en bild från förra julen 😁

  • 2016-12-25
  • kl.20:19:00
  • Kategori: Allmänt
 • Uttråkad som bara den...

  Juldagen är verkligen en långtråkig dag. Det finns ingenting att göra och inga människor är ute. Jag har tänt massvis med ljus här hemma och myser framför en bra film. Känner mig fortfarande lite bakis och trött, men vill inte gå och lägga mig. Det behövs dammsugas här också, men ingenting jag vill göra idag. Kanske borde lägga mig och bada, även fast jag duschade förut. Eller skriva på boken. Fan, allting är så tråkigt! 😞

  • 2016-12-25
  • kl.16:32:00
  • Kategori: Allmänt
 • Mitt julgodis ❤️

 • Bakis-mat 👍🏼

  Blev sugen på att göra egen pizza idag, det är ju ganska enkelt att laga 😊 Så har precis fått ner halva pizzan i magen nu. Är så mätt att jag knappt kan röra mig. Ingredienserna på pizzan är tomatsås, riven ost, kyckling, gröna oliver, curry och vitlök. Glömde köpa jordnötter förut, men det var ändå gott 😊

  Behöver ta en promenad senare, först måste jag ta en dusch nu. Lite halvt matkoma faktiskt, men bra att jag i alla fall har matlust en dag som denna. Vi har ju så mycket choklad och godis hemma också, måste få ner lite sånt gott också 😉

  • 2016-12-25
  • kl.13:44:00
  • Kategori: Allmänt
 • Söndagen den 25e

  Godmorgon! Idag är både jag och älskling rejält bakfulla. Men vi hade en underbar julafton igår 😁 Jag var duktig som ställde alarmet på mobilen så att älskling skulle komma upp imorse. Tur han har mig 😉 Jag körde honom till jobbet och innan han började handlade vi en del på Ica tillsammans. Mysig start på morgonen 😊

  Nu har jag precis kommit hem och stoppat in varorna i kylen, frysen och skåpen. Ska plocka ur diskmaskinen och sen fixa i ordning lite här hemma. Vi hörs!

  • 2016-12-25
  • kl.11:42:00
  • Kategori: Allmänt
 • Proppmätt!

  Blev precis ännu mer julmat, fast hemma tillsammans med mitt hjärta. Jag fick inte ner mycket, men vi hade väldigt mysigt. Längesen vi åt ihop och utan stress 😁 I år hade jag inte hunnit göra polsk julmat så som pierogi mm. Lite synd, men ska laga det någon annan gång åt oss.

  Nu strax ska vi öppna våra julklappar, spännande 😉

  • 2016-12-24
  • kl.18:49:00
  • Kategori: Allmänt
 • Hemma igen 😃

  Nu är jag äntligen hemma och tar det lugnt med älskling. Vi ska snart äta, men tills dess dricker vi öl och pratar 😊 Vädret är inte det roligaste, mulet och regn. Varför kunde det inte komma lite snö just bara idag?

  • 2016-12-24
  • kl.16:29:00
  • Kategori: Allmänt
 • På väg hem!

  • 2016-12-24
  • kl.15:12:00
  • Kategori: Resor
 • Julafton såhär långt...

  Nu är jag på väg hem, sitter i bilen och ska strax köra. Tänkte bara snabbt blogga så ni vet vad jag gör 😊 Imorse åt jag och mina föräldrar lite julmat som frukost. Jag lekte lite med Patrik och sedan packade ihop min väska. Vi åkte till mammas bror där vi skulle fira jul, där var även andra släktingar. Jag var endast med under halva jullunchen, sedan behövde jag åka hem. Det var god mat och trevligt att träffa släkten. Synd att jag endast kunde stanna så kort tid, men vill inte lämna mitt hjärta ensam på julafton. Vi hörs när jag är hemma igen 😊

  • 2016-12-24
  • kl.13:49:00
  • Kategori: Allmänt
 • ❤️ GOD JUL - WESOLYCH SWIAT ❤️

  • 2016-12-24
  • kl.10:00:00
  • Kategori: Allmänt
 • Min sötaste bebis ❤️

  Ligger i sängen hos mina föräldrar. Jag har öppet dörren ifall Patrik eller Katrina vill sova hos mig. Patrik kom en gång förut, men han tyckte inte sängen var tillräckligt stor för oss båda. Katrina smyger sig in då och då för att titta till mig. Hon la sig vid mina fötter en stund, men hon hade för mycket spring i benen. Min lilla fis ❤️

  • 2016-12-24
  • kl.01:14:00
  • Kategori: Djuren
 • Godnatt från mig ☺️

  Har varit en mysig kväll hos mina föräldrar. Vi har slagit in julklappar, lagat mat, lekt med katterna och ätit. Synd bara att min älskling inte är med oss 😞 Men jag åker ju hem imorgon och firar julafton tillsammans med honom. Mina föräldrar köpte julmat till oss också, så jag har förut griljerat en julskinka av kalkon.

  Har också suttit och pratat i typ en timme med underbara Jasmin. Hon får mig alltid på gott humör 😃 Min mamma pratade även lite med henne, haha blev mycket skratt. Mer har vi inte gjort, har varit mysigt och trevligt. Nu behöver jag gå och lägga mig för att orka dagen imorgon. Godnatt ❤️

  • 2016-12-23
  • kl.23:20:00
  • Kategori: Allmänt
 • Fredagen den 23e

  Godmorgon! Vaknade för en stund sedan och känner mig utvilad. Fick lite sovmorgon idag 😁 Mitt hjärta är redan på jobbet tyvärr, så fick ingen tid ihop med honom imorse. Har själv gått och smågrejat här hemma nu; diskat en maskin, druckit cappuccino, sminkat mig osv. Skönt att inte behöva stressa runt som en galning...

  Snart är det dags för mig att åka till jobbet. Blir ett kort pass idag från 12:00 till ca 14:00. Just en sådan här dag så passar det perfekt, ska ju köra bil en lång väg efter jobbet. Nu måste jag börja packa ihop mina sista saker inför besöket hos mina föräldrar. Vi höres senare! 😊

  • 2016-12-23
  • kl.11:27:00
  • Kategori: Allmänt
 • Jobbar imorgon igen 😃

  Fick precis ett meddelande om att jag jobbar några timmar imorgon. Det bästa är att jag får välja tid själv då jag endast ska städa hos två brukare. Så börjar ca 10:00, skönt med lite sovmorgon. Yääy 😃 

  • 2016-12-22
  • kl.21:02:00
  • Kategori: Humor
 • Gott, gott, gott ❤️

  Nu sitter jag i soffan och tuggar i mig chips och dricker Coca-Cola. Tog en dusch precis innan jag satte mig här, så varmt och skönt ☺️ Man vill liksom aldrig gå ut och torka sig, direkt börjar man frysa. Luktade tvättmedel och klorin innan duschen, men nu känner jag mig fräsch igen.

  Ikväll händer inte så mycket, ska bara andas ut och ta det lugnt. Tror att jag ska jobba några timmar imorgon, men vet inte än. Jag hoppas det blir att jag jobbar, för det är så härligt att vara igång igen 😊 Min hjärna behöver verkligen stimulans. Om jag inte jobbar på julafton så kommer jag att åka till mina föräldrar imorgon och sova över till på lördag. Så firar jag jul ihop med dom en stund och senare på kvällen tillsammans med mitt hjärta ❤️

  • 2016-12-22
  • kl.17:52:00
  • Kategori: Allmänt
 • Första riktiga arbetsdagen 😃

  Har varit full rulle på jobbet idag. Så mycket stress och 30 minuter övertid gick jag. Men det är jätteroligt att vara tillbaka i arbetslivet 😊 Lite jobbigt att behöva gå och lägga sig vid 21-tiden på kvällarna om man jobbar dagspass dagen efter. Gick upp 06:00 imorse och var väldigt trött. Orkade inte ens dricka kaffe haha 😉 Men dagen är genomförd och jag känner hur kroppen fått arbeta. Nu ska jag duscha och slappna av!

