Lekdags med mamma

Idag hade jag inga direkta smärtor tack och lov så det resulterade i att jag lekte för fullt med Grzegorz i djurparken. Vi var inne på barnens bondgård och klappade grisarna, fast Grzegorz tyckte det var med roligt att dra dom i svansen 😂 Stackars grisarna som fick ont. Grzegorz bara skrattade och det gjorde även personalen. Jag skämdes, men en glad son är det som gör mitt hjärta lyckligt. Tyvärr matade personalen fåren precis som vi var där så Grzegorz kunde inte klappa dom.
 
Sedan gick vi till den stora lekplatsen och där gungade Grzegorz lite, fast egentligen var han bara intresserad av en sak; vattenspridarna. Eftersom jag hade packat ner extra ombyte så lät jag honom leka med vattnet. Ni vet säkert redan hur mycket han älskar att duscha och bada 😁 Dock fick jag också springa runt där bland vattenspridarna, men vad gör man inte för sin älskade son? Vädret var ju såpass varmt att det bara var skönt att svalka sig lite.
 
Man kunde betala 10 kronor för att köra små traktorer på en bana. Tyvärr var Grzegorz för liten för att köra själv så jag hoppade på ihop med honom och körde runt. Det var mycket uppskattat enligt honom 😊 Eller som han säger, "brum brum". Jag gasade och Grzegorz styrde, fast ibland fick jag hjälpa till att styra då han gärna ville köra på allt och alla 😅 Vi hade en riktigt bra stund tillsammans ❤️
 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Det är strängt förbjudet att kopiera bilderna i detta inlägg.