Badade med hästarna ( )
Hem Om mig Kontakt

Badade med hästarna

Vid 12-tiden anlände jag till stallet där Wozi väntade på mig. Hon hade redan hämtat hästen jag skulle rida från hagen. Ett 16-årigt sto, polskt halvblod, 159 cm i manken. Perfekt för mig! Keyla hette hon. Jag testade att rida i paddocken typ 10 minuter för att känna av hästen om hon passade mig, vilket hon gjorde. En latare häst får man leta efter, trodde jag då. Så fort vi kom ut i skogen Keyla började piggna till och travade på stället. Inget som direkt gjorde mig orolig.

Vi red till havet och det var så underbart. Det var 28° i skuggan och över 30° i solen. Wozi frågade om vi skulle galoppera vid strandkanten, såklart jag var på 😉 Dock han jag inte ens fatta galoppen förrän Keyla satte av i en himla fart och vattnet skvätte upp på mig. Wozi bara skrattade åt mig, jag vet jag är galen. Vi skrittade ut i havet och badade med hästarna, vilket de älskade. Här är det inte så långgrunt så vi simmade också några meter med hästarna, bra träning för både häst och ryttare 😃

Det blev en helt underbar ridtur och imorgon ska jag rida igen. Saknaden efter Ramona och Flisan är stor, i alla fall själva ridningen. Vi hörs senare, måste duscha nu!

 • 2016-09-13
 • kl.14:31:00
 • Kategori: Resor

 • Kommentera här
  Design og koding: Ina Anjuta

  Kategorier

  Arkiv

  Senaste inlägg