  • 2016-12-22
  • kl.17:04:00
  • Kategori: Jobb
 • Utelåst!

  Tänkte komma lite tidigare till jobbet idag, rätt så exakt en halvtimme innan. Öppnade grinden utan några som helst problem, men tydligen har de bytt ut låset på ytterdörren. Så jag stod där och tänkte "vad fan ska jag göra?". Osmart som jag är ibland försökte jag öppna dörren med alla nycklar jag hade på mig, även min bilnyckel och hemnyckel 😂 Slutade med att jag fick ringa till chefen och berätta om dilemmat. Hon sa att en kollega var på väg och skulle öppna åt mig. Satt en kvart i bilen och väntade, till slut kom min kollega och öppnade. Allt löste sig till slut, även om det var lite jobbig start 😉

  • 2016-12-22
  • kl.08:18:00
  • Kategori: Jobb
 • TV-mys i soffan 😊

  Ligger i soffan nu och kollar på säsongsavslutningen av Bonde söker fru. Synd att det är slut sen, men har varit en sjuk säsong. Typ alla bönder borde egentligen valt ett program som Paradise Hotel. Synd att det inte är som gamla tiderna, men men... Direkt efter ska jag gå och sova, ska ju upp tidigt imorgon. Men det ska inte vara några problem 😊 Livet har vänt och börjar på riktigt nu! Ska fortsätta kolla på programmet nu, godnatt ❤️

  • 2016-12-21
  • kl.20:07:00
  • Kategori: Allmänt
 • Tid för skrubba bort problem 😍

  Då ligger jag här igen och myser med massor av tända ljus 😊 Kan idag verkligen slappna av och börja andas ut. Alla problem som tidigare funnits är borta. Så skönt! Kommer även ta tag i min bok igen, har inte glömt den 😉 Ni är väl nyfikna? Det är jag också ska jag säga er, hoppas att många kommer läsa den. Puss på er ❤️

 • Snart klar med tvätten...

  Min tvättid är snart slut och jag ska hämta alla kläder. Förhoppningsvis är allting torrt också, har ingen möjlighet att hänga upp något här hemma. Som belöning ska jag lägga mig i ett varmt bad och njuta 😁 Synd att jag inte har hittat vår massageolja, hade passat perfekt att lägga i några droppar i vattnet. Men men, man kan inte få allt här i världen 😊

  • 2016-12-21
  • kl.16:49:00
  • Kategori: Allmänt
 • Börjar jobba imorgon!

  Imorgon börjar jag jobba enligt mitt schema. Perfekt att komma igång! 😃 Som jag har väntat och längtat. Nu börjar livet på riktigt, nu öppnas så många nya dörrar och möjligheter för mig. Jag och älskling planerar redan nu att köpa en ny bil. Det är ett måste och samtidigt köpa nya kläder som passar mig nu efter att jag gått ner i vikt. Har lovat mig själv att betala tillbaka till mina föräldrar också, de har hjälpt oss så mycket senaste tiden. De är helt underbara ❤️

  • 2016-12-21
  • kl.16:29:00
  • Kategori: Allmänt
 • Tvättar kläder

  Bokade tvättid imorgon klockan 07:00, men min chef ringde mig nästan direkt efter och frågade om jag kunde börja redan imorgon. Givetvis kan jag det 😃 Så fick omboka tvättiden och det fanns tid nu klockan 13:00. Perfekt tajming! Nu får jag och älskling rena kläder innan jul 🎅🏼

  • 2016-12-21
  • kl.13:42:00
  • Kategori: Allmänt
 • Onsdagen den 21a

  Godmorgon! Är redan uppe och har fixat kaffe till oss båda 😁 Visst att jag är fruktansvärt morgontrött, men måste erkänna att det faktiskt är skönt att vakna tidigt. Man kan slappna av utan stress. Ska äta frukost snart och ta en dusch. Älskling ska till sitt jobb och jag har en del planer idag. Har fortfarande inte bokat tvättid så det är verkligen ett måste!

  • 2016-12-21
  • kl.08:46:00
  • Kategori: Allmänt
 • @ Badet

  Direkt när jag ställde mig i duschen så hittade jag ploppen till badkaret. Jippey 😃 Så nu blir det att inviga det och mysa till hundra procent. Ska även prata med min underbara vän Jasmin. Vi hörs efter ❤️

  • 2016-12-20
  • kl.19:38:00
  • Kategori: Allmänt
 • Dags för en dusch 😃

  Nu ska jag hoppa in i duschen och värma mig. Eftersom jag varit så nervös idag så har svetten klibbat sig fast i huden, usch. Så blir skönt att ta en lång och varm dusch 😁 Synd att vi fortfarande inte har hittat ploppen så vi kan bada...

  • 2016-12-20
  • kl.19:23:00
  • Kategori: Allmänt
 • Välkommen till familjen!

  Jag välkomnar ADHD och Borderline till familjen 😃 Det var ju detta jag visste! Och som läkaren sa idag så hade jag ju vetat det redan från början. Psykologen instämde att det är just dessa diagnoser jag har. Just nu känns allting så underbart 😊 Nu kommer mina journaler förflyttas till ett annat sjukhus närmare mig. I januari ska jag börja gå på KBT-behandling (terapi) och även få medicin. Allting känns helt otroligt, som en dröm. Livet har vänt... Nu ska jag fira lite med pizza, Coca-Cola och choklad 😍

 • #selfie

  • 2016-12-20
  • kl.10:31:00
  • Kategori: Allmänt
 • Nagellacket höll i 15 minuter 😡

  Måste berätta något jag glömde skriva om igår. Jag var i min gamla lägenhet igår för att städa ur förrådet. Där hittade jag så många nagellack och givetvis sparade jag dom. Tänkte byta färg som igår när jag kom hem och ta något som passar i jul. Hittade ett lila med glitter i, jättefint. Men tror ni det höll länge? Efter typ en kvart var färgen på varenda nagel uppskavt. Så roligt var det, eller inte. Får fixa detta idag så jag har något lack som håller. Ett tips till er alla där ute; köp inte märket Claudia.

 • En mycket bättre Malina ❤️

  På bara ett år har jag blivit en helt annan kvinna. Jag skäms för hur jag betedde mig och hur bitchig jag var mot allt och alla. Dock har jag lärt mig att inte ångra något i mitt liv eftersom det har format mig till den jag är idag. Man lär sig av sina misstag... För ett år sedan kunde jag drömma om att ha ett sådant här liv som jag faktiskt lever idag. Jag säger inte att jag lever ett lyxliv, jag kämpar fortfarande, men jag är så mycket klokare och smartare. Tänkte jag ens med min hjärna för ett år sedan?

  Om jag kollar tillbaka på vilket umgänge jag hade så ryser jag. Okej, en del av mina dåvarande vänner var helt underbara. De andra vill jag idag bara spotta i ansiktet. Att ta ett sådant stort steg som jag har gjort är inte många som klarat. Jag sa upp kontakten med 90% av alla mina vänner, jag flyttade och startade om på nytt. Men även om man börjar om sitt liv så är det inte en dans på rosor. Jag kämpar dagligen så att svetten rinner om mig. Idag är jag väldigt tillbakadragen när det kommer att träffa nya folk. Vem kan jag lita på? Vem kommer att hugga mig i ryggen?

