En kväll med Kasia

27/2 10:32
 
Eftersom Maciek och Grzegorz åkte till mina föräldrar igår då Maciek ska hjälpa min pappa i trädgården så kom Kasia till mig och sov över tills idag. Jag gillar inte att sova ensam i huset och hon var så snäll som ställde upp 😊 Vi satt och lyssnade på musik samtidigt som vi fixade paletterna så att våra kunder kan välja vilken färg dom vill ha på naglarna. Givetvis pratade vi en hel del gamla minnen också. Kasia hade köpt mig sig godsaker för en hel armé. Något som jag däremot blev väldigt glad över var att hon köpt två påsar med rostad majs 😍 Kasia vet vad jag älskar.

Imorse vaknade jag av att Kasia svor och när jag klev upp från sängen frågar hon mig hur jag och Maciek står ut med alla dessa leksaker på golvet. Hon hade trampat på flera av Grzegorz dinosaurier och jag vet själv hur ont det gör 😫 Man vänjer sig helt enkelt. Hon tyckte att vi borde sätta upp en skylt på ytterdörren "varning: ingång sker på egen risk" 😂 Kanske inte så dumt ändå? Kasia hade varit så snäll och diskat Grzegorz nappflaskor och även fått bort rent diskhon som varit brun istället för silver. Hur hon bar sig åt vägrar hon att berätta. Får väl ringa henne nästa gång då vi behöver rengöra köket.

För att vara 10-tiden så har jag redan färgat utväxten och Kasia hjälpte mig förstås. Tyvärr fick jag ändå lite färg i innan även om jag använde Nivea hudkräm i hela ansiktet 😞 Samtidigt hade Kasia extra roligt och lekte tatuerare på mig. Givetvis inte några riktiga tatueringar utan sådana man lätt får bort. Vi ska möta upp Wozi och Sofeya på Frölunda Torg vid 12-tiden, men det kan dom glömma. Jag har inte ens packat mina väskor så lär bli sen som vanligt 😅 Vi ska övernatta på Gothia Towers och Wozi har bokat spa och massage till oss. Detta får jag som födelsedagspresent av tjejerna, ska bli så mysigt. Nej, nu får jag allt sätta igång och packa 😁
 
(null)
Det är strängt förbjudet att kopiera bilden i detta inlägg.