Riktigt fin häst 😍

17/5 19:00

Idag var jag och E åter igen och provred en häst. Jag kan säga att denna var helt perfekt 😍 Det var som om jag satt på Ramona igen, fast i större version. Denna valack älskade att hoppa och det blev några bocksprång efteråt av glädje. Inga problem för min del då jag är van vid det. Däremot HATAR jag när hästen blir stark, drar och man får inte stopp på den 😓 Samma gäller när hästen hoppar åt sidan för ingenting eller när den fladdrar med huvudet. 

E provred först i dressyr och efter bara 10 minuter stannade hon vid mig och sa att jag kommer älska denna häst. Det var ett mycket gott tecken. Hon vet vad jag vill ha för häst och det känns jättebra 😊 Efter mina tre svåra ridolyckor så behöver jag en trygg häst som man kan göra allt med. Nu är jag ju i grunden en hoppryttare, men självklart vill man göra annat också. En uteritt på sommaren när det är varmt och fint väder är ju helt underbart. Men då vill jag sitta på en trygg häst som inte hoppar runt eller slänger av mig så jag hamnar på intensiven.

Egentligen är det konstigt att jag fortsätter rida efter alla dessa olyckor. Liksom dom har ju orsakat men för livet samt flera operationer. Men jag är envis och ridning är mitt liv 😍 Däremot hatar jag att gå upp tidigt på morgonen för att släppa ut hästarna, men det är bara att göra. Tur att jag har hjälp från både Wozi och E 😊 Jag vill ju även lära Maciek att rida så jag hoppas vi hittar rätt häst som passar alla. Grzegorz älskar ju också hästar så han måste ju också få rida. Nu håller jag alla tummar och tår att det blir denna fina valack 😁

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)