  Varje vecka för ett år sedan så festade jag. Alltid var det för mycket alkohol och alltid kräktes någon eller startade bråk. Idag dricker jag knappt och när jag väl dricker blir jag aldrig berusad. Klart jag saknar att släppa loss och gå på fester, men inte varje helg. När jag kommer gå på en fest i framtiden kommer jag i första hand att tänka på vilka folk som är där. Jag vill inte hamna i några problem igen. Något jag hellre föredrar nu för tiden är en middag med goa vänner eller en mysig biokväll med älskling. Ni ser själva, jag är helt förändrad till något bättre ❤️

  • 2016-12-19
  • kl.12:01:00
  • Kategori: By night
 • Måndagen den 19e

  Godmorgon mina älskade läsare 😃 Är ni morgonpigga? Det är verkligen inte jag. Idag väckte inte älskling mig, lite synd faktiskt. Dock behövde jag sova ut efter all smärta igår. Men nu är jag vaken och jag har till och med redan varit på Netto och handlat lussebullar. Känner mig så utvilad och har sovit jättebra i natt. Idag måste jag ringa ett viktigt samtal och sedan ska jag fortsätta att packa upp våra saker. Har fått upp några tavlor, men det är ändå inte det viktigaste. Fortfarande är vår bil full med packning så får försöka hämta allting under dagen. Måste även boka tvättid...

  • 2016-12-19
  • kl.11:41:00
  • Kategori: Allmänt
 • Godnatt på er alla!

  Ligger nu äntligen i sängen bredvid mitt hjärta. Han lyssnar på kurdiska nyheter och försöker sova. Själv ligger jag och skriver med en tjejkompis. Hej, vilket socialt liv vi har 😃 Imorgon (eller rättare sagt idag) är det måndag och några speciellt stora planer har jag inte förutom att fortsätta packa upp. Behöver även boka tvättid för vi har alldeles för mycket smutstvätt. Ska även ringa ett samtal också, verkligen super-viktigt. Vi hörs imorgon, godnatt och dobranoc!

  • 2016-12-19
  • kl.00:33:00
  • Kategori: Allmänt
 • #fixarochdonar

  • 2016-12-18
  • kl.21:08:00
  • Kategori: Allmänt
 • Kvällens sysselsättning

  Detta har jag ordnat nu ikväll, plus en del annat. Känns som om vi börjar känna oss mer hemma 😃 Det är mycket viktigt att få ha sina egna saker och tavlor tycker jag. Undra om älskling märker att jag bytt duschdraperi och ändrat tavlorna 😉 Nej hörni, nu ska jag fortsätta!

  • 2016-12-18
  • kl.20:25:00
  • Kategori: Allmänt
 • Provkör diskmaskinen...

  Ni kanske inte visste, men vi har ju diskmaskin i vår nya lägenhet 😉 Nu passade jag på att provköra den, hoppas jag förstod alla instruktioner rätt. Är ju olika program och har inte förstått direkt varför det är olika. Jag har ju aldrig haft diskmaskin tidigare så det blir ju något helt nytt. Vi märker ju om allting är rent, helt eller inte...

  • 2016-12-18
  • kl.18:58:00
  • Kategori: Allmänt
 • Söndags-mys!

  Söndag är söndag, eller hur? Jag tog precis en riktigt varm och lång dusch. Det mjukade upp lederna som just nu gör väldigt ont i mig. Men så är livet 😊 Sitter i soffan nu och myser med tända ljus. Ska försöka att plocka upp lite mer saker, men vi har lite platsbrist för några saker och de måste finnas i lägenheten. Får se hur vi gör med detta, givetvis kommer det att ordna sig också 😃

  • 2016-12-18
  • kl.18:32:00
  • Kategori: Allmänt
 • Dagens middag:

 • @ Köket

  Står i köket och lagar middag åt mig själv. Ville egentligen göra cornflakes-schnizel, men insåg att vi varken hade ägg eller mjöl 😞 Så fick bli kyckling med curry och ost, det är ju också gott. Blir att sätta mig i soffan och njuta av måltiden och se en film 😃

 • Be strong, Malina ❤️

  If God gave you this life, he knows that you're strong enough to live it.

  • 2016-12-17
  • kl.19:41:00
  • Kategori: Quotes
 • Ingen julkänsla 😞

  Har ni någon julkänsla? Jag har verkligen inte det. Det är ingen snö för det första, även om det är bra eftersom jag kör mycket bil. Antagligen känner jag inte av julen pga vi har flyttat så mycket senaste tiden och jag stressar för allting annat. Vi har inte ens julpyntat här hemma och blir ingen gran i år. Jag har inte köpt en enda julklapp i år, kommer antagligen inte ens göra det. Vill ju köpa några till framförallt mina föräldrar och älskling. Jag vet ju inte ens om vi kommer åka till mina föräldrar på julafton. Älskling jobbar antagligen och då åker jag ju inte ensam. Får se hur det blir med allt, har en vecka kvar tills det är dags 😊

  Ni som känner mig vet ju att jag firar hellre nyår och då går jag all in 😉 I år är det osäkert med planerna ifall S jobbar eller inte. Jag har heller inget planerat med "gamla gänget". Mycket har förändrats senaste tiden med oss alla. En lever inte längre, en ligger inlagd och resten umgås knappt med varandra. Synd, fast man växer tyvärr ifrån varandra ibland. Det blir som det blir, huvudsaken är att man mår bra och är lycklig 😃

  • 2016-12-17
  • kl.14:32:00
  • Kategori: Allmänt
 • Dagens lunch:

 • Lördagen den 17e

  Godmorgon! Sitter nu i soffan, äter en julig frukost och pratar med Jasmin i telefon. Har varit vaken en stund eftersom älskling missade bussen och jag fick köra honom. Sedan kunde jag inte somna om, så tog en promenad till affären och köpte lussebullar.

  Idag blir det att fortsätta packa upp flyttlådor samt hämta det sista. Min kropp gör riktigt ont, hoppas verkligen att jag klarar att bära det från bilen. Känns som världens kaos här just nu, men ändå är det inte så farligt. Tar en sak i taget och det är bäst så 😊 Vi hörs!

  • 2016-12-17
  • kl.10:26:00
  • Kategori: Allmänt
 • Godis från min barndom

  Jag älskar ju att gå och handla mat och sånt på Ica Maxi eller CityGross. Här där vi bor finns det ingen sådan affär i närheten vad jag sett än, tyvärr. Man tager vad man haver och poff så gick jag till Netto 😉 Har nästan aldrig varit i den affären innan och inget jag vill riktigt fortsätta med. Men de hade mycket billiga saker och lite som ÖoB. Blev att köpa mat så vi klarar oss denna veckan, men så hamnade jag i godishyllan. Såg detta (bilderna under) till min förvåning och tänkte tillbaka till min barndom. Var bara tvungen att köpa det och se om det fortfarande var lika gott. Nej, det var det absolut inte. Alldeles för sött för min smak. Men roligt att få återuppleva minnen 😃

  • 2016-12-16
  • kl.16:20:00
  • Kategori: Allmänt
 • Packar upp 😊

  Håller på att packa upp våra saker i nya lägenheten. Faktiskt inte så jobbigt som jag trodde att det skulle vara. Vi har ju inte med oss allt för mycket. Det mesta finns ju redan i lägenheten också 😊 Vi har värsta lyxiga garderoben, drömmen för alla kvinnor. Ska fortsätta här nu, vi hörs senare!

  • 2016-12-16
  • kl.13:41:00
  • Kategori: Allmänt
 • 😃😃😃

  • 2016-12-15
  • kl.12:56:00
  • Kategori: Quotes
 • IDAG FLYTTAR VI! ❤️

  Firar med en lussebulle och ett glas Coca-Cola. Förut ringde han som äger lägenheten och berättade att vi blivit godkända och kan flytta in idag. Jippey 😃 Så nu håller jag på att packa våra saker och ska snart åka i väg och hämta nycklarna. På senaste tiden har allting ordnat sig, även om det har inneburit mycket stress och ångest. Nu äntligen kan jag slappna av och även börja jobba 😊 På detta har jag lärt mig att jag ska lyssna på mina vänner och familj, allting löser sig med tiden.

