Jobbat med ryggskott ( )
Hem Om mig Kontakt

Jobbat med ryggskott

Kom nyss hem, har ont i ryggen som in i helvete 😓 Vill egentligen bara lägga mig i sängen under täcket och gråta. Tyvärr hjälper inte det... Jag får bita ihop och köra på. Själva jobbet i sig är inte hårt eller tungt, men att ta sig i och ur bilen är ett helvete 😞 Som tur är jag ledig imorgon och kan vila upp mig. Eller ja, vila blir det ju inte precis. Vi håller på att packa inför flytten och vi måste även åka och handla lite saker imorgon.


Nu ska jag ta en varm dusch och efter det en liten promenad runt gården. Måste även äta en smörgås, inte ätit något sedan i förmiddags. Känner ju ingen hunger pga de smärtstillande medicinerna 😞 Snart är det slut med läkemedelsbehandlingen och jag börjar istället på sjukgymnastiken. Ser inte fram emot att gå dit, mitt vänstra knä blev ju totalt förstörd pga sjukgymnastik. Jag får ge det en chans i alla fall, kan inte utvärdera något innan jag prövat 😊

Jag vill passa på att berätta att jag har det absolut bästa jobbet 😁 Det passar mig perfekt! Jag älskar att jobba på egen hand, åka runt och träffa äldre människor som är beroende av hjälp från mig. Man lär sig något nytt varje dag. Även brukarna är hjälpsamma, speciellt nu när jag har ryggskott. Så det blir en ge och ta situation 😊 Vill du ha ett roligt, spännande och intressant arbete där du utvecklas dagligen? Jobba inom hemtjänsten!


 • Kommentera här
  Design og koding: Ina Anjuta

  Kategorier

  Arkiv

  Senaste inlägg

  bilde