Diskat ljuslyktor

Eftersom jag knappt har sovit i natt så passade jag på att gå upp vid 05-tiden och göra något vettigt. Problemet är ju att mitt revben gör så jävla ont och därför fick jag anpassa arbetet efter mitt handikapp. Jag diskade alla våra ljuslyktor för hand 😊 Det behövdes verkligen! Fick först ta ur allt stearin som var kvar och sedan diska noga. Nu är dom redo att användas igen. Har lovat mig själv att fixa i ordning en egen hylla åt alla våra ljuslyktor. Det ska ju vara enkelt att hitta dom. Nu är vi redo för hösten så vi kan tända upp mängder med levande ljus 😁
 
Tips:
  • För att få bort stearin från dina ljuslyktor så ska du hälla i varmt vatten och vänta några minuter. Sedan kan du enkelt ta ur stearinet och diska ljuslyktorna för hand med en svamp och lite diskmedel.
  • Om det är en ful klisterlapp på ljuslyktan så försök att få bort den under rinnande varmt vatten. Sedan häller du lite olivolja på en trasa och gnuggar en stund. När du efter detta moment skrubbar med svampen igen så kommer du se hur enkelt klistret försvinner.
 
(null)