  • 2016-12-15
  • kl.12:37:00
  • Kategori: Allmänt
 • Dags att färga håret 😃

  Då var det äntligen dags att förbättra min hårfärg 😃 Nu ser mitt hår alltid smutsigt och fett ut, men det är inte det. Jag är noga med att tvätta och hålla det rent. Dock pga att utväxten syns så blir det en sådan syn att det är smutsigt. Men nu ska jag fixa detta direkt på morgonen 😊

 • Otrevlig kassör i affären

  Var och handlade precis på Coop Forum. Jag tycker det är väldigt skönt att vara i affären på morgonen, det är lugnt och knappt någon kö. Dock är personalen så jävla morgontrötta och riktigt otrevliga. Som idag, jag la upp mina varor på bandet och la en sådan pinne efter så att nästa kunde lägga upp sina varor. Bakom mig stod en mamma med barnvagn. Helt plötsligt börjar kassören stämpla in hennes varor på mitt köp och jag sa åt honom att det är inte mina varor. Han blev riktigt arg på mig och sa att han stämplar allt tills en pinne ligger där. Jag förklarade för honom att jag la en pinne efter mina varor, men att tydligen vill singelmammor att andra ska betala för deras varor. Mamman glodde på mig som fan och jag gav henne dödsblicken. På detta som hände struntade kassören att stämpla in rabatten på lussebullarna och det påpekade jag. Han sa att rabatten inte gäller för alla och ändå hade jag Med Mera-kort. Jag sa åt kassören att såhär behandlar man inte kunder och att jag ska kontakta hans chef.

  Jag gick med bestämda steg till förbutiken och förklarade situationen som just hände. Chefen kom dit och ursäktade sig för sin personal. Jag sa att chefen inte ska be om ursäkt utan se till att dennes personal ska vara vänlig mot kunderna. Chefen såg till att jag fick rabatten på lussebullarna och kommer att skicka rabattkuponger till mig som "plåster på såret". Vågar man ens gå och handla där igen? 😡

  • 2016-12-15
  • kl.09:24:00
  • Kategori: Allmänt
 • Torsdagen den 15e

  Godmorgon på er! Sitter ihop med älskling i bilen och dricker kaffe. Han ska snart till sitt jobb och jag ska åka och handla. Faktiskt var jag uppe innan honom idag, stor applåd till mig 😉 Det är verkligen iskallt och man vill absolut inte vara utomhus idag.

  Hoppas verkligen att vi får svar idag från bostadsrättsföreningen. Detta är ju så sjukt pinsamt från deras sida. Ringde ändå imorse igen, men hamnade åter hos fastighetsskötaren. Han hade tydligen gett en i föreningen mitt nummer, men den personen tyckte väl inte om att ringa till folk. Fastighetsskötaren lovade i alla fall att trycka på föreningen idag. Hoppas verkligen det!

  • 2016-12-15
  • kl.08:32:00
  • Kategori: Allmänt
 • Övningskörde som en kung 😘

  Var och hämtade älskling förut när han slutade jobbet. Sprang in en snabbis på Ica Maxi och köpte Coca-Cola, tuggummi och cigg. Ingen choklad idag, kände att nu får det vara bra med det. S övningskörde på vägen hem 😁 Så himla duktig han har blivit på så kort tid. Idag var jag inte alls orolig och kunde slappna av på riktigt. Han har dock lite svårt med att blända av helljuset vid mötande trafik, men det kommer han lära sig snart. Det viktigaste är att han har koll på vart däcken är och att han kan hantera hastigheten. Mitt hjärta har ju tidigare kört bil i sitt hemland, men endast automat. Nu gäller det att han lär sig manuell låda, men det kommer gå jättebra och snabbt 😊

  Ligger nu under täcket och känner mig lite trött. Dock för pigg för att kunna sova. Ska upp klockan 08:00 imorgon, måste få ordning på mina dagar. Behöver gå upp tidigt för att sedan lägga mig tidigare. Älskling sover givetvis redan, jag blir avundsjuk på honom 😜 Jag är röksugen, men har ingen som helst lust att gå ut i denna kylan. Är kissnödig också, varför blir man alltid det när man ligger så bra? Får väl försöka blunda och tänka på något trevligt så kanske jag till slut somnar 😊 Godnatt!
   
  • 2016-12-15
  • kl.01:01:00
  • Kategori: Allmänt
 • Inget svar från bostadsrättsföreningen 😡

  Jag är så jävla förbannad på denna jävla bostadsrättsförening!! Först ringde jag på deras nummer som står på hemsidan. Nej, de hade inte hand om just den adressen vi ska flytta till. Suck. Hon kopplade mig till rätt person. Den personen hade inte hand om att godkänna hyresgäster. Suck igen. Fick numret till själva föreningen och jag ringde givetvis direkt. Jag kom inte till föreningen utan till fastighetsskötaren. Suck ännu en gång. Han förklarade att han hade ingenting med det att göra och jag förstod honom. Det är ju inte hans jobb att godkänna nya hyresgäster, han arbetar ju med att laga trasiga saker samt fixa i ordning på gården. Men han skulle göra en besiktning av en lägenhet idag klockan 15:00 och en från styrelsen skulle vara med. Han lovade att hon från styrelsen skulle ringa mig då. Jag satt fastklistrad vid mobilen hela tiden, även två timmar efter utlovad tid. Men nej, ingen ringde mig. Jävla idioter säger jag bara 😡 Senast idag skulle vi få svar om vi blev godkända eller inte, men ingenting har vi hört. Det är imorgon vi ska flytta in och det verkar som att allting blir framflyttat.

  Varken jag eller älskling vill bo kvar där vi bor just nu. Här är riktigt äckliga personer som vi delar kök och badrum med. Vem vet om vi inte får typ AIDS eller liknande? Jävla knarkare som bor här. Liksom idag fick jag veta av en som jobbar här att en röker kokain av de inneboende. Herregud, vi måste bort snabbt som fan!!

  • 2016-12-14
  • kl.19:43:00
  • Kategori: Allmänt
 • Telefonsamtal med läkaren

  Pratade med läkaren nyss ang mitt mående senaste tiden. Jag berättade om min otroliga trötthet och de kraftiga humörsvängningarna. Han förklarade att personer med ADHD tar slut på den dagliga energin direkt på morgonen inom loppet av 30 minuter. Därför känner man sig kraftlös under hela dagen. Mina blodprover visade ju inga problem annars, så då stämmer läkarens förklaring. Han lovade att rätt medicin kommer få ordning på min trötthet och att energin lägger sig mer jämn över hela dagen. Det gjorde mig lugn och samtidigt förhoppningsfull 😊

  När det kommer till de kraftiga humörsvängningarna kommer även medicinen plocka bort topparna och dalarna. Han menade även på där att det blir mer jämnt. Jag kommer även få bättre koncentration samt klara av saker jag inte tidigare klarat. Kommer även sluta störa mig på småsaker så som en tickande klocka, vattendroppar utanför osv. Jag hoppas verkligen att de ger mig rätt medicin direkt, även om jag är emot medicinering. Nu blickar jag framåt och mot att förhoppningsvis snart bli en pigg och framåt tjej som jag varit tidigare 😃

 • Mat är bra för kroppen

  Som ni vet så har jag ingen aptit längre, men en gång om dagen äter jag i alla fall. Kan känna hungerkänslor, men inte lika starka som förr. Och nej, jag äter ingen medicin som påverkar detta. Idag åt jag rester från igår, dvs kyckling med fajitas-kryddor och potatiskroketter. Det enda jag lagade var bearnesesås. Till detta hade jag libabröd. Faktiskt helt okej 😊 Men blir så mätt fort...

