Tatueringen klar ❤️ ( )
Hem Om mig Kontakt

Tatueringen klar ❤️

Då sitter den på plats, äntligen 😃 Och ja, det gjorde ont som fan. Fick tips innan att jag skulle ta smärtstillande medicin för att kunna koppla av under tiden. Hade nog inte klarat av smärtan annars. Nu efteråt har jag inte ont alls och känner mig på topp.

Jag hade valt en design, men min tatuerare som vet varför jag gjorde just denna tatuering ändrade designen. Och resultatet blev så mycket bättre än vad jag hoppats på 😊 Jakuza, som min tatuerare heter här i Polen, är jätteduktig och mycket trevlig. Så till er som vill tatuera er billigt, men ändå få en snygg och hållbar tatuering; gå till Jakuza i Świnoujście. Det är 100% sterila nålar och mycket noggrant tvättat osv. Jag gjorde mitt kors i nacken hos honom 2014 och den är fortfarande snygg och fräsch.

Varför gjorde jag just denna tatuering? Jo, det är ett minne av min "bror" Bartek som gick bort i mars. Texten är en låttitel från Gang Albanii (en polsk hiphop-grupp) och det var den sista låten han lyssnade på i livet. Vi hade även denna låten på hans begravning. Texten är "Kocham cię robaczku" och betyder "Jag älskar dig, min mask". Det är ett av de finaste man kan säga på polska. Bartek hjälpte mig mycket i livet, han fanns alltid där för mig. Så jag ångrar verkligen inte denna tatuering ❤️


  • Kommentera här
    Design og koding: Ina Anjuta

    Kategorier

    Arkiv

    Senaste inlägg