Hudsjukdom 😞

Det kommer inte som en chock nĂ€r jag sĂ€ger att jag Ă„ter igen har en sjukdom. Denna gĂ„ng Ă€r det mina hĂ€nder som har blivit dĂ„liga. Jag minns inte just nu vad hudsjukdomen heter, men det börjar som smĂ„ blĂ„sor som utvecklas till eksem som kliar, svider och brĂ€nner. Ont gör det ocksĂ„ 😱 Om man inte behandlar detta sĂ„ kan det gĂ„ in i lederna och dĂ„ fĂ„r man svĂ„rt att röra fingrarna.
 
Jag har ju gĂ„tt med detta i nĂ„gra mĂ„nader och trodde att det beror pĂ„ mjölkersĂ€ttningen dĂ„ jag alltid fixade i ordning den. Min lĂ€kare sa att Ă€ven mjölkersĂ€ttningen kan pĂ„verka hudsjukdomen sĂ„ jag ska undvika att röra den samt att diska för hand. Stackars Maciek som nu mĂ„ste komma hem trött frĂ„n jobbet och göra i ordning den 😞
 
Fick Ă€ven en starkare salva med kortison pĂ„ recept som jag ska anvĂ€nda tvĂ„ gĂ„nger om dagen. Jag hoppas att den hjĂ€lper, för det Ă€r ingenting som Ă€r roligt ska jag sĂ€ga er. Har faktiskt svĂ„rt att röra fingrarna. LĂ€karen skickade Ă€ven en remiss till en hudspecialist. Hoppas att det gĂ„r över snabbt och att jag slipper amputera hĂ€nderna 😅 Vad Ă€r en fotograf utan hĂ€nder?
 
(null)