  Direkt när jag har ätit (varje gång) ställer jag mig vid spegeln och kollar på mig själv. Vet att det är sjukt, men jag har nästan fått det som en tvångstanke. Varken älskling eller någon annan säger åt mig att jag är tjock eller måste bli smal. Jag vet att jag behöver gå ner i vikt, men det är genom träning. Det här beteendet tycker inte jag är normalt, men vet att många tjejer gör såhär. Vilken jävla hemsk värld vi lever i som är så ytlig 😞

 • Onsdagen den 14e

  Godmorgon! Vaknade vid 09:30 ungefär och kände att jag inte ville ligga i sängen mer. Pigg var jag knappast, men rastlös. Så det var bara att gå upp och ta tag i dagen 😊 Jag mår bättre idag psykiskt, känner mig glad och lugn. Hoppas det håller i sig hela dagen, för vill ju inte gå runt och må dåligt eller vara ledsen. Det räcker med det nu, man lever bara en gång. Jag vill inte ha ett dåligt liv, jag vill lyckas i livet.

  Har endast en viktig sak som jag ska göra idag; ringa bostadsrättsföreningen. De ska ju godkänna oss som hyresgäster senast som idag, men varken vi eller ägaren till lägenheten vi ska hyra har fått något svar. Så jag kommer själv att försöka få tag på bostadsrättsföreningen, men tror inte heller jag kommer att lyckas. Verkar ju vara jävligt svårt för dom att godkänna en person. I mina tankar är det endast ett samtal (till Kronofogden) de måste ringa och sedan är det klart. Svårare än så är det inte?!

  Nu ska jag få i mig lite kaffe och sedan försöka mig på att ringa bostadsrättsföreningen. Blir att sedan åka till affären och köpa cigg. Vi hörs! 😃

  • 2016-12-14
  • kl.10:01:00
  • Kategori: Allmänt
 • 😢😢😢

  • 2016-12-13
  • kl.22:38:00
  • Kategori: Quotes
 • Panikångest 😢

  Ligger i sängen och försöker slappna av. Inte alls det lättaste just nu. Har precis haft en hemsk panikångest 😢 Jag kunde bara inte hålla tårarna inne. Det fanns så mycket i mig som ville ut och så fylldes glaset inom mig över. Jag grät och skakade samtidigt som jag inte fick någon luft. Självmordstankarna fanns också där, även fast jag inte alls vill på något sätt dö. Vill inte må såhär, vill kunna skratta och vara glad som alla andra. Jag kämpar dagligen för att slippa denna ångest. Ibland lyckas jag putta undan den, ibland attackerar den mig ändå. Jag önskar att någon kunde förstå mig...

 • @ Bilen

  Är redan vaken och sitter i bilen på väg till sjukhuset. Idag får jag reda på testresultatet från ADHD-utredningen. Eller i alla fall från psykologens tester. Jag är sååå nervös, men hoppas att hon ger mig vettiga resultat. Vet ju själv hur dåligt jag kunde koncentrera mig på testerna.

  Älskling följde med en bit på vägen och så stannade vi och drack kaffe. Nu ska jag strax köra vidare, är redan sen som vanligt...

  • 2016-12-13
  • kl.15:02:00
  • Kategori: Kärlek
 • Luften tog slut...

  Efter att ha gått upp tidigt imorse och varit i väg hela dagen så är jag helt slut. Är inte van att vakna så tidigt och att vara igång. Det kommer givetvis att ändras snart, men i början är det sjukt jobbigt. Hela kroppen säger emot, men hjärnan vill så mycket mer. Jag kommer klara allt om jag vill, bara någon tror på mig. Om ingen tror på mig, vem ska jag då kunna bevisa det för?

 • ADHD-utredningen: testresultaten

  Idag var jag åter igen på sjukhuset för ADHD-utredningen. Fick reda på alla testresultat som jag gjort under tre gånger hos psykologen. Självklart var jag nervös... Enligt henne har jag mycket bra bildminne, vilket jag redan visste. Jag var överintelligent på ett test som hade med bilder att göra. Så där ser ni som inte tror på mig, JAG ÄR SMART! 😉 Jag var mindre bra på att läsa en text och sedan återberätta. Det kom inte heller som en chock för mig. Testet där hon kollade mitt minne var också helt okej, det låg i genomsnittet. Sedan fanns det ett test där jag skulle fylla i "stämmer" eller "stämmer ej". Det kallades för sjukhustestet och där får man fram staplar i olika kategorier. Jag var skeptisk till just detta testet, men det stämde som fan. Jag hade en hög stapel på ångest och stress. Det är sjukt läskigt!

  På varje test kunde psykologen se att jag hade full fokus i början, men sedan fladdrade mina tankar i väg på annat håll. Jag höll helt och håller med henne, det är precis så det är, alltid. Och det är inte alls roligt att leva med sådana koncentrationsproblem.

  Nästa vecka ska jag på sista besöket, dvs då jag får min diagnos/diagnoser. Det står mellan ADHD och Borderline, eller om det är både och. Jag skiter i vad jag får, huvudsaken är att jag får rädd behandling så jag någon gång kan få må bra. Även om jag har kämpat mycket senaste tiden så mår jag inte bra. Egentligen är jag ju en go och glad tjej, men någonting i mig gömmer det för andra. Ni kommer givetvis att få reda på vad för diagnos/diagnoser jag får 😊

 • Magplask i hindret

  Fick en förfrågan av Sara om jag ville hoppträna hennes kompis häst Saturnus idag. Självklart ville jag det 😃 Red ju honom förra veckan på en uteritt och då gick det jättebra. Tränaren kände jag till sedan tidigare då vi bott i samma stad förr. Han är mycket duktig, men jag kände mig obekväm eftersom jag inte ridit för tränare på flera år. Men jag ville i alla fall göra ett försök och sedan blev det ju något att göra för mig under dagen. Vill ju inte tacka nej till att rida om jag får chansen 😊

  Tränaren hade ställt upp några hinder, inte avancerat eller speciellt högt, kanske 80 cm. Eftersom vi tre som deltog i träningen hade unghästar så var meningen att hästarna skulle se vart de sätter hovarna och hamnar rätt över hindret. Jag har hopptränat flera unghästar, men eftersom det var såpass längesen var jag ganska nervös. Första halvtimmen gick bra under träningen. Jag koncentrerade mig och fick mycket beröm av tränaren. När han höjde oxern till ca 100 cm så ville Saturnus inte hoppa, men det gjorde däremot jag. Medan Saturnus tvärnitade framför hindret så gjorde jag ett magplask rakt i hindret. Jag hann aldrig bli rädd, ställde mig direkt upp. Tränaren sa åt mig att jag ska sätta mig ner igen, så jag gjorde det. Han frågade om jag var yr, vilket jag var litegrann, men inte så värst farligt. Efter en stund hoppade jag upp på Saturnus igen och tog om hindret. Över kom vi, men språnget blev inte så värst snyggt.

  Jag ville inte hoppa mer under dagens efter min avramling. Det gjorde ont i huvudet, men framförallt på vänstra revbenen. Tränaren sa att det var helt okej, man ska inte hoppa mer om man har ont. Han tyckte dock jag borde uppsöka läkare så att inget revben är av eller om jag fått en hjärnskakning. Jag hade tyvärr inte skyddsväst på mig under fallet. Typiskt mig 😞 Sökte inte vård då jag kände att jag klarar mig, men får ha lite ont i några dagar. Ska tillbaka på hoppträning nästa vecka och då ska jag både ha skyddsväst och bättre balans 😃

 • Malina fixar och ordnar 😊

  Har bäddat rent i våran säng nu precis. Inte för att det behövs, vi ska ju till stor sannolikhet flytta inom några dagar. Men ändå skönt att ligga och sova i fräscha sängkläder 😊 Har även vikt ihop all vår smutsiga tvätt och lagt ner i en påse. Jag kommer direkt att boka tvättid när vi flyttar. Vi kommer ju inte att kunna ha vår tvättmaskin i lägenheten tyvärr, men så är det. Man måste offra något ibland 😞

  • 2016-12-12
  • kl.13:38:00
  • Kategori: Allmänt
 • Måndagen den 12e

  Hej på er! Hann inte blogga något imorse för jag och älskling åkte direkt till centrum. Vi drack kaffe på Espresso House, gick runt lite och sedan åt varsin smörgås på Subway. En mysig morgon och förmiddag med andra ord 😊
   
  Nu är jag hemma och sitter med händerna på tangentbordet och skriver på boken. Vill ju ha den klar så fort som möjligt, men det är svårt att uttrycka sig i ord. Allting stannar kvar i hjärnan och vill inte komma ut. Jag vill ju få läsarna att bli berörda och då måste allt vara perfekt. Det får ta den tid det tar, tydligen...
   
