Inte helt väck...

Som ni kanske vet så har jag varit imorse hos min ordinarie tandläkare på Odontologen. Var väl inget direkt lyckat besök eftersom min tandläkare var sur då jag varit hos akuttandvården i måndags. På ett sätt är det skrattretande 😅 Jag bad henne att skriva en remiss angående rotfyllning på två tänder samt utdragning av en tand. Egentligen ville hon inte göra det, men jag hoppas och ber till Gud att det blir gjort. Hon lovade även att mejla till mig psykiatriker så att jag får ett intyg och kan få gratis tandvård. Vi får se om hon gör det eller inte.
 
Surpuppan till tandläkare skulle laga flera hål som idag, men istället lagade hon ett hål i en tand som jag inte ens har problem med. Fick Midazolam precis som bestämt i alla fall. Dock tycker jag inte att det hjälper då jag dricker det utan det är bättre om jag får det i en kanyl. Men det fick jag givetvis inte 😒 Sist jag var där så frågade jag om de hade lustgas, men det hade dom inte svarade tandläkaren då. Idag såg jag att dom visst hade det och jag tog givetvis upp frågan åter igen. Men det skulle ta för lång tid om jag skulle ha det idag. Vadå för lång tid? 😂 Det är ju bara att andas in skiten och kör på. Jag klarar verkligen inte av min tandläkare och har bestämt mig för att byta. Hon lyssnar inte på mig, hon ljuger för mig samt att hon gör mig mer rädd än vad jag var innan. Jag tillhör ju en klinik för personer som lider av tandvårdsrädsla. Hur kan en sådan person som hon ens arbeta där? 😥
 
Nu är jag i alla fall hemma igen och är väldigt trött pga den lugnande medicinen som jag fick. Ska gå och lägga mig en stund för klarar knappt att hålla i ciggen 😅 E är här och leker med Grzegorz så jag får avlastning. Vi hörs!
 
(null)
Det är strängt förbjudet att kopiera bilden i detta inlägg.