Livet inom mig

Dom flesta av mina inlägg handlar ju om graviditeten som ni märker. Eftersom det är en stor sak vill jag givetvis dela med mig av varje ögonblick. Sedan är det roligt för mig att kunna gå tillbaka och läsa hur jag mådde och vad jag gjorde. Från att vara två personer i en familj till att bli tre är en känsla alla borde få uppleva.
 
Att se och höra sitt barns hjärta slå är fantastiskt, nästan overkligt. Att jag andas för både mig och mitt barn. Jag bär runt på ett nytt liv som ska föra mina gener vidare i livet. Att jag kommer att vara en förebild för mitt barn och lära honom saker. Det är en konstigt känsla att ha någon som bor i min mage. Att ha en inneboende som betalar hyra genom kärlek livet ut. Kan det bli mer underbart?
 
När det kommer till rädslor så måste jag erkänna att jag hade lite ångest innan jag blev gravid eftersom jag inte ville bli tjock eller förstöra min kropp. Dessa känslor existerar inte längre. En gravid kvinna ska känna sig vacker eftersom hon bär på ett mirakel. Även om det blir många smärtor under en graviditet så klarar man det. Det finns negativ smärta respektive positiv smärta. Därför står jag ut dagligen med mina ryggproblem och foglossning. Snart får jag ju träffa mitt barn ❤️
 
(null)
Det är strängt förbjudet att kopiera bilden i detta inlägg.