  • 2016-12-12
  • kl.13:11:09
  • Kategori: Allmänt
 • 😢😢😢

 • Älskling köpte frukt till mig

  Idag har jag ju inte alls mått bra, varit trött pga medicinen och haft ångest. Det enda jag fick i mig var en smörgås. Så när jag hämtade älskling så hade han köpt med sig clementiner till mig. Jag blev så glad för att han tänker på mitt bästa. Vilken otroligt söt sambo jag har, håller ni inte med?
   
  • 2016-12-11
  • kl.22:49:00
  • Kategori: Kärlek
 • S övningskörde på landsvägen

  Ikväll har jag känt mig lite piggare och orkade att hämta älskling på jobbet. Jag ville göra S glad, så jag lät honom övningsköra på landsvägen hem. Det gick jättebra och nu känner jag mig faktiskt rätt så säker när han sitter bakom ratten 😃 Nu hoppas jag vi kan fortsätta övningsköra på landsvägar samt parkeringsplatser. Snart kommer mitt hjärta ha sitt körkort i handen och allt kommer bli perfekt ❤️

  Nu ska jag snart gå och lägga mig, det har blivit en kort dag för min del. Så är det ibland... I alla fall så har ångesten försvunnit till en viss del. Förhoppningsvis kommer jag vara både piggare och starkare imorgon. Godnatt 😊

  • 2016-12-11
  • kl.22:02:00
  • Kategori: Allmänt
 • Söndagen den 11e

  Godmorgon säger jag nu, har sovit som en stock hela natten. Kom inte ens upp imorse när jag skulle köra älskling till bussen. Tog Theralen igår, min gamla medicin för ångest och den slog till hårt och jag är så fruktansvärt seg idag. Kommer inte ta den mer. Måste ju komma upp på morgonen.

  Idag skulle jag tillbaka till min gamla lägenhet, men kommer inte kunna köra bil förrän ikväll pga medicinen. Mina ben är fortfarande avslappnade och vill inte orsaka en olycka i trafiken 😞 Ska äta frukost nu och kanske ta en promenad i det fina vädret.

  • 2016-12-11
  • kl.13:26:00
  • Kategori: Allmänt
 • @ Sängen

  Jag är helt slut, har precis duschat och ligger nu i sängen. Blir att se film och äta choklad hela kvällen. Det har varit en mycket jobbig dag så behöver vila upp mig. Jag ska ju tillbaka imorgon och hämta ännu ett lass med saker. Fy fan, jag vill inte 😢 Men det är snart över, då kommer jag att kunna slappna av på riktigt. Vi hörs senare!

 • MIN NAMNSDAG 😃

  Idag har jag namnsdag, så grattis till mig själv 😃

  • 2016-12-10
  • kl.10:00:00
  • Kategori: Allmänt
 • I love you, now and forever ❤️

  Vilken underbar sambo jag har, vill verkligen bara få ur mig det. Han gör mina dagar värda att leva. Han får mig att tro på kärlek igen efter alla gånger som jag blivit sårad. När han håller om mig glömmer jag alla problem. När han kysser mig får jag energi till att orka. Min sambo är bättre än vilken medicin som helst. Han gör mig hel och frisk. Att en kille kan vara så perfekt, det är svårt att tro, men sant. Jag älskar dig nu och för alltid, S ❤️❤️❤️

  • 2016-12-10
  • kl.08:00:00
  • Kategori: Kärlek
 • Vår lugna fredagskväll

  Då var det fredagsmys igen... Ligger i sängen bredvid mitt hjärta. Han har precis somnat. Nu har värmen i rummet gått upp till så normalt det kan bli igen. Igår natt frös vi ju som fan pga strömavbrottet. Jag är så sjukt glad att våra grannar blev vräkta idag. Förhoppningsvis kan jag få lugn och ro för en bra sömn i natt 😊 Att sova bra och djupt är mycket viktigt för att jag ska fungera. Givetvis behöver jag minst åtta timmars sömn också, men samtidigt inte för många timmar heller.

  Har precis legat och tittat på Snabba Cash II. Sjukt bra film som är svår att slita sig ifrån när man väl börjar titta. Märker dock att jag blivit lite känslig för vissa scener, så som när de skjuter folk eller skadar sig själva. Har det med åldern att göra tro? 😯 Samtidigt som jag tittade på den filmen så låg älskling bredvid och tittade på skidåkning. Han är väldigt intresserad av det. Jag gillar att titta på skidskytte, men bara om polackerna eller ryssarna är med 😉 Jag och S får väl se till att vi kommer i väg och åker skidor snart, bara det kommer lite snö.

  Nu ska jag strax också försöka sova. Måste upp tidigt imorgon för att städa min gamla lägenhet. Vi har ju till och med sista december på oss, men hyresrättsföreningen är katastrof och stressar oss. Min ångest igår ocj idag beror givetvis på att jag måste åka dit. Finns så många hemska minnen i min lägenhet. Allt från misshandel till mitt sista möte med Bartek. Bara jag tänker på att åka dit gör att ångesten kommer tillbaka. Jag är glad att vi flyttat ifrån den sjuka staden. Nu är det nya, friska tag som gäller 😊 Godnatt!

   
  Saknar min bebis Katrina ❤️
  • 2016-12-10
  • kl.00:38:00
  • Kategori: Allmänt
 • På Coop Forum med en polis

  Jävla ångest helvete! Ni som har eller har haft ångest vet hur jag känner. Det är en sådan obehaglig känsla i hela kroppen. Jag ville kräkas förut 😢 Och inga cigg hade jag kvar heller. Jag har lovat mig själv att sluta röka när allting lugnar sig, men nu är det totalt omöjligt.

  Min gamla goa vän Gürkan hade precis slutat sitt jobb och sa att han kunde hämta mig och följa med till Coop Forum. Inte tänkte jag att han skulle plocka upp mig i en civilpolisbil och att han fortfarande hade uniform på sig. Lite läskig känsla, nästan som om han hade arresterat mig 😜 Och givetvis glodde alla i affären på oss, en aning pinsamt. Men jag kände mig samtidigt trygg, ingen kunde göra mig något. När jag skulle ta en nummerlapp till förbutiken så snabbade sig en man i 40-års åldern att dra ut en lapp åt mig. Jag tackade honom, men tyckte samtidigt att det var konstigt. Gürkan sa att antingen så stötte mannen på mig eller så hade han gjort något mycket olagligt, haha 😜

  • 2016-12-09
  • kl.20:06:00
  • Kategori: Allmänt
 • Viktminskning på fel sätt

  Får många kommentarer just nu från mina vänner ang att jag rasat i vikt. Ja, jag har gjort det och kan inte hjälpa det. Nej, jag är inte sjuk. Punkt. Problemet började efter min blindtarmsoperation i februari i år. Jag fick utskrivet stark morfin en längre tid. Sedan var jag med om en bilolycka i somras som orsakade rygg- och nackskador. Blev att äta stark morfin igen. När man äter starka smärtstillande så tappar man aptiten. Jag trodde att jag skulle få tillbaka min aptit när jag slutade med alla mediciner, men tyvärr inte. Idag förstår jag hur skadligt morfin är för kroppen. Jag vill egentligen inte ta några mediciner alls nu för tiden, vilket jag inte gör längre. Tar endast vid behov och då måste det finnas en riktigt bra anledning. Nu menar jag inte morfin eller andra starka mediciner, jag pratar om att jag tar endast Alvedon vid behov.

