Hudsjukdom 😞

Det kommer inte som en chock när jag säger att jag åter igen har en sjukdom. Denna gång är det mina händer som har blivit dåliga. Jag minns inte just nu vad hudsjukdomen heter, men det börjar som små blåsor som utvecklas till eksem som kliar, svider och bränner. Ont gör det också 😢 Om man inte behandlar detta så kan det gå in i lederna och då får man svårt att röra fingrarna.
 
Jag har ju gått med detta i några månader och trodde att det beror på mjölkersättningen då jag alltid fixade i ordning den. Min läkare sa att även mjölkersättningen kan påverka hudsjukdomen så jag ska undvika att röra den samt att diska för hand. Stackars Maciek som nu måste komma hem trött från jobbet och göra i ordning den 😞
 
Fick även en starkare salva med kortison på recept som jag ska använda två gånger om dagen. Jag hoppas att den hjälper, för det är ingenting som är roligt ska jag säga er. Har faktiskt svårt att röra fingrarna. Läkaren skickade även en remiss till en hudspecialist. Hoppas att det går över snabbt och att jag slipper amputera händerna 😅 Vad är en fotograf utan händer?
 
(null)