Svullen och skakig

Som ni ser på bilden så är jag rejält svullen. Jag skakar fortfarande trots att jag är hemma igen. Däremot kan jag med glädje skriva att tandläkaren hittade felet på vad som orsakade min fruktansvärda tandvärk 😁 Inte nog med det så blev det inte speciellt dyrt heller vilket gjorde mig extra glad. Men gladast av alla är nog ändå Grzegorz som äntligen får sova i sin säng igen. Stackarn, tycker så synd om honom som fick följa med 😞 Men han var duktig och satt lugnt i barnvagnen hela tiden.
 
Tandläkaren knackade både uppe och nere på tänderna på högra sidan. Jag reagerade genom att hoppa till. Men när han knackade på speciellt en tand där uppe så var jag nära på att slå till han. Som svar fick jag att det är ett stort hål och det kan vara så att det ligger vätska där inne och gör ett tryck. Eftersom jag är såpass rädd så ville jag först inte att tandläkaren skulle göra något. Men han lovade att bedöva bra och ta det lugnt. Jag litade på honom. Det blev ca 10 bedövningssprutor för att det skulle ta. Kan säga att hela tandköttet är sönder efter allt stickande 😓 Men sedan när tandläkaren tryckte lätt på hålet så kände jag hur något exploderade och samtidigt började jag gråta. Jag hörde hur tandläkaren sa att tanden måste bort och han kunde göra det direkt. Tyvärr vågade jag inte det utan narkos eftersom det är ett stort ingrepp.
 
Jag fick i alla fall en provisorisk lagning och starkare smärtstillande på recept så jag klarar mig. Nu ska jag ju till min ordinarie tandläkare på onsdag och då ska jag be henne skriva en remiss till narkosen. Jag kan inte vänta hur länge som helst vilket hon verkar tro 😓 Nu ska jag försöka andas ut och äta någonting.
 
(null)
Det är strängt förbjudet att kopiera bilden i detta inlägg.