  Idag har jag endast ätit tre stycken varma baguetter. Det var min frukost. Mer har jag inte ätit. Det är absolut inte bra, men jag känner ingen direkt hunger längre. Jag vet ju att jag måste få i mig näring, men det går bara inte. När jag äter så måste jag kämpa för att få ner en liten portion. Det tar lång tid och jag blir mätt efter bara några tuggor. Att jag går ner i vikt är ju bra, men det är på alldeles fel sätt. Jag vet det och behöver inte höra det från alla dagligen!

  • 2016-12-09
  • kl.15:01:00
  • Kategori: Djuren
 • Frukost

  Godmorgon igen, har ju som sagt inte sovit något i natt. Blev att sova några timmar nu på förmiddagen. Dock fortsatte grannarna att skrika och dunka i väggen. Och nej, de hade inte sex! Jag gick upp en gång och öppnade vår dörr, glodde som fan på tjejen och skakade på huvudet. Blev de lugnare? Nej! Jag kunde i alla fall sova till och från, men jag kommer tyvärr vara trött hela dagen.

  Nu ska jag äta frukost, idag blir det varma baguetter som jag precis värmde i ugnen. Längesen jag åt det 😊 Längtar som fan tills jag och älskling flyttar till vår lägenhet. Kommer bli helt perfekt med eget kök så man kan laga riktig mat. Jag ska laga mycket polska rätter så S får smaka på det polska köket. Hoppas även att han kan laga mer kurdisk mat också, det är ju så himla gott. Det blir ju inte flytt nu i helgen som vi hade hoppats på. Förhoppningsvis blir det i början på nästa vecka. Vi får hålla tummarna!

  • 2016-12-09
  • kl.13:14:00
  • Kategori: Allmänt
 • Skilsmässa

  Hipp hurra, idag kan jag äntligen skicka in min ansökan om skilsmässa igen. Är superglad 😃 Var ju en lång betänketid, även fast jag verkligen inte behövde någon. Om man vill skilja sig så ska man få göra det, utan problem, direkt. Men Sverige är som Sverige är, helt jävla sjukt. Jag kommer att fira, tro fan det!

  • 2016-12-09
  • kl.10:00:00
  • Kategori: Kärlek
 • GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ❤️

  Grattis på 29-års dagen min underbara och helt galna Wozi ❤️❤️❤️

  • 2016-12-09
  • kl.10:00:00
  • Kategori: Allmänt
 • Sanning ❤️

  • 2016-12-09
  • kl.09:26:00
  • Kategori: Quotes
 • 👇🏼👇🏼👇🏼

 • Working with my book

  Sitter nu vid min dator och försöker komma på namn till alla kapitel i boken. Det är inte det lättaste och jag är ändå väldigt påhittig. Allting ska bli hundra procent bra, då gäller det att tänka till extra. Sedan är endast ett kapitel helt färdigt, så måste skriva också. Det är det jobbigaste, men det måste göras. Även om minnen kommer tillbaka och jag gråter en stund. Min manager har även sagt att jag måste ordna en Facebook-sida som författare. Ja, det är mycket som ska ordnas 😃

  • 2016-12-08
  • kl.14:41:00
  • Kategori: Jobb
 • 60 ärliga frågor om mig

  1. Vad är ditt mellannamn? Har inget, men Bitch skulle passa.
  2. Vad skulle du vilja heta i förnamn? Det jag redan heter.
  3. Är du i ett förhållande nu? Ja
  4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? Lite mer än fyra månader.
  5. Vem var du tillsammans med sist? S, vi är i ett samboförhållande nu ❤️
  6. Får man fråga varför det tog slut? Det har inte tagit slut.
  7. Har du haft ett seriöst förhållande? Ja
  8. Vem vet mest om dig? Min närmaste vän Hajrije ❤️
  9. Vad gör du på fredagskvällar? Det beror på mitt humör, men föredrar en mysig hemmakväll.
  10. Bästa filmen du någonsin har sett? Snabba Cash, alla tre filmer.
  11. Har du haft sex med fler än 5 personer? Ja
  12. Har du någonsin varit full? Ja
  13. Har du testat droger? Ja, medicinering.
  14. Röker du? Ja
  15. Snusar du? Nej
  16. Saknar du någon just nu? Ja, min syster Sanne och min vän Bartek ❤️
  17. Hur mår du idag? Helt okej, men lite stressad.
  18. Hur många tabletter tar du dagligen? Inga helst, men just nu Alvedon pga tandvärk.
  19. Vad gjorde du för exakt ett år sen? Var på kickboxning-träning med Emil.
  20. Bästa minnet från sommaren? När jag träffade S ❤️
  21. Senaste landet du besökte bortsett från Sverige? Polen
  22. När var du där? September
  23. Är du rasist? Nej
  24. Har du helt svenskt ursprung? Nej
  25. Om nej, vart kommer du ifrån? Europa
  26. Föredrar du svenska eller utländska killar? Utländska givetvis, jag hatar svenska killar.
  27. Ser du fram emot någonting just nu? Vår flytt till lägenheten.
  28. Sköter du jobbet? Ja, det gör jag.
  29. Trivs du med dina kollegor? Ja, dem alla är superhärliga.
  30. Vad är det bästa du fått på ett prov i skolan? A+
  31. Vilket ämne var det? Sexualkunskap, så typiskt mig.
  32. Har du fått F på ett prov? Ja, många gånger.
  33. Har du spelat i ett band? Ja, vi hette Psycho Girls och på den tiden var jag sjukt dålig på engelska.
  34. Anser du dig vara smart? Absolut, men även smarta personer har brister i sitt tänkande.
  35. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? 2016, än så länge.
  36. Vilken va den värsta tiden då? 2014-2015
  37. Har du mått dåligt psykiskt? Ja
  38. Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på något sätt? Ja, men inte längre.
  39. Har du haft sömnproblem? Ja, har det fortfarande ibland.
  40. Hur ofta gråter du? Beror på händelser som sker, senaste tiden jag har varit väldigt känslig.
  41. Vad gör du när du mår dåligt? Drar mig undan i min ensamhet.
  42. Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt? Min närmaste vän Hajrije ❤️
  43. Vill du ha tillbaka någon av dina ex? Nej, aldrig i livet.
  44. Från vilka länder kommer dina ex? Polen, Serbien, Kosovo och Tunisien.
  45. Vem är den snyggaste killen i världen? Min nuvarande sambo S ❤️
  46. Har du varit otrogen någon gång? Ja, men det var längesen och väldigt dumt.
  47. Har någon varit otrogen mot dig? Ingenting vad jag vet om i alla fall.
  48. Är du stolt över dig själv? Ja, för jag är en stark kvinna som kämpar hårt i livet.
  49. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? Att jag aldrig ger upp, hur svårt det än må vara.
  50. Vad får du ofta komplimanger för? Mina ögon
  51. Har du lätt att få folk att skratta? Ja
  52. Cider elller öl? Beror på vad jag är sugen på, båda två är gott.
  53. Har du några talanger? Jag kan sjunga på fyllan och tror då att jag är riktigt bra.
  54. Vet du om någon är kär i dig? Ja
  55. Är du kompis med dina syskon? Min syster dog 2013, så har inga syskon i livet.
  56. Vad står det i ditt senaste sms? "Jaaa, men läskigt"
  57. Hur lång är du? 159 cm
  58. Hur mycket väger du? Inte så farligt mycket, men försöker ändå gå ner mer.
  59. Vilken storlek har du på kläderna? Det är olika beroende på vad det är för sorts kläder.
  60. Har du svarat ärligt? Ja
 • En stor plastmugg kaffe, tack!

  Ja, såhär blir det när man inte har några muggar eller glas där vi bor för tillfället. Men det kommer snart att ändras 😊 Igår lämnades ju pappren in till bostadsrättsföreningen och nu blir det att vänta. Jag hatar att vänta! Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge... Eller?

