Förvärkar från helvetet 😢

Jag vaknade som vanligt innan Maciek, fixade kaffe och startade diskmaskinen. Börjar bli rutin på mig nu 😊 När Maciek kom upp drack vi kaffe och vid 07-tiden åkte vi till Ica Maxi för att handla. Jag tycker det är så mycket bättre att handla på morgonen eftersom det är i princip helt tomt på människor i affären. Man kan gå omkring och ta det lugnt, kolla på saker man annars bara går förbi och det luktar nybakat. Tyvärr dök det upp en mycket jobbig sak för mig när vi stod vid drickorna, dvs förvärkar 😞 Först gjorde det knappt ont, men det var obehagligt. Efter bara några få minuter så ökade smärtan och slutade inte där. Jag försökte bita ihop och inte oroa Maciek eftersom han skulle åka i väg en sväng efter att vi varit och handlat.
 
När vi sitter i bilen på väg hem hade jag så fruktansvärt ont att jag egentligen ville gråta 😢 Jag kände hur orolig Grzegorz var också. Till slut kunde jag inte hålla mig längre utan berättade för Maciek hur jävla ont jag hade. Han tyckte att vi skulle åka in till förlossningsakuten, men jag hade absolut ingen lust att få en halv hand intryck "där nere" igen 😓 Istället bestämde vi att jag skulle lägga mig i sängen och vila med värmekudden på magen. Om jag inte var bättre efter en halvtimme så skulle vi åka in. Maciek åkte i väg dit han skulle och jag låg kvar med smärtorna från helvetet. Det gav inte med sig efter en halvtimme, men jag tyckte att vi kunde vänta ytterligare en halvtimme.
 
Tro det eller ej, men smärtorna minskade en aning som tur var. Det känns som en befrielse 😊 Visst känner jag fortfarande trycket över magen och bak mot ryggen, men det är mer som ett blåmärke. Maciek valde ändå att komma hem igen ifall att smärtorna skulle komma tillbaka. Han gjorde i ordning smörgåsar till oss och vi sitter nu tillsammans i soffan och äter. Vår lille buse kan verkligen lura oss ❤️
 
Bjuder på en gammal bild från ett tidigt ultraljud.
Det är strängt förbjudet att kopiera bilden i detta inlägg.