  Har precis varit ute i kylan och övningskört med älskling. Han börjar bli riktigt duktig nu, även om det är en lång väg kvar till körkortet. Huvudsaken är att man har viljan och att man kämpar 😊 Nu är jag hemma igen och dricker kaffe. Vattnet här smakar dock för jävligt. Har ingenting på schemat idag förutom att jag måste åka och handla mat. Det är helt tomt i kylskåpet. Vi hörs!

  • 2016-12-08
  • kl.09:00:00
  • Kategori: Allmänt
 • Dagens - 7 december

  Dagens vill ha: En lägenhet med eget badrum och kök
  Dagens klädsel: En blå stickad tröja och blåa jeans
  Dagens frisyr: Utsläppt och ovårdat
  Dagens händelse: ADHD-utredning, lunch med Sara och lämnade in hyreskontraktet
  Dagens låt: Alan Walker - Alone
  Dagens planer: Var det som jag gjorde
  Dagens saknad: Bartek
  Dagens dummaste: Att min bil drog så mycket diesel på kort tid
  Dagens sjuka: Har fortfarande tandvärk på högra sidan
  Dagens drog: Thaibuffén
  Dagens roligaste: När Sara tappade brickan och en kille frågade om han skulle hjälpa tant
  Dagens favorit: Älskling ❤️
  Dagens köp: Cigg, diesel och lunchbuffé
  Dagens godis: Marabou Polka
  Dagens humör: Trött
  Dagens ord: Tant
 • Mysteriet på Greveholm 2

  Visst saknar man de gamla, mysiga julkalendrarna? Som Sunes jul, Mysteriet på Greveholm, När karusellerna sover mm. Helt underbara TV-serier för familjen 😊 Jag ligger just nu i sängen och tittar på Mysteriet på Greveholm 2, den som var 2012. Hade svårt i början att acceptera att det kom ut en ny, men nu tycker jag den är mycket bättre än ettan.

  • 2016-12-07
  • kl.19:06:00
  • Kategori: Allmänt
 • Smörjde in fötter med flyktingar

  Ni vet ju hur misstolkad man kan bli i dagens samhälle. Ni vet även hur fel det kan bli när man har autokorrigering på mobilen. Jag skulle skriva till Hajrije att jag hade precis smörjt in mina fötter med fotkräm, men tydligen tyckte mobilen att det passade bättre med flyktingar. Hur sjukt låter inte det? 😁

  • 2016-12-07
  • kl.17:07:00
  • Kategori: Allmänt
 • Lunch med Sara 😊

  Jag kände att jag ville fira eftersom jag fått jobb. Så pratade jag med Sara och hon tyckte att vi skulle äta lunch ihop. Vi gick till en mycket bra thailändsk restaurang som har en enorm buffé. Supergod mat, verkligen 😃 Tyvärr får jag inte i mig så mycket mat, som vanligt med andra ord.

  Vi pratade om gamla minnen och skrattade mycket. Detta behövde jag! Sara är en trevlig väninna, tror nästan aldrig att vi har tjafsat. Vi hade alltid förr mycket gemensamt och det har vi än idag. Kolla bara detta, vi båda lever ihop med en kurdisk kille 😊

  Det roligaste var ändå när vi ska lämna våra brickor i stället. Sara (som är lika klumpig som jag) tappade sin bricka och fick panik. Hon kollade runt omkring sig ifall någon såg, vilket typ alla gjorde. En kille i vår ålder sprang fram till henne och frågade om han skulle hjälpa tant. Jaha, sen när blev en 26-årig tjej en tant? 😂

  • 2016-12-07
  • kl.16:04:00
  • Kategori: Allmänt
 • Jag fick jobbet!

  Ursäkta, jag har inte hunnit blogga idag så mycket. Anledningen är att imorse fick jag ett samtal från min chef att jag fått jobbet. Så lycklig är jag 😃 Ni förstår inte! Nu kommer jag ge järnet på jobbet och visa världen hur fantastisk jag är. Det är en stor chans för mig och jag är superglad att jag har fått den.

  Givetvis har vi firat detta ikväll med öl och mycket skratt och glädje. Nu kan jag lägga mig i sängen och sova lugnt. Allting ordnar sig, man får aldrig ge upp ❤️

  • 2016-12-05
  • kl.22:52:00
  • Kategori: Allmänt
 • Uppe på hästryggen igen 😊

  Efter att jag varit och kollat på lägenhet kände jag bara hur allting rann av mig. Visst känner jag mig fortfarande stressad, men att vi antagligen har ordnat en lägenhet känns bara så bra 😃 Ringde direkt till Sara som bad mig följa med på en mysig uteritt. Klart man inte tackar nej! Som vanligt ville jag rida en liten mindre häst och fick då chans att testa hennes kompis 4-åriga Saturnus. Var lite osäker på hur det skulle gå med tanke på att hästen var oskodd och det är halt ute, men det gick jättebra 😊 Vi var ute lite mer än en timme och det kändes underbart. Dock fryser jag nu och behöver duscha. Vet inte vad jag ska göra senare, jag hittar säkert på något. Ciao!

   
  • 2016-12-03
  • kl.16:53:00
  • Kategori: Allmänt
 • Eventuellt flytt nästa vecka 😃

  Idag har jag varit och kollat på ytterligare en lägenhet åt mig och älskling. Det kändes bra och även om hyran är hög så ingår det mycket. Lägenheten är fräsch och mysig, framförallt varm. Det finns både diskmaskin och badkar vilket är lyxigt. Även gym och bastu ingår, plus parkeringsplats. Kan det bli bättre eller? Nu väntar jag på att få kontraktet i min mejl så vi kan skriva under. Går allt i sin väg så flyttar vi in redan nästa vecka 😃

  • 2016-12-03
  • kl.15:52:00
  • Kategori: Allmänt
 • Godnatt!

  Nu ligger jag i sängen och ska strax försöka sova. Älskling är hemma och sover redan. Förstår att han är trött så mycket som han jobbar. Jag blir trött och stressad bara av att gå hemma och vänta på att alla papper ska bli klara så att jag kan fortsätta jobba. Även all tid som jag lägger ner på att söka lägenhet åt oss. Just nu är det så sjukt mycket på mig att jag egentligen vill lägga mig ner på vägen och en bil kör över mig, typ i alla fall 😞 Men jag får inte ge upp, jag är en stark kvinna. Godnatt!

  • 2016-12-02
  • kl.23:38:00
  • Kategori: Allmänt
 • Varför stannar jag kvar?

  Ibland känner man hur livet sviker. Man vill typ lägga sig ner och dö. Helt ärligt, varför stannar jag kvar på jorden om livet ändå inte vill mig väl? Just nu går ingenting bra för mig. Eller jo, jag har ju min älskade och underbara pojkvän. Men allting annat vill jag bara spy på...

  • 2016-12-02
  • kl.19:52:00
  • Kategori: Allmänt
 • 1 december #tbt

  Då är det alltså 1 december, herregud så fort tiden går egentligen. Det känns som typ förra veckan vi hade min galna födelsedagsfest med maskeradtema 😁 Alla missförstod att man skulle meddela vad man skulle klä ut sig till, så i slutändan kom 90% av gästerna som militärer. Men vi hade jätteroligt, jag är glad att Bartek var med också. Vi var absolut snyggaste militärerna på HELA festen 😉

  Senare på natten vid typ 23-tiden gick en del hem eller ut på krogen. Men istället kom nya personer som höll livet uppe i festen. Sofie satt i slutet och drack vodka och mjölk haha 😁 Vi försökte också sminka en kurd, men han var inte så intresserad av det. Sedan började han säga elaka saker till mig och Sofie, då fick han grillen i huvudet så han somnade. Oj, vilken galen och underbar fest!

  • 2016-12-01
  • kl.11:29:00
  • Kategori: Allmänt
 • Kategorier

  Arkiv

  Senaste inlägg